Бест Хибрид Бацкуп фор Бусинесс 2020: Решења за предузетника

Хибридна сигурносна копија омогућава вам да сачувате копију својих података на локалном погону поред облака. Не само да вам пружа још један ниво заштите података вашег предузећа, већ вам такође помаже да брзо вратите датотеке јер се брже враћају са локалног уређаја. Због тога смо желели да одаберемо најбољу хибридну резервну копију за пословне опције за вас.


Кад кажемо „локални уређај“, који укључује унутрашњи чврсти диск вашег рачунара. Међутим, чување резервне копије на рачунару поништава сврху прављења сигурносне копије тврдог диска, јер ће природни акт или грешка на тврдом диску уништити ваше податке и резервне копије података.

Такође је најбоље не ослањати се на једну од наших најбољих софтвера за обнављање података који ће вам помоћи да преузмете своје датотеке, јер није сигурно да ће то моћи да ураде. Можда вам није ни јасно ако користите ССД дискове који имају стопу отказа мању од један проценат, али су склонији грешкама у подацима него ХДД.

Паметније је правити сигурносне копије у облак и засебну локацију, попут спољног уређаја или НАС уређаја (о њима можете сазнати више у нашем НАС-овом објашњењу) Ако немате спољни диск, а губитку ћете купити који, за препоруке се обратите нашем најбољем приручнику за спољни чврсти диск..

Имати своје податке у облаку и на локалном погону корисно је јер вам омогућава да имплементирате правило сигурносне копије 3-2-1.

То је рекло, ако сте овдје наишли тражећи одличну цјелокупну услугу, посавјетујте се са најбољом интернетском копијом за упоређивање малих предузећа. У супротном, разговараћемо о критеријумима који смо користили за прављење најбоље листе хибридних резервних копија и затим наставити са уносима. За више информација о сигурносним копијама пословања прочитајте нашу библиотеку о резервним подацима за пословање.

Најбоља хибридна резервна решења за пословну 2020. годину

Шта је најбоља хибридна сигурносна копија за посао

Све услуге на овој листи очито подржавају хибридно сигурносно копирање, али провјерит ћемо какве могућности (ако их има) нуде када то омогућите. Имати ове опције је корисно јер вам омогућавају да прилагодите своју хибридну резервну копију по вашој жељи. 

Затим ћемо погледати вредност планова за претплату. Најбоље је ако добијете услугу са пуно резервног простора како бисте могли да искористите хибридну резервну копију у потпуности. Што више добијете за цену, то боље. 

Такође је корисно ако услуга има различите планове које можете бирати јер ћете на тај начин лакше пронаћи онај који одговара вашем пословном подешавању. Ако вам треба много простора, прочитајте наш најбољи неограничени водич за резервне копије на мрежи.

Услуга би требала бити једноставна за употребу, јер већина корисника не жели с њом гњавити, већ само требају сигурносно копирати своје податке и кренути даље. Да би се то постигло, услуга би требала имати једноставно и угодно корисничко искуство. Осим тога, услуга би требала радити на већини оперативних система и олакшати сигурносно копирање и враћање датотека.

Последњи фактор је сигурност у облаку. Колико је јака зависи од нивоа енкрипције датотека, ТЛС / ССЛ протокола који штите датотеке у транзиту, безбедносних карактеристика дата центара и још много тога. 

Дајемо бонус бодове решењима која нуде приватно, крајње шифрирање јер спречава било кога осим вас да чита ваше датотеке. Аутентификација са два фактора такође помаже ако неко успе да вам украде акредитиве. Ако је омогућено, од вас се захтева да унесете и сигурносни код који сте добили путем СМС-а, поред корисничког имена и лозинке.

Најбоља хибридна израда резервних копија за бизнис: БигМИНД Бусинесс

БигМИНД Бусинесс долази из Зоолза, компаније која је такође створила Зоолз Хоме Цлоуд Бацкуп и БигМИНД Хоме. Ако вас такође занима сигурносна копија куће, прочитајте нашу засебну рецензију Зоолз Хоме и БигМИНД Хоме рецензију. 

Укључује технологију Хибрид + која вам омогућава да изводите хибридне резервне копије и подешавања за ограничавање величине ваше локалне резервне копије, филтрирате датотеке које иду у локалну резервну копију и копирају претходно резервне копије датотека у Хибрид +. Такође можете да направите резервне копије на свом спољном уређају, локалном погону или НАС-у.

БигМинд-фор-Бусинесс-хомепаге-2019

Ипак, пре него што се одлучите да се претплатите на БигМИНД Бусинесс, можете да користите његово 15-дневно бесплатно пробно време да бисте видели да ли је добро. Ако то учините, БигМИНД Бусинесс нуди четири плана на која се можете претплатити: стартер, стандард, премиум и паметна архива. Сви дају попуст ако плаћате унапред.

“Стартер” план добија вам 250 ГБ резервног простора, омогућава вам да правите резервне копије једног сервера и имате 10 корисника. То ће вас коштати 15 долара месечно. “Стандардни” план, који кошта 39 долара месечно, омогућава вам стварање резервне копије 250 ГБ података, заштиту 10 сервера и 100 корисника. Такође додаје неограничену подршку за мрежне и спољне диск јединице. 

“Премиум” план повећава максимални број сервера на 50 и број корисника на 500 за 37,50 УСД месечно. Последњи план, „паметна архива“, може да прими исти број сервера и корисника, али пружа 1ТБ хладног складиштења, што је облик складиштења који је спор и најбоље функционише за архивирање датотека које не морате често да рестаурирате . То је 40 долара месечно.

Други разлози за које волимо БигМИНД посао

БигМИНД-ов десктоп клијент ради на Виндовс-у и Мац-у. Његов почетни прозор приказује све што требате знати о резервној копији на први поглед. Све у свему, лако је и једноставно за употребу.

Главни приказ веб клијента је контролна табла, а такође садржи све релевантне информације које су вам потребне да бисте добили преглед целокупне сигурносне копије пословања. Осим тога, он има моћне могућности претраживања, а веб клијент је атрактиван и директан. 

БигМИНД Бусинесс подразумевано управља вашим кључем за шифровање. Нема начина да омогућите приватно шифровање, што значи да БигМИНД може потенцијално да дешифрује ваше датотеке, ако то жели. Ако желите да сазнате више о овој важној функцији, прочитајте наше објашњење о нулту знању).

Свидјају нам се безбедносне и друге моћне функције БигМИНД-а које нуди Хибрид + технологија, као и колико је лака за употребу, али велика мана је стрма цена. 

Међутим, и поред тако стрме цене, друге услуге имају озбиљније недостатке, па је БигМИНД успео да се уздигне изнад осталих, иако са малом маржом. Ако желите да сазнате више о томе, прочитајте нашу рецензију БигМИНД Бусинесс.

ИДриве фор Бусинесс

ИДриве је наш дугогодишњи најдражи резервни сервис, па није ни чудо што је направио овај скуп. Било да се ради о кући или пословној варијанти, ИДриве не недостају кључне карактеристике и пружа их по повољној цени.

Његова хибридна израда резервних копија омогућава вам прављење сигурносних копија на чврстом диску, спољном диску или мрежном диску (укључујући НАС). Не постоји начин за подешавање било које друге хибридне опције прављења резервних копија и мораћете да сигурносно копирате своје податке у облак јер не постоји опција да се то аутоматски уради када правите резервне копије на локалном одредишту.

ИДриве-за-посао-почетну страницу-2019

То је далеко од најбољег начина за имплементацију хибридног сигурносног копирања, али ИДриве фор Бусинесс то надокнађује својом великом вриједношћу. 

ИДриве Бусинесс има шест планова које можете изабрати, што вам даје велику флексибилност. Прва два плана захтевају да платите годину или две унапред, што вам даје 25-постотни попуст. Остала четири вам такође омогућавају да плаћате месечно. Поред резервног простора, сви планови пружају исту количину простора за синхронизацију.

Први план, који даје 250 ГБ резервног простора, је 74,62 долара годишње. Други вам доноси 500ГБ за 149,62 долара годишње. Трећи план вам омогућава да направите резервну копију 1,25ТБ за 374,62 УСД годишње. Ако желите да заштитите 2,5ТБ података, мораћете да потрошите 1,199,25 УСД годишње. Заштита 5ТБ враћаће вам 1,124,62 УСД годишње. Коначни план је 2.249,62 долара за 12,5ТБ.

Цене могу изгледати високе, али су у ствари добра вредност, с обзиром на то како цене пословања иду. Поред тога, сви планови омогућавају прављење резервне копије неограниченог броја уређаја.

Остали разлози за које волимо да радимо за посао

Десктоп клијент ИДриве-а доступан је за Виндовс и Мац, али не и за Линук. Ако то желите, требало би да размислите о једној од услуга на нашем најбољем бацкуп-у за Линук. 

Клијент се не осећа модерно или привлачно, али је јасан и једноставан за коришћење. Такође помаже да аутоматски бира уобичајене мапе за израду резервних копија.

Такође можете да приступите сигурносној копији и да је обновите користећи ИДриве-ове апликације за паметне телефоне за Андроид и иОС. Такође могу да направе резервне копије ваших мобилних података. Захваљујући томе, ИДриве је зарадио прво место у нашем најбољем бацкуп-у за мобилне уређаје. 

Што се тиче сигурности, ТЛС / ССЛ протокол штити ваше датотеке у транзиту, пре него што дођу до ИДриве-овог сервера (можете сазнати више о протоколима у нашој ССЛ вс ТЛС поређењу). Једном када то ураде, ИДриве користи 256-битну АЕС енкрипцију за заштиту датотека у мировању.

Подразумевано, ИДриве ће задржати лозинку за шифровање, али свој кључ за шифровање можете сами креирати и управљати ако омогућите приватно шифровање када први пут подесите ИДриве. То нећете моћи да урадите кад покренете поступак прављења резервних копија. 

Међутим, шифровање не помаже ако неко успе да вам украде акредитиве. Због тога бисте требали да креирате јаку лозинку и омогућите двофакторну аутентификацију из веб клијента. Поред тога, можете даљински онемогућити синхронизацију уређаја на вашем налогу. То помаже ако неко украде ваш уређај.

ИДриве фор Бусинесс пружа добру вредност, јаку сигурност и фину лакоћу коришћења, али је гломазан начин за обављање хибридне резервне копије. Због тога смо је ставили на друго место ове листе. Уз то има много других функција, а о њима можете више сазнати у нашем прегледу ИДриве фор Бусинесс.

ЦрасхПлан

ЦрасхПлан је некада подржавао кућне кориснике, али сад подржава само пословне кориснике. То – и чињеница да подржава хибридно прављење резервних копија – чини ЦрасхПлан добром погодношћу за овај скуп.

Његова хибридна примена резервних копија омогућава вам да правите резервне копије на локалном одредишту и облаку, али не омогућава да правите резервне копије на НАС уређају.

ЦрасхПлан-почетна страница-2019

То би могло одвратити неке кориснике, али ЦрасхПлан-ове цене надокнађују тај недостатак. Његов појединачни план цена је 10 УСД месечно по рачунару, што вам омогућава неограничену резервну копију за рад. Неограничена израда резервних копија олакшава израду резервних копија датотека јер не морате размишљати о томе колико простора имате. Уместо тога, можете резервно копирати све што требате. 

Такође је лако додати нове рачунаре у резервни план. Постоји 30-дневно бесплатно пробно раздобље које можете користити и за тестирање услуге. Имајте на уму да ћете помоћу овог плана платити за број рачунара који ЦрасхПлан види као „активан“ на вашој административној конзоли, без обзира да ли су направили резервну копију било каквих података или не.

Остали разлози који нам се свиђају ЦрасхПлан

Можете користити ЦрасхПлан-ов клијент за десктоп рачунаре у оперативним системима Виндовс, Мац и Линук. Више нема подршке за мобилне апликације, тако да ако сте удаљени од рачунара, ваш једини избор је употреба веб клијента.

Десктоп клијент није тешко користити, али рад сигурносне копије може бити једноставнији. ЦрасхПлан ствара резервну копију на основу локације датотеке, што значи да морате ручно да означите мапе и датотеке за резервне копије. 

То вам одузима више времена и повећава шансу да заборавите да укључите датотеку. Ако желите да направите резервну копију према врсти датотеке, прочитајте нашу рецензију Бацкблазе фор Бусинесс. Међутим, Бацкблазе не нуди хибридно прављење резервних копија. 

ЦрасхПлан користи АЕС 256-битну енкрипцију за заштиту података на својим серверима. Шифровање започиње пре него што датотеке напусте рачунар, али ЦрасхПлан ће подразумевано управљати вашим кључем за шифровање. Међутим, можете да омогућите приватну енкрипцију из безбедносних поставки клијента за десктоп рачунаре.

Уз то, ЦрасхПлан вам омогућава да користите двофакторску провјеру идентитета да бисте заштитили своје вјеродајнице. За више детаља о ЦрасхПлановој безбедности прочитајте нашу ЦрасхПлан рецензију.

Ацронис Бацкуп 12.5

Ацронис Бацкуп је један од скупљих сервиса на тржишту, али је и један од најбогатијих функција. Као такво, не чуди што нуди хибридне резервне копије.

Када локални уређај поставите као своје резервно одредиште, Ацронис Бацкуп ће вам омогућити да омогућите копирање сигурносне копије у облак. Можете да Ацронис чува своје податке у облаку одређени број дана, док не достигнете ограничење количине или га чак задржите у недоглед.

Ацронис-2019-почетна страница

Ацронис Бацкуп има стандардне и напредне верзије. Напредна верзија пружа више функција, али је скупља. Обе верзије захтевају да платите годину дана унапред, зато вам препоручујемо да прво користите 30-дневно бесплатно пробно време да бисте видели да ли је Ацронис добар избор за вас.

Чињеница да Ацронис захтева да плаћате додатну накнаду за коришћење његове меморије у облаку са резервном копијом – и да је она много скупља од мрежних резервних сервиса оријентисаних на вредност – требало би да вам помогне у одлучивању.

На пример, ако желите да заштитите 250 ГБ података током годину дана, мораћете да платите 69 долара за стандардну верзију или 99 долара за напреднију верзију, заједно са 299 долара за ту количину простора за складиштење у облаку. То износи 368 долара годишње за стандардну варијанту. То није јефтино, с обзиром на количину простора коју добијете.

Остали разлози који воле Ацронис Бацкуп 12.5

Ацронис захтева да преузмете резервни агент, али можете да управљате рачунаром било помоћу засебних веб клијената радне станице или административног веб клијента, који пружа преглед свих ваших уређаја. 

Веб клијент радне станице траје више од једног клика да бисте поставили резервну копију, али у целини је атрактиван и једноставан за употребу. Ацронисов веб администратор је сличан радној станици, уз додатак приказа менаџера корисника.

Ацронис такође пружа мобилне апликације за приступ сигурносним копијама рачунара док сте у покрету. Апликације су једноставне и не би вам требале правити проблеме.

Ацронис Бацкуп 12.5 такође пружа заштиту од рансомвареа помоћу Ацронис Ацтиве Протецтион која непрекидно проверава да ли постоје рансомваре инфекције. Једини недостатак сигурности је недостатак двофакторске провјере идентитета. Из тог разлога будите сигурни да знате како поставити јаку лозинку.

Ацронис је на скупој страни, али нуди много могућности за надокнаду. Ако желите да сазнате детаље о његовим карактеристикама и видите потпуну табелу са ценама, прочитајте нашу рецензију Ацронис Бацкуп.

Царбоните Сафе Бацкуп Про

Царбоните Сафе Бацкуп Про омогућава сигурносно копирање неограничених рачунара, спољних погона и НАС уређаја. Такође обезбеђује хибридне резервне копије.

Царбоните Сафе Бацкуп Про има три плана претплате, али први не укључује “Царбоните Сафе Бацкуп Бацкуп” који морате имати да бисте омогућили хибридно копирање. На овој страници можете упоредити планове. Сви они захтевају да платите годину дана унапред. 

Почетна страница Царбоните 2019

Можете добити пет посто попуста ако се пријавите за двије године или 10 посто ако се пријавите за три. Цене су, цак и у игри, стрме. Због тога будите сигурни да користите бесплатно 30-дневно пробно време Царбонита да бисте видели да ли оно што добијате вреди.

План напајања омогућава вам копирање података од 500 ГБ на више рачунара и на једном серверу за 799,99 УСД годишње. “Крајњи” план омогућава вам да направите сигурносну копију исте количине података, али такође пружа подршку за неограничене резервне копије сервера. Вратит ће вам 1.299,99 УСД годишње. Можете да повећате складишни простор на оба плана у корацима од 100 ГБ за 99 долара годишње.

Остали разлози који воле Царбоните Сафе Бацкуп Про

Царбоните-ова апликација за радне површине је једноставна. Приказује статус резервне копије и пружа везе до подешавања, а омогућава вам и приступ враћању и покретање поступка враћања..

Такође можете да употребите веб клијент да управљате резервном копијом. То је једноставан и јасно приказује све заштићене рачунаре, сервере и кориснике на дну екрана ради лакшег прегледа. 

Царбоните такође има апликације за Андроид и иОС које вам омогућавају приступ датотекама сигурносним копијама са рачунара, али он не може да прави резервне копије података са вашег паметног телефона. Све у свему, сви клијенти Царбоните-а су једноставни за употребу.

Царбоните подразумевано управља вашим приватним кључем, али ако желите сами да га управљате, можете се укључити у приватно шифровање током инсталације Царбоните-а. 

Поред енкрипције у мировању, Царбоните користи ТЛС протокол за заштиту датотека при транзиту до Царбоните-ових сервера. Поред тога, постоји двофакторна аутентификација коју можете да одредите сарадницима помоћу налога.

Карбонит смо поставили на последње место због његових стрмих цена, употребе застареле енкрипције и недостатка других функција које би оправдале његову цену. Уз то, Царбоните има још више, а ако желите научити шта је то, прочитајте нашу рецензију Бусинесс Царбоните.

Последње мисли

Саставили смо ово рангирање према томе како ове услуге имплементирају хибридне резервне копије и колико морате да платите да бисте је добили. Остали фактори у рангу који су учествовали одлучили су да ли пружају чак и услуге које ће бити од користи вашем пословању. 

Поставили смо БигМИНД Бусинесс на прво место захваљујући својој технологији Хибрид +, која олакшава подешавање плана хибридне резервне копије. Међутим, то је скупо, а једини разлог због којег је победио ИДриве био је због захтева ИДривеа да морате да направите одвојене резервне копије за облак и локалне уређаје. Из тог разлога ИДриве заузима друго место.

Речено је да, ако вам не смета ИДриве приступ, можете уживати у његовим сјајним ценама. Исто важи и за ЦрасхПлан, ако не морате да правите резервне копије пуно рачунара и немате резервне копије на НАС уређајима.

Ацронис и Царбоните подижу страга захваљујући својим стрмим ценама. Међутим, Ацронис је одличан избор ако можете да користите његове напредне функције. Ако ниједна од ових услуга не прекине, прочитајте наше резервне критике о пословању за алтернативне идеје.

Шта мислите о овом прегледу? За коју услугу се ослањате? Јавите нам у коментарима испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map