12 најбољих бесплатних складишта у облаку за 2020. годину: Синц.цом, пЦлоуд, МЕГА и још много тога

Ако већ не плаћате складиште у облаку, вероватно нећете бити вољни да исплатите претплату без да је испробате. Срећом, готово сви најбољи провајдери простора за складиштење у облаку нуде бесплатан план који ће вам омогућити да похраните своје податке на мрежи без плаћања цента за привилегију.


Овде смо да вам помогнемо да решите лоше од доброг са нашом листу неких од најбољих бесплатних планова за складиштење у облаку данас на тржишту. Овде имамо 12 најбољих провајдера, од пЦлоуд-а до ИДриве-а и свега између тога, сваки са различитим ограничењима и могућностима складиштења.

Која је најбоља бесплатна похрана у облаку?

Одговоримо брзо на ово. Најбоља бесплатна похрана у облаку на тржишту данас је пЦлоуд, који нуди до 10 ГБ простора за складиштење и пуно врхунских функција, а све потпуно бесплатно. Да бисте добили пуних 10 ГБ, требаћете да обавите неколико задатака, али углавном је без напора.

Синц.цом долази, међутим, у блиској секунди, а остали провајдери нису далеко иза, тако да прођемо кроз њих све, један по један.

 1. пЦлоуд – бесплатна похрана података до 10 ГБ
 2. Синц.цом
 3. Гоогле диск
 4. МЕГА
 5. Дропбок
 6. Амазон Дриве
 7. Аппле иЦлоуд
 8. Мицрософт ОнеДриве
 9. МедиаФире
 10. Иандек Диск
 11. Дегоо
 12. Возим

1. пЦлоуд

Почнимо с нашим омиљеним провајдером. Као што показује наша ранија ревизија пЦлоуд, ми смо неко време велики обожаваоци овог провајдера за складиштење у облаку, јер је он свеобухватан и нуди пуно простора за складиштење података са великом безбедношћу и врхунским могућностима репродукције вашег медијског садржаја.

пцлоуд-десктоп-апп

Неки планови бесплатног складиштења у облаку нуде пуно простора, али привремено. У међувремену, понуда пЦлоуда од 10 ГБ за вас је увек добра – нема ограничења, нема проблема. Морате да урадите неколико додатних задатака како бисте добили пуних 10 ГБ, као што су упућивање других корисника на пЦлоуд. У супротном, остаће вам прилично основних 2 ГБ.

Најбоље складиште за музику

Поред складишта, уграђени ХДЦ плејер за видео записе пЦлоуд чини га добро место за чување омиљених ТВ емисија и кућних видео записа. Такође је једна од најбољих опција за бесплатно складиштење музике у облаку, захваљујући импресивно дизајнираном медиа плејеру који вам омогућава да правите сопствене листе песама из сачуваних музичких датотека.

Једине функције које ће вам недостајати у пЦлоуд-овом бесплатном плану су заштита лозинком за датотеке, датуми истека за јавно дељене датотеке и шифрирање нула знања за ваше важне документе. 

Ако је ово проблем, можете надоградити на пЦлоуд Премиум са 500 ГБ или 2ТБ простора за складиштење, почевши од 4,99 УСД месечно.

2. Синц.цом

Ако вам се пЦлоуд не свиђа, препоручујемо вам да узмете Синц.цом за спин као нашу другу најбољу алтернативу. Прво можете погледати наш Синц.цом преглед како бисте детаљније погледали услугу.

синц.цом-синц-веб-апликација

Синц.цом нуди само 5 ГБ простора за складиштење на свом бесплатном плану. Довољно је да га покренете, али кад га једном почнете користити, тешко ћете се одупријети искушењу надоградње на 500ГБ или 2ТБ простора за складиштење, доступног почевши од 60 УСД годишње. Такође нема ограничења величине датотека, што га чини једном од најбољих опција за складиштење у облаку за велике датотеке.

Ако више волите да “бесплатан” значи бесплатан, а не смета вам пуно ужурба, могли бисте искористити великодушни систем препорука Синц.цом. Наведите праве људе да се региструју за употребу Синц.цом (морају бити стварни, Синц.цом то провери), и добићете додатних 1 ГБ по регистрацији. Иако је ограничење од 20 ГБ, компанија је знала да ће је уклонити ако се пријавите путем е-поште.

Најбоље за Андроид

Синц.цом је једна од најбољих опција за бесплатно складиштење у облаку за Андроид, захваљујући издашној меморији и моћној мобилној апликацији која се лако користи. То је један од најбољих провајдера за чување облака са нултим знањем, са АЕС 256-битном енкрипцијом датотека и двофакторном аутентификацијом као стандардом. 

Чврсти закони о приватности из Канаде (где је заснована компанија Синц.цом) помажу да је и он један од најсигурнијих провајдера за складиштење у облаку на нашој листи. Премиум функције су такође довољне, са месечном историјом датотека, заштитом лозинке за датотеке, даљинским брисањем датотека и лако доступним евиденцијама рачуна бесплатно. 

Ако се питате како Синц.цом и пЦлоуд иду једни против других, наше поређење Синц.цом у односу на пЦлоуд требало би да помогне.

3. Гоогле Дриве

Било би лудило ако чланак о најбољој бесплатној интернетској похрани не укључи Гоогле диск. Као што показује наша рецензија Гоогле диска, то је једно од најбољих бесплатних решења за складиштење у облаку, захваљујући неприметној интеграцији са Гоогле документима, као и великом ограничењу за складиштење података од 15 ГБ за бесплатне кориснике.

Веб интерфејс Гоогле диска

Не морате радити ништа ако имате Гоогле налог, јер је складиште на Гоогле диску стандардно укључено. Ово складиште се односи на Диск, Гмаил и остале Гоогле производе, као што су Гоогле Пхотос. Ово није проблем, али треба узети у обзир ако већ имате велику колекцију фотографија отпремљену на Гоогле-ове сервере.

Такође делује као складиште за све документе које креирате помоћу Гоогле докумената, Гоогле-ових моћних (и бесплатних) производа за сарадњу. Сви производи и функције Гоогле Доцс-а стандардно су укључени. 

Постоје забринутости у вези са приватношћу (на крају крајева, то је Гоогле), које могу бити непотребне. Гооглеу је познато да скенира ваше датотеке без дозволе и ако им се не свиђа оно што пронађу, укинуће ваш налог. Имајте на уму да је приватност ваш главни фокус, посебно јер Гоогле диск не укључује шифровање датотека.

Цене Гоогле диска

Бесплатни складишни простор на Гоогле диску од 15 ГБ издашнији је од наших главних препорука, пЦлоуд и Синц.цом. Не можете то проширити бесплатним корисницима или рефералима, али можете отпремити одређене масивне датотеке, величине до 5ТБ.

Ако вам треба додатни простор за складиштење на Гоогле диску, то ће вас коштати. Цена ће се разликовати овисно о вашој земљи, али амерички корисници могу очекивати да ће платити 19,99 УСД годишње (1,99 УСД мјесечно) за 100 ГБ простора за похрану, 29,99 УСД годишње за 200 ГБ или 99,99 УСД годишње за 2ТБ. Можете да делите и овај додатни простор за складиштење са члановима породице.

4. МЕГА

Са именом попут МЕГА, заиста бисте требали очекивати нешто импресивно. То није баш случај, али МЕГА има занимљиве карактеристике и невероватну меморију која је сврстава у нашу пет најбољих.

МЕГА

О нашем коначном фокусу на приватност говорили смо у ранијој рецензији МЕГА – нешто што потиче од оснивача компаније МЕГА, Ким Дотцом. Његово несретно познавање помогло је да се МЕГА гурне у јавну сферу, и иако је одавно напустио компанију, његов етос и даље остаје под ознаком компаније: „Компанија за приватност“. 

Одлично складиште на мрежи

Као и Синц.цом, и МЕГА омогућава шифрирање нултих знања за ваше датотеке. Међутим, његово складиштење је највише привлачна ствар МЕГА-е. Нови корисници добијају невероватно великодушних 50 ГБ бесплатног простора за складиштење, мада је то привремено и долази са приложеним жицама. 

Подразумевани износ за складиштење на бесплатном МЕГА плану је 15 ГБ. Додатних 35 ГБ додаје се за нове кориснике, али то истиче после 30 дана. Такође можете да откључате додатних 10ГБ, 15ГБ и 20ГБ инсталирањем десктоп и мобилних апликација и упућивањем корисника. Они истичу након 180 дана (за инсталирање апликација) и 365 дана (за упућивање новог корисника.)

Када ови додаци истекну, вратит ћете се на задану меморију од 15 ГБ. Једини начин да повећате складишни простор јесте да наставите да упућујете кориснике (добијате 10 ГБ за сваку пријаву) или да плаћате, а плаћени планови нуде између 200 ГБ и огромних 8ТБ у складишту. 

Постоје и неке иновативне, издвојене функције које су укључене у МЕГА, чак и на њеном бесплатном плану, од шифрирања од краја до краја за сигурне четове до интегрисане верзије датотека и опоравка.

5. Дропбок

Дропбок је тата свих добављача складишта у облаку. То је добављач који је учинио целу идеју о складишту у облаку могућом још кад је лансиран 2007. године, и иако ово није најбољи цлоуд цлоуд доступан ових дана, још увек је довољно достојан да уђе у нашу пет најбољих.

дропбок-веб-апликација

То је још увек брза и једноставна опција за складиштење на мрежи за кориснике, али са 2ГБ бесплатног простора за складиштење података нигде је близу од допуштења МЕГА (прочитајте нашу Дропбок вс МЕГА поређење), и неће бити спремно за складиштење. своју колекцију фотографија или видео записа. И његове карактеристике су прилично основне, али вам дозвољавају да јавно делите своје датотеке. Више о овим функцијама можете сазнати у нашем Дропбок прегледу.

На бесплатном плану не можете много друго да урадите, али ако тражите једноставну продавницу датотека, Дропбок ради управо то. Дјелује, и то је сјајно, али не очекујте ништа посебно или додатно.

Дропбок цене

Ако се суочите са изазовом, можете проширити свој бесплатни Дропбок складишни простор до 16 ГБ тако што ћете упутити нове кориснике. Сваки нови корисник вам даје додатних 500 ГБ, али морат ћете упутити пуно корисника да досегну ограничење. 

Ако желите додатни, план Дропбок Плус кошта 9,99 УСД месечно за до 2ТБ складиштења, а Профессионал план кошта 16,58 УСД месечно за до 3ТБ простора за складиштење.

Дропбок ипак није сјајан за приватност или сигурност. У прошлости је претрпео кршење података и, за разлику од пЦлоуда, не подржава шифрирање нултег знања (прочитајте наш део пЦлоуд вс Дропбок). Можда нећете желети да користите Дропбок за ваше важне датотеке, али са једноставним корисничким интерфејсом то је врста решења коју бисте могли поставити за своје баке и баке и очекујете да их користе с неколико проблема.

6. Амазон Дриве

Са огромном количином рачунарских ресурса који су јој на располагању, Амазон има изразиту предност у односу на неке друге мање играче. Може да нуди јефтино складиште и управо то чини Амазон Дриве.

Амазон-Дриве

Међутим, не очекујте да ће име донети изванредан квалитет. Амазон је можда компанија мегабукса, али Амазон Дриве је афера средина пута. Функције су прилично основне и једноставне, као што показује наша ранија ревизија Амазон Дриве. 

Ни за ваше датотеке не постоји шифрирање, па очекујте да Амазон држи све картице када је у питању ваша приватност. Ако је то проблем, можете побољшати своју приватност користећи Амазон Дриве помоћу услуге шифровања попут Бокцриптор.

Добро складиштење за фотографије

Није најбоље складиште за фотографије на мрежи, али дефинитивно је ушло у наш ужи избор. Не само да имате неограничено складиштење фотографија, већ можете да створите заједнички „породични трезор“ за комбиновање и складиштење породичних албума у ​​облаку. 

Добра ствар у вези са Амазон Дривеом је та што је бесплатан за све који су претплаћени на Амазон Приме, услугу претплате која је све укључена и коју Амазон нуди за бесплатну доставу, ТВ и још много тога. Претплатници Амазон Приме добијају 5 ГБ простора за складиштење датотека, као и неограничено чување фотографија.

Ако вам 5ГБ није довољно простора за складиштење или ако нисте члан Амазон Приме-а, можете повећати додатак на 100ГБ за 19,99 УСД годишње или 1ТБ за 59,99 УСД годишње. Међутим, неограничено складиштење фотографија доступно је само претплатницима Амазон Приме, тако да ћете морати да узмете у обзир и трошкове претплате у износу од 119 УСД годишње.

7. Аппле иЦлоуд

Права радост коришћења складишта у облаку произвођача попут Апплеа или Гооглеа је интеграција. Зато је Аппле иЦлоуд једно од најпопуларнијих решења за бесплатно складиштење у облаку које су доступне корисницима.

иЦлоуд

Апплеовим корисницима не треба много да започну да користе иЦлоуд. Она је ту само, доступна је као уређај за складиштење података у вашој Мац Финдер апликацији или доступна као резервно решење за ваше иОС уређаје. Ако сте изван Апплеовог екосистема, употреба је лакша, као што објашњава наша рецензија иЦлоуд Дриве.

Повезан са вашим Аппле ИД-ом, бесплатни план складиштења иЦлоуд нуди 5 ГБ простора за складиштење података. Ово би се могло брзо навикнути, посебно ако имате иПхоне или иПад постављен за аутоматско прављење сигурносних копија у иЦлоуд.

Аппле иЦлоуд Планови

Како бесплатна интернетска меморија пролази, иЦлоуд неће освојити награду за складиштење, али Аппле-ови корисници неће почети да је користе. Уместо тога, можете похранити малу меморију од 5 ГБ на бесплатном плану на 50ГБ, 200ГБ или 2ТБ. Корисници на плановима од 200 ГБ или 2 ТБ могу да поделе складиштење и са осталим члановима своје породице.

За америчке кориснике 50 ГБ додатног складиштења кошта 0,99 УСД месечно, 200 ГБ 2,99 УСД месечно, а 2ТБ 9,99 УСД месечно.

Ваш складишни простор такође садржи додатну сигурност. Цлоуд долази са двофакторном аутентификацијом, а ваши подаци се шифрују помоћу АЕС-ове 128-битне енкрипције. То није нула знања, али Аппле не зна да податке предаје у журби, тако да вам је боље са иЦлоуд-ом у односу на друге провајдере.

8. Мицрософт ОнеДриве

Покрили смо Гоогле диск, а решење за складиштење у облаку које нуди Мицрософт је прилично слично, интегришући складиште у облаку са Мицрософтовим увек популарним Оффице и Оутлоок услугама. Упоређивали смо Гоогле Дриве са ОнеДриве у одвојеном прегледу, али погледајте наш преглед ОнеДриве ради јасније слике услуге као самосталне.

Датотеке веб интерфејса ОнеДриве

Бесплатни корисници добијају 5 ГБ простора за складиштење који је укључен у њихов план, уз ограничење величине датотеке од 20 ГБ. Можете да користите ову меморију са Мицрософтовим апликацијама за мобилне уређаје и радне површине, или директном интеграцијом са Оффице апликацијама. На пример, можете да сачувате Вордове документе директно у ваш ОнеДриве складиште.

Тај ниво интеграције је разлог зашто је пословни план ОнеДриве-а постао наш најбољи облак за складиштење за ужи избор.

Сигурност је некада била проблем за ОнеДриве, али Мицрософт сада нуди АЕС 256-битну енкрипцију за датотеке. Овде је Мицрософтова историја помало закрпљива, посебно када се сумња да је умешана у програм ПРИСМ.

Цене ОнеДриве-а

Ако сте задовољни са Мицрософтовим условима приватности, али бринете због ограничене меморије од 5 ГБ, онда бисте могли да надоградите. Ако се одлучите за претплату на Оффице 365, добићете 1ТБ простора за складиштење за 69,99 УСД годишње.

Ово укључује потпуни, неограничени приступ Оффице производима за Виндовс и Мац, као и додатну подршку за заштиту од рачунара и заштиту датотека са лозинком. Ако вас то не занима, можете скинути једноставну претплату на ОнеДриве за 1,99 долара месечно.

То вам даје 100 ГБ додатног простора за складиштење, али не укључује Оффице приступ, заштиту лозинком или заштиту против рачунара.

9. МедиаФире

То што је нешто бесплатно не значи да је то добро или чак добро. Ми смо у својој ранијој рецензији МедиаФире описали МедиаФире као „голе кости“, а то је још увек случај са овом услугом, која се налази на дну наше листе.

медиафире-веб-клијент

Кренимо од добра, јер говоримо о складиштењу датотека које вам ништа не кошта, а то је управо оно што нуди МедиаФире. Бесплатни корисници бесплатно добијају 10 ГБ простора, иако можете да надоградите на 1ТБ за 5 УСД месечно или невероватно великих 100ТБ за 50 УСД месечно за пословне кориснике. Такође можете повећати бесплатних 10ГБ до 49ГБ помоћу препорука за регистрацију. 

Нажалост, само плаћени купци добијају све доброте. На бесплатном плану корисници МедиаФире-а не могу јавно делити датотеке, заштитити их лозинком, приступити безбедносном дневнику или користити МедиаФире-ове мобилне апликације за иОС или Андроид. Можете да превучете и испустите датотеке у веб прегледач, али не постоји апликација за радну површину.

Проблеми са приватношћу МедиаФире-а

Функције нису ништа посебно, чак ни на плаћеним плановима. Прави проблем су, међутим, прилично бурни поступци приватности и безбедности компаније МедиаФире.

Није добављач са нултим знањем (колико можемо рећи) и не нуди информације о томе како штити ваше датотеке. Не можемо вам рећи да ли МедиаФире шифрира ваше датотеке или чини нешто посебно када је у питању безбедност.

Политика задржавања података МедиаФире-а сугерише да ће се задржати на неким вашим подацима. То укључује прилично нејасну изјаву која каже да ће чувати „евиденцију потребну за поштивање закона“ 10 година. Не можемо препоручити МедиаФире за приватност или једноставност коришћења, али ако вам је потребан основни провајдер складишта, то би могао бити.

10. Иандек Диск

Добро, лоше, ружно. Тако бисмо описали Иандек Диск у три речи, јер има доста тога за вољети у вези са овом руском услугом, али постоји и доста проблема због којих ће многи корисници желети да је избегну, као што објашњава наш преглед Иандек Диска.

иандек-диск-веб-клијент

Кренимо од добра. Иандек Диск је довољно пријатан за употребу, са мобилним апликацијама, десктоп апликацијама за Мац и Виндовс и једноставним веб локацијама за које повлачите и спуштате датотеке. Доступна је верзија верзије датотека, а претходне верзије датотека чувале су се 90 дана. Иандек Диск такође нуди интеграцију са Мицрософт Оффице Онлине за уређивање ваших датотека на мрежи.

Корисници добијају 10 ГБ простора за складиштење бесплатно, али ово можете повећати и до 20 ГБ помоћу препорука. Такође постоји бесплатно неограничено складиштење фотографија за кориснике са доступним мобилним апликацијама.

Постоје и плаћени планови. Иандек Диск Про нуди 100 ГБ за 2 УСД месечно или 1ТБ за складиштење за 10 УСД месечно.

Питања о приватности и сигурности

Пре него што пожурите да се пријавите на Иандек Диск, покренимо лоше. Компанија нуди врло мало информација о начину на који обрађује ваше датотеке. Не можемо вам рећи да ли шифрира ваше податке, тако да би то требало да урадите сами пре преноса датотека.

Међутим, проблематичнија је чињеница да је Иандек Диск из Руссе, земље за коју се не зна да има најбоље законе о приватности. За кориснике у Европи, финска подружница компаније Иандек Диск одговорна је за ваше податке, што значи да бисте требали бити заштићени строжијом Опћом уредбом о заштити података..

С нејасним политикама око задржавања и шифрирања датотека, Иандек Диск није једна од наших главних препорука.

11. Дегоо

Снижили смо наше стандарде за прихватљива решења за бесплатно складиштење, али то не значи да дајемо Дегоо-у бесплатан пролаз. Његових 100 ГБ бесплатног складиштења је једино добро што вреди поменути о овом провајдеру.

Дегоо

Дегоо себе назива услугом сигурносног копирања у облаку. То значи да не долази са свакодневним алатима за побољшање продуктивности које нуде Синц.цом или Гоогле Дриве. Синхронизација датотека није укључена и не можете заиста делити своје датотеке са другима.

Искуство на радној површини није нешто што смо препоручили у ранијој рецензији Дегоо, али мобилне апликације нису лоше, са подршком за Андроид и иОС.

Дегоо Прицинг

Као “резервна” услуга, 100 ГБ је великодушно, али ни приближно довољно. Међутим, можете више добити са препорукама, а долази са подршком за мобилне апликације. 

Плаћени планови почињу од 3 УСД месечно за 500 ГБ простора или 9,99 УСД месечно за 10ТБ. То је скупље од осталих добављача резервних копија облака, као што је ЦрасхПлан, који нуди неограничено складиштење за 10 долара месечно (погледајте нашу ЦрасхПлан рецензију). Такође долази са нултим одзивом корисничке подршке, тако да, ако наиђете на проблеме, сами сте.

Прос:

 • Огромних 100 ГБ бесплатног складиштења
 • Подршка за мобилне уређаје

Против:

 • Скупо плаћени планови
 • Нема подршке за продуктивност апликација

Дегоо Лого

Дегоо Ревиев

Почиње од 093 УСД месечно за 2000 ГБ
На располагању су сви бесплатни планови

Посетите Дегоо

12. ИДриве

ИДриве је још један резервни провајдер, али за разлику од Дегоо-а, то је такође помало хибридна опција. Као што смо споменули у нашој рецензији ИДриве, реч је о прилично старој компанији за складиштење података, која датира из 1995. године. Са 5 ГБ бесплатног простора за складиштење који досеже 5ТБ на плаћеним плановима, то је и наш најбоље оцењени резервни провајдер у нашем најбољем уживању у облачним резервним сервисима..

идриве-инструментна табла

ИДриве нуди мобилне апликације за Андроид и иОС, плус десктоп апликацију за Мац-ове и рачунаре са оперативним системом Виндовс или Линук. Такође поседује алат за управљање који вам омогућава да вршите контролу резервних копија на мрежи. Клијенти за рачунаре подржавају синхронизацију датотека која вам омогућава да брзо отпремите датотеке у облак.

Хибридно решење

Због тога ИЦлоуд називамо хибридном услугом, јер нуди синхронизацију са радне површине значи да можете користити ИДриве као Дропбок-ово решење за своје датотеке. Долази са верзијом датотека, као и дељењем датотека путем мрежног интерфејса.

Иако ИДриве нуди 5ГБ бесплатно, лични корисници могу надоградити на 2ТБ простора за складиштење података за 52,12 долара годишње (око 4 долара месечно) или 5ТБ за 74,62 долара годишње (око 6 долара месечно). Сигурност компаније ИДриве је прилично јака и на бесплатним и плаћеним плановима, са АЕС 256-битном енкрипцијом као стандардом.

Ваш приватни кључ за дешифровање ИДриве не држи. Ако га изгубите, губите и могућност дешифровања података. ИДриве чува ваше податке у Сједињеним Државама, који немају најбоље законе о приватности у облаку, али компанија снажно наглашава своју посвећеност приватности наводећи да само ви – не ИДриве – можете приступити вашим датотекама.

Прос:

 • Хибридно складиште у облаку & бацкуп
 • Добре апликације за мобилне уређаје и радне површине

Против:

 • У реду (али није сјајно) бесплатно складиштење
 • Подаци хостовани према америчким законима о приватности

ИДриве Лого

ИДриве преглед

Почиње од 579 УСД месечно за 2000 ГБ
На располагању су сви бесплатни планови

Посетите ИДриве

Како смо бирали своје провајдере

Када нађемо у овој листи у ужи избор, главни критеријуми које тражимо укључују складиштење, брзину, једноставност употребе, укупну сигурност и могућности у понуди. Очито се ради о бесплатним провајдерима, тако да наши стандарди нису толико високи као што би могли да буду у погледу наших плаћених прегледа личних података у облаку.

У складу с тим, очекујемо основни ниво квалитета и услуге, чак и од бесплатних планова. Због тога смо љубитељи пЦлоуд-а и Синц.цом-а, јер оба провајдера нуде производ на нивоу премиум бесплатно. Са друге стране, то је разлог зашто провајдери, попут Иандек Диска и Дегоо-а, не добијају нашу пуну препоруку.

Најбоља бесплатна неограничена похрана у облаку

Ако икад видите добављача који нуди бесплатно, неограничено складиште у облаку – а компанија која га нуди није названа Гоогле, Амазон, Аппле или Мицрософт – станите и потражите негде друго. Не постоје (колико смо свесни) да ниједан провајдер тренутно потрошачима нуди бесплатно и неограничено складиште у облаку и, да будемо отворени, били бисмо крајње сумњиви према било којој компанији која га је понудила.

Разлози су прилично очигледни. Складиштење у облаку је скупо за провајдере, а вероватноћа злоупотребе ове врсте производа је велика. Компаније за складиштење углавном постоје како би зарађивале па је мало вероватно да би било који добављач поткопао потенцијалне плаћене планове и трошио профит таквим издашним производом.

Извините, једино ће вас неограничени планови за складиштење у облаку на тржишту коштати. Не нуде је сви провајдери, али неки то чине, а Дропбок је један од најбољих.

Последње мисли

Дошли сте до краја, па то значи да сте вероватно донели одлуку о томе ког бесплатног провајдера за складиштење у облаку желите да испробате. Добра ствар у цени – волети те нуле – је та што, чак и ако вам се не свиђа пЦлоуд (наша главна препорука), можете брзо да пређете на неки други производ, на пример Синц.цом.

Међутим, то не значи да можете занемарити неке друге планове на нашој листи. Гоогле Дриве и иЦлоуд увијек ће споменути захваљујући једноставности у којој се интегришу са иПхоне уређајима и Андроид уређајима. Такође не можете погријешити с огромним складишним простором који нуди МЕГА или једноставно превлачењем које нуди Дропбок.

Који год план да одаберете, надамо се да ће вам он донети складиштење и квалитет који тражите. Ако сте користили неки од производа које смо навели или се не слажете са било којим нашим коментаром, обавестите нас о својим искуствима у коментарима у наставку. Као и увек, хвала на читању.

Синц.цом Лого

Синц.цом Ревиев

Почиње од 500 УСД месечно за 1000 ГБ
На располагању су сви бесплатни планови

Посетите Синц.цом

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me