Zgradite svoj zasebni oblak za vsako aplikacijo s programom FileCloud

FileCloud z veliko impresivnih funkcij in svojo 100-odstotno lokalno paradigmo v oblaku želi postati ena vodilnih zasebnih rešitev v oblaku. FileCloud je edinstven na več načinov, vendar je ena najzanimivejših lastnosti FileCloud njegov zasebni oblačni sistem – podoben storitvam, kot je OwnCloud, v smislu, da uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih oblakov.


FileCloud omogoča ustvarjanje zasebnih oblakov na osebnih strežnikih preprosto z namestitvijo aplikacije. FileCloud ponuja virtualno okolje za shranjevanje in upravljanje gostovalnih datotek in virov, potem ko uporabnik namesti aplikacijo.

Z zasebnimi rešitvami v oblaku, kot je FileCloud, podjetjem in organizacijam ni treba več skrbeti glede zasebnosti ali dostopa tretjih oseb do svojih zaupnih datotek in informacij.

V tem pregledu smo izpostavili štiri najbolj privlačne funkcije FileClouda.

Zasebnost in varnost z zasebnim oblakom

Se spomnite, kako smo rekli, da vam FileCloud ponuja brezskrbno rešitev, saj vam omogoča, da na svojih strežnikih zgradite svoj zasebni oblak? Glavna prednost tega je, da imate 100-odstotni nadzor nad svojimi podatki in vam nikoli ni treba skrbeti za dostop tretjih oseb do svojih podatkov..

To je pomembno zaradi trenutnih strahov, ki krožijo po vsem svetu glede vohunjenja po internetu in zasebnosti datotek in podatkov, ki jih gostujejo v oblaku. Poleg zasebnosti ima FileCloud tudi integrirano funkcionalnost skeniranja protivirusnih programov na ravni podjetja za zaščito datotek.

Resnična rešitev na več platformah

FileCloud je povsem navzkrižno – govorimo o združljivosti v sistemih Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry in Windows 8. Zakaj je to pomembno? Številni posamezniki in podjetja zdaj dostopajo do ključnih poslovnih podatkov prek mobilnih naprav.


Razpoložljivost navzkrižne platforme

Dejansko mobilne naprave rastejo in postajajo glavni način, prek katerega uporabniki dostopajo do podatkov. Mobilna navzkrižna združljivost je pomembna, ker mnoga podjetja ne izvajajo politike ene naprave za osebje.

Popoln mobilni dostop s sinhronizacijo datotek podjetja & Skupna raba

FileCloud je zasnovan z mobilnimi napravami – vključno s popolno mobilno podporo na večjih platformah mobilnih naprav. Uporabniki imajo koristi od funkcij, kot so polna razpoložljivost na vseh mobilnih platformah in napravah (vključno z iPhone, iPad, Android in BlackBerry).

Upravljanje z mobilnimi napravami – daljinsko upravljanje povezanih mobilnih naprav in preprečevanje nepooblaščenega dostopa ter popolne sinhronizacije in skupne rešitve za mobilne naprave.

Sinhronizacija

S FileCloudom podjetja in organizacije izkoristijo prednosti skupne rabe in sinhronizacije datotek za skupno rabo in sinhronizacijo datotek podjetja od kjer koli in katere koli naprave. Plus sinhronizirati vsebino v računalnikih in napravah za rešitev, podobno kot Dropbox in Box.com.

Poleg tega aplikacije FileCloud za mobilne naprave zagotavljajo popolno funkcionalnost, zaradi česar je prilagodljiva in vsestranska rešitev za podjetja in organizacije.

Učinkovito revidiranje in poročanje

FileCloud ponuja tudi možnost popolnega nadzora dostopa do datotek in uporabe datotek, ki jih gosti, kar vam omogoča popolno revizijo in poročila, vključno z informacijami: na primer sledenjem uporabniškega dostopa (kdo je dostopal do kdaj in kdaj), sledenje uporabnikov (kaj je uporabnik storil med dostopom) in sledenje načina dostopa (kako uporabnik dostopa do podatkov).


Revizija in poročanje s FileCloudom

To je lahko koristno z vidika varnosti ali politike – spremljanje, kako uporabniki dostopajo do shranjenih podatkov, zlasti za preverjanje vzorcev uporabe ali morebitnih kršitev pravil.

Kaj ni všeč – FileCloud je malo drago

Čeprav ima očitno veliko prednosti in lastnosti, je ena pomembna pomanjkljivost ta, da je FileCloud nekoliko drago. Zato se prepričajte, da s svojim proračunom preverite, ali bi bila to idealna rešitev za vas. FileCloud-ove cene se gibljejo od 40 USD na mesec za začetni načrt do 229 USD na mesec za najbolj napredno ponudbo.

Dobra novica je, da načrt starterja vključuje 10 uporabniških licenc, tako da lahko to zelo razširite. Za celotno sestavo cen glede na število uporabnikov glejte spodnji seznam:

0 – 10 uporabnikov: 499 USD na leto (25 USD na leto za dodatnega uporabnika)
20 uporabnikov:749 $ na leto
30 uporabnikov:999 dolarjev na leto
50 uporabnikov:1499 dolarjev na leto
100 uporabnikov:2749 dolarjev na leto

Zanimivo je, da FileCloud ponuja obsežne licenčne popuste za veliko število uporabnikov, za kvalificirane akademske ustanove, neprofitne organizacije ali verske organizacije pa 30% popust. Na voljo je tudi 14-dnevna 100-odstotna garancija za vračilo denarja.

Uvod v FileCloud

Če ste do zdaj ljubili FileCloud, vendar se želite, preden se odločite, primerjati s podobno storitvijo, poglejte OwnCloud. Začetek uporabe FileCloud je enostaven, saj uživate v popolnoma funkcionalni brezplačni preizkušnji, preden izdelek dejansko kupite.

Brskalnik usmerite na: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial, če želite začeti z brezplačno preskusno različico. Če želite izvedeti več o datoteki FileCloud, glejte http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me