Netflix, ki je bil predstavljen leta 1997, je s 125 milijoni naročnikov eden največjih videoposnetkov na področju pretočnega povpraševanja. S tem ko ste naročnik, boste dobili dostop do različnih televizijskih oddaj in filmov, pa tudi do izvirne vsebine Netflixa, kot sta oddaja Hiša kart in Stranger Things.


Vsebine lahko pretakate z osebnim računalnikom, pametnim televizorjem ali celo s tabličnim računalnikom. Medtem ko Netflix ponuja prijetno uporabniško izkušnjo, lahko to izkušnjo še dodatno prilagodite svojim potrebam in v tem članku vam bomo dali najboljše Netflixove hekerje, ki jih lahko storite prav to.

Če morate skozi njegov geoblock in dostopati do vsebine, ki ni na voljo v vaši državi, preberite naš najboljši članek VPN za Netflix pred tem.

Iskanje najboljših oddaj na Netflixu

Ste se na Netflixu odpravili na desetine filmov in TV oddaj, ne da bi se mogli odločiti, mogoče, da bi se drugi še dodatno zapletli? Izbiro lahko vzamete iz svojih rok z uporabo Netflix Roulette. Lahko traja nekaj parametrov – ocena IMDb, žanr in vrsta oddaje – tako da ne končate z nečim, na kar bi gledali, samo če bi bil pištolo usmerjeno v vas.

Če se želite izogniti preprostim kategorijam, kot sta “akcija” ali “komedija”, ali ne želite gledati filmov, ki se komajda ujemajo v te kategorije, lahko uporabite skrivne kode Netflixa. Te kode kažejo na skupino kategorij, ki žanre razčlenijo veliko bolje, vse pa najdete tukaj.

Vse, kar morate storiti, je, da dani ID na konec Netflix URL-ja in voilà. Upoštevajte, da kode ne delujejo povsod; Glede na vašo lokacijo imate lahko dostop samo do nekaterih zvrsti.

Želite priporočilo, ne da bi se mučili z mučnimi ocenami? Vaša najboljša stava je, da obiščete čudesno spletno stran, reddit. Natančneje, subreddit / r / NetflixBestOf, kjer vam bo posebna skupnost ljubiteljev TV in filmov priporočila dobre naslove, ki so jih odkrili.

Netflix Enhancer Suite

Zvezdni sistem Netflixa ni najbolj zanesljiv pokazatelj kakovosti, zato opis lahko vodo še bolj zmede. Vnesite paket Netflix Enhancer, s katerim dobite kup dodatkov v enem urejenem paketu. Ogledali si boste lahko ocene Metacritic, IMDb in Rotten Tomatoes. Paket doda tudi možnost ogleda prikolic.

General Netflix Hacks

Poleg iskanja oddaj, obstaja veliko načinov, kako lahko prilagodite tudi svojo Netflix izkušnjo. Oglejmo si nekaj.

Optimizirajte svoj Netflix Stream

Vsi smo videli marker puferja in vedno je v najslabšem času – med gledanjem oddaje, po možnosti pred velikim trenutkom. Do naslova lahko dostopate do skritega upravitelja toka Netflix, ko predvajate naslov Shift + Alt (Shift + Opt za Mac) in kliknete levi gumb ter vam omogoča odstranjevanje popravkov in druge možnosti pretakanja.

Če uporabljate Chrome, pritisnite CTRL + Shift + Alt / Opt + S za dostop do tega menija. Upoštevajte, da boste morda morali hitreje žrtvovati kakovost slike.

Če je vaša povezava stabilna, lahko optimizirate za HD, še posebej, če zanjo plačujete. Mnogi uporabniki zanemarjajo preverjanje svojih nastavitev pretakanja, vendar lahko to storite na Netflix.com/HdToggle in preverite, ali uporabljate HD. Kljub temu pa bodite prepričani, da uporabljate WiFi kot HD uganke, kot so jutri.

Prenesite oddaje na Netflixu

Da, Netflix vam omogoča prenos svojih najljubših oddaj s pomočjo aplikacije Netflix. To je priročno, če nameravate iti izven omrežja WiFi ali ste na letalu. Oddaje lahko shranite celo na SD kartico. Funkcija je na voljo v napravah z operacijskim sistemom Android 4.4.2 ali novejši, kot tudi iOS 9.0 ali novejši.

Pazi s prijatelji

Če vaš najboljši prijatelj ali pomembna oseba ne more sedeti in gledati oddaj poleg vas, poskusite uporabiti zajec. Odlična alternativa FaceTime ali Skype. V nasprotju s temi storitvami lahko z Rabbitom zaženete okno, ki deli spletno izkušnjo – na primer predvajanje televizijskih oddaj ali filmov – z vsemi člani klepeta in vsak, ki je član, lahko nadzoruje okno.


© Bloggeek.me

Kick Out Moochers

Tisti z bivšo ali razširjeno skupino prijateljev, ki so še vedno prijavljeni v svoj račun, jih lahko hitro odjavijo na daljavo. Pojdite na »moj račun«, izberite »odjava iz vseh naprav« in končali ste, ne več priveza. Seveda boste morali spremeniti tudi geslo.

Izdelajte seznam Netflix

Netflixov vgrajeni marketing se osredotoča na to, da si ogledujete Netflixove izvirnike, zato če te oddaje dodate na svoj seznam ogledov, se najprej pojavijo. Ves čas. Kaj, če bi se temu lahko izognili in našteli svoje filme in TV-oddaje po vrstnem redu, ki ste jim ga dodali? Ko spremenite preprosto nastavitev, lahko Počistite polje »Netflix predlaga«, potrdite »ročno naročanje« in dobili boste novo naročilo seznama ogledov.

Izbriši iz zgodovine

Mogoče vas nočete spomniti na tisti grozljivi šov, ki ste ga gledali, ali kdo ve, da ste podlegli srhljivim romantičnim komedijam? Vsi smo že bili tam. Zgodovino ogledov lahko prilagodite tako, da dostopate do dejavnosti gledanja in kliknete »X« za oddaje, ki jih želite izbrisati; lahko celoten niz odstranite tudi z drugim klikom.

Spoznajte svoje bližnjice

Naučite se naslednjih bližnjic na računalniku, da boste lahko vsak dan bolj uživali v gledanju:

Puščica navzgor povečala glasnost; Puščica navzdol se bo zmanjšala glasnost

Stran gor bo igral; Stran dol bo premor

F vas bo popeljal na celozaslonski način; ESC vas bo vzel iz tega

Shift + desno puščico bo hitro naprej; Shift + puščica v levo se bo previjalo nazaj

Preizkusite nove funkcije Netflixa

Netflix ves čas dodaja nove funkcije in če jih želite preveriti pred komur koli drugim, lahko. Pojdite na “račun računa” in preklopite “preizkusno sodelovanje” na “vklopljeno.” Večina je tankih razlik, vendar bodo vse izboljšale vašo izkušnjo gledanja, zato je dobro, da sodelujete.

Prilagodite podnapise

Če ste ljubitelj tujih filmov in se močno zanašate na podnapise, ali ste vedeli, da jih lahko prilagodite? Lahko spremenite barvo, pisavo, velikost in več; vse kar morate storiti je, da odprete razdelek »vaš račun«, izberete »vaš profil« in nato izberete »videz podnapisov«. Zdaj lahko svoje podnapise prilagodite tako, da se ujemajo s filmom, ki ga gledate.

Zahtevajte oddaje Netflix

Morda si boste želeli ogledati določeno oddajo samo zato, da ugotovite, da ni na Netflixu. Brado vzdržujte, ker ni vse izgubljeno – to spletno stran lahko pošljete do tri priporočila neposredno na Netflix. Če manjkate veliko oddaj, to ni veliko, lahko pa še naprej zahtevate tolikokrat, kolikor želite, in o tem boste obveščeni, če bo vaša oddaja dodana.

Končne misli

In to je za naš arzenal hekerjev; če imate kakšne ideje ali predloge, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Če niste preveč prepričani o Netflixu, vam lahko priporočamo tudi naš Kodi vodnik.

Če imate kdaj težave pri odkrivanju VPN, si oglejte članek o napaki proxy Netflix. Zabavajte se in uživajte v svojih novih heksih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me