Najboljši gradniki spletnih strani in gostovanje Combos 2020

Uporaba graditelja spletnih mest hitro postane najboljši način za dostop do spleta danes. S številnimi funkcijami in enostavnim oblikovalskim vmesnikom lahko graditelji spletnih mest poskrbijo za čudovito spletno mesto brez preveč znanja o oblikovanju.


Vendar gre za ceno hitrosti in nadomestitve. Za razliko od tradicionalnega spletnega gostitelja, graditelji spletnih strani pogosto delijo infrastrukturo z drugimi podjetji ali pa se izvajajo na subpar strežnikih. Vaše spletno mesto bo videti super, vendar uspešnost morda ne bo tam.

V tem priročniku o najboljših ustvarjalcih spletnih mest in gostovanju kombojev želimo doseči najboljše iz obeh svetov. Te platforme gostovanja vam bodo omogočile odlične hitrosti in čas delovanja, hkrati pa bodo še vedno enostavno orodje za gradnjo vaše platforme.

Če šele začenjate, izrazi verjetno ne pomenijo veliko, zato začnimo na vrhu z razumevanjem, kakšna je razlika med obema.

Najboljši gradniki spletnih strani in gostovanje Combos 2020

Graditelji spletnih strani v primerjavi s spletnim gostovanjem: kakšna je razlika?

Če ste novi v postavitvi svojega spletnega mesta novi, je razlikovanje med spletnim gostovanjem in ustvarjalcem spletnih strani lahko precej težavno. Obe sta ločeni storitvi, od katerih je vsak ključni del izdelave katerega koli spletnega mesta. Medtem ko jih nekatere družbe povezujejo skupaj, še vedno ostajajo ločene.

Začnimo s spletnim gostovanjem. Spletno gostovanje prevzame vaše spletno mesto in ga shrani na strežnik, ki omogoča dostop do njega vsem po vsem svetu. To je dom vašega spletnega mesta. Obdelujete vse podatke svojega spletnega mesta in spletni gostitelj bo te podatke pošiljal uporabnikom, ki želijo dostopati do njega.

Na drugi strani je graditelj spletnih strani na vašem sodišču. To je orodje, ki se uporablja za izdelavo spletnega mesta. Lahko prenese zasnovo, celotno postavitev, vsebino in več vašega spletnega mesta. Čeprav je graditelj lahko vse od osnovnega HTML-ja do WordPress-a (oglejte si nekatere naše WordPress-ove vodnike), se bomo osredotočili na enostavne WYSIWYG-urejevalnike (kar vidite, kaj dobite) urednike, ki vam omogočajo izdelavo spletnega mesta hitro.

Skratka, graditelj spletnega mesta je orodje, ki ga uporabljate za izdelavo spletnega mesta, spletno gostovanje pa je dom, kjer vaše spletno mesto živi. Oba morata sobivati, kar vodi v nekaj nepotrebne zmede, ki ju obdaja.

Kadar koli kupite naročnino pri ustvarjalcu spletnih mest, kupujete tudi spletno gostovanje. Na žalost ne gre drugače. Samo zato, ker kupujete spletno gostovanje, še ne pomeni, da pridobivate ustvarjalca spletnega mesta.

Ta priročnik je osredotočen na podjetja, ki ponujajo oboje, zato se ne zmedejte preveč, ko greste na blagajno. Iščete načrt za izdelavo spletnega mesta, ne pa spletnega gostovanja. Oba podobna izraza se pogosto mešata, zato si le zapomnite, da gre v eno smer (biti graditelji spletnih strani, vključno s spletnim gostovanjem), ne pa po drugi.

Izbira Builderja spletnih strani in gostovanje Combo

Obstaja nekaj razlogov za izbiro ustvarjalca spletnega mesta in gostovanje kombinacije v primerjavi s tradicionalnim gradnikom, kot je Wix (preberite naš Wix pregled). Namenski spletni gostitelji, ki ponujajo graditelja, imajo pogosto lastne podatkovne centre, samostojni graditelji pa izkoristijo storitve gostovanja v oblaku, kot so Amazon Web Services (AWS).

Z namenskim strežniškim prostorom, spletnim gostovanjem in kombinacijami za gradbenike običajno prihaja z veliko več viri, večjo hitrostjo in boljšim časom upodabljanja. To je prvo mesto, ki smo si ga ogledali, ko smo izbirali kandidate za to listo.

Kljub temu je nekaj namenskih graditeljev, ki zagotavljajo dovolj hitrosti za tango s kombiniranimi paketi, zato jih tudi nismo v celoti šteli.

Pogosto se paketi gostovanja z graditeljem počutijo nekoliko blazno, saj graditelj deluje kot dodatek k storitvi gostovanja. To smo videli že z 1&1 (preberite naš 1&1 pregled spletnega mesta Builder) in GoCentral (preberite naš pregled GoDaddy GoCentral). Tu se gradbeniki počutijo kot popolnoma funkcionalno orodje, ne le čedna igračka, s katero se prepirajo.

Nazadnje smo si ogledali ceno. To ne pomeni, da je vsaka možnost na tem seznamu poceni, ker to ni tako, temveč da nobena storitev ni pretirano precenjena. Delta med iPageom in SquareSpaceom (dvema ponudnikoma, ki ju bomo omenjali v tem priročniku) je precej velika, vendar imata oba smiselno smiselno v svojih cenah.

1. Najboljši gradnik spletnih strani in gostovanje Combo: HostGator

HostGator se uvršča med naše najboljše ponudnike spletnih gostovanj in z dobrim razlogom. Hitrosti so zadržne, enostavna uporaba je odlična, podpornih možnosti pa veliko. Poleg tega HostGator brezplačno ponuja tudi dokaj kompetentnega graditelja spletnih strani z vsemi načrti skupnega gostovanja.

Priloženi ustvarjalec je omejen na šest strani, vendar še vedno vsebuje stotine tem, SEO orodij in vnaprej izdelanih razdelkov. Nadgradnja na dražji načrt za izdelavo spletnih strani prinaša večje število strani, pa tudi integracijo z orodji Google Analytics in e-trgovino..

Načrt za izdelavo spletnih strani HostGator’s Pro je tisto, kar priporočamo, saj vam ponuja neomejeno število strani, PayPal integracijo in zgodovino revizij za manj kot 20 USD na mesec.

Poslovni načrti dodajajo orodja za e-trgovino, kot sta upravljanje zalog in obdelava plačil, vendar je treba nekoliko upoštevati cenovno približno 30 USD.

Drugi razlogi, ki so nam všeč HostGator

HostGator je blizu enega najboljših ustvarjalcev spletnih mest, vendar se ne drži prav. Kjer storitev resnično sije, je hitrost in čas delovanja. Med ameriškim pregledom HostGatorja smo v ZDA opazili 45,3ms odziv, trdno srednjo številko, ki ne bi smela dodati prevelike količine, ko uporabnik povleče vaše spletno mesto gor.

Poleg tega se HostGator ponaša z 99,9-odstotno garancijo za produktivnost. To je ponavadi samo marketinški zaplet in veliko je razlogov, zakaj ne bi smeli zaupati garanciji za čas spletnega gostitelja. Vendar HostGator dejansko sledi, in vam izplačuje cel mesec kadar koli pod pragom.

Kljub temu se prijavite v HostGator in preizkusite sami. Ima 45-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko začnete graditi, ne da bi izgubili denar.

2. iPage

iPage je naša prva izbira pri iskanju najboljšega poceni spletnega gostovanja. Spletno gostovanje, šest strani graditelja spletnega mesta in integracija cPanel lahko dobite le za nekaj dolarjev na mesec. Z njim dobite več kot 100 vnaprej izdelanih tem, ki so optimizirane tudi za brskanje po mobilnih napravah.

Vsak načrt spletnega gostovanja je na voljo s šestimi stranmi graditelja spletnih strani, pa tudi z integracijo PayPal in vnaprej izdelanimi razdelki. Vendar pa ima načrt Professional le za nekaj dolarjev več smisla. Število strani se poveča in dobite podporo za HD videoposnetke in integrirano statistiko spletnega mesta.

Tako kot HostGator poslovni načrt na vrhu krivulje zaokroža seznam funkcij z orodji za e-trgovino. Tu pa je veliko bolj smiselno, če stane tri leta manj kot 20 dolarjev na mesec. Mesečni načrt bo podražil ceno za nekaj dolarjev, vendar je to še vedno manj od tečaja HostGatorja.

Drugi razlogi, ki so nam všeč iPage

Pri iPageu nam je najbolj všeč cena. Dovolj je nizka, da lahko kdorkoli vstopi in ustvari spletno mesto. Medtem ko je treba upoštevati omejitev na šest strani, je večina spletnih mest mogoče omejiti, saj lahko strani oblikujejo toliko časa, kolikor jih potrebujete..

Tudi iPage je dokaj hiter. Med pregledom iPagea smo opazili 43-minutni odzivni čas v državah in 145,9 milijona v tujini. Ameriška stran je nižja od povprečne, mednarodni odziv pa je v 45 minutah hitrejši od drugega poceni ponudnika GreenGeeks (preberite naš pregled GreenGeeks).

S tem še vedno dobite nekaj dodatnih dobrot v obliki varnosti SiteLock za vaše spletno mesto in 200 USD za oglasne dobropise, razporejene po Googlu in Bingu. Preizkusite iPage sami z 30-dnevno garancijo vračila denarja.

3. Weebly

Weebly ne ponuja spletnega gostovanja kot samo vključitev z ustvarjalcem. Vendar je graditelj sam predobro, da ga ne bi vključili na ta seznam. Na dosegu roke imate številne teme, optimizirane za mobilne naprave, ki so nekaj najlepšega v prostoru za izdelavo spletnih strani.


Weebly WYSIWYG

Porabili boste več za poceni graditelja spletnih mest, kot je iPage, vendar se vsestranski pristop izplača v funkcijah. Tudi spodnji načrti imajo varnost SSL, zaščito z geslom in podporo za video ozadje. Weebly celo vključuje knjižnico fotografij in videoposnetkov, tako da vam ni treba tvegati predaleč, da bi našli nekaj, kar deluje z vašim spletnim mestom.

Poslovni načrt v višini 25 dolarjev na vrhu vrstice vključuje nekatere funkcije e-trgovine, kot sta upravljanje zalog in podpora digitalnemu blagu. Sistem za nekaj izdelkov deluje dobro, vendar priporočamo namenskega ustvarjalca e-trgovine, kot je Shopify, za kaj bolj intenzivnega.

Drugi razlogi, ki so nam všeč

Naša največja privlačnost Weeblyja je njegova enostavnost uporabe. Vmesnik zagotavlja resnično izkušnjo povleci in spusti s stransko orodno vrstico, ki drži vse gradnike. Vsaka sprememba je interakcija neposredno s spletno stranjo, zaradi česar je to idealen graditelj za novorojenčke.

Če imate kakršna koli vprašanja, ima Weebly nekaj boljše podpore, ki smo jo videli pri katerem koli ustvarjalcu spletnih strani. Podpira klepet v živo, e-pošto in telefonsko podporo (večina ustvarjalcev spletnih strani podpira samo e-pošto) in ima forum skupnosti.

Weebly je fantastičen graditelj spletnih strani s številnimi funkcijami za zagon. Več o tem lahko izveste v našem Weebly pregledu ali pa preizkusite sami z brezplačnim spletnim mestom in domeno.

4. Hostinger

Tako kot iPage je tudi Hostinger izredno poceni in enostaven spletni strežnik s precej zmogljivim graditeljem. Vsi načrti so na voljo skupaj z graditeljem, brez omejitev glede omejitev strani ali funkcij. Ne glede na ceno, ki jo plačujete, boste imeli popolno izkušnjo s Hostingerjem.

Na voljo so trije načrti, a samo dva najboljša imata veliko smisla. Najnižji načrt, skovan „enotno spletno gostovanje“, ne ponuja veliko, le podpora za eno domeno in 10 GB prostora na disku. Z le 1 dolarjem na mesec premijsko gostovanje prinaša s seboj neomejeno shranjevanje na SSD diskih in brezplačno domeno.

To je resnično sladko mesto za Hostinger. Po skoraj podvojeni ceni poslovno gostovanje prinaša dvakratno število virov in brezplačen SSL certifikat, vendar brez vidnih funkcij e-trgovine ta načrt ne deluje dobro na vrhu drugih ponudnikov.

Drugi razlogi, ki so nam všeč gostovanje

Gostovanje je tako dostopno in zato smo ga želeli vključiti na ta seznam. Ne uporablja cPanel, ampak ima svoj naravni vmesnik za nadzor vašega spletnega mesta, ki vsebuje samo bistvene funkcije.

Tudi pri samem graditelju je kar nekaj všeč. Hostinger ima pri oblikovanju spletnega mesta veliko izbiro oblikovalskih tem, ki jih lahko izbirate. Čeprav ne dosežejo ocene, ki jo je postavil Weebly, še zdaleč niso slabi. Vsaka tema je optimizirana za mobilne naprave in napisana s čisto kodo, tako da SEO ne bi smel biti težava.

Kljub temu Hostinger ni najbolj bogat ponudnik funkcij. Priporočamo ga vsem, ki želite hitro postaviti spletno mesto in se ne zanimate, kaj naj bi omogočilo njegovo delovanje. Če želite izvedeti več, si lahko preberete naš pregled Hostingerja ali pa ga preizkusite sami s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

5. SquareSpace

Tako kot Weebly je SquareSpace še en proizvajalec spletnih strani, ki ne ponuja gostovanja ločeno od svojega oblikovalca. Težko pa je na trgu najti drugega ustvarjalca spletnih strani, ki ima tako dober vpogled v moderno oblikovanje spletnih strani in praktična orodja, ki so potrebna za njegovo dosego.

vmesnik kvadratnega prostora

Vendar to pride do precej stroškov. SquareSpace je med dražjimi možnostmi v prostoru za izdelavo spletnih strani. Osebni načrt za 12 dolarjev vam bo na spletu, vendar vam bo poslovni načrt 18 evrov pomagal, ko boste prišli tja. Funkcije, kot so promocijski pojavni okni, premium bloki in integracija e-trgovine, so vključene v skupino.

Namenski prodajni mesti pa bodo s spletno trgovino veliko boljši. Ti načrti postanejo zelo dragi in segajo v obseg 30 USD plus. Vendar imate dostop do vrhunskih funkcij, kot so uporabniške prijave in darilne kartice, s katerimi se lahko spopade le malo drugih graditeljev spletnih mest.

Drugi razlogi, ki so nam všeč SquareSpace

Ustvarjalci so najbolj primerni za SquareSpace in ugotovili smo, da je malo drugih ustvarjalcev spletnih strani sposobnih prikazati delo, kakršno je SquareSpace. Razgibane postavitve so nekaj, kar smo posnemali že večkrat, toda pridobivanje dizajna neposredno od vira se izplača z bolj organskim spletnim mestom.

Vendar to ni samo bleščanje in glamur. SquareSpace je zaprt sistem, ki pa je poln funkcij. Progresivno nalaganje slik, sinhronizacija Dropbox in integracija Amazon Associate so med ponudbami v indeksu funkcij. Čeprav je app center vedno dobrodošel dodatek, ni težko pozabiti na to, koliko ponuja SquareSpace.

O tej storitvi je veliko več, zato preverite naš pregled SquareSpace, če želite izvedeti vse podrobnosti. Za bolj praktičen pristop lahko graditelja brezplačno preizkusite 14 dni.

Končne misli

Obstaja prednosti in slabosti pri ustvarjanju spletnega mesta prek spletnega gostovanja s CMS, kot je WordPress. Kombinacija med obema pa ponuja najboljše iz obeh svetov, z enostavnimi orodji za ustvarjanje spletnih mest ter velikimi hitrostmi in časom uptime.

Kateri je vaš najljubši kombinirani program za gostovanje in ustvarjanje? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map