Najboljša programska oprema za izdelavo aplikacij – Como Vs. Appy Pie Vs. Dober brivec

Izdelava aplikacij je idealen način, kako ljudem, ki uporabljajo pametne telefone in tablične računalnike, zaslužiti denar, ne le za iskanje informacij, temveč tudi za nakupe, rezervacije vstopnic in skoraj vse ostalo.


Če želite zgraditi osebno aplikacijo ali aplikacijo za mala podjetja prek razvijalca, bo najverjetneje stala roka in noga. Odlična alternativna rešitev je, da si sami ustvarite orodja z ustvarjalnikom aplikacij, ki niso le na voljo, ampak so tudi enostavne za uporabo.

Toda kateri je najboljši proizvajalec aplikacij tam? V tem članku bom primerjal najboljšo programsko opremo za izdelavo aplikacij za izdelavo osebnih ali poslovnih aplikacij za Android in iOS, brez potrebe po resnih veščinah kodiranja.

Cilj je omogočiti izbiro proizvajalca aplikacij, ki najbolje ustreza vašim razvojnim zahtevam.

Kazalo:

Merila za izbiro programske opreme za izdelavo aplikacij

Najprej pripravimo seznam najpomembnejših stvari, ki jih moramo iskati pri izbiri najboljšega izdelovalca aplikacij. Na tem seznamu sem izbral merila glede na osebno izkušnjo izdelave aplikacij.

1. Enostavnost uporabe

Ko iščete programsko opremo za pripravo aplikacij, potrebujete poceni in enostavno uporabo. Izdelovalec aplikacij, ki ponuja vsa potrebna orodja ali funkcije na nadzorni plošči, bo zagotovo naredil neverjetno enostaven postopek ustvarjanja.

Programska oprema, ki zahteva veliko raziskav za opravljanje osnovnih nalog, na primer nalaganje logotipa ali povezavo v Google Analytics, povprečnemu človeku ne koristi..

Potrebujete ustvarjalca aplikacij, ki ga lahko preprosto in brez vednosti uporabljate ali se morate naučiti preveč kode.

2. Predloge in funkcionalnost

Večina predlog, ki so na voljo ustvarjalcem aplikacij, ima različne vgrajene funkcije.

Pomembno pa je, da ne pohitite z izbiro tistega, ki je pravi za vas, saj boste najprej morali pregledati vse razpoložljive predloge.

Ideja je, da izberete lepo predlogo, ki izpolnjuje številne osnovne in napredne funkcije, ne da bi vam bilo treba vzeti čas za vdelavo teh funkcij.

Čeprav so trenutno potrebne samo nekatere bistvene lastnosti, ne pozabite na dolgoročno igro in si oglejte napredne funkcije, ki so na voljo pri izbiri.

Prav tako je ključnega pomena, da si ogledate preglede strank o orodju, ki ga pregledujete, preverite ne le njegove lastnosti, ampak jih raziskujete med brezplačnim preskusom, niti ne škodi..

3. Razpoložljivost med platformami

Ali nameravate izdelati aplikacijo za:

Android

iOS 

Windows

Smiselno je poiskati ustvarjalca aplikacij, ki bo pomagal sestaviti vse vrste aplikacij. Ne želite dokončati ustvarjanja aplikacije za Android, ampak šele čez nekaj mesecev ugotovite, da ima vaša ciljna publika veliko uporabnikov iOS-a.

V tem primeru bo prenašanje že narejene aplikacije stalo denarja in časa.

Veliko glavobolov se je mogoče izogniti tako, da se od samega začetka navzkrižno razvijajo.

4. Integracija CMS

Če imate sistem za upravljanje vsebine integriran iz začetne vožnje, boste vedno lahko hitro in enostavno nalagali informacije na nekatere platforme.

Že zgodaj izberite krmilnik, ki vam ustreza, in poskrbite, da ga bo izdelovalec aplikacij lahko uporabljal.

5. CRM Podpora

Delo razvojnega orodja morda ne bo končano, ko bo aplikacija zaživela.

Pravi izziv se začne pravzaprav pozneje, saj več uporabnikov začne uporabljati vašo aplikacijo in jih vedno več uporabljate, zato morate še naprej izboljševati uporabniško izkušnjo.

Tu je koristna programska oprema za upravljanje odnosov s strankami, ki omogoča zbiranje podatkov v realnem času, povezanih s tem, kako stranke uporabljajo aplikacijo. Ti podatki lahko pomagajo načrtovati strategije in še izboljšati izkušnjo uporabnika aplikacije. Ključnega pomena je, da vaš izdelovalec aplikacij podpira CRM.

6. Funkcije socialnih medijev

V dobi Facebooka in Twitterja bi morala vsa razvojna programska oprema ponuditi integracijo družbenih medijev, da bi dosegla široko občinstvo.

Pojdite za ustvarjalce aplikacij, ki redno posodabljajo uporabnike s potisnimi obvestili in povečujejo njihovo sodelovanje z aplikacijo prek programov zvestobe ali natečajev. Takšne funkcije za sodelovanje uporabnikov so daleč v povečanju števila prenosov aplikacije in zadrževanju obstoječih strank.

Konec koncev ne želite imeti aplikacije, ki se na prvi stopnji opozorila o »pomnilniku polno« izbriše.

Primerjava najboljših proizvajalcev aplikacij

Ko sem razvil več lastnih aplikacij z uporabo različnih programov za oblikovanje in sem na podlagi osebne izkušnje izbral tri, ki bodo ustrezale zahtevam večine ljudi.

To so:

Komo

Appy pita 

Dober brivec

Vsak ima svoje pomanjkljivosti in prednosti in te sem vnesel v spodnjo tabelo.

Prednosti in slabosti:

Izdelovalec aplikacijPodprte platformeTrženje po e-poštiUrejevalnik izvorne kodeBrezplačno članstvo?Samodejni uvoz spletnega mesta
KomoAndroid, iOS
Appy pitaAndroid, iOS, Windows, Blackberry, Amazon Fire
Dober brivecAndroid, iOS30-dnevno sojenje

Načrti cen:

Izdelovalec aplikacijOsnovni načrtVmesni načrtNapredni načrt
Komo57 USD na mesec, manj, če se plačuje letnoN / AN / A
Appy pita15 USD na mesec30 USD na mesec50 USD na mesec
Dober brivec16 USD na mesec32 USD na mesec48 USD na mesec

Zdaj, ko imamo pregled, poglejmo podrobneje te tri proizvajalce aplikacij.

1. Komo

Como je eden izmed najbolj znanih ustvarjalcev aplikacij “Naredi sam”, saj je izdelava aplikacije s tem orodjem zelo enostavna. Ko zaženete program, samo izberite vrsto aplikacije, ki jo želite ustvariti, in Como nato ponudi osnovno predlogo, ki ustreza izbrani vrsti aplikacije.

Ko je predloga pripravljena, jo lahko prilagodite tako, da dodate nove strani z dodatno vsebino (fotografije, zemljevidi in podobno), uredite temo vsake strani, naložite temo ali celo izberete katero koli od razpoložljivih tem.

Aplikacijo lahko celo pripravite brez lastniškega spletnega mesta.

Poleg tega je možno preizkusiti nekatere funkcije Coma s svojim brezplačnim članskim načrtom.

Storitev omogoča pet prenosov aplikacij in mesečno omogoča do 50 oseb. Uporabniki lahko prek preizkušanja preizkusijo različne funkcije Coma in se navadijo na njegov vmesnik.

Številne funkcije Komo, kot so:

Geo-ciljna potisna obvestila

Kartice zvestobe

Ekskluzivni kuponi

Možnosti e-trgovine

Osredotočite se na povečanje prodaje, zvestobe in angažiranosti uporabnikov. Izdelovalec aplikacij Como ponuja celo napredno analitiko, če želite izvedeti, katere funkcije vaše aplikacije najbolje delujejo.

Če želite pridobiti vse funkcije, se lahko odločite za plačane pakete Como, ki se začnejo pri 57 USD na mesec ali, če plačujete letno, 48 USD na mesec. Skupino Como lahko celo najamete za enkratni razvoj aplikacij po fiksni ceni.

Komo prednosti & Slabosti:

   

2. Appy pita

Appy Pie je na tem seznamu zaradi svoje zmožnosti ustvarjanja mobilnih aplikacij za različne platforme, kot so:

Android

iOS

Windows

Blackberry

Amazonski ogenj

Ponuja tudi predloge za široko paleto industrij.

Tako kot Como je tudi Appy Pie enostaven za uporabo, vse možnosti pa so na voljo na vaši nadzorni plošči. Uporabnike tudi spodbuja, da začnejo svoje podjetje za razvoj aplikacij in celo nudi podporo prek gostovanja Amazon Drive.

Če se odločite, da ne boste uporabljali aplikacije, lahko ekipa Appy Pie za vas enkratno plača.

Shema cen Appy Pie je celovita in nekoliko cenejša od Comove, čeprav je treba upoštevati, da ponujajo manj možnosti za gradnjo aplikacij.

Jakosti pita Appy Pie & Slabosti:

   

3. Dober brivec

Največje prodajno mesto Good Barber je več kot 70 tem, ki jih ponuja za gradnjo aplikacij.

Če je treba narediti najbolj vizualno privlačno aplikacijo, je to morda izdelovalec za vas. Od treh aplikacij je najbolj prijazen oblikovalcem, čeprav ga primanjkuje na drugih področjih.

V primerjavi z orodjem Como je cena Good Barber veliko bolj dostopna, čeprav ponuja manjše funkcionalnosti.

Dobre brivske trdnosti & Slabosti:

   

Razsodba

Najti najboljšega proizvajalca aplikacij ni pretežko. Ob uporabi vsakega od zgoraj opisanih orodij za izdelavo aplikacij; Vem, da imajo vsi določeno lastnost, zaradi katere se izstopajo iz množice.

Na primer:

Appy Pie je najbolj prilagodljiva možnost

Good Barber je najbolj vizualno privlačen kandidat

Como je na splošno najboljši proizvajalec aplikacij zahvaljujoč svojim celovitim orodjem

Poleg tega, da ponuja veliko enostavnost uporabe, integracijo CMS, napredne funkcije in prilagajanje z urejevalnikom izvorne kode, se Como izjemno osredotoča tudi na sodelovanje potrošnikov in načine za povečanje prodaje.

Kar počne z zagotavljanjem podpore za trženje e-pošte, Facebook oglase, kartice zvestobe in podobno. Como ponuja mobilno aplikacijo, bogato s funkcijami, in vam na različne inovativne načine ponuja orodja za sledenje uporabe aplikacij in povečanje angažiranosti.

Upam, da se zgornje informacije o najboljših ustvarjalcih aplikacij izkažejo za koristne.

Ste že prej uporabljali Como, Appy Pie, Good Barber ali drugo programsko opremo za izdelavo programov? Če je tako, prosimo, da delite svoje izkušnje ali povratne informacije v spodnjem razdelku s komentarji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me