Kako namestiti Covenant na Kodi

Medtem ko so Netflix, Amazon in Hulu odlični, ne pokrivajo vseh baz za pretakanje. Če ste, tako kot jaz, izpolnili svoj seznam (nikoli dokončan) in še vedno želite gledati nekaj drugega, boste morali Kodi namestiti na Kodi.


Kodi, če še nikoli niste slišali, je brezplačen, odprtokodni medijski predvajalnik, zasnovan za delo z Androidom, Windowsom in množico operacijskih sistemov pametne televizije. Kodi sam se uporablja za shranjevanje vseh medijev, ki jih že imate, vendar to ni prav zabavno.

Kodi postane zanimiv z dodatki, zlasti pa s Konvencijo. Ta razširitev poišče hudournike filmov in TV oddaj z vsega interneta in jih pretaka. Včasih lahko najdete celo filme s podnaslovom, ki še niso bili objavljeni v vaši državi. Kljub temu upoštevajte, da čeprav je Kodi zakonit, piratstvo ni, zato poskrbite za zaščito svoje zasebnosti.

Izhod nad zavezo

Pred Zavezo je bil Exodus najljubši pri predvajanju filmov in TV oddaj. Exodus se ne posodablja več, a Zaveza je popolnoma ista stvar in se še vedno vzdržuje. Mislite na to kot na najnovejšo različico programa Exodus, zaradi katerega je kakršen koli vodnik, kako namestiti Exodus na Kodi zastarel..

Vendar pa Pogodba iz očitnih razlogov ni uradni dodatek za Kodi. Nastavitev lahko traja nekaj časa, zato smo želeli postopek olajšati za vas. Kljub temu, da se Kodi nanaša na več različnih platform, je postopek enak, zato ne bodite preveč pozorni na to, katero napravo uporabljate.

Kako namestiti Covenant na Kodi

Preden začnete, se boste morda prepričali, da uporabljate katerega od naših najboljših VPN za izbir Kodi, saj lahko v nasprotnem primeru pridete do pravnih težav..

Omogoči neznane vire

Preden lahko dobimo pogodbo, moramo Kodi dovoliti, da namesti dodatke iz neznanih virov, ker Konvencija uradno ne podpira. Glede na različico Kodija, ki jo imate, je to morda omogočeno privzeto, vendar vas bomo vodili skozi korake, tako da lahko preverite ne glede na to.

Za to vadnico uporabljamo najnovejšo različico Kodi 17.4. Če imate prejšnjo različico, naj bodo koraki podobni, čeprav je vmesnik nekoliko drugačen.

Najprej odprite Kodi in kliknite ikono nastavitev. Videti je kot zobnik.

Nato pojdite na “sistemske nastavitve”, ki naj bodo najbolj desna možnost v drugi vrstici.

Od tam pojdite na razdelek z dodatki in se prepričajte, da je preklop “neznani viri” na desni. Odprlo se bo obvestilo, ki vas bo opozorilo na nevarnosti namestitve iz neznanih virov, vendar vemo, kaj počnemo. Samo kliknite “da” na to in dobro boste šli.

Zdaj imate Kodi nastavitev, ki omogoča, da se Covenant pravilno namesti. Čeprav se morda ne zdi ključen korak, bo pozneje postopek zmeden, če vsaj ne preverite.

Namestitev zaveze

Ko boste lahko namestili dodatke iz neznanih virov, se vrnite v meni z nastavitvami (najverjetneje s pritiskom na “pobeg”). Zdaj se bomo podali v “upravitelj datotek”, tretjo možnost zadnje vrstice.

Znotraj upravitelja datotek dvokliknite “dodaj vir” v levem stolpcu.

Odpre se okno z vprašanjem poti medija, ki ga poskušate dodati. Ker bomo dodatek namestili prek URL-ja, pojdite naprej in kliknite »nič«.

Zdaj moramo dostopati do skladišča, v katerem je Zaveza. V naslovno vrstico, ki se prikaže, vnesite »http://mediarepos.org/tco« (točno tako, kot je napisano tukaj) in kliknite »V redu«.

Potem se boste vrnili nazaj v okno »dodaj vir datoteke«, pri čemer je bil URL, ki ste ga pravkar vnesli na vrhu seznama. Na dnu vnesite ime “tco”, kjer vas to prosi. Morda je že tam, zato vam v tem primeru ni treba storiti ničesar. Ko končate, kliknite »V redu«.

Z dostopom do skladišča ga lahko zdaj namestimo in dobimo zavezo. Vrnite se na začetni zaslon in izberite »dodatki«.

Ko je tam, kliknite brskalnik. To je okrogla ikona na vrhu, ki je videti kot odprta škatla.

Z URL-jem lahko namestimo skladišče, ki smo ga dodali. Na seznamu možnosti kliknite »namesti iz zip datoteke«. Z vrha naj bo četrti.

Odpre se okno s hierarhijo map. Kliknite na oznako izdelka “tco.”

V notranjosti naj bosta dva predmeta. Kliknite »-SmashRepo-.zip.« Čez trenutek ali dva se bo v zgornjem desnem kotu Kodija prikazalo obvestilo o dodatku. Pred nadaljevanjem obvezno počakajte, da se prikaže to obvestilo.

Ko se prikaže obvestilo, na zaslonu z dodatki izberite »namestite iz skladišča«.

Ko boste znotraj, boste videli vsa trenutno nameščena skladišča. Kliknite na “-SMASH Repo.”

Repozitorij vsebuje vse vrste dodatkov, želimo pa zavezo. Kliknite na zgornjo možnost, imenovano “dodatni repozitorij.”

V tej mapi kliknite “repozitorij kolosov”. Obstaja še ena možnost, označena kot “skladišče knjižnic kolos,”, vendar to ni tisto, kar iščemo.

Nato v spodnji vrstici ikon kliknite gumb »namesti«. Najti bi ga bilo treba precej enostavno, saj je to edina možnost, ki ni dovoljena. Počakajte na isto priloženo nameščeno obvestilo in nadaljujte.

Ko se obvestilo pojavi, se vrnite na začetni zaslon Kodi. Od tu gre za vrnitev k namestitvi skladišča, zato bomo hitro izvedli korake.

  • Pojdite na začetni zaslon Kodi
  • Kliknite “dodatki”
  • Kliknite na brskalnik (ikona odprtega polja)
  • Izberite »namestitev iz repozitorija«

Če potrebujete reference zaslona za zgornje korake, smo postopek opisali prej v vadnici. Ko ste na tej točki, kliknite »skladišče kolosov«.

V notranjosti kliknite na “video dodatke”, ki naj bodo spodnja možnost.

Pomaknite se navzdol po seznamu in poiščite »Zaveza«.

Na naslednjem zaslonu spet kliknite na “namesti” in edina možnost ni zasičena.

Po tem samo počakajte, da se v priloženi opremi namesti obvestilo in Konvencija je pripravljena na uporabo. Ko končate, boste do njega lahko dostopali iz menija video dodatkov.

Zaključek

Kodi je odličen iz več razlogov, med katerimi ni najmanj Konvencija. Kot Netflix je, razen skoraj vse (tudi geoblokirane vsebine) je dostopno. Po namestitvi je težko upravičiti naročnino na Netflix, še manj za račun za kabel.

Vendar obstajajo tveganja. Ker v spletu prenašate hudournike, se boste želeli zaščititi. Razmislite o zaščiti internetne povezave s katerim od najboljših ponudnikov VPN-ja, če ga še niste, in preberite o tveganjih zaradi hudourništva v našem članku o alternativnih spletnih mestih hudournikov.

Ali uporabljate Kodi? Sporočite nam v spodnjih komentarjih; hvala za branje. Če ne želite uporabljati Kodi-ja, a vseeno želite več od naročnine na Netflix, preverite naš najboljši članek VPN za Netflix. Če vam tudi Kodi povzroča težave, si preberite celoten Kodi vodnik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me