Kako gledati svetovni pokal FIFA na spletu

Minila so štiri dolga leta, odkar je Nemčija osvojila pokal v prejšnjem svetovnem pokalu in premagala Argentino za širino las. Zdaj je tu začetek drugega nogometnega svetovnega pokala. Če nimate sreče, da ste v Rusiji, se lahko ves dan bivate pred televizorjem ali sedete v nekem klimatskem baru, obstaja velika verjetnost, da boste morali pretakniti tekme. Spodaj vam bomo pokazali, kako gledati svetovni pokal FIFA v spletu.


Ne glede na to, ali ste ljubitelj športnih naporov ali občasni opazovalec, obstajajo tokovi, ki ustrezajo vašim potrebam. Ljubitelji košarke bi se gotovo radi prilagodili in si ogledali najbolj vroče tekme iz ZDA. To lahko storite tako, da se posvetujete z našim vodnikom o NBA. Ljubitelji bolj krvavih stvari lahko uporabljajo podoben vodnik za gledanje UFC v spletu. Na Kodi-ju je na voljo tudi način gledanja NFL v spletu.

Vendar je nogomet zdaj že tako bes, zato si oglejmo, kako ga lahko pretakate. Morda boste morali zaobiti regionalne geobloke, vendar več o tem pozneje.

Sportsala

Sportsala je spletna stran, ki je namenjena športu. Od kriketa do rokoborstva spletno mesto ponuja vse vrste, tudi nogometni svetovni pokal.

Obiščite spletno mesto in kliknite gumb “FIFA World Cup 2018”. Prikaže se seznam načrtovanih tekem. Stran s tokom tekme prikazuje različne informacije, predvsem datum in čas tekme.

Tokovi, kot je ta, niso popolnoma zanesljivi. Običajno imajo tudi pojavno oglaševanje in so lahko zlonamerni. Poleg tega brezplačno pretakanje redko deluje skozi celotno tekmo. Za dokončanje gledanja se boste verjetno morali premikati skozi več različnih tokov.

FOX Sports

FOX Sports pretaka vseh 64 tekem skupaj z dodatnimi stremi. Obiskovalcem FOX Sports je poleg glavnega toka na voljo še pet bonusov. To so: Ekipni kanali, tekma 360, taktični pogled, kabelska kamera in poudarki.

Ko pristanete na začetni strani FOX Sports, se pomaknite do območja “FIFA World Cup” in videli boste članke, skupine in ekipe. Vse informacije, ki jih morate vedeti, da v celoti cenite svetovni pokal.

Na desni strani boste videli predstavljene tekme. Kliknite enega od potokov in pristali boste v razdelku za ogled. Če živite zunaj ZDA, boste morali uporabiti VPN. Na voljo imamo seznam najboljših ponudnikov VPN in na splošno menimo, da je najboljši ExpressVPN – čeprav je NordVPN blizu drugega. Niso zastonj, a oba imata 30-dnevno garancijo vračila denarja; ravno dovolj za ogled svetovnega pokala.

Pritisnite gumb »izberite lokacijo«, izberite »Amerike« in nato ZDA. Prikazal se bo seznam strežnikov, ki jih lahko izbirate. Express VPN je eden najhitrejših in ne bi smeli videti velikega vpliva na vašo povezavo, ne glede na vašo lokacijo.

BBC iPlayer

Prav tako boste potrebovali VPN, če želite skočiti na BBC. BBC ima obsežno pokritost pokala, toda tekme bodo v živo prikazali tudi na njihovi spletni platformi BBC iPlayer. Čeprav je dostop do spletnega pokritja BBC brezplačen, morate imeti naslov UK. Za to preprosto uporabite naša VPN navodila iz prejšnjega razdelka. Imamo seznam najboljših VPN za BBC iPlayer, če želite iti po tej poti.

Ko končate z geoblockom, boste morali ustvariti račun s klikom na povezavo »prijava« in upoštevanjem navodil..

Igre bodo prikazane na BBC, BBC one, BBC Two in BBC Four. Poskrbite, da se prilagodite tem kanalom.

SBS

SBS je uradna radiotelevizija FIFA World Cup 2018 za Avstralijo in bo na svojem uradnem spletnem mestu ponudila oddajo v živo. Ker je uradni izdajatelj televizijskih programov, SBS ima vse pravice do oddajanja in bo zagotovil najboljše prenose tekem v Avstraliji.

Kliknite povezavo v zgornji glavi in ​​uživajte v igrah. Če niste v Avstraliji, boste morali uporabiti VPN, saj je dostop do SBS omejen na Avstralce. Če želite gledati želene tekme v svetovnem pokalu, je treba plačati majhno ceno.

Kodi

Uporabite lahko tudi Kodi, odprtokodni medijski center. Če ga želite namestiti, sledite navodilom v našem neposrednem priročniku. Prav tako se lahko posvetujete z našim najboljšim VPN za članek Kodi. Če želite namestiti dodatek za ogled FIFA svetovnega pokala, sledite tem navodilom:

 • Odprite Kodi in pojdite na nastavitve (ikona zobnika na vrhu)
 • Kliknite na “upravitelj datotek” in se pomaknite navzdol. Dvokliknite “dodaj vir”
 • Izberite »noben«, prilepite »http://mavericktv.net/mavrepo/« in kliknite »ok«
 • Poimenujte novo repozitorij “Mavrepo”, pritisnite OK in se vrnite v glavni meni
 • Kliknite na “dodatke” in nato na ikono “box” (namestitveni paket)
 • Izberite namestitev z mesta ZIP
 • Če je onemogočena, kliknite na “nastavitve” in vklopite “neznane vire”
 • V pojavnem oknu morate izbrati »Maverepo« in klikniti »repository.maverickrepo-3.4.zip«
 • Kliknite »namestite iz skladišča« in nato kliknite »MaverickTV Repo«
 • Izberite Video dodatke, nato Joker Sports in pritisnite »namestite«
 • Odprite Joker Sports, izberite BT Sports in nato izberite katerega koli od BT Sports kanalov
 • Kliknite na repozitorij.Maverickrepo-3.4.zip in počakajte, da se namestitev konča
 • Izberite »namesti iz repozitorija« in nato kliknite »maverickTV repo«
 • Kliknite na “video dodatke”, izberite “joker sports” in pritisnite “install”
 • Odprite Joker Sports, izberite BT Sports in kliknite katerega od BT športnih kanalov (morda boste morali namestiti dodatek) in si oglejte FIFA World Cup

Končni rezultat

Svetovni pokal FIFA se konča 15. julija 2018. Do takrat je bilo dovolj časa za uživanje na enem od načinov, o katerih smo tukaj razpravljali. Nekateri so morda lažji od drugih, vendar bo vsaj eden primeren za vas. Seveda se ti tokovi ne morejo primerjati s plačanimi storitvami in morali boste narediti nekaj VPN magije, ampak, hej, brezplačni so.

Če vas zanima več o priporočenih VPN-jih, si oglejte naš ExpressVPN pregled in NordVPN pregled. Če bi raje sami raziskovali, imamo tudi pregled pregledov VPN.

Ali menite, da bodo zgornje službe naredile trik ali boste za ogled tekem uporabili drugo storitev? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Hvala in se vidimo v finalu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map