Kako gledati NBA na spletu

Ljubitelji košarke so v spletu dobro oskrbljeni: obstaja presenetljivo število načinov, kako lahko ujamete igro, nič drugega kot zaslon in internetna povezava. Ker smo sami ljubitelji igre, je Cloudwards.net sestavil nekaj načinov za gledanje NBA v spletu.


Najprej si bomo ogledali nekaj najpogostejših načinov, kako si lahko ogledate NBA bodisi iz ZDA bodisi iz tujine, preden se lotimo še nekaj … nekonvencionalnih … načinov, na katere se lahko založite za pogovore z vodnim hladilnikom. Te zadnje poti vas bodo popeljale v piratske vode, zato se prepričajte, da preberete o hudournikih in naš izbor najboljših ponudnikov VPN, preden to storite..

NBA.com


© LogoDesignLove

Najlažji način za ogled NBA je pojdite po domači strani organizacije, uganili ste, NBA.com. Igre lahko v živo spremljate, kako se zgodijo, ali kadar koli med sezono, odvisno od vas. Kolikor lahko vidimo, ni na voljo nobenega arhiva, zato upoštevajte, da si lahko ogledate samo igre sezone, na katere ste naročeni..

Naročnine so v treh okusih: na voljo je “liga prepustnica”, ki vam omogoča ogled vseh tekem v sezoni za 75 dolarjev na leto, paket “izbira ekipe”, če želite samo gledati, kako vaša ekipa zmaga ali izgubi za 45 dolarjev in ” igra izbira ”, ki vam omogoča, da izberete poljubno osem iger na mesec za 35 dolarjev. Vse naročnine so na voljo povsod po svetu, čeprav obstajajo nekatere regionalne odpovedi.

Kabelske alternative

Vse tri naročnine imajo vsekakor svoje prednosti, vendar bi bilo lahko, če bi povezovanje iger NBA z navadno naročnino na televizijo boljše. Tukaj bomo dali kratek pregled za rezalnike kablov – ljudje, ki ne uporabljajo kabla -, saj je pregled vseh naročnin na kabel v ZDA zunaj našega rodu.

Eden največjih ponudnikov trenutno je DirecTV, za katerega ste verjetno že slišali, saj bodo njegove brošure verjetno prišle v vaš nabiralnik kot sneg v snežni meti. Povedati je treba, da je DirecTV za ljudi, ki želijo dobiti veliko kanalov, precej dober posel; najcenejši paket, ki vključuje ESPN in TNT (torej NBA), se začne pri 35 USD.

Če želite igrati košarko ali želite le plačevati iz meseca v mesec, je SlingTV verjetno boljša stava. Znesek vam bo povrnil najceneje 25 dolarjev in vključeval tako ESPN kot TNT z manj puha, kot vam daje podoben načrt z DirecTV.

Kako gledati NBA brezplačno


© epSos.de

Zdaj, ko so dobri dve čevlji poskrbeli, si oglejmo še nekaj drugih načinov gledanja lige NBA, le da tokrat ne zapravite niti denarja. No, to ni povsem res: za VPN boste morali porabiti nekaj dolarjev, saj so vsi spodaj našteti načini nezakoniti in boste morali zajeti svoje sledi.

Čeprav so možnosti, da vas bodo ujeli – ali v primeru pretakanja, kdo dejansko prekleto – minimalen, je vedno bolje biti zaščiten in prebrati naše preglede VPN, preden greste naprej. Tudi Cloudwards.net ne prevzema nobene odgovornosti za neuravnoteženo karmo ali neprijetna vprašanja svetega Petra.

Pretočna mesta

Hitro posvetovanje o velikem oraku (google, pri čemer imamo v mislih google) izkašlja kar nekaj struktur NBA. Testiranje nekaj različnih je dobilo mešane rezultate – spletna mesta za pretakanje so pogosteje pasti, ki jih postavljajo navdušenci nad zlonamerno programsko opremo in drugi kibernetski kriminalci, vendar sta bila najboljša dva nba-stream.com in VIPBox. Ker imamo najraje spodaj opisane metode, se ne moremo založiti za nobenega, vendar sta oba videti nadpovprečna in zanesljiva.

Gledanje lige NBA s Kodijem

Kot morda ali ne veste, je Cloudwards.net velik ljubitelj Kodija in njegove vsestranskosti in fleksibilnosti (če še niste eden izmed preoblikovanih, si vzemite nekaj časa, da preberete naš Kodi vodnik). Čeprav je najboljše Kodijeve repozitrije nekoliko težko določiti, je za ljubitelje NBA veliko izbire.

Večina dodatkov, omenjenih v naših najboljših dodatkih Kodi za šport, bi morala narediti trik, vendar bomo posebej omenili SportsDevil in Bennu, ki imata športne vsebine z vsega spleta lepo urejene v vaš užitek. Vključeni sta TNT in ESPN, zato si skoraj zagotovite resne ukrepe NBA.

Ostale NBA prek Kodi možnosti so NBA on Demand (prek repo pogodbe) in NBA Full Games, ki jih najdemo prek Fusion. Oba sta odlični alternativi, ki bi vas morali prilegati naravnost do tistega, kar iščete.

Torrenting NBA igre

Čeprav so mesta za hudourništvo v najboljšem primeru nejasna, je nekaj namenjenih objavljanju ponovitev v NBA. Te očitno niso v živo, toda hej, svobodne so, kajne? Vendar večina običajnih spletnih mest za hudournike ne izvaja športnih iger, zato boste morali uporabiti namenske, kot so omenjena v tej rdeči nitki.

Druga možnost, ki je bolj ali manj v isti niši, je iti skozi nekaj najboljših mest hudournikov v oblaku (nekatere igre se bodo pojavile tam, čeprav je zadetek in zamudil), ali pa iti skozi Usenet. V internetu je zelo malo, česar na takšnem proto-internetu ni mogoče najti tako ali drugače, slaba stran pa je seveda v tem, da je to, veste, Usenet.

Zaključek

Upajmo, da vam bo izbor načinov za ogled NBA v spletu pomagal, da boste ujeli svoj tedenski (dnevni?) Odmerek obročne mrzlice, ne da bi pri tem porabili preveč denarja. Čeprav je zakonita pot vedno bolj zaželena – košarkarske zvezde morajo tudi jesti – če vam je žep ali v državi, če je zakonska pot nemogoča, imate še vedno na voljo nekaj možnosti.

Imate način spremljanja tekme, ki smo jo nekako pogrešali? Imate poteg, za katerega mislite, da bi ga morali vedeti? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Hvala, ker ste brali in se zabavali ob gledanju tekme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map