Kako gledati A. P. Bio v letu 2020: Vroče za učitelja

A. P. Bio je resnično zabaven šov z Glennom Howertonom (iz filma Vedno sončno v Filadelfiji) kot Jack Griffin, osramočen profesor s Harvarda, ki se je prisiljen vrniti v rojstni kraj, da bi poučeval biološko srednjo šolo. 


Če se sprašujete, kako gledati A. P. Bio, bodisi zato, ker ste oboževalec ali preprosto iščete novo oddajo, da bi popivali, ste na pravem mestu.

Čeprav zgornji opis ne zveni kot največja premisa za komedijo, je zaskrbljenost, da Jack nima nobenega zanimanja za svoje delo. Namesto tega svojo energijo (in čas predavanja) osredotoča na oblikovanje sitnih maščevalnih sistemov proti svojim »sovražnikom«. Pridružite se mu izjemno nadarjena zasedba srednješolcev, pa tudi Patton Oswalt kot direktor šole.

Medtem ko oddaja uživa v strastni oboževalki, so bile ocene za prvo in drugo sezono slabe, zato je NBC odpovedala. To pomeni, da je NBC predvajal in obnavljal oddajo za tretjo sezono, da bi se predvajal izključno na spletni prenosni storitvi NBC. 

Čeprav je dolgoročna prihodnost oddaje negotova, upamo, da pisci to uresničujejo in ustvarjajo zadovoljiv potencial, ki se bo končal v prihodnji sezoni.

Kako gledati A. P. Bio na spletu

NBC je oddajo ustvaril, tako da si lahko obe sezoni ogledate na njenem spletnem mestu. Ker je NBC posebej naročil tretjo sezono za svojo prihajajočo platformo za pretakanje, je verjetno, da se boste morali prijaviti na to platformo, da boste nadaljevali gledanje oddaje, ko bo izšla naslednja sezona. Podrobnosti o platformi so še vedno precej pomanjkljive, vendar jih NBC namerava predstaviti sredi leta 2020.

Druga možnost je plačilo 5,99 USD na mesec za Hulu. Iz neznanega razloga pa je tam na voljo le sezona 2, zaradi česar je slaba možnost, če si oddaje še nikoli niste ogledali in želite začeti od začetka. 

Tako Hulu kot NBC zahtevata ameriški IP naslov, Hulu pa ima enega najboljših zaviralcev VPN v poslu, zato boste želeli preveriti naš članek o najboljšem VPN-ju za Hulu.

Vaša zadnja možnost za ogled spleta A.P. Bio na spletu je Amazon Prime, kjer lahko posamezne epizode kupite za 2,99 dolarja ali celo sezono za 24,99 dolarja. Obe sezoni 1 in 2 sta na voljo in če niste seznanjeni s platformo, si lahko preberete naš vodič o tem, kako gledati Amazon Prime Video.

Kako gledati A. P. Bio na spletu brezplačno

Če vas ne zanima poraba denarja za gledanje A. P. Bio, obstajajo tudi načini, kako to storiti brezplačno. Oddajo smo našli na Couchtunerju, vendar nobena od povezav epizode ni delovala več. Imeli boste več sreče s Putlockerjem, kjer smo lahko pretočili vsako epizodo obeh sezon.

Gledanje A. P.-ja na ta način je očitno nezakonito, saj krši avtorske pravice za oddajo. Če se odločite za to pot, zagotovo dobite VPN z našega seznama najboljših ponudnikov VPN, da se zaščitite pred morebitnimi pravnimi težavami, ki bi lahko nastale.. 

ExpressVPN je trenutno na vrhu seznama, tako da si lahko preberete naš pregled ExpressVPN, če želite samo preskočiti na zmagovalca.

Poleg tega, če ste ljubitelj oddaje in želite, da se ta nadaljuje, razmislite o zakonitem spremljanju, saj jo je NBC že enkrat odpovedal zaradi razočaranja..

Poleg tega so spletna mesta zloglasna, saj stroške svojega strežnika financirajo z nadležnimi in pogosto zlonamernimi pop-up oglasi, kar zahteva uporabo blokatorja pojavnih oken. Če ga še nimate, pojdite na naš seznam najboljših zaviralcev pojavnih oken.

Prav tako se zaščitite pred zlonamerno programsko opremo in kibernetsko kriminaliteto, ki okuži tovrstna spletna mesta, zato si oglejte naš seznam najboljše protivirusne programske opreme in naš članek o najbolj varni protivirusni programski opremi.

Kako gledati A. P. Bio na Kodi

Če se raje izogibate obisku nezanesljivih in senčnih spletnih strani, je Kodi še ena možnost, da si brezplačno ogledate A.P. Bio v spletu. Če še niste slišali za storitev ali je niste nikoli sami nastavili, priporočamo, da začnete z našim Kodi vodičem. 

Za dostop do gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, morate prenesti na Kodi. Če želite najti nekaj dobrih, lahko uporabite naše sezname najboljših shramb za Kodi in najboljše Kodijeve dodatke.

Hitro smo pregledali dodatke Poseidon in Incursion in na obeh straneh našli vse letne čase A. P. Bio. Ne pozabite pa, da je gledanje televizijskih oddaj in filmov v programu Kodi nezakonito, zato si oglejte najboljši vodnik za VPN za Kodi in se tako prepričajte, da se izogibate pravnim težavam ali sledenju aktivnosti med pretakanjem..

A. P. Bio Torrents

A. P. Bio je na voljo tudi kot nalaganje hudournikov na več spletnih mestih, vendar morate upoštevati, da je hudourništvo nezakonito, če ga uporabljate za prenos televizijskih oddaj ali filmov, zato se splača uporabiti VPN, da se zaščitite pred morebitnimi pravnimi posledicami. 

Lahko se posvetujete z našim člankom o najboljših VPN-jih za hudourništvo, če nimate VPN-ja in ga posebej potrebujete za hudourništvo. Prav tako lahko preberete naš NordVPN pregled, saj je to naš najljubši VPN v ta namen.

Na žalost omejena priljubljenost A. P. Bioa pomeni, da je za predstavo nekoliko težje najti dobre hudournike kot za bolj znane komične oddaje NBC, kot je Brooklyn Nine-Nine (oglejte si, kako gledati Brooklyn Nine-Nine). V hudournikih, ki jih najdete, je pogosto zelo malo semen, zato bo trajanje trajalo dlje, kot ste morda vajeni.

Bodite previdni tudi pri izbiri hudournika, saj se mesta, kot je Pirate Bay, pretakajo v ponarejene datoteke in zlonamerno programsko opremo, zato bodite pozorni na zaupanja vredne pošiljatelje ali hudournike s komentarji nanje.

Končne misli

A. P. Bio je odlična komična predstava, ki kljub slabim gledanostm ostaja dosledno smešna. Jackove maščevalne maščevalne sheme, popolno neupoštevanje njegovih odgovornosti in velika kemija s študenti naredi predstavo v veselje gledati. Obstaja veliko načinov, kako lahko uživate v A. P. Bio na spletu, tako brezplačno kot tudi na plačljivih storitvah.

Kako se počutite glede A. P. Bio? Se vam zdi oddaja smešna ali menite, da sta nizka ocena in odpoved skoraj upravičena? 

Zelo všeč nam bodo tudi vaše povratne informacije o naših predlogih za ogled. Ali je kaj tam, kar smo pogrešali? Sporočite nam v spodnjih komentarjih! Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map