Упечатљив преглед – Ажурирано 2020

Стрикингли Ревиев

Солидан градитељ веб страница који има пуно тачности, Стрикингли је савршен за људе који дизајнирају мање веб локације или којима је потребан интерфејс прилагођен кориснику. Напредни корисници ће можда желети да потраже негде другде, међутим, прочитајте наш комплетан изванредан преглед да бисте сазнали зашто.


Запањујуће је градитељ веб страница који се издваја из масе захваљујући својој једноставности употребе. Потребно је нормално сучеље за повлачење и испуштање и уклања неке опције како би се дизајн поједноставио. Компанија је још увек у повојима, основана је још 2012. године. Иако је то промишљен дизајн и јефтина цена, лако је освајају место међу нашим најбољим произвођачима веб локација..

Понекад млади дају контекст тренутном стању ствари и то не може бити истинитије. Изузетно са собом доноси е-трговину за све планове, као и потпуно опремљен центар апликација и интеграцију са ПОВр додацима, све функције које други градитељи веб локација резервишу за планове високог нивоа.

Током овог изванредног прегледа, разговараћемо о тим особинама, показујући врхунце и замке услуге. Можете се пријавити за бесплатан рачун да бисте га испробали или користите неки од плаћених планова 14 дана пре него што одете из џепа..

упадљиво интерфејс

упечатљиво контролна табла

упечатљиво подешавања блога

упечатљиво продавница апликација

упадљиво сео поставке

Претходна

Следећи

Алтернатива за Стрикингли

Снаге & Слабости

Карактеристике

Изненађујуће је мноштво функција на Изненађујуће имајући у виду ниску цену. Имате приступ више алата за изградњу веб локације, управљање путем иОС уређаја и прилично издашан систем награда за покретање система. Многима ове функције могу проћи неопажено, али још увек побољшавају искуство на начин на који се мало других градитеља веб локација може супротставити.

За изградњу веб локације, упечатљиво нуди „тренутни“ режим. Ова функција прегледава или вашу ЛинкедИн или Фацебоок страницу и гради веб локацију око ње. Доста је сличан Јимдовом Делфину (прочитајте наш Јимдо преглед) тако што претражује информације на вашим друштвеним медијима и ставља га на веб локацију. Не могу сви да искористе ову могућност, али личне веб локације се брзо сруше са земље.

упечатљиво веб локација са једним кликом

Сваки корисник има приступ продавници апликација након што се веб локација покрене и покрене. Иако нису тако робусне као продавница апликација у Вееблиу (прочитајте наш Веебли преглед), још увек постоји пуно опција. Алати попут Евентбрите улазница и ПаиПал интеграције помажу у трговинама путем е-трговине, док Баиду карте помажу локалним предузећима.

Када говоримо о е-трговини, на сваком сајту се може навести одређени број производа. Постоје ограничења за јефтине планове, али то је и даље карактеристика коју смо видели од врло мало градитеља веб локација. Запањујуће подржавају само физичке производе изван капија, али и даље је импресивно узимајући у обзир цену.

Ако желите да понудите дигитална преузимања, можете то учинити, али вам је потребан додатак треће стране. ПОВр је продавница апликација направљена за градитеље веб локација и нуди широк спектар додатака за Стрикингли. Постоји бесплатни додатак за дигитално преузимање за почетак ако желите да идете том рутом.

упечатљива интеграција

Обично не бисмо дирали систем награда од било ког градитеља веб страница, али Стрикингли је толико добар да морамо то истаћи. Једноставно можете зарадити годину дана или више од претплате за Про без плаћања коцкице. Једноставно повежите ЛинкедИн налог и синхронизујте контакте путем е-поште и можете бесплатно да зарадите до годину дана услуге. Такође можете да употребите рефералну везу која траје месец дана Про за сваку регистрацију коју генеришете.

Изузетан преглед карактеристика

Стрикингли Логоввв.стрикингли.цом

Почиње од 800 долара по месецуСве планове

Дизајн

Премаде Тхемес

Форм Буилдер
Гоогле форме

ХТМЛ Едитор
Само за планове

Подршка форума

Вецтор Арт Галлари

Аудио

ХД Видео

Употребљивост

Превуци и испусти интерфејс

СЕО Едитор

Подршка за мобилне уређаје

Центар за апликације

Блог подршка

Подршка е-трговине

Паге Едитор
Само за професионални план

Услуге

СЕО

Маркетинг

Веб дизајн

Додаци

ССЛ сертификат

Назив домена

Ад Цредитс

Преглед сајта

Подршка

Центар за помоћ

Форум

Уживо ћаскање

Телефон

Емаил

24/7 подршка

Видео туторијали

Текстуалне подуке

Разно

Бесплатни план

Цене

Запањујуће је веома јефтино без икаквих проблема. Скромна тространа линија максимизира тамо где већина других произвођача веб страница креће у криву. Иако неке функције, попут могућности продаје производа, посежу у сва три плана, ограничена количина дизајнерских опција може вам оставити осећај као да нисте добили свој новац вредан.

Бесплатни план доноси типичну цену веб локације за прављење веб локација. Добијате бесплатан поддомена стрикингли.цом, неограничене бесплатне веб локације и 5 ГБ пропусне ширине. Оно што овај план раздваја је могућност продаје производа. Наравно, можете поставити само један списак, али то је далеко изнад онога што нуде други произвођачи веб локација, чак и са неким плаћеним плановима.

Ограничени планови су изненађујуће слични бесплатним. Највећа разлика је што можете повезати сопствени домен на веб локацију или једноставно добити бесплатно од Стрикингли када плаћате унапред годину дана. Можете да правите неограничене бесплатне веб локације као и две ограничене веб локације. Ових неколико додатних простора пружа вам пет производа за разлику од једног и 50 ГБ месечне пропусности.

Заокруживање линије су Про планови. Овде можете изградити одговарајућу веб страницу са свим изванредним брендирањима, неограниченим пропусним опсегом и подршком за до 300 производа у вашој продавници. Имат ћете приступ прилагођеном ХТМЛ / ЦСС / ЈаваСцрипт-у, што значи да можете разбити калуп алата за прављење веб локација.

Про планови ипак откривају проблеме у јефтиној понуди. На пример, Стрикингли има центар за апликације, али неке су понуде ограничене на Про кориснике. Уз то, било који план који није доступан дозвољен је само за једну страницу, што процес дизајна чини мало неспретним.

Запањујуће је јефтино, али превише је ограничења ако не идете са Про планом. То је посебно очигледно са ограничењима на страници. Градитељи попут Вик-а (прочитајте нашу Вик рецензију) нуде неограничене странице, чак и на бесплатним плановима. Понуда ограниченог броја страница много би помогла, за разлику од резервисања било којих додатних страница за горњи слој.

То не значи да не можете да направите веб локацију. Хотели, ресторани или било који други број фирми биће у реду са дизајном једне странице. Међутим, ограничење и даље постоји и дефинитивно би требало нешто да размотрите ако не планирате платити Про премију. Ако мислите да ћете имати користи од надоградње, можете то испробати без ризика током 14 дана.

Дизајн & Алати

Као што је горе поменуто, корисници који нису професионални корисници мораће да направе веб страницу са једном страницом. Срећом, упечатљиво је постављено да вам омогући да направите ту једну страницу на најбољи могући начин. Уграђене теме и алати гурају вас ка дугачкој, широкој страници која и поред својих ограничења и даље изгледа сјајно.

Као и код већине програмера веб страница, почећете са шаблоном. Изузетно има добар избор, иако није масиван, за почетак. Најбољи део ових шаблона је да их нећете требати раздвајати да бисте започели изградњу. Потпуно су функционални и не морате се кретати и додавати нове елементе да бисте направили веб локацију.

упечатљиве шаблоне

Једном када одаберете тему, ући ћете у едитор. То је типично сучеље за превлачење и испуштање које вам омогућава да брзо померате елементе око странице повлачењем миша. Међутим, не можете једноставно повући било шта. За своје различите одељке, запањујуће користи један од три изгледа, а елементе можете превући само у колони у којој је започео..

упечатљиво подешавања изгледа

Одсеци су начин на који правите страницу. Можете да додате нови одељак на левој траци са алаткама и превучете их по редоследу у који желите. Овде можете додати блог, друштвени феед или образац за контакт. Такође можете да користите одељак „продавница апликација“ да бисте прегледали листу додатака трећих страна за своју веб локацију.

упечатљиво продавница апликација

У продавници апликација наћи ћете Дискус, Гоогле Формс, Пинтерест, ЕвентБрите и још много тога. Нема низа опција, али ипак довољно да овај центар постане бонафидан. Бесплатни планови имаће приступ свему осим МаилЦхимп-у, прилагођеном ХТМЛ-у и ЕЦВИД-у, а сви су резервисани само за Про планове.

Изван одељка имате неке универзалне опције за своју веб локацију унутар панела стилова. Ово укључује боје вашег бранда, универзалну шему боја за вашу веб локацију и фонтове за сваки одељак. Такође можете испробати нове теме директно у интерфејсу без губитка посла или слања новог дизајна уживо.

упечатљиво универзална подешавања сајта

Картица са подешавањима ће пронаћи основне информације о веб локацији као што су име и мета опис, као и аналитику за приказ странице. Про корисници такође могу овде додати нове странице и позвати сараднике да раде на веб локацији. На картици „Напредни“ наћи ћете и СЕО одељак где можете Гооглеу послати све потребне информације за индексирање ваше странице.

Подручје дизајна Запањујуће се осећа прилично ограничено изван капије. Три опције изгледа и ограничен распон секција у почетку изгледају као прилично благи низ. Међутим, у пракси, ових неколико алата доводи до огромне количине опција. Ово је изузетно моћан уређивач који процес не уништава са превише непотребних опција.

Лакоћа коришћења

Запањујуће су руке од једног од најједноставнијих за употребу веб сајтова. Управља затвореним системом с ограниченом количином опција, а истовремено нуди на тоне могућности. Не морате много да урадите да бисте добили сјајно веб локацију, а да притом не жртвујете никакву функционалност.

Прилично је контраинтутиван, али упадљиво мала палета могућности повећава снагу уз одржавање лакоће употребе. За састављање странице користите одјељке, сваки од њих с неколико различитих могућности изгледа. Изненађујуће су три предложена, али можете и сами да креирате алате за постављање и одређивање величине.

За широке промене, мени са леве стране обрађује сав посао. Овде можете додати нове одељке и превући се око постојећих тако да све буде у реду. Све стоји једно на другом, стварајући поступак линеарног дизајна за који није потребно превише знања да би се дошло исправно.

упечатљиво подешавања секције

Одељци обрађују сав садржај ваше веб странице. Можете прилагодити универзалне боје и текстове у менију стилова, али право срце дизајна лежи овде. На пример, можете да додате апликацију из продавнице апликација једноставним превлачењем одељка на страницу. Одатле је ствар проналаска онога што желите и инсталирања.

То се преноси и у блогове и продавнице. Оба ова подручја имају своје одељке који се налазе негде на страници. Своје производе или постове уређујете из самог одељка, уместо да употребљавате позадински интерфејс као што су ВордПресс или Схопифи.

упечатљиво подешавања блога

Међутим, одељци такође представљају упозорење целокупног искушења. Као што је раније поменуто, корисници који нису Про ограничени су на веб локацију једне странице. Иако ово свакако олакшава употребу, то није идеална конфигурација. Имаћете једноставније време прављења веб локације, да, али можда неће бити баш онако како желите.

Упркос томе, тешко је игнорисати уређивача Стрикингли-а. То је флуидан дизајн који вам омогућава да направите грешку у изградњи веб локације са мало и мало компликација. Не постоји превелика количина опција или елемената за застрашивање новорођенчади, а све то задржавајући снагу пуног градитеља веб страница.

Подршка

Запањујуће има снажну лествицу подршке за самостално усавршавање путем базе знања и форума идеја. Постоје водичи за готово све, а форуми су доступни за сва додатна питања. Међутим, у техничким питањима, упечатљиво би могао имати користи од широког спектра опција за контакт.

Почевши од базе знања, међутим, упечатљиво има доста чланака, чак и више од осталих произвођача веб сајтова. Основни туторијали као што су повезивање домене или употреба програмера су присутни, али више нише туторијала је такође. На пример, пронашли смо тачне спецификације за пренос слика, уградили видео снимке за веб локације са седиштем у Кини и чак уписали записе у Изузетно смернице о приватности.

упадљиво база знања

База знања добија привлачност преко опција као што је ГоЦентрал (прочитајте наш преглед ГоДадди ГоЦентрал) уз помоћ водича за решавање проблема. Многи градитељи веб локација једноставно додају уџбенике у базу знања, а мало информација нема када нешто пође по злу. Управо супротно, Стрикингли има широку листу тема за решавање проблема од кинеског хостинга до поправљања грешака у преносу датотека.

упадљиво упутство за решавање проблема

Невероватно укључује списак почетних видео записа, као и да би вас увео на пут ка изградњи. Они су заправо врло корисни, чак и онима који имају искуства са градитељима веб локација. 43 различита видео записа проћи ће вас кроз сваки аспект градитеља и услуга, чак и погађајући услове услуге и надоградњу на виши ниво плана.

упечатљиво почетни видео снимци

Можете користити форуме Стрикингли да поставите нишна питања, али то се не чини идеалним. Иако је корисно сучеље, заједница није баш активна. Током писања ове рецензије, на првој страници тема постојао је само један одговор на питање, са лежерним одговорима. Чланови подршке с времена на време упечатљиво одговарају на теме, али ово се чини као најмање идеалан пут за подршку.

Ако све друго не успе, можете контактирати Стрикингли. То је једноставно образац, без доступне друге руте контакта. Иако би разговор уживо био дуг пут, запањујуће недостатак опција за контакт боли много мање него други грађевинари. База знања покрива готово све, што значи да ће вам се, само у малом броју случајева, икада требати директно обратити служби за подршку.

Пресуда

Тешко је не препоручити запањујуће због тога што много ствари постаје исправно. Међутим, на крају, платформа није за све. Ограничење на дизајн једне странице за многе је превише пореза, упркос ниској цени. Онима којима треба више ангажован дизајн било би боље са Виком или Вееблиом.

Међутим, можда ћете наћи дом са Стрикингли. Ово је јефтино, лако за коришћење и, најбоље од свега, препуно функција. Добићете робустан план, уклапате се у е-трговину, подршку за блогове и центар за апликације, а све док остајете стидљиви за цене других произвођача веб локација.

Можете испробати услугу за себе бесплатним планом или се пријавити за Про помоћу пробног периода од 14 дана.

Ако желите да правите платформу као што је ВордПресс, такође можете погледати наше најбоље провајдере за веб хостинг.

Шта мислиш о Запањујуће? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map