Преглед Символи – Ажурирано 2020

Символи Ревиев

Символи је градитељ веб локација усмерен на водеће конверзије кроз одредишне странице и токове продаје. Међутим, у сваком другом погледу прилично је лепа за функције, тако да на пример нећете моћи да оптимизирате СЕО. Прочитајте наш комплетан преглед Символи за детаље.


Символи је нов на сцени за прављење веб локација. Има леп дизајн и оптимизована је за мобилне уређаје, али што је најважније, она је намењена креирању токова конверзије и одредишних страница.

Његова циљна публика су људи који желе да продају на мрежи. Систем токова – који вам помаже да направите мапу пута за посетиоце које ће пратити током прегледавања ваше веб локације – дизајн одредишне странице и А / Б тестирање су иновативни и беспрекорни. Нажалост, Символи неће смањити бројна предузећа која се први пут налазе на мрежи, а ми препоручујемо Инстапаге уместо дизајна одредишне странице.

Разлог за то је једноставан: његове особине нису исцрпне. Можете само урадити малу оптимизацију претраживача и не постоји тржиште апликација које би се могло интегрирати са софтвером треће стране. Упркос томе, и даље може радити ако вам не треба свеобухватни пакет, па прочитајте у овом Символи прегледу да бисте сазнали може ли још увијек стати међу наше најбоље произвођаче веб страница.

Снаге & Слабости

Алтернатива за Символи

Карактеристике

Значајке компаније Символи нису исцрпне. Без обзира на то, он може добро функционисати за одређену врсту корисника због добро урађеног система лијака.

Символи Сторе

Једноставна продаја путем Интернета је једноставна. Једноставно приступите картици „трговина“ и подесите продавницу на основу вашег шаблона. На пример, тема продаје курса долази са три производа који су већ додани у вашу продавницу, са луткарским садржајем, ценама и структуром која је изграђена за продају курсева.

символи-сторе

Можете додати производе који спадају у четири категорије: дигитални производ, физички производ, услуга и чланство.

Једном када креирате пут за нови производ, можете да уредите страницу производа помоћу виџета који ћете користити за обичну страницу. То пружа флексибилност и ствара пуно могућности за пласман ваших јединствених продајних места.

Е-трговина се олакшава Символи-ом јер можете пратити наруџбе и нудити попусте или купоне. Све у свему, то је потпуна карактеристика продавнице, мада за велике поруџбине или компаније индустријског нивоа недостатак серијске обраде може бити проблематичан.

Ако желите те функционалности, покушајте са Схопифи. Тежи је за употребу његовог уредника, али платформа је направљена за продају на мрежи. Поред тога, лако је започети с тим ако прочитате водич за Схопифи нашег почетника.

Символи токови

Нема смисла имати прекрасну трговину ако ништа не продате. Ту долазе Символијеви токови.

символи-лијевци

Лако је креирати левак за који корисници могу проћи. Када први пут приступите систему, гледаћете објашњени видео у којем су детаљно приказани уноси и излази из њега. Можете креирати властити ток испочетка или можете бирати између многих унапред припремљених који вам помажу да пратите како клијенти навигавају вашу веб страницу.

То је без премца на тржишту. Да бисте разумели своје купце на том нивоу, обично вам је потребно напредно знање о Гоогле аналитици и маркетингу, али свако то може учинити са Символи-ом.

Карактеристика токова је А / Б тестирање, које вам омогућава да креирате две верзије исте странице и видите која ће бити боља. Помоћу њега можете ићи што дубље ка оптимизацији веб странице како би био привлачан купцима.

Све у свему, ова функција пуно помаже у дигиталном маркетингу. Иако ће професионалци и даље користити напредније алате, попут Гоогле Аналитике, за мала предузећа и самосталне фирме, Символи може радити чуда маркетинга.

Символи Блоггинг

Можете да комуницирате са Символи-ом, али систем не представља ривалски систем за управљање садржајем.

Алату можете приступити тако што отворите картицу „странице“ и затим кликнете на страницу блога. Сучеље је лако за навигацију и можете брзо додавати, управљати, заказивати и цртати нове постове.

Такође је корисно што можете да уређујете заглавље и бочну траку странице свог блога, што вашој веб локацији даје кохезиван изглед.

Да бисте органским прометом привели своје постове на блогу, можете да уредите метаподатке сваке странице на картици „Подешавања“. Поврх тога, можете да уређујете ваш ситемап, тако да је све у свему блоговање помоћу Символи-а једноставно и даје квалитативне резултате, али није ни довршено.

Ако желите комплетан систем за управљање садржајем, пробајте ВордПресс који је направљен за блогање. За разлику од Символи-а, он не укључује веб хостинг, па ако га желите испробати, погледајте и наш најбољи веб хостинг за ВордПресс водич.

Преглед карактеристика Символи-а

Символи Логосимволи.цом

Почиње од 1200 долара месечноСви планови

Дизајн

Премаде Тхемес

Форм Буилдер

ХТМЛ Едитор

Подршка форума

Вецтор Арт Галлари

Аудио

ХД Видео

Употребљивост

Превуци и испусти интерфејс

СЕО Едитор

Подршка за мобилне уређаје

Центар за апликације

Блог подршка

Подршка е-трговине

Паге Едитор

Услуге

СЕО

Маркетинг

Веб дизајн

Додаци

ССЛ сертификат

Назив домена

Ад Цредитс

Преглед сајта

Подршка

Центар за помоћ

Форум

Уживо ћаскање

Телефон

Емаил

24/7 подршка

Видео туторијали

Текстуалне подуке

Разно

Бесплатни план

Цене

Лични план није импресиван, али је приступачан. Не морате да додате токове продаје, али можете да искористите његов систем левка и А / Б алат за тестирање. Добијате прилагођени домен и можете продати до пет производа, али то је добро само за мале личне пројекте или тестирање софтвера.

Бизнис план је најбољи избор за свако мало предузеће које жели да крене у мрежу са Символи-ом. Има све алате и пристојну цену. Количина је ограничена – на пример, можете додати само пет токова – али то не би требало да представља проблем већини корисника. Већа предузећа могу користити план за спин-офф пројекат или кампању.

План раста + је скуп, а све што доноси на стол су више токова и производа. Тридесет токова је превише за већину корисника. Ако вам је довољно профитабилно да платите план раста и раст, довољно сте профитабилни да запослите тим веб програмера и заборавите градитеље веб локација, тако да цена нема смисла.

Све док говоримо о бесмисленим плановима одређивања цена, Про пакет једноставно не вреди. 149 долара месечно, које се наплаћују годишње, превише је за неограничене токове и производе. За скоро 2.000 долара постоје боље алтернативе.

На пример, Вик може да донесе за сто много мање цене. Ако желите да сазнате више, прочитајте нашу Вик рецензију.

Дизајн & Алати

Дизајн Символи-а је леп и готово упоредив са естетиком Скуареспаце-а. Ако вам то не значи много, прочитајте нашу рецензију Скуареспаце-а.

Алат за уређивање који ћете највише користити у Символи-у је уређивач на страници. Сваки блок и елемент можете мењати ако кренете показивачем изнад њега, тако да је лако извршити брзе промене.

символи-он-паге

Већина градитеља има такав алат, али Символи је једноставан за употребу јер на страници нема много опција.

Картица коју ћете највише користити је „виџети“.

символи-видгетс

Овде ћете повлачити елементе припремљене и има сложену колекцију блокова. Нема их толико, рецимо, Дуда, али он то ради. Ако вам је важна разноликост елемената, прочитајте нашу рецензију Дуда.

Исјечке кода можете додати било где на веб локацији. То вам омогућава да идете много дубље са модификацијама које желите да направите јер можете изменити све што желите.

Под условом да су вам потребне вештине кодирања да бисте то урадили у највећој мери, али да их уопште не користите. На пример, за промену величине или додавање ефекта лебдења потребно је четири до пет редака кода, тако да можете само да их копирате и залепите, а затим промените вредност пиксела.

Други кул елемент који можете да искористите је одбројавање. Остајући веран свом усклађивању са прављењем феноменалних токова и одредишних страница, Символи вам омогућава да користите одбројавање да бисте створили осећај ургентности свог производа.

Картице „стилинг“ и „пагес“ нису сложене. Прва вам омогућава да глобално мењате палету боја или типографију, док друга омогућава да управљате страницама на својој веб локацији.

Једина узбудљива ствар ових картица је да програмери раде на омогућавању глобалних опција за обликовање и облика и дугмета. Осим тога, послује се као и обично.

Одељак подешавања пружа приступ вашем серверу и менаџеру датотека, СЕО алату и алатима за програмере. То није ни сложена картица, али има занимљиве опције. На пример, можете брзо да уредите заглавља ради бољег индексирања. Није довољно да вам пошаљемо скок на врх резултата Гоогле претраге, али то је добар почетак.

Поред тога, можете пребацити дугме које ће створити скочне прозоре за вашу веб локацију који ће га задржати у складу са прописима ЕУ о приватности података. Придржавање општих прописа о заштити података не представља велико оптерећење за интернет предузећа, већ је додатна гњаважа на коју Символи решава.

Одељак „Преглед“ је оно што ћете видети код већине градитеља веб локација, са мањим изузетком. Притиском на дугме можете отворити веб локацију на другој картици да бисте је видели без контролне табле или контролне табле са стране.  

Чак и ако не можете да спречите приказивање елемената на различитим платформама, ова функција омогућава вам да брзо видите како напредујете.

И на крају, предлошци са којима можете радити су сјајни. Сви су оптимизовани за мобилне уређаје, што је важно у Гоогле-овим очима, и сви су оптимизовани за нишу коју одаберете. Предлошци агенција имају понуде и „портфолио“ страница, док офлајн компаније добијају интеграцију Гоогле Мапс и „контактирајте нас“.

Рад са шаблонима Символи-а биће једноставан, али ако су вам важни сјајни предлошци, прочитајте нашу Воог рецензију. Тај градитељ није најоштрији, али има и сјајне шаблоне.

Лакоћа коришћења

Символи је једноставан за употребу. Његов дизајн олакшава навигацију. Палета боја уредника је пријатна, што олакшава проналажење важних подручја на страници, као што су картице и тастери. Осим тога, све је означено добро и организовано. Не морате прегледавати функције попут луде да бисте сазнали где се може управљати страницама или додавати распоред.

На пример, када поставите показивач изнад елемената, појавит ће се ознаке под називом „ступац“ или „одстојник“ како бисте знали гдје морате кликнути да бисте уредили одговарајући елемент.

Када започнете са алатком, играће се кратки водич. То можда није потребно већини корисника јер је све већ тако једноставно за употребу, али лепо је што Символи покрива своје основе. Коначно, уређивач кода је такође беспрекоран.

символи-цоде

Једноставно превуците блок са картице “видгети” да бисте започели кодирање на главном екрану.

Подршка

Символи-ов центар за подршку инфериорнији је од онога што бисте добили од других грађевинара.

символи-суппорт

Има само девет категорија К-а&Као, на пример, то је мали број у односу на центар за подршку Сите123, али су на располагању само четири. Осталих пет су у току.

Платформа није нова, па изгледа да је подршка тек недавно постала приоритет Символи-у. Упркос малом броју одељка помоћи, категорије које су на располагању су добро направљене. Садрже опсежне уџбенике са текстом, попраћене илустративним сликама и видео записима.

Добар аспект подршке компаније Символи је оквир за ћаскање на страници.

символи-цхат

Где год да се налазите у уређивачу, можете да отворите оквир за ћаскање и ступите у контакт са програмерима. Времена одговора нису изванредна – у зависности од доба дана, она би могла потрајати и неколико сати – али помоћ коју њени агенти пружају је драгоцена.

Такође можете да приступите одговорима на Символи-јева питања и упутства са тог екрана. То вам много помаже јер не морате да прелазите између картица ако нешто пође по злу и да морате да следите упутство.

С друге стране, пошто Символи није познат, не постоји заједница која би му помогла кад имате проблеме везане уз уређај..

Ако сте врста особе која се често контактира са тимом за подршку, покушајте нешто друго. Сите123 има сјајну подршку, па прочитајте нашу рецензију Сите123 пре него што се одлучите.

Пресуда

Символи је одличан ако желите да направите токове и одредишне странице за мало предузеће или споредни пројекат. Додајте пристојну продавницу и прелеп дизајн у микс и он би могао да буде међу нашим најбољим произвођачима веб локација.

То ипак није савршено. Недостаје му дубока прилагодба и блокирање различитих Вик-а и Веебли-а. Такође, не постоји заједница која постоји око алата за помоћ у погледу видгета треће стране или подршке на форуму Блогирање је једноставно помоћу Символи-а, али може имати више функција. Ако вам је то важно, прочитајте наш најбољи водич за веб хостинг.

Препоручујемо ВордПресс, али неки други ЦМС можда делује сасвим у реду. Ако одаберете ВордПресс, прочитајте водич за ВордПресс нашег почетника јер је то моћна платформа коју је тешко савладати. Да ли се слажете са нашом рецензијом Символија? Јавите нам у коментарима испод. Хвала за читање.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me