Најбољи ВПН за више уређаја 2020 – задржати све заштићено

Ако додате колико уређаја тренутно имате, можда ћете се изненадити. Ипак, највероватније имате инсталиран само ВПН на једном или два, ако их има. Људима и породицама који су задовољни уређајима потребан је ВПН који ће им омогућити да повежу више уређаја истовремено. Због тога смо саставили водич за најбољи ВПН за више уређаја.


Све, од вашег мобилног телефона до телевизора, може се повезати на интернет, тако да вам неће требати дуго да пре него што поново покренете један уређај са ВПН-а, повежете други.. 

На тржишту постоји доста пружатеља виртуелних приватних мрежа, али морате мудро одабрати да не само што више повежете, већ и да бисте били сигурни да је остатак услуге пристојан. 

На пример, ЕкпрессВПН није направио ову листу, јер нуди само пет истовремених веза, али је ипак најбољи ВПН из више разлога (прочитајте нашу рецензију ЕкпрессВПН). 

Други ВПН-ови могу вам набавити тону веза, али могу имати лошу сигурност. Срећом, наш најбољи ВПН за више уређаја, Виндсцрибе, има неограничене везе, и није лош избор, ни.

Најбољи ВПН-ови за више уређаја 2020

Шта ВПН чини најбољим за више уређаја

Најважнији – и очигледан – фактор је колико уређаја ВПН штити истовремено. Неки ВПН-ови не укључују много веза од шишмиша, али вам омогућавају да додате више у свој пакет уз накнаду, тако да је вредно проверити које пакете нуди добављач пре него што их отпишете. Постоје и друге функције које бисте можда желели да узмете у обзир.

Важни су уређаји са којима је компатибилан. Вероватно ћете имати низ уређаја, као што су ваш мобилни телефон, лаптоп, можда чак и играћа конзола. Многи провајдери нуде наменске апликације за одређене уређаје и оперативне системе, али неки имају водиче како да их ручно подесите на другим платформама. 

Како је једноставно користити нешто друго је смислити. Да ли сте почетник или стручњак на пољу ВПН? Који год да је, можда желите да одаберете ВПН са употребљивошћу која одговара вашем знању. Поред тога, уколико ће га користити и чланови породице, можда ћете желети да изаберете оно које има једноставно дугме за повезивање или је аутоматски при покретању..

Неограничена ширина појаса такође би требало узети у обзир, посебно ако ће је група људи истовремено користити. Ако одаберете ограничење, брзо ће се појести, а након што ВПН нестане, ВПН ће престати радити. 

Обавезно изаберите и ону са добрим брзинама. То јест, осим ако не желите бескрајно чекати да се учита садржај. 

Његова сигурност такође треба да се узме у обзир. Сигурност ће вас заштитити од многих ствари, попут кибернетичког криминала, тако да ћете желите да будете сигурни да је пристојно. Приватност је једнако важна, а можете осигурати да је почашће одабиром ВПН-а са правилима о непостојању дневника..

Ако желите да стримујете, требало би да се уверите да ВПН може ући у платформу за стриминг коју желите. Не могу сви, посебно код Нетфлика, захваљујући својим паметним ВПН детекторима. Ако је Нетфлик нешто на шта сте укључени, тада би требало да проверите наш најбољи ВПН за Нетфлик преглед. Сви ВПН-ови који су тамо наведени могу да уђу у њега.

Можда ћете желети да узмете у обзир и друге, мање важне факторе. Имати велику мрежу сервера значи да нећете имати проблема са повезивањем на одговарајући сервер. Добро је имати и добру корисничку подршку у приправности. И на крају, требало би да се уверите да се ВПН уклапа у ваш буџет.

1. Најбољи ВПН за више уређаја: Виндсцрибе

Изабрали смо Виндсцрибе као најбољи ВПН за више уређаја. То је углавном зато што има неограничене везе, али то није једини ВПН који то нуди, па смо узели у обзир и друге функције. 

Виндсцрибе има бесплатан план и плаћени „про“ план. Бесплатни план је импресиван и најбољи је пас у нашем најбољем бесплатном ВПН водичу. И даље имате неограничене везе са бесплатним планом, али разумљиво нема све друге карактеристике плаћеног плана. 

виндсцрибе-клизач1

виндцрибе-клизач2

виндцрибе-клизач3

виндцрибе-клизач4

виндцрибе-клизач5

Претходна

Следећи

На пример, „про“ чланови добијају неограничену пропусност, али они на бесплатном плану су ограничени на 2 ГБ или 10 ГБ ако унесете важећу адресу е-поште. Накнада за податке обнавља се сваког месеца, али ако имате пуно људи који су повезани, та накнада неће ићи јако далеко. 

Постоје и други начини за повећање дозвољеног опсега, које ћемо касније споменути, али ви ћете више радости од плаћеног плана добити од почетка. 

Компатибилно је са хрпом уређаја, као што су Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Поред тога, може се инсталирати и на рутер. То значи да је свако на тој вези сигуран, што помаже ако имате читаво племе које чека да се повеже. Сјетите се само да кад једном изађете на тржиште, морате бити инсталирани директно на уређај да бисте били сигурни.

Поседује интерфејс без додатка који ће почетнике сматрати једноставним за употребу, али и тинкери могу да се играју са подешавањима. Сигурност му је добра, али чува неке записе. Уз то, чуване информације немају ништа од истинске вредности и не могу вам се придружити.

Брзине Виндсцрибе-а су у реду за већину активности, али у поређењу са кремом усева, ЕкпрессВПН, оне изгледају мање. 

Међутим, једно подручје у коме се истиче је стреаминг. Има наменске сервере за Нетфлик, који се зову Виндфлик сервери. Доступне су у Сједињеним Државама, Великој Британији, Канади и Јапану и добро раде. Плаћени чланови им приступају, али ће их бесплатни чланови морати додати у свој пакет. Више о њима можете прочитати у нашем прегледу Виндсцрибе-а.

Остали разлози који волимо Виндсцрибе

Мрежа сервера компаније Виндсцрибе није велика као неки провајдери, али постоји више од 600 у 60 земаља, што је још много тога за изабрати. Док „про“ чланови имају приступ свим доступним серверима, бесплатни план омогућава приступ само 10. 

Уз то, Виндсцрибе има опцију „направи план“ која омогућава додавање локација по 1 УСД месечно и која укључује и Виндфлик сервере. Поред тога, свака локација коју додате повећаће вашу пропусност за 10 ГБ.

Ако вам је потребна помоћ, постоје неки згодни мрежни водичи за улазак у зубе. Постоји и ливе цхат, који одржава представник вештачке интелигенције по имену Гарри. Да будемо праведни, Гарри даје прилично добре одговоре, а ту вам је доступна подршка е-поште 24 сата на дан ако вам је потребна додатна помоћ.

Мјесечна “про” цијена Виндсцрибе-а није лоше, али одабиром годишњег плана цијена пада за више од половине. Можете користити бесплатни план како бисте били сигурни да вам се допада, а иако нема званичне политике поврата, добићете је ако затражите у року од три дана од куповине. 

2. Гоосе ВПН

Гоосе ВПН такође нуди неограничене везе, и иако не нуди баш толико као Виндсцрибе, још увек је добар кандидат. 

Можете га користити на Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у, као и другима. Плус, можете га инсталирати на рутер. Једноставан је за употребу и можете га покренути и покренути у року од неколико минута. 

Гуска-ВПН-клизач1

Гуска-ВПН-клизач2

Гуска-ВПН-клизач3

Гуска-ВПН-клизач4

ГоосеВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Његова брзина није велика, као што можете прочитати у нашем Гоосе ВПН прегледу, а допуштање вашег пропусног опсега зависи од плана који одаберете. Постоји неограничен план, али јефтинији пакет Гоосе ВПН-а има ограничење од 50 ГБ месечно. 

Биће вам покривена снажна безбедност, која има неколико опција протокола за бирање. Уграђен је и прекидач за додатну сигурност. На снази је и политика непојаве.

Гоосе ВПН има на располагању посебне сервере за стриминг и био је у стању да пукне Нетфлик. Међутим, борио се са другим сервисима за стриминг и његове мале брзине нису га чиниле најбољим искуством.

Остали разлози који волимо Гоосе ВПН

Мрежа сервера Гоосе ВПН-а није сјајна, али још увек обухвата 26 земаља, што вам даје добар избор за заобилажење блокова. 

Опсежна база знања доступна је за самопомоћ. Подршка за цхат и подршка путем е-поште доступна је 24 сата дневно. Речено је да разговор уживо даје нејасне одговоре, тако да је боље да се обратите тиму за подршку путем е-поште ако је ваш проблем техничке природе. Током тестирања брзо смо добили одговор.

Иако месечни план није сјајан, Гоосе ВПН је и даље јефтин, посебно ако плаћате унапред годину дана. Међутим, не постоји опција за плаћање дуже од једне године. Међутим, постоји период од 30 дана за повраћај новца, у случају да утврдите да није за вас.

3. Сурфсхарк

Још један провајдер који нуди неограничене везе је Сурфсхарк. То је прилично добар добављач, поготово јер се он појављује тек од 2018. То каже, постоје подручја која га спречавају да буде на врху, па наставите читати.

Може се инсталирати на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, као и на рутер. Његов интерфејс је једноставан за употребу, али његова функционалност је ограничена. Ипак, ради оно што треба. 

Сурфсхарк-почетна страница-2018

Сурфсхарк је спор у поређењу са конкурентима, као што можете прочитати у нашој Сурфсхарк рецензији. Стреаминг је могућ и лако се може ући у платформе, али брзина га чини мање угодним искуством. Ипак, добијате неограничену пропусност, без обзира на плану који имате. 

Сигурност је добра, али подржава само два протокола – ОпенВПН и ИКЕв2 – и не можете изабрати ни један од њих који желите да користите. Прекидач за ублажавање је укључен у услугу и не води евиденцију ваших активности.

Други разлози који волимо Сурфсхарк

Иако други провајдери имају веће мреже сервера, Сурфсхарк је бољи од Гоосе ВПН-а, са више од 1.000 сервера у 61 земљи. То је више него довољно за избор.

Постоји база знања ако се заглавите, али није сјајно, јер нема много информација. Било би вам боље да се обратите подршци путем цхата уживо или е-поште, који су оба доступни 24/7, а стопе одговора су брзе.

Сурфсхарк-ова цена није лоша, али на крају дужи планови постају јефтинији. Бесплатна седмодневна пробна верзија доступна је за мобилне уређаје. Поред тога, постоји гаранција враћања новца од 30 дана.

4. Приватни приступ интернету

Следи приватни приступ интернету, али означава крај опција неограничене везе на овој листи. ПИА вам омогућава да истовремено повежете до 10 уређаја и, да будемо фер, то је и даље прилично добро. Већина услуга на тржишту, попут ЕкпрессВПН-а, дозвољавају само пет, тако да је 10 пристојан број. 

пиа-клизач1

пиа-слидер2

пиа-слидер3

пиа-слидер4

пиа-слидер5

Претходна

Следећи

Ради са Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Поред тога, ПИА има пуног клијента за Линук, што га чини најбољим ВПН-ом за Линук. Интерфејс је у почетку мало потешкоће за подешавање и неугодно је везан за ладицу, што значи да не можете да промените величину њега или било шта. Ипак вам нуди много опција за контролу ВПН-а, а можете и да га инсталирате на рутер.

ПИА је способна за велике брзине и друга је на нашој најбржој ВПН листи, али током наших тестова била је недоследна. О томе можете прочитати у нашем прегледу ПИА-е, али вреди поменути да је нека од тих брзина спуштена до подразумеване безбедносне конфигурације ПИА-е.

Постављена је код 128-битне енкрипције. Можете га повећати на много преферирану 256-битну енкрипцију, али када то учините, успорит ћете је још неко. Постоји много других безбедносних опција са којима се такође можете позабавити. Ту је и прекидач за уклањање и ПИА уопште не води евиденције.

Добијате неограничену пропусност и може доћи у америчку верзију Нетфлика, али ако желите било коју другу платформу, било би вам боље да одете у један од наших најбољих избора. 

Други разлози које волимо ПИА

Постоји више од 3.000 сервера у 30 земаља, а иако се већина налази у Сједињеним Државама, биће доста за заобилажење ограничења. 

ПИА има базу знања за најчешће проблеме, а можете добити темељну помоћ тима за подршку путем е-поште који је доступан 24 сата дневно. Међутим, за разлику од других наших типова, не постоји опција за ћаскање уживо.

Иако је ПИА и даље једна од јефтинијих опција на тржишту, цене су јој не тако давно порасле. Одабиром дужег плана добићете најбољу цену, али треба истаћи да је његов период враћања средстава само седам дана, па се потрудите.

5. ИПВанисх

Наш последњи избор је ИПВанисх, који вам омогућава да истовремено повежете до 10 уређаја, баш као и ПИА. Има клијенте за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, које је лако подесити и користити. Поред тога, компатибилан је и са одређеним рутерима.

Претходна

Следећи

Има велике брзине, мада ћете можда открити да су на неким серверима лоше. Не постоје ограничења пропусне ширине, али није најбољи ВПН за стриминг. Не може ући у Нетфлик или ББЦ иПлаиер, али ако сте љубитељ Хулу или Амазон Приме Видео, то је опција.

Безбедност ИПВанисх-а је добра. Има пуно опција протокола за бирање, а ту је и уграђени прекидач за убиство. 

На снази је политика непостојања дневника, али ИПВанисх је откривен 2016. године јер је предао евиденције америчком Одељењу за унутрашњу безбедност. То је било пре неко време, тако да је његов ниво приватности можда сада бољи, али има нешто на уму. Више о томе можете прочитати у нашој ИПВанисх рецензији.

Остали разлози који волимо ИПВанисх

ИПВанисх има више од 1300 сервера на више од 75 локација, што вам даје много избора. Уз то, његова корисничка услуга је пристојна, уз базу знања, ливе цхат и е-пошту који су доступни 24/7. Они су од помоћи и време одговора је брзо.

Месечна цена је прилично просечна, али док њени конкуренти праве дуже планове привлачне, ИПВанисх нуди само мали попуст. Нема бесплатног суђења и само седмодневна гаранција поврата новца за повраћај новца. 

 Најбољи ВПН за више уређаја с почастима

Иако наших пет типова преузима круну у одељењу за везе, о томе треба више размишљати. Ваша сигурност и приватност су важни фактори, а неке од горе наведених опција нису најбоље за то. 

Уз то, ЕкпрессВПН, који је најсигурнији ВПН, чак и не спомиње због ограничења од пет веза, па ево неколико алтернатива.

НордВПН

НордВПН је по много чему упоредив са ЕкпрессВПН-ом, тако да је ваша најбоља опклада за јаку сигурност (прочитајте наш ЕкпрессВПН против НордВПН дела за више). Омогућује шест истовремених веза, што је много мање него код осталих одабира, али ако вам је то довољно, исплати се.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Компатибилан је са свим главним оперативним системима и једноставан је за употребу. Његове брзине су велике, али могу успорити на великим даљинама. Међутим, добијате неограничену пропусност и он је у могућности да уђе у све стреаминг платформе. 

Има неке од најбољих безбедности на располагању и додаје већу заштиту својим двоструким хоп серверима. Укључени су и прекидач за убијање и строга политика забране записа. Он пружа велику вредност за ваш новац и постоји 30 дана поврата новца, у случају да вам се не свиђа. Прочитајте више о услузи у нашој НордВПН рецензији.

ЦиберГхост

Још један одличан избор је ЦиберГхост. Омогућује до седам веза, мада је то и ограничење за инсталације. Може се користити са већином оперативних система, а клијенти су једноставни за употребу. Као и НордВПН, његове брзине су велике, али успоравају на великим даљинама, а ви добијате неограничену пропусност. Такође може ући и у све стреаминг платформе.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

ЦиберГхост има добру сигурност, као и трајно омогућен прекидач. Ни то не чува евиденције ваше активности. Ово је јефтин избор под условом да се одлучите за дужу претплату. Корисници мобилних уређаја могу да користе седмодневно пробно време, али постоји и гаранција за поврат новца. Наш преглед ЦиберГхост садржи више детаља о услузи. 

Последње мисли

Постоји пуно ВПН провајдера који нуде сјајне функције, али ако имате или пуно интернетских уређаја или желите да заштитите породицу, листа постаје краћа. Већина провајдера нуди око пет истовремених веза, а само је неколико оних који ће прећи додатни километар. 

Наша листа најбољих ВПН-а за више уређаја истиче тих неколико, али имајте на уму да само зато што нуде тону веза, то не значи да су они најбољи избор за вашу сигурност и приватност. Ако је то нешто што цените и можете да исциједите највише од шест веза, онда је НордВПН најбоља опција. 

Међутим, ако вам треба што више конекција, Виндсцрибе је онај за вас. Не постоји неограничена веза, а такође је добар провајдер. Да бисте максимално искористили услугу, мораћете да се одлучите за плаћени план. 

Имате ли искуства са повезивањем пуно уређаја на један ВПН налог? Радо бисмо чули о томе у одељку са коментарима. Погледајте и остале наше ВПН чланке док сте и ви овде. Као и увек, хвала на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map