Најбољи ВПН за Јужну Африку 2020: ВПН-ови за Велдт

Јужна Африка је на најјужнијем крају афричког континента. Његове прелепе обале, разнолика култура и драматични пејзажи препуни разних дивљих животиња чине га популарним местом за туристе. Шта год да радите док сте тамо, вероватно ћете желети да сурфате интернетом, а за заштиту треба да користите један од наших најбољих ВПН-ова за Јужноафричку Републику..


Наш најдражи далеко је ЕкпрессВПН, мада ће и наши други типови обезбедити пристојну вожњу за ваш новац.

Увек је добра идеја да користите виртуелну приватну мрежу док сте на мрежи, где год да се налазите у свету. Једна од његових главних употреба је приступ ограниченом садржају. Док сте у Јужној Африци, открићете да не можете да приступите ономе што обично радите на мрежи. То је због геоблокова, који у основи ограничавају приступ садржају у одређеној земљи.

На пример, ако кренете на Нетфлик, дочекат ће вас његова библиотека из Јужне Африке. Ако желите да приступите америчкој верзији, требаће вам америчка ИП адреса.

Можете да изаберете једног од провајдера из наших ВПН прегледа, али многи не могу да пређу преко Нетфлик-овог ВПН система за детекцију. Ако то желите, заокружили смо пет ВПН-а који су у складу са овим задатком у нашем најбољем ВПН-у за Нетфлик комад.

Најбољи ВПН за Јужну Африку 2020

Онлине цензура у Јужној Африци

Поред регионалних ограничења, могу се морати суочити и са другим блоковима. Неке земље блокирају одређене веб странице и мрежни садржај. Разлози за блокаде су различити, али могу укључивати политичке и моралне разлоге. Један од најгорих криваца је Кина са својим Великим заштитним зидом. Кинески грађани готово су блокирали било који западни садржај.

У Јужној Африци се намеће мало цензуре. Неки морални поступци се одвијају на веб локацијама које садрже сексуално експлицитне или насилне материјале. Поред тога, направљен је предлог да се аутоматски постави филтер на све уређаје како деца не би била изложена материјалима за одрасле. Поред тога, већина садржаја је бесплатна за преглед. 

Тада је парламент одобрио нови закон о цензури на Интернету у 2018. Сада чека да га председник потпише на закон. Иако се Предлог закона о филмовима и публикацијама технички не цензурира, постоје бојазни да би то могло довести до више контролисаног интернета. 

Једном када то постане закон, Одбор за филм и публикацију (ФПБ) моћи ће да регулише садржај који је креирао корисник и уклони све што ФПБ сматра штетним или узнемирујућим..

То укључује слике, музику и видео записе на било ком медију, укључујући друштвене медије, филмове, публикације и ИоуТубе. Међутим, већина блокова може се догодити само ако се неко жали због тога.

У неким је случајевима то добро. Постојат ће строжа правила за заштиту дјеце од одређеног садржаја, а такођер има за циљ зауставити освету порнографији. Говор мржње такође је мета, а свако ко свесно дистрибуира садржај који подстиче насиље или заговара говор мржње, може бити кажњен или осуђен на затворску казну..

У том смислу, појавиле су се забринутости јер је рачун лоше написан и закон би могао бити злоупотребљен. Поред тога, платформе садржаја, као што су ИоуТубе и Нетфлик, мораће да се региструју као дистрибутер и плаћају годишњу накнаду, чија ће количина зависити од величине библиотеке садржаја платформе. Платформе које не удовољавају могу се блокирати на нивоу ИСП-а.

Торрентинг у Јужној Африци

Ако волите торент, треба да знате да кршење ауторских права може довести до кажњавања према Јужноафричком закону о ауторским правима. Према њему, могли бисте добити казну од 5.000 рафала у Јужној Африци (око 330 долара) и / или затвор до три године за свако кршење закона, ако је то прва осуђујућа пресуда. 

Накнадне осуде могу завршити новчаном казном у износу од 10 000 јужноафричких рандова (око 660 долара) и / или пет година затвора за свако кршење закона.

Поред тога, даваоци интернетских услуга морају да блокирају бујице и друге кориснике који крше ауторска права, као и да пријављују кориснике због пиратерије, под ревизијом закона о кибернетичким злочинима. Ако илегално преузмете било шта, могли бисте завршити лепом казном, с максималном казном до 15 година затвора.

Он-лине надзор у Јужној Африци

Уредба о пресретању комуникација и пружање информација у вези са комуникацијом – позната и под називом РИЦА – је примарни закон о надзору у Јужној Африци. У складу са тим, службе за спровођење закона и обавештајне агенције морају добити посебну дозволу за пресретање комуникација и њихово образложење мора бити адекватно.

Међутим, током 2017. године откривено је да влада Јужне Африке прати хиљаде мобилних телефона и да је то могла да направи због рупе у РИЦА-и. Члан 205 Закона о кривичном поступку омогућава службеницима да заобиђу потребну дозволу уз РИЦА и приступе подацима вашег телефона.

И не само то, већ РИЦА захтева да ИСП-ови чувају податке о клијентима и забрањују комуникацијске системе који се не могу надгледати. Поред тога, претплатници мобилног телефона морају да доставе своје националне матичне бројеве и друге личне документе за куповину СИМ картица и других услуга. 

Поред тога, алати за шифрирање нису забрањени, а интернетски кафићи нису потребни за надгледање њихових купаца.

Поред тога што је главни закон о јужној Африци проблематичан, и друга открића су повећала забринутост због надзора. 

У 2015. години појавили су се извештаји о организацијама државне безбедности које поседују технологију надзора. Опрема може снимити метаподате мобитела опонашајући куле мобитела. 

Портпарол Управе за приоритетну истрагу криминала потврдио је да поседује такву технологију, али је рекао да се она користи само за питања националне безбедности.

Предлог закона о кибернетичким злочинима и цибер безбедности још увек чека на потписивање закона, али укључује одредбу која би држави могла дати веће овласти за пресретање и нарушити права на приватност. Члан 38 омогућава пресретање индиректне комуникације, као и приступ комуникацијским подацима у реалном времену и архивираним информацијама. 

Слобода говора на мрежи у Јужној Африци

Јужноафрички устав предвиђа слободу говора. Опште се поштује, а клевета није кривично дело. Поред тога, постоје ограничења за говор мржње према раси, етничкој припадности, роду и религији, као и за подстицање насиља.

Осим тога, ако закон о кибернетичким криминалима и сигурности постане закон, то кажњава циркулацију штетних порука, које могу укључивати лажне информације. Спецификације су, међутим, нејасне и постоје забринутости да би се он могао користити за цензуру одређеног говора, попут политичког мишљења.

Јужна Африка има живо медијско окружење, али новинари се суочавају са узнемиравањем и нападима због својих критичних извештаја владе.

Кибер криминала у Јужној Африци

Јужна Африка бележила је пораст броја злонамјерног софтвера за 22 процента током првог квартала 2019. године, а компанија за кибернетичку сигурност Касперски Лаб рекла је да се у земљи свакодневно догађа више од 13.000 покушаја цибер напада. Друга студија из 2016. године показала је да је скоро 9 милиона Јужноафриканци било жртва цибер-криминала током периода од 12 месеци.

Имајући то у виду, приликом путовања морате бити опрезни, посебно ако се повежете с једним од бројних јавних ВиФи жаришта доступних у земљи. Ниво сигурности на таквим везама је непознат, а ви бисте могли бити рањиви на вирусе и хакерске нападе. Коришћење ВПН-а у овом случају није разумно, али ни пристојан антивирус не би успео.

Шта ВПН чини најбољим за Јужну Африку

Иако многи пружаоци ВПН-а имају сјајне функције и поуздану услугу, важно је да одаберете оног који највише одговара Јужној Африци. 

Морате бити сигурни да има добру сигурност да вас штити од интернетског надзора и кибернетичког криминала. Као део те сигурности, добра је идеја да будете сигурни да укључује прекидач за убиство. Прекидач за уклањање прекинути ће везу с интернетом ако ВПН не успе, чувајући вас у сигурности. 

Ваша приватност је такође важна, а то што имате добру сигурност не значи да је провајдер поштује. Требате осигурати да ВПН има политику непојаве. Уз једну од њих, можете бити сигурни да ваше мрежне активности неће бити забележене.

Добра мрежа сервера је корисна за пролазак кроз било коју цензуру или геоблокове. Што више сервера има у различитим земљама, то су веће шансе да заобиђете ограничења. Осим тога, ако желите да приступите садржају који је ексклузивно за Јужну Африку, требаће вам јужноафричка ИП адреса, па проверите да ли ВПН има сервере тамо.

Такође желите да будете сигурни да услуга има добре брзине и неограничену пропусност, посебно ако желите да вас торент или струја. Добре брзине значе да вас неће мучити екран за учитавање, а неограничена ширина појаса осигурава да нећете морати да бринете о постизању ограничења, када би ВПН престао да ради и остави вас незаштићен.

1. Најбољи ВПН за Јужну Африку: ЕкпрессВПН

Изабрали смо ЕкпрессВПН као најбољи избор за Јужну Африку због врхунске услуге. То је најбољи ВПН који смо прегледали до сада, а он означава све оквире за Јужну Африку. 

Сигурност му је одлична и постављена је код 256-битне енкрипције, мада је можете повећати ако желите. Такође постоји и прекидач за уклањање, који је подразумевано омогућен. Ни приватност овде није проблем, јер ЕкпрессВПН има строгу политику непојављивања.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

Много је сервера разасутог широм света ради превазилажења ограничења, а има их и у Јужној Африци, у случају да су вам потребни. 

ЕкпрессВПН је најбржи ВПН који смо тестирали. Његова брзина, неограничена пропусност и могућност уласка у Нетфлик лако су му помогли да победи у нашем најбољем ВПН-у за стреаминг комад. Такође ће вас покрити ако желите да бујите. Прочитајте нашу ЕкпрессВПН рецензију за бољи преглед услуге.

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

Ако сте нови у свим ВПН маларкијима, ЕкпрессВПН је одличан избор јер је један од најлакших ВПН-ова који се користе. Ипак, не брините ако сте искуснији корисник, јер још увек можете да се позабавите његовим подешавањима. Може да се инсталира на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, а можете истовремено да повежете и до пет уређаја. 

Нажалост, ЕкпрессВПН је скуп, нажалост. Међутим, услуга коју сте добили је вредна новца. Осим тога, постоји 30-дневна гаранција поврата новца, тако да прво можете испробати без ризика.

2. НордВПН

Наш други избор је НордВПН. Овде се често спомиње на Цлоудвардс.нет-у и блиски је кандидат са нашим првим одабиром, као што можете прочитати у нашем ЕкпрессВПН-у против НордВПН-а. 

Има неке од најбољих безбедности на располагању са уграђеним прекидачем за уклањање, а својој конекцији можете додати још већу заштиту користећи своје сервере са двоструким скоком. НордВПН такође цени приватност и не води евиденцију ваших активности.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Постоји више од 5.600 сервера доступних у 60 земаља, а то укључује 30 у Јужној Африци за садржај ограничен на тамо. 

Његове брзине су велике, али може се догодити да успоравају ако се повежете с удаљеним сервером. Не постоје ограничења пропусне ширине и може ући у прилично било коју мрежу стриминга. То је такође наш најбољи ВПН за бујице, нешто на што треба имати на уму ако је то честа активност за вас. Прочитајте више о услузи у нашој целој НордВПН рецензији.

Остали разлози који волимо НордВПН

Можете га користити у Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у. Једноставан је за употребу и омогућава вам да истовремено повежете до шест уређаја.

НордВПН је можда бољи избор од ЕкпрессВПН-а ако не пливате у кешу. То је добра вредност за новац, а иако месечни план није одличан, дужи планови имају велику разлику у укупној цени. Ту је и НордВПН, па можете прво да испробате.

3. ЦиберГхост

Још један добар ВПН избор је ЦиберГхост. Има велику сигурност и чак има стално омогућен прекидач за убијање, тако да не морате имати на уму да га постављате. Постоји такође строга политика записивања без поштивања ваше поште.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Његова серверска мрежа је огромна, са готово 6 000 сервера у 89 земаља. У Јужној Африци такође постоји 10 сервера, тако да можете приступити садржају који је тамо ограничен.

Његове брзине су добре, али попут НордВПН-а, на дугим удаљеностима могу постати спори. Постоји неограничена пропусност и може ући у већину стриминг платформа. Осим тога, у интерфејсу се налазе картице за стриминг и торрент сервере, тако да можете одабрати најбољи који је доступан. Више о томе можете прочитати у нашој рецензији ЦиберГхост.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

ЦиберГхост је компатибилан са Виндовсима, мацОС-ом, Андроидом и иОС-ом. Недавно ажурирано сучеље може се мало навикнути, али лако је видети где требате бити, а није тешко користити. Можете повезати до седам уређаја истовремено, што је заслужило место на нашој најбољој ВПН листи за више уређаја.

Месечна цена је лоша, али ако се пријавите на дужу претплату, дугорочно ће се исплатити. Бесплатна седмодневна пробна верзија доступна је за Андроид и иОС, тако да бисте могли да је употребите да бисте видели да ли вам се свиђа. Осим тога, постоји додатна гаранција за поврат новца за додатни душевни мир. Месечни план добија 14 дана, а дужи 45 дана.

4. Виндсцрибе

За наш четврти избор одабрали смо Виндсцрибе. Прво и најважније, брзо ћемо поменути да Виндсцрибе нуди бесплатан и плаћени план. Бесплатни план је великодушан, чак је и именован најбољом бесплатном ВПН услугом од стране Цлоудвардс тима. Међутим, постоје неке функције којима можете приступити само путем плаћеног плана, тако да имајте то на уму.

интерфејс ветрописа

склоности ветрописа

проширење прегледача виндсцрибе

могућности приватности

тестови пропуштања ветробранског стакла

Претходна

Следећи

Има добру сигурност која се може прилагодити и укључује прекидач за укидање, мада се то чудно назива фиревалл. Не постоји правило записивања, али неке се информације бележе, попут потрошње пропусне ширине и временских жигова активности. Ниједно од евидентираног нема истинску вредност и не може вам се одредити тачно.

Број његових сервера износи више од 600 у више од 60 земаља, али добићете приступ свим његовим локацијама само ако сте на плаћеном плану. У Јоханесбургу постоје сервери, али на њих могу да се повезују само „про“ чланови. 

Његове брзине су довољно добре за већину активности, али друге су брже. Што се тиче пропусног опсега, бесплатни чланови добијају 2 ГБ месечно, повећавајући се на 10 ГБ ако унесете свој емаил. Ако додате локације у своју мрежу сервера по цени од 1 УСД месечно, добићете такође још 10 ГБ. 

“Про” чланови добијају неограничену пропусну ширину, што је неопходно ако планирате да преносите или преносите стриминг. Поред тога, Виндсцрибе такође има наменске сервере за стриминг, који се зову Виндфлик сервери. Доступне су само за „про“ чланове и добро сарађују са Нетфликом и другим платформама. Више информација о томе можете пронаћи у нашем прегледу Виндсцрибе-а.

Остали разлози који волимо Виндсцрибе

На располагању су клијенти за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Његов интерфејс је необично искуство, што је одлично за почетнике, али и они који знају знају то. Плус за Виндсцрибе је што такође можете имати неограничен број веза.

Месечна цена је прилично скупа, али дужи планови знатно смањују трошкове. Нема бесплатног суђења, али то је зато што можете да искористите бесплатни план да видите да ли вам се свиђа. Ни правила о враћању новца не постоје, али ако затражите повраћај новца у року од три дана, радо ће се обавезати.

5. ВипрВПН

Коначно, имамо ВипрВПН, што је добра услуга која нуди одличну сигурност. Прилагодљив је, али једноставан за употребу. Такође има на располагању свој властити протокол Цхамелеон који додаје још већу заштиту ВПН тунелу. Постоји и прекидач за убиство и чврста политика забране записа.

ВипрВПН-Слидер1

ВипрВПН-Слидер2

ВипрВПН-Слидер3

ВипрВПН-Слидер4

ВипрВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Његова количина сервера слична је количини Виндсцрибе-а, с више од 700 у 64 земље. Речено је да ВипрВПН нема сервере у Јужној Африци, тако да нећете моћи да приступите било којем Јужноафричком садржају који је ограничен.

Његове брзине нису тако добре као наши други избори, али би требало бити у реду за већину активности. Такође добијате неограничену пропусност и може ући у услуге стриминга. ВипрВПН ће вас штитити и ако сте бујица.

Остали разлози који волимо ВипрВПН

Доступно је на Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у. Његов интерфејс се може побољшати, али је и даље једноставан за употребу. Поред тога, мобилне апликације су неке од најбољих тамо, због чега је то један од наших најбољих ВПН-а за Андроид одабире. Можете истовремено да повежете до пет уређаја, у зависности од плана који одаберете (више о томе касније).

Током тестирања његове корисничке услуге, наше искуство је било разноврсно. Вријеме чекања обично није било лоше, али на један тест смо чекали око 20 минута. Осим тога, чини се да то није увек тако, па ћете у том случају морати да оставите поруку. 

И даље постоји опција е-поште. Побољшало се, али би могло и даље да буде боље. Више о томе прочитајте у нашој ВипрВПН рецензији.

Можете се одлучити за месечну или годишњу претплату. Месечна цена је прилично стандардна, али годишњи трошак чини је дугорочно много приступачнијом. Такође можете бирати између „стандардних“ или „премиум“ планова. 

„Стандардни“ план омогућава три прикључка, док „премиум“ омогућава пет. Поред тога, „премиум“ план вам омогућава приступ Цхамелеон протоколу. Можете му дати ковитлај са 30-дневном гаранцијом поврата новца, да видите да ли вам се допада.

Последње мисли

Који год да је ваш разлог за интернет у Јужној Африци, сада знате зашто би требало да користите ВПН када то радите. Потребна вам је добра сигурност и приватност да бисте се заштитили од државног надзора и цибер криминала. Поред тога, користићете добру мрежу сервера, као и јужноафричке сервере, ако тражите садржај од тамо.

Имајући то у виду, ЕкпрессВПН је јасни победник. Означава све кутије и укључује многе друге функције. Сигурност му је одлична, нема сумње да ће ваше активности остати приватне и да има сјајну мрежу сервера, укључујући неке у Јужној Африци. Поред тога, са лакоћом може да уђе у сервисе за стриминг, укључујући Нетфлик.

Зашто не искористите 30-дневну гаранцију поврата новца и не видите да ли вам се свиђа? Ако имате искуства са коришћењем ВПН-а у Јужној Африци или смо нешто пропустили, обавестите нас у одељку за коментаре. Погледајте и нашу ВПН архиву док сте овде. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map