Најбољи ВПН за путнике у 2020. години: Ако је пут ваш дом

Нарични је свет света који није посетио ниједан члан тима на Цлоудвардс.нет. Сви смо упорни путници, али како такође радимо док смо на путу, морамо то заштитити у сваком тренутку. Због тога смо у савршеном положају да вас упознамо са најбољим ВПН-ом за путнике.


За ваш новац, ЕкпрессВПН је ваша најбоља опклада, али прочитајте ако желите да знате више о овој теми или желите да нађете неке алтернативе из нашег најбољег ВПН-овог круга.

Кад сте на путу, без обзира да ли радите као ми или једноставно уживате у пријеко потребној паузи од свог свакодневног рада, плаћа се коришћење виртуалне приватне мреже приликом повезивања на интернет. Укратко, ВПН ће вам дозволити да сакријете своју ИП адресу како бисте могли да изгледате да сте било где у свету, а истовремено шифрује везу за додатну сигурност.

Има пуно користи од тога када путујете. За једну, можете гледати Нетфлик било где, што је корисно ако финале емисије која вам се свиђа изађе док сте на одмору (иако ће вам требати ВПН који може прећи Нетфлик ВПН забрану). Такође помаже ако требате да се бавите мрежним банкама, јер многе банке вам неће дозволити приступ страним ИП-овима.

Највећи разлог коришћења ВПН-а је сигурност. У многим туристичким жариштима широм света, осипање посетилаца је исто колико и вођење хотела или руковање рестораном. Многи туристи, њихови заштитници, не играју блиску пажњу, на пример, када се повезују са јавним ВиФи-ом или слепо кликну на било које дугме које пронађу у непознатим скочним прозорима.

Поврх свега, многе најпопуларније дестинације широм света налазе се у земљама са мање од звјезданих података о људским правима. Интернет цензура обилује, а ВПН је најлакши начин да осигурате да случајно не будете прекршили ниједан гадан закон. Као што можете прочитати у нашем најбољем ВПН за Тајланд комад, то се догађа чешће него што мислите.

О свему томе детаљно говоримо у нашем мрежном водичу о приватности, али резултат је да је ВПН најбољи и најлакши начин да једним потезом покријете већину својих безбедносних база. Погледајмо шта ВПН чини погодним за употребу током путовања.

Најбољи ВПН за путовања 2020

Шта ВПН чини најбољим за путнике

Било је неколико основних критеријума које смо користили приликом одлучивања који ће ВПН сервиси бити на овој листи и који не би требало смањити. Прво је ширење сервера широм света. Имајте на уму да не мислимо на чист број, већ на то како се они дистрибуирају, тако да вам гарантује да ћете га имати увек у року од неколико стотина километара.

Друго је брзина. Ако ћете користити свој путни ВПН за стриминг, морате бити сигурни да ће вам то пружити и пристојну брзину. Други разлог је тај што су, нарочито у Азији и Африци, везе прилично спора, тако да не желите да вам ВПН превише одузме.

Треће је лакоћа употребе. Желите да интерфејс вашег ВПН-а буде интуитиван и лак за разумевање. Ви сте на одмору и имаћете боље ствари од препирке са софтвером у време одмора. 

Можда се питате и о сигурности, али нема потребе: сви наши типови имају врхунске ВПН протоколе, имају прекидаче за убијање и напредну енкрипцију. Који год да завршите, можете бити сигурни да сте заштићени.

1. Најбољи ВПН за путнике: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је највиши међу свим нашим ВПН прегледима и са добрим разлогом: брз је, једноставан за употребу и има велику мрежу висококвалитетних сервера. Такође је идеалан за путнике (посебно ако желите да их отпремите у услугу складиштења у облаку). 

У ствари, већина уређивачког тима су корисници. Искористили смо ЕкпрессВПН да бисмо заобишли цензус и посматрали Нетфлик са разноврсних везова као што су Москва, Бангкок, Тел Авив, Мекицо Цити, Амстердам и Лисабон.

Рекао сам ти да волимо да путујемо.

Ако се бринете како да ВПН функционише, ЕкпрессВПН би могао бити најбољи избор. Његово сучеље је у основи једно велико велико дугме које активира ВПН, са нешто мањим дугметом испод њега тако да можете одабрати одређени сервер. Такође су јасно изложене и његове могућности. Прочитајте нашу целу ЕкпрессВПН рецензију да бисте видели како то функционише.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

ЕкпрессВПН је веран свом имену по томе што је тамо најбржи ВПН, а бар нема. Током протеклих неколико година тестирали смо на десетине ВПН услуга и ЕкпрессВПН увек излази на врх, узимајући не више од половине ваше брзине у најгорем тренутку, чак и ако се повезујете са сервером с друге стране света.

Лако је пронаћи и сервере широм света. Изгледа да ЕкпрессВПН има сервере свуда, аи они имају велики капацитет. За разлику од осталих ВПН-ова, ретко ћете, ако икада, добити преоптерећене сервере или нешто слично. Уз то, увек се исплати проверити којим земљама морате да приступите пре него што се пријавите.

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН такође обавља сјајан посао чувања ваше безбедности док сте на мрежи. Открили смо да је најсигурнији ВПН и, вероватно, још већи глас поверења, препоручујемо га и као најбољи ВПН за Кину. Пошто су последице чињења забрањених ствари на Интернету – попут изражавања свог мишљења – у Средњем Краљевству врло стварне, ово је велико признање.

Такође се добро сналази са стримингом, добијањем свих услуга тамо, иако га конкуренти повремено надмашују. Ипак је најбољи ВПН за стриминг у целини, тако да серијски повезници не треба даље тражити.

Међутим, све ово долази дословно по цени: ЕкпрессВПН није јефтин, а кошта скоро 100 долара годишње. Међутим, да вам Бењамин добије пуно ВПН-а, зато вам препоручујемо да то проверите помоћу 30-дневне гаранције поврата новца да бисте видели да ли вам одговара..

2. НордВПН

Друго место је НордВПН, који би заузео полни положај да није било његових брзина. Ствар је у томе што су неки сервери НордВПН-а бржи од ЕкпрессВПН-ових, али то је уравнотежено чињеницом да су неки много спорији, ако уопште раде. 

Ова недоследност јако је забринула НордВПН у нашим тестовима брзине, а самим тим и у многим нашим прегледним чланцима, попут оног за најбољи ВПН за Нетфлик.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Поред тога, НордВПН је одличан за путнике јер има масивну мрежу од више од 5500 сервера разасутих широм света. Због тога се можете повезати с било којег места на готово било где. 

Што се тиче једноставне употребе, НордВПН оцењујемо мало испод ЕкпрессВПН-а, јер нам се једноставно више свиђа приступ са једним дугметом. Међутим, НордВПН-ов графички приступ више воли неке, омогућавајући вам да се крећете кроз карту света да одаберете свој сервер. Као што смо расправљали у нашем чланку ЕкпрессВПН насупрот НордВПН, оба приступа су ефикасна, али своде се на лични укус.

Остали разлози који волимо НордВПН

НордВПН је, као и сваки други ВПН на овој листи, врло сигуран, мада смо посебно велики обожаваоци „специјалних“ сервера који су усмерени на специфичне задатке, попут додатне сигурности, бујице или Онион Овер ВПН. Ови додатни додири су разлог зашто је НордВПН најбољи ВПН за бујице, између осталог.

Ценовно гледано, НордВПН краде на 100 УСД током три године, што га чини трећом јефтинијом од ЕкпрессВПН-а, ако сте вољни да се претплатите на дугорочно. Откријте да ли је вредно тога прочитајте у целокупном нашем НордВПН прегледу или дајте услугу себи. Долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца, тако да немате шта изгубити.

3. ЦиберГхост

Затварање прве три је ЦиберГхост, који је један од наших омиљених ВПН-а, али једноставно нема оомфу да детронира или ЕкпрессВПН, или НордВПН. То се делом дешава и због његових лоших перформанси током брзих тестова, где прилично искрено разочара. Међутим, има доста штедљивости које би могле да буду занимљив избор за глобетроттере.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

ЦиберГхост користи свој приступ свом интерфејсу, определећи се за Виндовс у стилу плочица који ће одушевити људе који стварно желе нешто што препознају. Поврх тога, ЦиберГхост има много мање руковања од осталих уноса, водећи вас до најбољих сервера за стреаминг, П2П и сигурност. Прочитајте нашу рецензију ЦиберГхост ако желите да знате више.

Што се тиче мреже сервера, ЦиберГхост је добро заступљен у Европи и Северној Америци, а много мање изван ње. Међутим, мрежа у Старом свету је изузетно добро развијена, што ЦиберГхост чини најбољим ВПН-ом у Европи. Ако путујете до или одатле, дефинитивно желите да проверите ЦиберГхост.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

Када је у питању безбедност, ЦиберГхост није безобразлук, омогућава вам да се ускладите са подешавањима вашег срца, али увек држи чврсту основну линију у облику тешке енкрипције и прекида увек прекида. У ствари, он је још прилагодљивији од ЕкпрессВПН-а, о чему можете читати у нашој ЕкпрессВПН против ЦиберГхост битке.

Попут НордВПН-а, ЦиберГхост нуди фантастичну трогодишњу понуду у износу од 100 УСД (ове планове можете детаљније упоредити у нашем поређењу НордВПН-а са ЦиберГхост-ом). Ако више волите да се одлучите, ЦиберГхост долази са једнонедељним пробним временом на мобилној апликацији, као и 45-дневном гаранцијом поврата новца, тако да га пробудите и погледајте да ли је за вас.

4. ВПНАреа

На четвртом месту налазимо ВПНАреа, која све у нашим критеријумима добро ради, али заостаје мало у свему, у поређењу с провајдерима који су је уврстили у прво троје. На пример, нуди пристојну мрежу са добрим ширењем, али ништа слично НордВПН-у или чак ЦиберГхосту.

Прочитајте нашу рецензију ВПНАреа за детаље.


© Цлоудвардс.нет

ВПНАреа-Слидер2

ВПНАреа-Слидер3

ВПНАреа-Слидер4

ВПНАреа-Слидер5

Претходна

Следећи

Међутим, ВПНАреа побеђује ЦиберГхост када је у питању брзина, чинећи то много боље у нашим тестовима уз одржавање високе безбедности (за провајдера где су велике брзине резултат лоше сигурности, прочитајте наш преглед Хотспот Схиелд). Иако није ЕкпрессВПН, и даље је проклето брз.

Када је у питању једноставна употреба, ВПНАреа је веома пријатна услуга. Нуди одличан преглед, а његова подешавања су јасно изложена. Најгоре што можемо рећи у вези с тим је да проналазак сервера укључује много померања, јер се тим иза њега одлучио за врло основни интерфејс типа олд сцхоол, али није ни због чега плакати..

Остали разлози који нам се свиђају ВПНАреа

Сигурност ВПНАреа је добра, нуди стандардне протоколе и кључеве за шифровање, тако да нема бриге тамо, мада нисмо сигурни да ли је сигурно користити иза Великог фиревалл-а. Долази са посебним серверима за неколико активности, попут торрентинга, двоструких ВПН веза и свих, тако да сте на том крају покривени.

Као што можете рећи, ВПНАреа је веома снажан добављач, што се огледа у скромним ценама од 60 долара годишње. То га не чини баш буџетском опцијом, али веома је повољна цена за тако добар ВПН. На жалост, нема вишегодишњих опција, али добијате рок од 30 дана за повраћај новца. Препоручујемо да га снимите.

5. Виндсцрибе

На петом месту налазимо Виндсцрибе, вероватно најбољу буџетску опцију за оне међу вама који желе да остану на путу што је дуже могуће уз ограничен новац (мада би требало да прочитате и наш Виндсцрибе вс. НордВПН комад). Међутим, ово долази по цени, јер смо открили да је интерфејс мало досадан када смо саставили нашу рецензију Виндсцрибе, спречавајући овај ВПН да још више порасте на овом рангирању.

интерфејс ветрописа

склоности ветрописа

проширење прегледача виндсцрибе

могућности приватности

тестови пропуштања ветробранског стакла

Претходна

Следећи

Када је у питању ширење сервера, Виндсцрибе је такође у реду. Има доста сервера на неколико десетака локација, што стоји у оштрој супротности с хиљадама којима се хвале неке од других ВПН-ова на овој листи. Међутим, требало би вам добро послужити, посебно имајући у виду пријатељске цене компаније Виндсцрибе.

Међутим, када је у питању брзина, Виндсцрибе је веома атрактиван. Иако није Екпресс, ипак је с лакоћом победио ЦиберГхост током наших тестова брзине и требао би вам бити спреман где год да лутате. 

Њеним достигнућима додаје се и чињеница да је Виндсцрибе један од ретких сервиса који су га уврстили у наш најбољи ВПН за Хулу ранг и имате свог кандидата.

Остали разлози који волимо Виндсцрибе

Сигурносно, Виндсцрибе означава све исправне оквире, иако је његово ослањање на ИКЕв2 као и његов стандардни протокол у почетку подигло обрве у Цлоудвардс ХК-у. Међутим, то се лако утврђује у менију поставки и сигурно ћете прегледавати то пре него што то сазнате. Његова пријатељска сигурност један је од разлога зашто се пласирао на наш најбољи ВПН за Ирску листу.

Највећа продајна места Виндсцрибе-а је, међутим, да ли је цена лаког новца на новчанику, што би требало да буде идеално за бацкпацкинг студенте. Долази са издашним бесплатним планом који вам омогућава 10 ГБ пропусног опсега месечно, што би требало да буде довољно за већину ваших прегледаних потреба и више је од оног што сте добили бесплатним планом ТуннелБеар-а (прочитајте наше упоређивање Виндсцрибе вс. ТуннелБеар).

Уз то, надоградња кошта само 50 долара годишње. Ми вам препоручујемо да му дате вртлог; бесплатно је.

Похвала

Поред ових пет, нашли смо и две друге услуге које могу бити од користи корисницима у покрету, мада обоје имају неких проблема који их забрањују од уобичајене употребе.

ТорГуард

Прво је ТорГуард, који је добар сервис који има муњевиту брзину и одличну мрежу. Поред своје редовне мреже, можете себи купити и неколико додатних ИП адреса које ће бити корисне озбиљним професионалцима који желе да раде док су на путу. ТорГуард је на врху наше листе најбољих ВПН-а са посвећеним ИП-овима, па проверите да ли то звучи као нешто што желите.

ТорГуард-Слидер1

ТорГуард-Слидер2

ТорГуард-Слидер3

ТорГуард-Слидер4

ТорГуард-Слидер5

Претходна

Следећи

Сада за слабу страну: ТорГуард је бол коју треба користити ако не знате шта радите. Као што смо детаљно објаснили у нашој ТорГуард рецензији, ако вам се не свиђа да се коцкате са техником, пружите овој ВПН услузи широк вез. Међутим, ако сте тип који воли пребацивати прекидаче, можда бисте требали да покушате повраћај ТорГуарда за недељни повраћај новца.

ХидеМиАсс

Следи ХидеМиАсс, који смо укључили као часно спомена, мада смо били у искушењу да га додамо и као непоштен. Разлог је то што је ХидеМиАсс озбиљно избезумио политику приватности, због које је позвао полицајце на корисника који је чинио илегална дела док је вршио сцреенинг користећи услугу. Погледајте наш ХидеМиАсс преглед ради детаља о томе.

ХМА-Слидер1

ХМА-Слидер2

ХМА-Слидер3

ХМА-Слидер4

Претходна

Следећи

Међутим, уврштавамо га јер ниједан други сервис није ширио мрежу тако широко као што то има ХидеМиАсс. Чини се да сервере има готово свуда, што га чини идеалним за људе који путују или требају да преваре своју локацију на све врсте чудних места. 

На пример, то је наш једини унос у нашем водичу о добијању јеменске ИП адресе. Ако ово звучи као што вам треба, нуди вам бесплатну пробну верзију у трајању од једне недеље.

Последње мисли

Путовање је забаван и вероватно најбољи начин за ширење ума без скретања на илегалне или опасне материје. Међутим, долази са неким јединственим опасностима, чије је онлине верзије лако избећи користећи ВПН.

Било која од горе наведених ВПН услуга заштитиће вас док сте на путу и ​​учините то добро. ЕкпрессВПН је наш најбољи избор, али и остали ће вам урадити добро.

Надамо се да сте наш водич сматрали корисним и да сте нашли све што сте тражили. Који је ваш најбољи ВПН за путнике? Јавите нам у коментарима испод. Као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map