Најбољи ВПН за Холандију у 2020. години: Гоинг Дутцх

Холандија је равна земља, већи део испод мора, и дом тулипана, дрвених ципела и полулегалне марихуане. То ипак није све добро. Поред полена и лошег времена, Холанђани се морају борити за нацију с највише жица у Европи, због чега смо саставили ову листу најбољих ВПН-ова за Холандију.


Наш најбољи избор је ЕкпрессВПН, захваљујући бројним холандским серверима, фантастичним брзинама и великом светском мрежом, али ниједан од наша остала четири кандидата није заударање на било који начин.

На крају, ако влада слуша ваше разговоре, имате само две могућности: поднети се или узвратити. Иако је мало од нас спремно да започне превртање камиона у центру Хага, једноставно претплата на један од наших најбољих ВПН типова одличан је облик тихог протеста и изнервират ће снаге које су довољне да се изнутра угријете када помислите о томе.

У овом ћемо чланку проћи кроз неке најстроже законе Холандије који се тичу приватности и безобзирног надзора прије него што вам покажемо функције које виртуална приватна мрежа треба да их побиједи. Након тога ћемо детаљно прегледати наше типове, тако да можете обавити информисану куповину. Хајде да почнемо.

Најбољи ВПН за Холандију 2020

Надзор у Холандији

Холанђани су људи са највише прислушкивања у Европи, са око 22.000 телефона који су прислушкивани у било ком тренутку. Популација од око 17 милиона не може се чинити много, али чак и у Великој Британији, која не задовољава надзор, многи људи немају пресретнуте њихове приватне позиве (прочитајте више о британским невољама у нашем најбољем ВПН-у за УК комад).

То није Кина, али то и даље много позива Генерална обавештајна и безбедносна служба (АИВД или Алгемене Инлицхтинген-ен Веилигхеидсдиенст) и њена војна родбина, МИВД, слушају. Да ли холандске агенције хране те разговоре са Ецхелон-ом, мрежом надзора пет очију, спремно је за расправу, али још увек су то застрашујуће ствари које нас подсећају на ПРИСМ.

Поврх свега, надзор холандске надзорне заједнице је у најмању руку слаб. У првом нацрту најновијег закона који је требало да регулише обавештајну заједницу, Вет оп де инлицхтинген- ен веилигхеидсдиенстен 2017, или закон о обавештајним и безбедносним службама, није постојао уграђени механизам надзора..

У ствари, његова примена је морала бити одложена од почетка 2018. до маја 2018. због протеста због лоших чекова и равнотежа и због лудих послова које су АИВД и МИВД примили у њему. У ретком примеру правих активиста који су променили мишљење холандских законодаваца, закон је одложен ради примене бољег надзора.

Укратко, обавештајне службе могле би прислушкивати интернетску везу у комшилуку свакога кога се сумњичи за кривично дело (широка дефиниција у Холандији), што значи да би могао бити подвргнут надзору јер је твој комшија једном приликом грицнуо владу на форуму на мрежи.

Слеепвет: Журка као да је то 1984. године

Нови закон активисти су назвали “мокро”, игра речи на врсту мреже мреже која се користи у риболовним вучним мрежама, где је реч за “мрежу” замењена речју за “закон”. Био је то прикладан опис новог правила које је дозволило службама безбедности да скупљају све информације које би могле током масовне претраге интернетског дневника.

Иако не завидимо ономе ко би морао да просипа све те податке – људи чудно раде на интернету – то нас подсећа на праксе које користе деспотски режими да би своје становништво држали под контролом. Прочитајте наше најбоље ВПН за Иран и најбоље ВПН за Вијетнам чланке за примере.

На протестима је додатни надзор уграђен у нови закон, али овласти које су АИВД и МИВД стекли остају непромењене. Надзор води одбор, ТИБ, који је у великој мери састављен од политичких именованих. Очекује се да ће комитет бити под великим притиском и претворити се у машину са гуменим печатом која ће донети све мере које се ставе пред њих.

Слобода говора у Холандији

Са тим, холандска држава за надзор постаје јача. Чудно је, међутим, што Холандија има готово потпуну слободу говора, како је предвиђена чланом 7 свог устава. Чини се да холандска влада жели контролу зато што је има, а не зато што жели да цензурише људе.

Једина ограничења холандске слободе говора су подстицање мржње или насиља, и иако су тужиоци понекад тражили ограничења тог ограничења (случај Грегоријуса Нексцхота, карикатуриста упитног укуса, добар пример), генерално говорећи, ви можете да кажете шта желите у Холандији без страха од одмазде владе.

Је ли Торрентинг легал у Холандији?

Ипак, можете очекивати озбиљне посљедице због илегалног преузимања или торрентног материјала заштићеног ауторским правима. Ако вас ухвате и вероватно ће вам бити захвалан сав надзор, можете очекивати писмо дистрибутера филма Дутцх ФилмВоркс у коме ће вам прети тужба, осим ако не платите казну у износу од неколико стотина евра.

Ако сте у Холандији и желите да бујите, морате да користите један од најбољих ВПН-а за бујицу или ћете добити једно од тих писама. Требаће вам само да приступите Пирате Баиу или алтернативним торрент локацијама јер су веб локације које садрже пиратски садржај блокиране када користите холандску ИП адресу.

Шта ВПН чини најбољим за Холандију

Између владиног надзора, чињенице да је мучење илегално (добро, мање или више) и да се цибер криминала повећава у Холандији, мислимо да је сигурност ваша главна брига када користите ВПН док сте у Холандији. На тај начин можете бити сигурни да су ваши подаци сигурни током претраживања.

Имајући то у виду, сигурност је бескорисна ако не можете да претражујете редовним темпом, па смо одлучили да је брзина други фактор који морамо узети у обзир. Ништа није горе од пуњења Нетфлик-а док гледате како се откривају велике, на крају сезоне.

Треће је присуство пуно сервера у Холандији, као и у земљама око ње. Будући да је Холандија масивни серверски центар, то није велики проблем, али и даље желите много квалитетних, брзих сервера около.

Такође ћемо говорити о другим критеријумима које смо користили, али та три фактора су главна. Ако желите мали квар од којих је ВПН услуга најбоља постигла, погледајте листу испод:

  • Сигурност: ЕкпрессВПН, НордВПН, ТорГуард
  • Брзина: ЕкпрессВПН, Гоосе ВПН, ТорГуард
  • Мрежа: ЦиберГхост, ЕкпрессВПН, Гоосе ВПН

Најбољи ВПН за Холандију: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је победио у овом чланку, јер означава све кутије. Напокон, постоји разлог зашто га оцењујемо на врху међу свим ВПН-овима. То је сигурно (прочитајте наш чланак о ВПН безбедности да бисте видели како то утврђујемо), нудећи чврсту безбедност директно кроз капију. У ствари, вероватно никада нећете морати да мењате безбедносна подешавања.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

Поред тога што је безбедан, ЕкпрессВПН је до сада најбржи ВПН. Током наших тестова брзине, готово је у било којој ситуацији надмашио конкуренцију од земље према држави. Затворио се само приватни приступ интернету, и то зато што користи инфериорну енкрипцију (прочитајте наш ПИА преглед или чланак ЕкпрессВПН вс ПИА за више информација о томе).

Осим тога, као што можете прочитати у нашем ЕкпрессВПН прегледу, он нуди неколико брзих сервера у Холандији (обично између две и четири), као и у свим суседним земљама, укључујући Велику Британију (такође је освојио и наш најбољи ВПН за УК круг). Будући да је тако добар у сва три наша критеријума, препоручујемо ЕкпрессВПН за ваше потребе холандског прегледавања.

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

Поред свега тога, ЕкпрессВПН је једноставан за употребу. Укључивање је једноставна ствар клика на масивно дугме у средини интерфејса, а за промену сервера потребно је само да кликнете на мени и крећете се док не пронађете онај који желите. ЕкпрессВПН је такође најбољи ВПН за Нетфлик, тако да ћете моћи да снимите било коју емисију коју желите, било где у свету.

Постоји, међутим, један озбиљан недостатак ЕкпрессВПН-а и то је његова цена. То кошта 99 долара за једну годину, што га чини најскупљом ВПН услугом, чак и ако се узмете у обзир да ћете добити три месеца изнад оригиналних 12 ако се пријавите помоћу ове везе. Речено је да долази са повратом од 30 дана, па чак и ако вам се не свиђа, ништа нећете изгубити.

Гоосе ВПН

Други на овој листи је Гоосе ВПН, холандски ВПН сервис који последњих неколико година напорно ради на томе да се нађе као лидер на тржишту. Предвиђамо да није далеко од тог циља, јер нуди занимљив микс функција по повољној цени. Ипак, мора поправити своје брзине ако жели додатно расти, јер кад смо их тестирали на нашем Гоосе ВПН прегледу, били су лоши.

Гуска-ВПН-клизач1

Гуска-ВПН-клизач2

Гуска-ВПН-клизач3

Гуска-ВПН-клизач4

ГоосеВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

То је рекло, ако користите Гоосе ВПН искључиво као начин да се заобиђете успаваном брзином, брзина не би требала бити превелики проблем. Као што погодује домаћем ВПН провајдеру, он има огроман број сервера у Холандији, тако да ћете бити у могућности да се повежете са сервером из непосредне близине. У иностранству, није ни засто, с мноштвом опција у околним земљама.

Што се тиче сигурности, Гоосе ВПН је солидан, а нуди АЕС 256-битни стандард (прочитајте наш опис шифрирања ако вам је то само гоббледигоок) и многе ВПН протоколе. Међутим, подразумевано је ИКЕ, за чиме овде нисмо Цлоуд-и на Цлоудвардс.нет-у, па препоручујемо да пребаците на ОпенВПН у менију подешавања.

Остали разлози који волимо Гоосе ВПН

Поред горе наведених разлога, друга сјајна карактеристика Гоосе ВПН-а је та што омогућава неограничено повезивање уређаја са вашим налогом. То значи да на једну претплату можете закачити онолико рачунара, таблета и паметних телефона без додатног плаћања. ЕкпрессВПН, на пример, омогућава само три, па је Гоосе ВПН био ципела за најбољи ВПН за више уређаја.

Гоосе ВПН кошта око 60 УСД годишње за комплетан план, или 3 УСД месечно за ограничени план који нуди 50 ГБ пропусне ширине месечно. То је добра цена, али ограничени план треба да користе само људи који су селективни у погледу безбедности. У сваком случају, сви планови долазе са 30-дневном гаранцијом поврата новца, тако да покушај тога неће вас коштати ни трунке.

НордВПН

НордВПН је добио треће место на овој листи захваљујући великој безбедности и фантастичној мрежи сервера, али због недоследних брзина губи бодове у поређењу са прва два. Као што описујемо у нашој НордВПН рецензији, проналажење сервера који ће вам донети добру брзину је посао проба и грешака који може постати неугодан.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Једном када то прођете, насмијаћете се, захваљујући невероватној лакоћи коришћења НордВПН-а. Сигурност је врло подесива. Само је ствар да окренете неколико клизача и проверите неколико оквира и постаћете анонимни колико можете. Има ДоублеВПН сервере за додатну сигурност, као и торрент сервере, тако да можете да избегнете ауторска права.

Што се тиче серверских мрежа, НордВПН има стотине сервера широм западне Европе, а Амстердам и Хаг су епицентри. Нећете морати дуго да тражите сервер у Холандији, Белгији или Немачкој (такође је то један од наших најбољих ВПН-ова за Немачку).

Остали разлози који волимо НордВПН

Други главни потез НордВПН-а је да је то један од најбољих ВПН-ова за стриминг, који вам омогућава приступ Нетфлику, Хулуу, Амазон Приме Видео, по њему. Једини проблем је питање брзине, али покушајте довољно пута и ниједна грешка прокија неће моћи да вам издржи.

Једна од најбољих карактеристика НордВПН-а су њене цене. Иако је његова годишња цена разумна, можете се пријавити на три године и платити само 108 УСД, што је у великој супротности с ЕкпрессВПН-ом (погледајте како се ово поређује у нашем чланку ЕкпрессВПН у односу на НордВПН). Препоручујемо да испробате НордВПН. Долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца, тако да није много ризика.

ЦиберГхост

Четврти је ЦиберГхост, који је одлична услуга без обзира на то како сте га исекли, али заостаје за најбољом три. Међутим, ако је Холандија само кратак, магловит пут на дужој европској турнеји, ви ћете желети да проверите ЦиберГхост јер има најбољу покривеност у Европи свих наших најбољих ВПН услуга, што га чини једним од наших најбољих ВПН-ова за Европу.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Када је у питању безбедност, ЦиберГхост је јак као и било који на нашој листи. Садржи исте протоколе шифрирања као ЕкпрессВПН и НордВПН, користећи АЕС 256-битну и ОпенВПН као своје задане поставке, а има одличан прекидач за прекидање који ће прекинути везу кад сервер не успије. Више о њеној безбедности можете прочитати у нашој рецензији ЦиберГхост.

ЦиберГхост заостаје за брзином. Иако је поуздан, спор је у поређењу с ЕкпрессВПН-ом (прочитајте наш ЕкпрессВПН вс. ЦиберГхост комад за детаље о томе). Иако је у реду за струјање и све то, ЦиберГхост мора заузети задње место у овом прегледу.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

Када је у питању једноставна употреба, ЦиберГхост је сјајан добављач, који користи интерфејс базиран на плочицама који олакшава навигацију људима који нису упознати са менијима или са аверзијом према њима. Није баш пријатно као НордВПН (прочитајте наш чланак о НордВПН-у против ЦиберГхост-а за потпуно упоређивање), али можда би вам погодио драгу тачку.

Највећа продајна тачка ЦиберГхоста је његова цена. То је најјефтинији врхунски ВПН који нуди три године услуге за само 99 УСД. Такође долази са огромном гаранцијом враћања новца у трајању од 45 дана, тако да можете да се поиграте њиме са садржајем свог срца пре него што продаја буде коначна. Покушати. То ће вам се вероватно свидети.

ТорГуард

Завршићемо листу са ТорГуард-ом, који је одлична услуга која нуди све што желите од ВПН-а, али долази са ценом. Тежак је за коришћење, што га чини лошим за многе људе који само желе да поставе ВПН услугу „постави и заборави“. Прочитајте нашу ТорГуард рецензију за детаље о томе.

ТорГуард-Слидер1

ТорГуард-Слидер2

ТорГуард-Слидер3

ТорГуард-Слидер4

ТорГуард-Слидер5

Претходна

Следећи

Једном када то прођете, ТорГуард је сјајна услуга. Сигурна је (сврстава се међу најповољније ВПН-ове за Кину с разлогом) и брза, али ће вам бити потребна посебна ИП адреса за постизање највећих брзина. То ће вам вратити неколико долара више месечно, али могло би бити вредно ако вам је перформансе ваш главни приоритет.

Што се тиче мреже, ТорГуард је мали, али има неколико сервера у Холандији и околним земљама. Поред тога, он покрива огроман дио свијета, што га чини једним од наших најбољих ВПН-а за путнике. Ако сте за одређену ИП адресу или две, тај се распон још више повећава, тако да је ТорГуард добра опција ако се много померате.

Други разлози које волимо ТорГуард

ТорГуард је можда тешко користити, али провјерава све кутије у сваком другом одјелу. Одличан је за стриминг (погледајте наш најбољи ВПН чланак за ХБО Нов за један пример) и довешће вас до већине веб локација.

Трошак ТорГуарда је у реду, али могло би бити и боље, поготово ако узмете у обзир цену наменске ИП адресе. Основни ВПН пакет враћаће вам 60 УСД годишње, а долази и са краћим пробним седмодневним пробама, тако да ћете морати брзо да одлучите да ли је ВПН за вас. Техничким главама ће се свидети, па ако мислите о себи као једном, то би могао бити пут.

Почасна спомињања: Најбољи бесплатни ВПН за Холандију

Иако смо уверени да је наведених пет ВПН услуга најбоља опклада, свесни смо да немају сви у продаји новац за купњу пуног ВПН-а, посебно не ако сте напртњач који нема новца. Ако је новац проблем, Виндсцрибе је добар провајдер све док вам не треба користити превише опсега.

интерфејс ветрописа

склоности ветрописа

проширење прегледача виндсцрибе

могућности приватности

тестови пропуштања ветробранског стакла

Претходна

Следећи

Као што можете прочитати у нашем прегледу Виндсцрибе, нуди до 10 ГБ месечно бесплатно, што значи да можете сигурно да прегледавате све док не струји видео на ИоуТубеу или Нетфлику. Такође, у Холандији постоје четири сервера, тако да ни брзина не би требало да буде превелика проблем.

Све у свему, волимо Виндсцрибе, тако да ако вам се свиђа бесплатни план можете надоградити на његове плаћене планове. Ако вам треба више пропусног опсега, можете једноставно пребацити са једне слободне ВПН на другу. Погледајте наш чланак о најбољим бесплатним ВПН услугама за остале предлоге.

Последње мисли

Холандија је густо набијена, пријатељска земља која има много тога да се види и види. То је речено, уз претњу цибер-криминала и очи Великог брата на вас, коришћење ВПН-а није више од здравог разума док сте тамо. Горе наведени ВПН-ови добиће вам брзину и сигурност која вам је потребна док сте у Холандији, а сви ће добити нека врста поврата, тако да немате шта изгубити.

Шта мислите о надзору холандске државе? Да ли је добра или лоша ствар? Имате ли искуства са било којим ВПН-ом који смо споменули? Јавите нам у доњим коментарима и, као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me