Најбољи ВПН за Филипине 2020: 5 ВПН-а за 7107 острва

Филипине сачињава више од 7.000 острва, што га чини једним од највећих архипелага на свету. Његова прелепа природа, невероватни корални гребени и спектакуларни пејзажи такође га чине популарном туристичком дестинацијом. 


Ипак, док сте заокупљени објављивањем фотографија на нетакнутој плажи, требало би да будете заштићени једним од наших најбољих ВПН-а за Филипине. Виртуелна приватна мрежа не само да ће вас сачувати од онлајн опасности, већ ће вам помоћи и да пређете ограничења, попут геоблокова. 

На пример, одређени сервиси за стриминг и веб локације доступни су само у одређеној земљи. ВПН ће вам приступити тако што ћете преварити своју локацију, чинећи да изгледате као да се физички налазите у земљи. Речено је да могу постојати и други блокови. 

Неке земље намећу строгу цензуру мрежним садржајима. Кинески интернет један је од најнеграиничнијих на свету, чувајући све оно што кинеска влада не жели да њени грађани виде уз свој Велики фиревалл. Ако планирате да одете тамо, требат ће вам један од наших најбољих ВПН-ова за Кину који ће остати испод радара.

Најбољи ВПН за Филипине 2020

 

Онлине цензура на Филипинима

Филипинци уживају у већини неограниченом интернету, бесплатном кориштењу друштвених медија и комуникационих апликација. Једино што је ограничено је порнографски садржај који Национална комисија за телекомуникације (НТЦ) наређује да провајдери интернетских услуга (ИСП) блокирају (прочитајте наш најбољи део ВПН-а за Јужну Африку за сличну цензуру). 

НТЦ је такође одобрио захтев филипинске националне полиције (ПНП) ​​да се прекину мобилне услуге током великих догађаја. То би значило да би били немогући телефонски позиви, слање порука и приступ мобилним подацима. Критичари су тврдили да ће то ограничити право људи на комуникацију и позвали су на јаснију политику.

Ако волите торент, можда ћете такође открити да су ваше омиљене торрент странице блокиране. ИСП-ови морају блокирати веб странице које крше ауторска права. Такође бисте требали знати да Закон о спречавању кибернетског криминала из 2012. забрањује пиратство. Ако вас ухвате, могли бисте добити казну или затворску казну.

Нето неутралност на Филипинима

Неутралност мреже је принцип да интернетски провајдери треба да третирају све услуге и веб странице једнако. Неке земље га у потпуности подржавају, а неке имају службено законодавство, али друге немају никакву намеру да га промовишу, а камоли да га заштите било којим законодавством. 

За сада су Филипини једна од последњих земаља. Приступ интернету и услугама је углавном неутралан, али не постоји тренутни закон који би га заштитио. Због тога су ИСП-ови у могућности да фаворизују веб странице и услуге тако што чине друге да се спорије учитавају или ограничавају приступ њима. 

ИСП-ови такође могу да вам додају додатни износ за приступ блокираним сервисима и веб локацијама, као и за брже учитавање веб локација са малим приоритетом. Међутим, на Филипинима је углавном проблем мобилне телефоније. Коришћењем ВПН-а моћи ћете да деблокирате веб локације и услуге које нису укључене у ваш план, али и даље ћете користити пропусни опсег. 

Корисници ВиФи-а не морају да брину, а на крају тунела може бити и мало светла за мобилне кориснике. Нови закон, назван Законом о отвореном приступу у преносу података, поднет је у јулу 2019. због којег ће мобилни провајдери података третирати сав саобраћај једнако, без дискриминације, ограничења или сметњи. За сада то још чека.

Интернетски надзор на Филипинима

Последњих неколико година на Филипинима порасла је забринутост због надзора због откривања прошлих случајева, као и новијих извештаја о надзору.

На пример, 2017. године, Дутерте је признао прислушкивање политичара који су наводно умешани у трговину дрогом. Осим тога, подразумевао је да је и даље имао те способности у 2018. години, након што је изјавио да је унапред знао да ће бити покренут против оптужби за злочине против човечности. 

Такође у 2018. години појавили су се извештаји да је Велика Британија продала шпијунску технологију у вредности од 150 000 британских фунти (185 000 долара) Филипинима. Обухваћала је опрему која би се могла користити за прислушкивање телефонских разговора, као и алате за праћење интернет активности. Прочитајте наш најбољи ВПН за Велику Британију да бисте сазнали више о његовим програмима активног надзора. 

Према Закону о спречавању кибернетског криминала из 2012. године, даваоци интернетских услуга дужни су да прикупљају и чувају податке до шест мјесеци, ако то затражи влада. Остали закони, попут Закона о порнографији о деци, од ИСП-а захтевају да се придржавају очувања доказа о кршењима. 

Закон о људској безбедности захтева да службеници за спровођење закона прибаве судски налог пре пресретања комуникација или спровођења надзора, али он обухвата само појединце или организације осумњичене за терористичке активности.

Слобода говора на Филипинима

Устав Филипина предвиђа слободу говора, а Магна Царта за филипинску слободу интернета опонаша закон о грађанским правима за кориснике интернета. Међутим, неке врсте говора ограничене су другим законима. 

На пример, клевета на мрежи је кривично дело из члана 358. Кривичног законика, што значи да би они који се прогласе кривима могли завршити иза решетака.

Све је више случајева клевета поднесених против интернетских новинара откако је Дутерте 2016. године преузео власт због критичког извјештавања. Чак је и председник Дутерте рекао током прве конференције за штампу да треба корумпирати новинаре.

Из тих разлога, многи онлине новинари практикују аутоцензуру и опрезни су када пишу о одређеним догађајима. Поред тога, многи новинари су изложени насиљу, а неки су убијени у вези са својим радом. Прочитајте о још једном примеру тога у нашем најбољем ВПН-у за комад са УАЕ.

Постоје извештаји да су други људи плаћени за манипулирање информацијама на мрежи. Речено је да коментатори могу зарадити најмање 500 филипинских пезоса (10 УСД) дневно за управљање лажним рачунима који подржавају предсједника Дутертеа. Поред тога, неки блогери који су подржавали Дутертеа током његове кампање ангажовани су у влади.

Цибер криминала на Филипинима

Филипини су главна мета цибер напада. Једна је од нај нападнутијих земаља југоисточне Азије и десета највиша у свету. Злонамјерни софтвер игра велику улогу у томе, али употреба ВПН-а помоћи ће вам да се заштитите од било којег цибер-криминала. Поред тога, такође је добра идеја да инсталирате пристојан антивирус, посебно ако планирате да користите јавни ВиФи.

Шта ВПН чини најбољим за Филипине

Иако бисте могли отићи директно на наше ВПН прегледе и одабрати насумичног провајдера, прво се увјерите да је погодан за Филипине. Требат ћете онај који има велику сигурност да вас заштити од могућег надзора или пријетњи путем интернета. 

Поред тога, прекидач за убиство би био користан јер ће вас прекинути с интернета ако ВПН не успе. Такође је неопходно ако планирате да бујите, као што је неограничена пропусност и добра брзина. 

Важна је и приватност, а ви бисте требали провјерити има ли провајдер солидну политику непојављивања. То значи да неће бити евиденције о вашим мрежним шнаниганима, па чак и ако би власти тражиле ваше записнике, не би их било могуће предати..

Да бисте обишли било које блокове на које наилазите, морате да одаберете ВПН са добром мрежом сервера. Што је више сервера доступних у различитим земљама, то ће вам бити лакше. Рецимо да желите да приступите садржају ограниченом на Филипине. Да бисте то учинили, мораћете да се повежете на сервер који се налази у земљи да бисте добили филипинску ИП адресу. 

Исто важи и ако желите гледати Нетфлик У.С .; Требат ће вам сервер у Сједињеним Државама. У складу са тим, такође ћете морати да изаберете ВПН који је у стању да пређе преко Нетфлик-овог ВПН система за детекцију. Не може много ВПН-а, али ми смо заокружили најбоље у задатку у нашем најбољем водичу за ВПН за Нетфлик.

Иако нису толико битне као што су претходно поменуте функције, можда бисте желели размотрити и друге елементе, попут оних на којима се ВПН може користити и колико је корисник једноставан. Имати поуздану корисничку подршку добра је ствар, посебно ако сте почетник. Поред тога, трошкови се разликују, што може утицати и на вашу одлуку.

Најбољи ВПН за Филипине: ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН овдје на Цлоудвардс.нет често узима освојени трофеј, али то је зато што сматрамо да је то најбољи ВПН на тржишту. Означио је све кутије за Филипине. За почетак има одличну сигурност, а укључује прекидач килл, тако да можете бити сигурни да ће вас заштитити. Поред тога, постоји чврста политика записивања без поштовања која поштује вашу приватност.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

Постоји више од 3.000 сервера у 94 земље, што вам даје мноштво избора за заобилажење блокова. То укључује и неке на Филипинима, за тамошњи садржај. То је најбржи ВПН који смо тестирали, а долази с неограниченим пропусним опсегом. 

Прикладан је за бујице и одличан је избор ако желите да стримујете јер може ући у готово било коју доступну стреаминг платформу, укључујући Нетфлик. То је, уз његове ултра велике брзине, управо зато најбољи ВПН за стриминг. Прочитајте нашу ЕкпрессВПН рецензију за више детаља.

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

Можете га инсталирати на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Постоје и проширења за прегледач за Цхроме, Фирефок и Сафари. Можете истовремено да повежете и до пет уређаја. Одличан је за почетнике због свог једноставног интерфејса, али и они који знају то могу мало прилагодити. 

На располагању вам је база знања, у случају да вам треба помоћ. Ту је и подршка за ћаскање и подршка путем е-поште спремна 24 сата дневно, да вам пруже руку. Особље је од помоћи без обзира на пут којим путујете, али добићете детаљнији одговор путем е-поште.

Међутим, цена ЕкпрессВПН-а је спуштена. Скупље је од осталих ВПН-а, али квалитет услуге то надокнађује. Постоји и 30-дневна гаранција поврата новца, тако да немате шта да изгубите.

НордВПН

НордВПН је још један врхунски кандидат који је по много чему упоредив са ЕкпрессВПН, само што недостаје са првог места (прочитајте наш део ЕкпрессВПН против НордВПН). Сигурност му је међу најбољим расположивим, што је ојачано својим доубле-хоп серверима, ако их одлучите користити. То укључује прекидач за укидање и примењена је строга политика забране неделовања.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Има више од 5000 сервера разасутих у 60 земаља, што вам даје велику шансу да заобиђете било које блокове. Речено је да на Филипинима нема сервера, тако да нећете моћи да приступите садржају одатле. Његове брзине су велике, али успоравају када су повезани са сервером далеко. Не постоје ограничења пропусне ширине.

НордВПН ће вас штитити током бујице, а његови посебни П2П сервери помогли су му да заради најбоље ВПН за торрентинг титулу. Такође ће вас довести у стриминг платформе, попут Нетфлика. Прочитајте нашу НордВПН рецензију за више информација о услузи.

Остали разлози који волимо НордВПН

НордВПН има пуне клијенте за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, као и екстензије прегледача за Цхроме и Фирефок. Лако је користити и мењати сервере, плус можете истовремено повезати до шест уређаја.

НордВПН пружа добру вредност за ваш новац, посебно ако одаберете дугорочни план, јер дугорочно делује јефтиније. Постоји 30 дана поврата новца, тако да можете да га тестирате пре претплате.

ЦиберГхост

ЦиберГхост је још један добар избор за Филипине. Има добру сигурност да бисте били сигурни, а ту је и уграђени прекидач за убиство. Разлика са ЦиберГхост-овим прекидачем је у томе што је он стално омогућен. То је добро ако ћете вероватно заборавити да га укључите, али немате контролу над тим што би могло бити неугодно. Постоје такође и правила о непојављивању дневника.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Број његових сервера срамежљив је од 5000, што покрива 58 земаља, што вам даје много избора. На Филипинима их има такође 24 у случају да желите приступити садржају одатле. ЦиберГхост је сличан НордВПН-у по томе што су његове брзине брзе, али могу постати спори на великим даљинама. Не постоје ограничења пропусне ширине.

Ако планирате да кренете торент, ЦиберГхост има профил бујице који ће вас, уколико га изаберете, повезати са најближим сервером који подржава П2П. Такође може да се упусти у већину стриминг сервиса. Погледајте наш ЦиберГхост преглед како бисте боље погледали провајдера.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

Можете повезати до седам уређаја са ЦиберГхост-ом у једном потезу, што му је помогло да обезбеди место на нашој најбољој листи ВПН-а за више уређаја. То је речено, иако вам већина ВПН-а омогућава да га инсталирате на колико год уређаја желите, ограничење везе са седам уређаја за ЦиберГхост такође је ограничење инсталације.

То је јефтина услуга, све док се не одлучите за мјесечни план. Постоји седмодневно пробно тестирање за Андроид и иОС. Поред тога, постоји гаранција поврата новца која покрива све платформе, омогућава вам 14 дана са месечним планом и 45 дана са дужим. Било како било, требали бисте имати довољно времена да је тестирате.

ВипрВПН

ВипрВПН је направио наш списак из неколико разлога. Има одличну сигурност која се може прилагодити, а укључује и свој властити Цхамелеон протокол. То не само да даје већу сигурност ВПН тунелу, већ и чини да не користите чак ни ВПН. Прекидач за ублажавање је укључен у услугу, а за вашу заштиту су на снази правила о непојављивању.

ВипрВПН-Слидер1

ВипрВПН-Слидер2

ВипрВПН-Слидер3

ВипрВПН-Слидер4

ВипрВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

ВипрВПН-ова серверска мрежа није толико велика од конкуренције, са преко 700 доступних. Речено је да обухвата 64 земље, укључујући Филипине, тако да ћете тамо моћи да приступате садржајима. Брзина му није велика, али то би требало бити у реду за већину активности, а нема ограничења у томе колико ширине појаса можете да користите.

Бићете покривени ако желите торент, и моћи ћете да уђете у већину стриминг платформа. Прочитајте нашу рецензију ВипрВПН за више информација.

Остали разлози који волимо ВипрВПН

Клијенти су доступни за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Његов интерфејс је мало застарио, али је и даље једноставан за употребу. Са основним планом можете повезати до три уређаја, али ако вам треба више, премиум план нуди до пет.

Њена цена зависи од плана који одаберете и трајања. Стандардни план је најјефтинија опција, али премиум планом ћете добити две додатне везе и коришћење протокола Цхамелеон. Доступна су два термина претплате – месечно или годишње – али годишњи план дугорочно делује боље. Постоји дужни 30 дана за повраћај мира.

Виндсцрибе

Наш последњи ВПН избор за Филипине је Виндсцрибе. Иако можда није најбољи ВПН, ипак има неке цоол карактеристике које га чине добрим избором. То је најбоља бесплатна ВПН услуга, за једну, тако да је добар избор ако вам недостају средства.

Његова сигурност је добра и можете је прилагодити. Укључен је прекидач за убиство, али Виндсцрибе га је збуњујуће именовао „заштитним зидом“.

интерфејс ветрописа

склоности ветрописа

проширење прегледача виндсцрибе

могућности приватности

тестови пропуштања ветробранског стакла

Претходна

Следећи

Једна ствар коју треба напоменути је да бележи неке податке, као што су пропусни опсег који сте користили и временске ознаке активности. Сведено је на минимум, и ништа вам не може бити везано. Више о томе можете прочитати у нашој рецензији Виндсцрибе.

Постоји више од 600 сервера у 55 земаља, а то укључује и неке на Филипинима за филипински садржај. Међутим, нису све локације доступне за бесплатну верзију, а сервери на Филипинима доступни су само члановима Про-а. Међутим, можете да додате локације за 1 УСД месечно. 

Иако су његове брзине спорије од осталих провајдера, његова казна за већину активности, укључујући стреаминг. То је и један од разлога зашто смо то такође укључили. У могућности је да се упусти у већину стреаминг сервиса, а купци који плаћају добијају приступ његовим Виндфлик серверима. Они су направљени за стриминг и доступни су за услуге у САД-у, Канади, Великој Британији и Јапану. 

Такође ћете бити покривени ако се одлучите за бујице, а Про корисници добијају неограничен пропусни опсег. Ширина опсега за бесплатне кориснике варира; добијате 2ГБ података месечно када се пријавите, али ако унесете свој емаил, добићете 10ГБ. Поред тога, постоје и други начини на које можете повећати свој лимит.

На пример, додавањем локација добићете додатних 10 ГБ месечно.

Остали разлози који волимо Виндсцрибе

Компатибилно је са Виндовсима, мацОС-ом, Андроидом и иОС-ом, а постоје и проширења прегледача за Цхроме, Фирефок и Опера. Интерфејс је једноставан, што је одлично за почетнике, али са поставкама се можете поиграти и ви. Још један плус за Виндсцрибе је што добијате неограничене везе, чак и на бесплатном плану.

Као што смо већ рекли, Виндсцрибе нуди бесплатан план, али ако желите приступ свим његовим функцијама, као што су Виндфлик сервери, морат ћете платити. Ако је то случај, не препоручујемо месечни план. На крају су скупи и дужи планови јефтинији. 

Због бесплатног плана нема пробног пробног програма, па ни званичне политике поврата новца. Међутим, ако затражите у року од три дана, извршит ће поврат новца.

Последње мисли

Надамо се да сте сматрали да су наше информације за Филипине корисне и сада вам је јасно зашто бисте требали користити ВПН док сте тамо. Уз претњу од могућег надзора и цибер напада који су у току, требате одабрати онај који има велику сигурност, као и политику записивања без евиденције о приватности.

Да бисте обузели блокове, ваш ВПН мора да има добру мрежу сервера, а потребни су вам и сервери на Филипинима ако желите да приступите филипинском садржају. Велике брзине и неограничена ширина појаса су такође корисна. 

ЕкпрессВПН испуњава све ваше потребе за Филипине и топло вам га препоручујемо. Зашто га не бисте покренули са 30-дневном гаранцијом поврата новца?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map