Најбољи ВПН за Андроид 2020: Сањање о електричним овцама

Наши телефони су поприлично постали додатни удови. Константно их користимо, а не само да се пријавимо на жену. Заштита себе на лаптопу је важна, али наши телефони су лака мета, посебно када је у питању прескакање и опасности од трећих апликација. Један од наших најбољих ВПН-ова за Андроид типове помоћи ће вам да вас заштити.


Ако само желите директно доћи до тога, препоручујемо вам да инсталирате ЕкпрессВПН. То је сјајан део софтвера који се лако користи на било ком уређају. Заштитиће вас одлична сигурност и имати користи од других функција, као што су велике брзине и неограничена пропусност. Плус, Андроид корисници могу да искористе седмодневно бесплатно пробно време које је у понуди. 

Мобилни телефони су лака мета и могу вас више изложити ризику од цибер криминала него рачунара. Лажне апликације – и апликације из непознатих извора – могу да се пуне малвером. Хакери могу пресрести ваш саобраћај и украсти осјетљиве податке ако користите неосигурани јавни ВиФи.

Поред тога, ваш мобилни провајдер или влада би могли да прескачу ваше активности. Можете се заштитити од свих тих ствари коришћењем виртуелне приватне мреже (као и инсталирањем пристојног антивируса). Наставите читати за више ВПН препорука и којим критеријумима услуга треба да испуњава. Поред тога, детаљније ћемо истражити зашто бисте користили ВПН, као и зашто бесплатни ВПН није најбољи избор.

Најбољи ВПН за Андроид

  1. ЕкпрессВПН
  2. НордВПН
  3. ЦиберГхост
  4. ВипрВПН
  5. Виндсцрибе
  6. Приватни приступ интернету
  7. ТуннелБеар
  8. ПротонВПН

1. ЕкпрессВПН

Изабрали смо ЕкпрессВПН као најбољи Андроид ВПН из више разлога. За почетак је то један од најлакших ВПН-ова који се користи и одличан је избор за почетнике. Техничари се ипак могу позабавити својим подешавањима. 

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

Његова Андроид апликација разликује се од верзије за радну површину и иОС, и можда ће вам требати мало навикавања ако користите десктоп клијент. Међутим, и даље је корисник једноставан и укључује исто велико дугме „он“ за брзо повезивање са паметном локацијом. Поред тога, ЕкпрессВПН се може аутоматски повезати када се придружите непоузданој ВиФи мрежи или се поново придружите њој.

Да бисте променили сервере, једноставно додирните три тачке поред тренутне локације, а свему осталом можете приступити преко менија хамбургера. 

Ту је и функција пречице која вам омогућава покретање апликација директно из ВПН апликације, а не да се морате пребацити на почетни екран. Поред тога, на свој почетни екран можете додати видгет ЕкпрессВПН који вам омогућава да одаберете локацију и брзо укључите и искључите ВПН. Прочитајте нашу ЕкпрессВПН рецензију за више.

Остале функције компаније ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН има чврсту политику непојављивања и одличну сигурност. Његова Андроид апликација долази са уграђеним прекидачем килл да бисте били заштићени у сваком тренутку. Нажалост, Андроид клијенту недостаје мени са подешавањима у поређењу са другим верзијама. Можете поставити само његове контроле за покретање и ВПН протокол који желите да користите. 

Осим тога, ОпенВПН је доступан, али ИКЕв2 није, што је срамота сматрати да је то сигурна, али бржа опција. Ипак, непостојање ИКЕв2 протокола није разлог за прескакање прошлости ЕкпрессВПН-а. То је најбржи ВПН који смо тестирали до сада, тако да нема потребе да имамо ИКЕв2 преко ОпенВПН-а. Такође долази са неограниченом пропусношћу и наш је топ ВПН за стриминг и најбољи ВПН за Нетфлик.

Једна ствар коју треба напоменути јесте да не долази са блокатором огласа или злонамерног софтвера, тако да ћете морати да инсталирате други софтвер за заштиту. Међутим, један од наших најбољих антивирусних програма за Андроид може вам помоћи у борби против злонамјерног софтвера.

ЕкпрессВПН има све што је потребно за најбољу ВПН апликацију за Андроид (као и за иПхоне), али долази по високој цени. То је речено, исплати се новац ако си то можете приуштити. Можете га искористити за бесплатно претресање са седмодневним бесплатним пробним временом, а ако се на њега пријавите након пробног поступка, покриће вас 30-дневна гаранција поврата новца.

2. НордВПН

НордВПН није далеко иза нашег најбољег одабира, као што можете видети у нашој поређењу ЕкпрессВПН и НордВПН. Андроид клијент је у великој мери сличан десктоп верзији. Има дугме за брзо повезивање, тако да можете да се повежете на ВПН преко препорученог сервера. Укључена је и мапа локације, која омогућава ручно бирање локације, као и додавање фаворитима.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Такође можете да приступите специјалним серверима НордВПН-а, укључујући пеер-то-пеер, наменски ИП, Доубле ВПН и онион преко ВПН. Ми причамо више о онима у нашој НордВПН рецензији, али сервери са двоструким скоком у основи криптирају вашу везу два пута. 

Можете поставити ВПН да се аутоматски повезује на ВиФи, ћелијске податке или стално будете повезани, а можете да се повежете и на НордВПН помоћу протокола ИКЕв2.

Поред тога, ви добијате приступ ЦиберСец-у, који је НордВПН блокер огласа и злонамјерног софтвера. То ће вас заштитити од приступа опасним веб локацијама на којима се могу налазити злонамерни софтвер, шпијунски софтвер или други злонамерни софтвер. ЦиберСец ће такође осигурати да ваш уређај не постане део ботнета.

Сигурност НордВПН-а једна је од најбољих на тржишту, а њена Андроид апликација поседује одличан сет функција, укључујући прекидач килл. Постоји такође строга политика записивања без дневника. Управо су те карактеристике оно што га је постало најбољим ВПН-ом за бујице.

Има велике брзине, али могу успорити ако се повежете на удаљени сервер. Не постоје ограничења пропусности за које бисте требали бринути.

НордВПН је добра вредност за новац. Можете се пријавити у апликацији, а ту је и седмодневно пробно коришћење које можете искористити, али мораћете да унесете податке о плаћању да бисте их користили. Ако се одлучите да се пријавите, њени дужи планови нуде више попуста, плус постоји 30 дана поврата новца, у случају да се предомислите.

3. ЦиберГхост

ЦиберГхост је још један добар ВПН избор за Андроид, поготово зато што је ажурирао своје клијенте да буду једнаки на свим платформама. То значи да можете уживати у истом искуству као и десктоп верзија, али на Андроиду (под условом да имате уређај са најмање Андроид 4.4). 

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Једним додиром ћете се повезати са препорученим сервером, а по потреби можете лако одабрати одређену локацију и додати је у омиљене сервере. Имаћете и приступ њеним наменским серверима за торрентинг и стриминг. Много услуга покривено је у његовим стриминг серверима, а они које смо тестирали добро су функционирали. 

Најновија верзија ЦиберГхоста има додатну функцију која се зове „паметна правила“, која вам у основи омогућава аутоматизацију употребе ВПН-а. На примјер, можете га подесити тако да се аутоматски повезује када се придружите ВиФи мрежама или нарочито мрежи. Можете да прилагодите и како ЦиберГхост реагује на познату мрежу.

Сигурност ЦиберГхоста је добра, а ви ћете бити заштићени аутоматским прекидачем за убијање. То такође значи да га не можете искључити. На снази је и строга политика приватности без евиденције. Такође добијате заштиту блокатора огласа и заштиту од злонамерног софтвера, иако је тестирање ЦиберГхост прегледало да су његове перформансе нејасне.

Његове брзине су велике, али може постати спорим на великим даљинама, као што то чини НордВПН. Не постоје ограничења пропусности на које можете водити рачуна.

Ценовно гледано, ЦиберГхост је јефтина услуга, све док не одаберете месечну цену. Дужи планови нуде најбољу вредност, а постоји и седмодневна бесплатна проба за кориснике Андроид и иОС. Након тога, покриваћете гаранцију за поврат новца.

4. ВипрВПН

Иако Десктоп клијент ВипрВПН-а није баш узбудљив, његова Андроид апликација је сјајна. Једном када се пријавите, проћи ћете кроз водич за подешавање, али то је добро јер има пуно тога за понудити. 

ВипрВПН-Слидер1

ВипрВПН-Слидер2

ВипрВПН-Слидер3

ВипрВПН-Слидер4

ВипрВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

На почетном екрану ће се приказати да ли сте повезани и тренутна ИП адреса. Дугме за повезивање / прекидање везе је велико и налази се у доњем делу екрана. Додиром на то бићете повезани са препорученим сервером, али можете и лако да промените сервер и пређете на нека подешавања.

Сигурност ВипрВПН-а је одлична, а Андроид апликација има скоро исти број опција као и десктоп клијент. Изаберите различите протоколе, укључујући и заштићени Цхамелеон протокол који користи ВипрВПН, а који пружа још већу заштиту ВПН тунелу. Прекидач за убиство је доступан и може се укључити у менију „прилагоди“.

Можете да поставите ВПН да се аутоматски повезује ако се придружите и непознатој мрежи. Не чува никакве записе, а Голден Фрог, компанија која стоји иза ВипрВПН, нуди и бесплатну приватну услугу преноса порука која се зове Ципхр. У потпуности шифрира ваше поруке, али онај ко планирате да размењујете поруке, мораће да користи и Ципхр. Прочитајте о томе у нашој ВипрВПН рецензији.

Брзина ВипрВПН-а га спушта на папир. Међутим, током тестирања био је способан за већину активности, укључујући и стриминг. Такође долази са неограниченим пропусним опсегом.

Његова цена заснива се на различитим слојевима. Стандардни план добија вам три везе, а Премиум план вам даје пет веза плус коришћење протокола Цхамелеон. Кад сазнате који пакет желите, морате да изаберете месечни или годишњи план. Годишњи план дугорочно делује јефтиније, а постоји 30-дневна гаранција поврата новца.

5. Виндсцрибе

Виндсцрибе је вредан спомена за Андроид ВПН, највише због његовог бесплатног плана, који ћемо стићи за минут. Његова Андроид апликација је једноставна за употребу. У горњем десном углу је велико дугме „укључено“ и тапкање које ће вас повезати са оном за шта сматрате да је најбоља локација за вас. 

<

виндсцрибе-клизач1

виндцрибе-клизач2

виндцрибе-клизач3

виндцрибе-клизач4

виндцрибе-клизач5

Претходна

Следећи

На остатку екрана можете видети свој статус везе и локацију сервера, као и своју ИП адресу и колико података вам је остало да користите. Затим имате четири картице за различите сервере, укључујући опште локације, ваше фаворите, статичке ИП адресе (ако сте додали било који у свој пакет) и његове Виндфлик сервере. 

Виндфцрибе-ови Виндфлик сервери направљени су за стреаминг Нетфлик-а и добро функционишу. Доступне су у САД-у, Великој Британији, Канади и Јапану, а више о њима можете прочитати у нашој рецензији Виндсцрибе.

Сигурност му је добра, са четири протокола за бирање: ОпенВПН, УДП / ТЦП, ИКЕв2 и Стеалтх. Такође има функцију “увек укључено”, која је попут прекидача “килл”, али другачија. 

Укључено је средство за блокирање огласа и злонамерног софтвера „Виндсцрибе“, Р.О.Б.Е.Р.Т. Такође ћете бити покривени пристојном политиком приватности. У њему се наводи да су неке информације забележене, али то не може бити повезано са вама.

Остале функције Виндсцрибе-а

Брзина вјетроелектране је добра за већину активности, укључујући стриминг. Међутим, ваша ширина појаса зависи од одабраног пакета. Ако се одлучите за бесплатан план, добићете 2 ГБ података месечно, али то можете повећати на 10 ГБ само уносом исправне поруке е-поште. 

То је прилично добар посао и зарадио је прво место у нашој најбољој бесплатној ВПН услузи, што је добар избор за бесплатни Андроид ВПН.

Међутим, бесплатним планом сте ограничени на мали број сервера и нећете моћи да приступите његовим Виндфлик серверима. Алтернативно, можете се само пријавити на његов Про пакет који ће вам омогућити приступ свим његовим серверима, укључујући Виндфлик, а такође ћете добити неограничену пропусност.

Такође можете да направите свој план и уштедите новац. На пример, ако додате један сервер и неограничену пропусну ширину у свој пакет, то ће достићи 2 УСД месечно. Тај сервер би чак могао бити један од његових Виндфлик сервера. Ако се одлучите за плаћени план и не свиђа вам се, Виндсцрибе ће вам вратити новац, под условом да затражите у року од три дана од куповине.

6. Приватни приступ интернету

Приватни приступ интернету је солидан ВПН с неограниченим ВПН-ом који је једноставан за коришћење Андроид апликације. Његов једноставан дизајн приказује статус ваше везе као главног екрана. 

пиа-клизач1

пиа-слидер2

пиа-слидер3

пиа-слидер4

пиа-слидер5

Претходна

Следећи

Затим имате дугме за повезивање / прекид везе, као и вашу тренутну регију и ИП адресу у доњем делу екрана. Затим је на врху дугме хамбургера где ћете наћи сва подешавања. 

Има добру сигурност, а можете бирати између ППТП, ОпенВПН и Л2ТП / ИПСец протокола. Међутим, ПИА инсталира са омогућеном АЕС-овом 128-битном енкрипцијом, тако да бисте то требали променити у препоручену АЕС 256-битну енкрипцију за додатну заштиту. Укључена је прекидач за искључивање који се може укључити или искључити преко менија за подешавања. 

Можете поставити ВПН да верује одређеним мрежама, а можете користити систем развијен од стране ПИА-е назван МАЦЕ за блокирање огласа, пратилаца и злонамерног софтвера. Више о томе можете прочитати у нашем прегледу ПИА-е, као и о томе како је политика ПИА-е без евиденције стављена на тест и доказала се да је јака..

Брзине ПИА-е су углавном брзе, мада је нека од тих брзина и захваљујући лакшој енкрипцији. Повећавањем стопе шифрирања, успорит ће је, али још увијек је пристојна. Такође добијате неограничену пропусност.

Приватни приступ интернету је пристојна услуга за пристојну цену. И даље је то једна од најјефтинијих опција на тржишту, чак и након не тако давног убрзаног поскупљења. Осим тога, покриће вам се период поврата од 30 дана.

7. ТуннелБеар

Следи ТуннелБеар, који је нашу листу направио због своје једноставности коришћења и бесплатног плана. Има једног од најгледанијих клијената, из нашег базе ВПН прегледа, а његова Андроид апликација пружа укупно пријатно искуство. Можете се кретати кроз различите сервере помоћу његове једноставне и интуитивне мапе, а мала икона медведа показује вашу тренутну локацију.

Туннелбеар-почетна страница-2019

Постоји једноставан прекидач близу врха за укључивање или искључивање ВПН-а, а мени хамбургера у горњем левом делу води до подешавања и других опција. Одатле можете подесити ВПН да се аутоматски повезује с одређеним мрежама, а наћи ћете и опције, попут „увек укључено“, које ће вас увек повезати 24 // 7. Доступан је и видгет за почетни екран.

Сигурност ТуннелБеар-а је добра, а ви добијате употребу прекидача за убиство, названог „ВигилантБеар“. У политици приватности наводи се да чува минималне информације, попут података за побољшање перформанси. Међутим, то вас не може препознати Више о томе можете прочитати у нашем прегледу ТуннелБеар.

Његове брзине нису најбоље и варирају у зависности од различитих сервера, али оне би требале бити у реду за већину активности. Такође добијате неограничену пропусност. 

Ако само желите да заштитите свој уређај током прегледавања и обављања општих задатака на мрежи, онда је бесплатни план ТуннелБеар-а прилично добар. Месечно добијате 500 МБ података, а додатних 1 ГБ можете додати само твитовањем о ТуннелБеар-у. Међутим, ако планирате да преносите стреаминг, тај додатак ће брзо потрошити (прочитајте наше упоређивање Виндсцрибе вс ТуннелБеар).

Ту је стигао плаћени план компаније ТуннелБеар. И овде нема забуне; то је само један пакет који вам даје пет симултаних веза и неограничену пропусност. Све што требате учинити је одабрати да ли желите месечни или годишњи план. 

Његов годишњи план ће вам уштедјети новац дугорочно, али добра је идеја да се прво свидите коришћењем бесплатног плана. То је зато што ТуннелБеар нема званичну политику поврата новца; нуди повраћај новца за сваки случај.

8. ПротонВПН

Наш последњи унос је ПротонВПН. То је пристојна ВПН услуга с пуно функција, али је оборена његовом брзином. Његова Андроид апликација је једноставна за употребу са пописом земаља и мапом. Мени хамбургера омогућава вам приступ подешавањима и другим опцијама. 

протонвпн-инструментна плоча-клизач-1

протонВПН-интерфејс-клизач-2

протонвпн-профили-клизач-3

протонвпн-сеттингс-клизач-4

протонвпн-сплит-тунелирање-клизач-5

Претходна

Следећи

Има добру сигурност са пуно функција и строгу политику записивања без дневника. Подржава и ИКЕв2 / ИПСец и ОпенВПН. Такође добијате употребу његових „увек укључених“ функција и прекидача за убијање.

Брзина ПротонВПН-а није велика, као што можете видети у нашој ПротонВПН рецензији, иако би за већину задатака требало бити у реду. Поред тога, добијате неограничену пропусност, укључујући и њен бесплатни план, тако да под условом да вас не брине брзина, ПротонВПН би могао да буде најбољи Андроид ВПН за вас. 

На бесплатном плану можете да повежете један уређај и приступите трима серверима: Јапану, Холандији и Сједињеним Државама. Након тога, можете одабрати три плаћена плана. Основни план добија вам две истовремене везе и приступ свим серверима у држави. Међутим, недостаје му употреба стриминга и сигурних сервера виших планова.

Плус план вам омогућава све горе наведено, укупно пет веза и употребу његових Сецуре Цоре, стреаминга и Тор сервера. Ту је и његов визионарски план, који вам доноси све што Плус план даје, плус додатних пет истовремених веза и коришћење шифроване услуге е-поште, ПротонМаил.

Држимо се Плус плана за вредност, посебно имајући у виду повећање трошкова са Визионарским планом. Ако се пријавите на плаћени план, али одлучите да вам се не свиђа, новац можете вратити у року од 30 дана од куповине.

Како смо изабрали најбољи Андроид ВПН

Иако многе ВПН имају исте наведене функције, то не значи да су сви једнаки. Неки имплементирају те функције лоше или, што је још горе, неке од њих заправо не укључују. 

Проблем са Андроид ВПН апликацијама је тај што неке функције услуге нису доступне платформи. Узмимо, на пример, прекидач за убиство. Десктоп апликације обично имају једну, али нису увек доступне на мобилној верзији. Како би се размотрили на нашим топ ВПН апликацијама за Андроид, узети су у обзир следећи критеријуми.

Лакоћа коришћења

Само зато што је десктоп клијент ВПН услуге једноставан за употребу, то не значи да ће верзија мобилне верзије бити иста. Затим постоје неки који уопште немају клијента прилагођеног корисницима. Када користите такву услугу са малог екрана за мобилне уређаје, желите да буде једноставна, али истовремено има све што вам је потребно. 

Дугме за брзо повезивање унутар апликације или чак згодан видгет који можете поставити на почетни екран чини искуство несметаним. Осим тога, могућност пребацивања „прекидача“ за промену, промене сервера или тинктера са другим подешавањима апликација лако уз неколико додира.

Сигурност

ВПН услуга треба да има добру сигурност да бисте били заштићени. То би требало да укључује добру енкрипцију, при чему је 256-битни АЕС стандардан, а прекидач килл је важан јер ће вас прекинути с мреже ако ВПН не успе. 

Постоји много различитих протокола вани, а ОпенВПН је популаран и поуздан избор. Међутим, иако ОпенВПН има врхунску шифрирање, корисници мобилних уређаја можда ће радије користити ИКЕв2 јер је бржи. Више о њима можете прочитати у нашем квару ВПН протокола, али вреди приметити да све ВПН апликације не укључују ИКЕв2.

Поврх тога, неке Андроид апликације омогућавају вам да одаберете поставку „увек укључено“, што у основи значи да сте заштићени стално. То је добра опција ако је ваш уређај увек повезан на Интернет. Остала подешавања омогућавају да се ВПН аутоматски повеже када се повежете на одређене мреже. 

Приватност

Ваша приватност је важна, а ако имате добру сигурност не пружа је 100%. Сам ВПН сервис могао би лако да прикупља податке или води евиденцију ваших мрежних активности, тако да то избегнете, требало би да изаберете онај који има строгу политику записивања. С тим у вези ниједна евиденција активности неће бити сачувана, тако да се ништа не може предати властима ако се то затражи. 

Брзина и ширина појаса

Брзина ВПН-а дефинитивно је нешто што треба размотрити, али шта ће вам требати зависиће од активности које ћете проводити. За повремено прегледавање или проверу е-поште, брзе брзине можда нису ваш приоритет број један, али ако планирате да преносите са свог мобилног телефона, постаћете фрустрирани ако одаберете ону малим брзинама.

Исти концепт се односи и на вашу допунску ширину. Ако изаберете онај који има ограничење, али не обављате задатке који шаљу податке, требали бисте бити у реду. То је рекло, ако струји, прилично можете пољубити збогом. За овај последњи, или било које друге задатке са великом употребом података, требало би да одаберете ВПН који укључује неограничену пропусну ширину.

Цена

Цене се разликују у зависности од ВПН тржишта. Неки су са високим ценама, неки са ниским а други имају пристојне бесплатне планове. Требали бисте осигурати да се цена уклапа у ваш буџет, али вредност вашег новца је много важнија. Не прескачите ВПН само због његових трошкова и, исто тако, не одбацујте га јер је бесплатан или јефтин.  

Зашто ми треба ВПН на Андроид уређају?

ВПН-ови могу учинити пуно ствари, али за кориснике Андроид-а главна брига је сигурност. Ваш Андроид уређај може бити изложен многим претњама, посебно ако их има где год идете. Они су лака мета за сањкање и могу се заразити а да ви то ни не схватите. 

Ако користите јавни ВиФи, довест ћете се у опасност да будете хакирани, ако се не заштитите. Већина ових мрежа – ако не и све – су незаштићене, тако да ако се не заштитите, то је као оставити отворена врата и позвати људе на каву. Ваш промет се може пресрести и украсти податке о кредитној картици, као и друге осетљиве информације. 

И не само то, већ на Гоогле Плаиу је доступно много апликација које су вук у овчјој одећи. Преузимате оно што изгледа као легитимна апликација, али све што стварно јесте јесте да заразите свој уређај гадним вирусом или прикупите информације у позадини. 

Коришћењем ВПН-а можете сакрити своју ИП адресу и активност прегледавања од знатижељних очију, као и заштитити свој уређај од опасности које вребају на ВиФи жаришним тачкама или у апликацијама других произвођача. Такође можете да искористите и друге функције ВПН-а, као што је приступ геоблокираном садржају.

Могу ли да користим бесплатан ВПН за Андроид?

На тржишту је пуно бесплатних ВПН-ова. Само брза претрага у Гоогле Плаи продавници донијет ће тону апликација које рекламирају сигурну услугу која је често бесплатна. Међутим, само зато што каже да је сигурно не значи да јесте. 

Као што можете прочитати у нашем најгорих кругова бесплатних ВПН провајдера, вани је пуно скривених ВПН услуга. Неки су препуни огласа, што би могло указати на то да је компанија која стоји иза ВПН-а више у складу са оним што зарађује од реклама, а не како се њени корисници штите. 

Остали бесплатни ВПН-ови зарађују продајући податке које прикупља од вас другим компанијама. Поред тога, неки од ових које тестирамо неће осигурати вашу везу како је обећано, нижим или шифрирањем нижег степена. 

Уз изнимке бесплатних планова попут лајкова Виндсцрибе, ТуннелБеар и ПротонВПН, ако је бесплатан, вероватно не вреди да ризикујете.

Последње мисли

Надамо се да смо вам помогли да одаберете добру ВПН услугу за свој Андроид уређај. Да бисте остали заштићени, требало би да изаберете ону са добром заштитом која укључује прекидач за укидање за Андроид, као и ону која има смерницу без записивања.. 

Остала подешавања, попут аутоматског повезивања или „увек укључено“, добро је имати. Треба узети у обзир и ограничење брзине и ширине појаса. Поред тога, желећете да клијент буде прилагођен кориснику.

Имајући то у виду, ЕкпрессВПН је најбољи Андроид ВПН. Долази са апликацијом која се једноставно користи и одличном је заштитом, укључујући и прекидач килл, и има на располагању најбрже брзине. 

ЕкпрессВПН нема блокатор огласа и злонамерног софтвера, али уместо тога увек можете инсталирати антивирус, попут Касперског (прочитајте наш преглед Касперски Антивирус). Испробајте га са 30-дневном гаранцијом поврата новца, сигурни смо да ће вам се свидети. 

Реците нам о свом искуству са Андроид-компатибилним ВПН-ом у одељку за коментаре испод. Погледајте и остале наше ВПН чланке док сте и ви овде. Као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me