Најбоља ВПН за Египат 2020: Пхараониц Феинтс

Када први пут помислите на Египат, најпознатији споменици попут Сфинге и древних пирамида вероватно падају на памет. Иако су одличан разлог за посету, постоји много више земље, а иако пирамиде имају своје древне безбедносне системе, најбоље је да своје безбедносно стање на мрежи оставите једном од наших најбољих ВПН-ова за Египат..


Виртуална приватна мрежа заштитит ће вас од било каквих мрежних напада, попут надзора и цибер криминала, али постоје и други разлози због којих је добра идеја да се користи. Интернет цензура је доста у неким земљама, као што можете прочитати у нашем интернет цензурном делу. Једноставно, владе не воле да грађани гледају одређени садржај, па се он блокира. 

ВПН може вам помоћи да превазиђете било каква ограничења тако што вам омогућава да промените локацију у неограничену земљу. Веб локације и мрежне услуге којима приступате сматрат ће да се физички налазите у тој земљи. Такође су сјајни за проналазак геоблокова који ограничавају садржај у одређеној земљи.

Ако вам се не свиђа оно што видите на Нетфлик-у Египат и желите да приступите америчкој библиотеци, за то ће вам требати америчка ИП адреса. Ако вам је то главни приоритет, обавезно изаберите ВПН који може проћи кроз Нетфлик-ове ВПН детекторе, као што је ЕкпрессВПН, који је наш најбољи ВПН за Нетфлик.

Најбољи ВПН за Египат 2020

Шта ВПН чини најбољим за Египат

Многи од пружатеља услуга у нашим ВПН рецензијама су достојан избор, али свакако се побрините да означи све оквире за Египат. 

Најважнији фактор је сигурност. Уз добру сигурност, бићете заштићени од знатижељних очију и цибер напада. Као део сигурносног пакета требали бисте осигурати да има прекидач за пребацивање, који ће у потпуности прекинути вашу везу ако ВПН не успије, чувајући ваше осјетљиве вјеродајнице приватним. 

Ваша приватност је подједнако важна, и иако мислите да је покривена безбедношћу, није. Пазите да пружатељ услуга којега одаберете има строгу политику непојављивања, која ће осигурати да ваше мрежне активности остану тајне.

Његова мрежа сервера је такође важна како би се заобишли било каква ограничења на која наиђете. Што је више сервера тамо, то ће вам бити лакше да пређете египатску цензуру или било која регионална ограничења на која наиђете. Брза услуга је такође корисна, тако да не чекате стално да се ствари учитају. 

Неограничена пропусност је још један фактор који треба укључити. С тим да не морате бринути да ли постигнете ограничење, када би ВПН престао да ради. Посебно треба да проверите да ли је укључена ако планирате да кренете торрент или стреаминг. Запамтите, ако желите гледати Нетфлик, одаберите ВПН који му може приступити.

Остали фактори које бисте можда желели да размотрите су који су уређаји компатибилни и колико можете истовремено да повежете, као и колико је лаган за употребу. Такође је добро имати пристојну корисничку подршку, уколико вам је потребна, а цена може утицати и на вашу коначну одлуку.

Најбољи ВПН за Египат: ЕкпрессВПН

Наш најбољи ВПН за Египат је ЕкпрессВПН. Често се наводи на наших пет најбољих листа због одличне свестране услуге.

Са ЕкпрессВПН-ом нећете морати да се бринете о безбедности. Бићете заштићени 256-битним шифровањем АЕС-а и моћи ћете да га повећате и ако желите. Уграђен је прекидач за ублажавање додатног мира и омогућен је подразумевано у случају да заборавите. Такође је на снази строга политика записивања. Прочитајте нашу ЕкпрессВПН рецензију за више информација о услузи.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

Његова мрежа сервера је велика, са више од 3.000 сервера који покривају 94 земље, што вам даје много избора за заобићи блокове. И у Египту се налазе сервери, тако да можете приступити садржају који је ограничен на земљу.

То је најбржи ВПН који смо тестирали, а долази с неограниченим пропусним опсегом. Такође је наш најбољи ВПН за стриминг јер може да уђе у сваку стриминг платформу и биће вам покривен ако планирате торрент.

Остали разлози који волимо ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је компатибилан са Виндовсима, мацОС-ом, Андроидом и иОС-ом. Ако немате много искуства са коришћењем ВПН-а, онда је ЕкпрессВПН добар избор. Веома је једноставан за употребу и одличан је за почетнике. Можете истовремено да повежете и до пет веза.

Постоји корисна база података на мрежи у случају да наиђете на било који проблем. Ливе цхат и подршка путем е-поште су такође доступни 24/7. Особље је од користи у сваком случају, али више техничких проблема је најбоље усмерено на тим за е-пошту.

Ипак, не можемо га шећерно обложити; ЕкпрессВПН је скуп. Међутим, вреди сваког пена због услуге коју сте добили. Поред тога, за заслађивање посла доступна је 30-дневна гаранција поврата новца, тако да можете бити сигурни да ће вам се свидети први.

НордВПН

НордВПН је још један одличан избор за Египат. Његова сигурност је међу најбољима на тржишту и укључује употребу његових двоструких хоп сервера, ако их одаберете, што додатној сигурности даје везу. Такође је укључен прекидач за убиство и на снази је чврста политика без записивања.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Имаћете приступ његовој масовној мрежи сервера од више од 5500 сервера у 60 земаља. То укључује и три у Египту, тако да можете приступити ексклузивном садржају у Египту. Има добре брзине

, али може успорити на великим даљинама. Неограничена ширина појаса је укључена и одличан је избор за бујице. Такође може лако да приступи стриминг платформама, укључујући Нетфлик. Прочитајте нашу НордВПН рецензију за више детаља.

Остали разлози који волимо НордВПН

НордВПН можете користити на Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у са клијентима који се лако користе. Омогућава и до шест истовремених веза.

Ако вам је потребна помоћ, на располагању вам је згодна база знања. Осим тога, ливе цхат и е-пошта су доступни 24/7. Добићете добру помоћ са обе руте, али цхат је уживо најбржа опција.

НордВПН је добра вредност за ваш новац. Међутим, њен месечни план није најбоља опција. Одабиром дужег плана уштедећете новац на дуже стазе. Постоји период поврата од 30 дана, који вам пружа довољно времена да бисте били сигурни да вам се свиђа.

ЦиберГхост

ЦиберГхост такође можете користити за Египат. Има јаку сигурност и укључује аутоматски прекидач, што је сјајно ако ћете вероватно заборавити да га укључите. То је речено, не можете је искључити, што може бити неугодно. Поред тога, ЦиберГхост одаје почаст вашој приватности не чувајући никакве записе.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Има огроман број сервера који, чини се, стално расте. У вријеме писања текста постојало је 6.100 сервера у 90 земаља, од којих је 24 било у Египту, тако да можете приступати садржају који је тамо ограничен.. 

ЦиберГхост је сличан НордВПН-у у одељењу за брзину. То је брзо, али успорава на великим даљинама. Међутим, добићете неограничену пропусност и лако може да се упусти у већину стриминг сервиса. 

Поред тога, ЦиберГхост има картицу за сервере који су погодни за бујице, у случају да то желите нешто да урадите. Наш преглед ЦиберГхост детаљније је описан.

Други разлози који волимо ЦиберГхост

ЦиберГхост се може инсталирати на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, а ажурирани интерфејс је прилично једноставан за употребу. Можете истовремено да повежете до седам уређаја, али то је и ограничење инсталације. Ипак, број веза заслужио је место на нашем најбољем ВПН-у за више уређаја.

На располагању је сјајна база знања, у случају да вам треба. Поред тога, можете да приступите чету уживо 24/7, а ту је и подршка путем е-поште, што је најбоље за више техничких проблема.

ЦиберГхост је јефтин ако се одлучите за дугорочни план. Међутим, месечна стопа је лоша. За кориснике Андроид-а и иОС-а постоји седмодневно пробно раздобље. Осим тога, на свим платформама постоји Цибергхост, који је 14 дана на месечном плану и 45 дана на дужим плановима.

ВипрВПН

Следи ВипрВПН и иако не нуди исти ниво услуге као што је био први избор, то је још увек пристојан избор. За једну, она има одличну сигурност која се може прилагодити. Такође долази са сопственим Цхамелеон протоколом, који додатној заштити даје везу. Укључена је прекидач за укидање и на снази је политика за но-лог.

ВипрВПН-Слидер1

ВипрВПН-Слидер2

ВипрВПН-Слидер3

ВипрВПН-Слидер4

ВипрВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

Можда ћете такође желети да знате да оперативна компанија Голден Фрог такође нуди додатне алате за приватност. На пример, његова апликација за размену порука Ципхр која шифрује поруке за Андроид и иОС је бесплатна. Једноставан је за употребу и може бити добар избор, с обзиром на понављајућа ограничења у Египту. Међутим, ако желите да користите Ципхр, прималац ће га такође морати инсталирати.

Број сервера компаније ВипрВПН је разочаравајући, у поређењу са другима. Постоји нешто више од 700 сервера у 64 земље. Ипак, у Каиру их има, тако да можете приступити египатским садржајима. 

Брзина му је мала, али за већину активности би требало бити у реду. Не постоје ограничења пропусне ширине и може доћи на већину стриминг платформа. Сакриће вас ако будете и бујице. Прочитајте више у нашем прегледу ВипрВПН.

Остали разлози који волимо ВипрВПН

Клијенти су доступни за Виндовс, мацОС, Андроид и иОС, а мобилне апликације су неке од најбољих које смо тестирали. То је један од разлога зашто је на нашој најбољој ВПН листи за Андроид. Можете имати до пет уређаја истовремено, у зависности од плана који одаберете.

База знања, цхат уживо и подршка путем е-поште доступни су 24/7. Тамо није најбољи столић за подршку, али се временом побољшавао.

Цене ВипрВПН-а заснивају се на два пакета, сваки са две различите дужине претплате. Постоји „стандардни“ пакет који омогућава три истовремене везе, а ту је и „премиум“ пакет, који омогућава још две везе и употребу Цхамелеон протокола.

Можете одабрати месечну или годишњу претплату, али на крају се годишњи план боље оствари. На располагању вам је и 30-дневна гаранција поврата новца у случају да бринете о скоку право.

ВПНАреа

Наш последњи избор је ВПНАреа. Као и ВипрВПН, он није близу врха на нашој листи најбољих ВПН добављача, али то је још увек добра опција за Египат. Нуди одличну сигурност и, попут НордВПН-а, има двоструке хоп сервере. Ту је и прекидач за уклањање и политика записивања без евидентирања.


© Цлоудвардс.нет

ВПНАреа-Слидер2

ВПНАреа-Слидер3

ВПНАреа-Слидер4

ВПНАреа-Слидер5

Претходна

Следећи

Има сервере у 65 земаља, укључујући Египат. Једна од слабих страна ВПНАреа је његова мања брзина. Међутим, може ући у неке сервисе за стриминг, укључујући Нетфлик, и наменио је П2П сервере за торент. Не постоје ни ограничења пропусне ширине. Прочитајте нашу рецензију ВПНАреа за више.

Остали разлози који нам се свиђају ВПНАреа

ВПНАреа је доступна на Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у, а интерфејс је једноставан за употребу, мада то може учинити са неким мањим побољшањима. Истовремено можете повезати и до шест уређаја. 

За мале проблеме доступна је практична база знања. Поред тога, доступан је цхат уживо 24 сата на дан, као и подршка путем е-поште. 

ВПНАреа је јефтина услуга, али дужи планови и даље функционишу боље. Такође можете да искористите 30-дневну гаранцију поврата новца да видите да ли вам се допада.

Онлине цензура у Египту

Иако није ни близу тако контролисаном као што је велики кинески заштитни зид, египатска цензура је оштра. Много веб локација се блокира, укључујући оне повезане са вестима, организацијама за људска права, политичким разговорима и било чим што се сматра промовисањем тероризма и екстремизма. Власти често тврде да медијске веб странице такође шире лажне вести и лажи. 

Шира решија може се приметити током председничких избора. На пример, уочи избора 2018. године, стотине веб локација су блокиране, укључујући већину локалних, независних вести. Многи утицајни блогови и политичке странице такође су блокирани. 

Један од главних разлога свих блокова је тај што је Египат у априлу 2017. увео ванредно стање, након што је 47 људи убијено у два црквена бомбардовања. Први пут је проглашен три месеца, али је обновљен девет пута, а последњи је био 25. јула 2019. године. 

Током таквог периода, влада покушава да одржи безбедност у целој земљи. Према закону о ванредним ситуацијама, власти имају моћ да прате и затварају интернет медије без судског надзора. Интернет комуникације се такође могу надгледати и цензурирати. 

Након што је први пут проглашено ванредно стање, 21 веб страница била је блокирана због наводне подршке тероризму. Неке су биле повезане са екстремистичким групама Хамас и Муслиманским братством. 

Уз то, у августу 2018. објављен је закон о сузбијању кибернетских и информатичких технологија, који омогућава влади да блокира веб странице које објављују садржаје за које се сматра да представљају пријетњу националној сигурности. 

Многе апликације за друштвене мреже и поруке су такође поремећене. Сигурна апликација за комуникацију Сигнал је блокирана 2016. године, а услуге гласовног протокола путем Интернета (ВоИП) претходно су биле поремећене, укључујући ВхатсАпп, Вибер и Скипе. Наш најбољи водич за ВПН за Скипе може вам помоћи ако наиђете на блок.

Торрентинг у Египту

Сама бујица можда није илегална, али многи бујице садрже садржај заштићен ауторским правима, а преузимањем вас можете спустити у топлу воду. Закон о сузбијању кибернетског криминала кажњава пиратство података, а свако ко приступи садржају заштићеном ауторским правима може бити кажњен новчаном казном од 10.000 до 50.000 египатских фунти (600 до 3.000 долара), као и најмање три месеца затвора. 

У том случају, извештава се да је закон јечам примењен у Египту. Ипак бисте требали бити опрезни у случају да власти ускоче у легални вагон. Наш најбољи ВПН за торрентинг круг има неколико добрих избора који ће вас држати скривеним. 

ВПН блокови у Египту

Многи проки алати и ВПН-ови су блокирани, као што су АирВПН (прочитајте нашу АирВПН рецензију) и АстриллВПН (прочитајте нашу Астрилл рецензију). Одређени протоколи су такође забрањени, као што је ОпенВПН. Ипак, није тако лоше као забрана руске ВПН, ипак.

Те забране уследиле су након усвајања закона о злочинима против цибер и информационе технологије, који су омогућили влади да блокира веб странице које се сматрају претњом за националну безбедност. 

Египатска влада не жели да њени грађани приступе блокираном садржају и изрећи ће казну од једне године затвора или новчану казну до 100.000 египатских фунти (6.126 долара).

Онлине надзор у Египту

Забринутост због надзора у Египту је велика. Устав каже да се приватна комуникација може надгледати само под судским надзором, али у пракси операције надзора немају транспарентност, што значи да би се могло десити много кршења. 

Тренутно ванредно стање омогућава властима да врше претрес људи, места и преписке без судског надзора или било каквих других ограничења. 

Поред тога, египатске власти прибавиле су опрему за надзор од разних компанија, укључујући Хацкинг Теам. 2016. године италијанска надзорна компанија Ареа СпА требало је да продаје опрему Египатском одељењу за техничка истраживања.

Опрема Ареа СпА могла би да прикупља, чува и анализира информације о људима, чак и невиним грађанима. Међутим, организације за заштиту људских права вршиле су притисак на египатске власти, а споразум је отказан.

Влада је такође желела приступ унутрашњем софтверу апликација за дељење вожње, као што су Убер и Цареем. Да им се то одобри, доступни подаци укључивали би информације о клијентима, податке о возачу и пређена путовања. 

Директор компаније Цареем открио је да им је понуђен предност над ривалима ако сарађују, али обе компаније су тај предлог одбиле. 

Слобода говора у Египту

Египатски устав гарантује слободу говора, али постоје ограничења. Многим људима су изречене новчане казне и затворске казне за изражавање неслагања и критичних места. 

Чак је и бивши египатски председник Мохамед Морси осуђен на трогодишњу затворску казну и новчану казну у износу од два милиона египатских фунти (122.500 долара) 2017. године за вређање правосуђа, мада је, додуше, то било након што је свргнут у војном удару 2013. године..

Ове новчане казне и казне довеле су до више самоцензуре, али закон о уређивању медија у 2018. години такође је утицао на слободу изражавања. Закон ставља кориснике друштвених медија са више од 5.000 следбеника под владин надзор и регулацију. Он такође може изрећи затворске казне новинарима који „подстичу насиље“, између осталих ограничења.

Египатским медијским окружењем доминирају провладини продајни центри, при чему су многа критична места затворена. Многи новинари су ухапшени због свог рада, а неки су затворени. 

Кибер криминала у Египту

Извештава се да би Египат могао да буде једна од најугроженијих земаља Африке када је реч о сајбер нападима. Фирма за цибер-сигурност Тренд Мицро регистровала је више од 242.000 напада злонамерним софтвером у Египту у 2017. Плус, многи активисти и владини критичари бомбардовани су сајбер нападима. 

Иако сте недужан грађанин или туриста, добра је идеја заштитити своје личне податке од таквих претњи, посебно ако користите јавни ВиФи. Сигурни ВПН помоћи ће вам да заштитите, али је добра идеја да инсталирате и пристојан антивирус, као што је Битдефендер (прочитајте нашу Битдефендер рецензију).

Последње мисли

Уз ризик надгледања и потребу да се превазиђе цензура, сада бисте требали да схватите зашто је добра идеја да се користи ВПН у Египту. Осим тога, употребом једног, такође ћете бити заштићени од било ког цибер криминала на који наиђете. 

Требали бисте осигурати да одаберете ВПН који има велику сигурност и приватност, као и добру мрежу сервера. Запамтите, ако желите приступити садржају који је ограничен на Египат, требат ће вам и египатски сервери. 

ЕкпрессВПН је очигледан победник за Египат због одличне сигурности и приватности, као и због доброг распона сервера, који укључује неке у Египту. Одлична је услуга, а користећи је, имаћете користи и од многих других функција. Зашто не бисмо искористили 30-дневну гаранцију поврата новца како бисмо сазнали зашто нам се толико свиђа?

Ако имате искуства са употребом ВПН-а у Египту, јавите нам то у одељку за коментаре. Погледајте и остале ВПН чланке. Као и увек, хвала вам на читању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map