Како добити мексичку ИП адресу 2020. године

Ако сте изван Мексика, можда ћете имати проблема са приступом веб локацијама и услугама одатле. То је зато што ваша ИП адреса показује да нисте у Мексику, а садржај је географски ограничен. Показаћемо вам како да добијете мексичку ИП адресу како бисте могли да заобиђете та ограничења.


Можда ћете требати да проверите свој мексички банковни рачун или желите да гледате локалну ТВ мрежу, попут Телевиса. Можда вас ексклузивна понуда мексичког Нетфлика позива, и у том случају ће можда наш вредан прочитати наш најбољи ВПН за Нетфлик комад. У сваком случају, све док не промените своју ИП адресу тако да изгледа као да сте у Мексику, нећете моћи да им приступите.

ТВ емисије и филмови су везани законима о ограничењу садржаја и свака држава је различита. Уговори о лиценцирању за њих су неопходни и морају се закључити у свакој земљи у којој служба жели да послује. Неки се садржаји не могу лиценцирати у неким земљама, док у другим нема смисла пружити их јер постоји мала потражња.

Како добити мексичку ИП адресу

О вама зависи начин на који ћете добити мексичку ИП адресу. Можете кренути најлакшим путем и користити проки, али то није поуздан начин да то урадите. Чак ни наш најбољи бесплатни проки не ради увек и може вас оставити рањивим. Поред тога, ваша права ИП адреса није заштићена и прилично је лако ући у траг вама. Прочитајте наш ВПН вс. проки вс. Тор комад за више.

Најбољи начин за добијање мексичке ИП адресе је путем виртуелне приватне мреже. На тај начин бићете заштићени и остаћете анонимни. У нашим најбољим ВПН рецензијама има много добрих избора, али неки су бољи од Мексика. Најважније је да провајдер има сервере и што их више има боље, у супротном ћете бити заглављени тамо где сте започели.

Такође, ако је то Нетфлик који желите, потребна вам је услуга која може да прође кроз њен систем за детекцију ВПН-а. Ако изаберете онај који не обави посао, остаћете гледати поруку о грешци. Прочитајте наш део о Нетфлик проки грешци за више. Мало је оних који то могу пребољети.

ЦиберГхост

ЦиберГхост је добар избор за Мексико. Од својих више од 3.000 сервера широм света, 20 их је у Мексику, што вам даје мноштво опција за промену ваше ИП адресе. Има добру сигурност и такође поштује приватност.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

Плус, његове брзине су пристојне и нема ограничења пропусности, што значи да је то добро за стриминг. Укључиће вас у Нетфлик странице широм света, као и ББЦ иПлаиер. Међутим, имали смо само мешовите резултате са Хулуом, мада би он требао ући у већину мексичких кабловских мрежа.

Можете га користити на свим главним оперативним системима и истовремено повезати до седам уређаја, што му је донело друго место у нашем најбољем ВПН-у за више уређаја. Можете искористити седмодневно суђење како бисте утврдили да ли вам се свиђа, као и гаранцију за поврат новца. Прочитајте нашу рецензију ЦиберГхост за више информација о услузи.

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН нуди одличну услугу уз врхунску сигурност и приватност. Има преко 2000 сервера у 94 земље, од којих је једна у Мексику. Пре него што се забринете, ЕкпрессВПН користи посебне сервере великог капацитета и ретко имамо искуство преоптерећења док користите један.

ЕкпрессВПН-веб локација

ЕкпрессВПН-регистрација

ЕкпрессВПН-Спеедтест

Опције ЕкпрессВПН-Туннел

ЕкпрессВПН-Фулл-Апп

Претходна

Следећи

ЕкпрессВПН је био најбржи ВПН током нашег тестирања и нуди неограничену пропусност. Такође нема проблема да уђе у Нетфлик, тако да није тешко разумети зашто је наш најбољи ВПН за стриминг.

Ради са свим главним оперативним системима и одличан је избор за оне који немају много искуства са ВПН-овима, јер је једноставан за коришћење. Постоји гаранција поврата новца од 30 дана, тако да нема ризика да је покушате. Наш ЕкпрессВПН преглед даје детаљнији поглед на провајдера.

НордВПН

НордВПН је још један добар избор за Мексико. Има хиљаде сервера широм света, укључујући осам у Мексику. Као и ЕкпрессВПН, он има врхунску сигурност и приватност, као што можете прочитати у нашем чланку.

Претходна

Следећи

Има неограничену пропусност с пристојним брзинама и може ући у Нетфлик. Повраћај у року од 30 дана, тако да можете бити сигурни да вам се свиђа. Погледајте нашу НордВПН рецензију да бисте видели зашто то радимо.

Опасности коришћења мексичке ИП адресе

Иако није посебно опасно имати мексичку ИП адресу, постоје разлози због којих бисте требали бити сигурни да је ваша веза сигурна. Провјера гдје се налази добављач добра је идеја ако ће ваше активности бити осјетљивије природе. Можете да видите зашто у нашем делу о законима о приватности.

Државни надзор је порастао у Мексику, омогућавајући задржавање података и прикупљање информација о геолокацији корисника. Провајдери Интернет услуга и мобилне мреже морају властима дати геолокацију и метаподатке. Осим тога, та се евиденција мора чувати најмање две године, тако да јој се може приступити кад год се то затражи.

Мексико је такође велики потрошач када је у питању софтвер за надзор, који омогућава полицијским службама и другим ентитетима да шпијунирају грађане. Више о држави можете прочитати у нашем најбољем ВПН-у за Мексико.

Последње мисли

Надамо се да смо вам помогли да схватите како добити мексичку ИП адресу. Без обзира на разлог, ВПН је најбољи начин да се то реши. Једноставни су за употребу, а имају сјајне функције, укључујући безбедност.

Најбољи кандидат за Мексико је ЦиберГхост. Заштитит ће вас, ући у Нетфлик и пустити вас да останете испод радара. Седмодневно суђење би вам требало дати довољно времена да га проведете кроз корак, а гаранција поврата новца је само глазура на торти. Ипак, свака наша друга препорука била би добар избор и за Мексико.

Имате ли предлоге за добијање мексичке ИП адресе? Ако је тако, додајте их у коментарима испод. Волели бисмо да их чујемо. Хвала вам за читање.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me