Како добити ИП адресу Јужне Африке у 2020. години

То може бити неугодно када због геоблокова не можете да приступите жељеном садржају или мрежној услузи коју желите. Ако сте Јужноафричанин у иностранству и покушавате да погледате садржај ограничен на своју земљу, остаћете гледати поруку о грешци. Морате да добијете јужноафричку ИП адресу да бисте је видели па ћемо вам показати како да је добијете.


Можда изгледа попут гомиле насумичних бројева, али ваша ИП адреса у себи садржи пуно скривених података. Када идете на мрежу, то говори веб локацији или служби где се налазите. Да бисте погледали садржај који је ограничен на одређену земљу, морате да имате ИП адресу која показује да сте тамо.

Можда сте покушали да проверите своја средства на мрежи после ноћног изласка, али нисте могли да се пријавите. Неке банке вам дозвољавају да се пријавите само ако сте у земљи, па ће вам без јужноафричке ИП адресе бити онемогућен приступ.

Можда желите да гледате своје омиљене емисије из Јужноафричке радиодифузне корпорације или приступите услугама попут е.тв, Совето ТВ, ДСТВ и Сховмак. Који год желите, ниједна није доступна изван Јужне Африке.

Разлог за то су ограничења лиценце. Мреже морају добити лиценцу у свакој земљи у којој желе емитовати емисију. Нетфлик је добар пример. Иако је доступна у многим земљама, свака библиотека је другачија због лиценцирања.

Више о томе можете прочитати у нашем делу на Нетфлик ВПН забрани. Ако већ знате за то и само желите да се пријавите, погледајте наше најбоље ВПН за Нетфлик за препоруке.

Како добити ИП адресу Јужне Африке

На вама је само да који метод користите да бисте добили јужноафричку ИП адресу. Можете користити проки који је најлакши пут који треба проћи, али они могу бити непоуздани (чак и наш најбољи бесплатни проки). Такође не укључују безбедност, остављајући вас рањивим на кибернетички криминал и следите вас јер ваша ИП адреса није заштићена. Наше објашњење ВПН-а против проки-а против Тор-а има више информација.

Најбоље је да користите виртуелну приватну мрежу јер ће вас она сачувати анонимном и сигурном од опасности на мрежи. Можете погледати добављаче у нашим најбољим ВПН рецензијама за неке добре опције, али морате бити сигурни да је онај који одаберете добар за Јужну Африку.

Требат ће вам онај који има сервере тамо јер ћете бити у истом положају у којем сте сада без њих. Што више провајдера има, то боље.

За приступ Нетфлику, мораћете да изаберете провајдера који ће моћи да се укључи у њега. Нетфлик има компликован систем детекције ВПН-а, а постоји само неколико ВПН-ова који га могу заобићи. Прочитајте наш део о Нетфлик проки грешци за више.

НордВПН

НордВПН је добра опција за добијање јужноафричке ИП адресе. Има мрежу са хиљадама сервера, укључујући 19 у Јужној Африци. Одлична је безбедност са двоструким шифровањем и такође постоји строга политика забране бележења. Има добре брзине са неограниченом пропусношћу и може вас лако довести у стриминг сервисе.

НордВПН-Слидер1

НордВПН-Слидер2

НордВПН-Слидер3

НордВПН-Слидер4

НордВПН-Слидер5

Претходна

Следећи

НордВПН се може инсталирати на Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Клијенти су једноставни за употребу и можете имати највише шест уређаја истовремено. Прочитајте нашу НордВПН рецензију за више детаља о услузи. Можете да покушате да видите и да ли вам се свиђа, јер има 30 дана поврата новца.

ЦиберГхост

Други пристојни провајдер је ЦиберГхост који има велику мрежу сервера и има 10 сервера у Јужној Африци. Сигурност му је чврста и не води евиденцију ваших активности. Брзина је добра и нема ограничења пропусности. Бићете у могућности да уђете и у Нетфлик и друге сервисе за стриминг.

ЦиберГхост-Слидер1

ЦиберГхост-Слидер2

ЦиберГхост-Слидер3

ЦиберГхост-Слидер4

ЦиберГхост-Слидер5

Претходна

Следећи

ЦиберГхост је компатибилан са већином главних оперативних система и један је од наших најбољих ВПН-а за више уређаја јер ће вам омогућити повезивање до седам уређаја у једном потезу. Можете искористити седмодневно суђење како бисте били сигурни да вам се свиђа. Осим тога, постоји гаранција за повраћај новца. Погледајте наш ЦиберГхост преглед како бисте боље погледали услугу.

Астрилл

Такође препоручујемо Астрилл-у за добијање јужноафричке ИП адресе. Има малу мрежу сервера у поређењу са остала два провајдера, али постоје сервери у Јоханесбургу. Бићете сигурни јер има пристојну сигурност са више протокола за избор, укључујући два која су ексклузивна за ВПН.

Астрилл-Слидер1

Астрилл-Слидер2

Астрилл-Слидер3

Астрилл-Слидер4

Претходна

Следећи

Може да вас уведе у услуге стриминга и има велике брзине са неограниченом пропусном ширином. Можете да га користите на Виндовс-у, мацОС-у, Андроид-у и иОС-у, а то ће вам омогућити да повежете чак пет уређаја истовремено. Доступно је седмодневно пробно време, тако да можете видети да ли вам се свиђа пре него што се пријавите. Прочитајте нашу Астрилл рецензију да бисте сазнали више.

Опасности коришћења јужноафричке ИП адресе

Није опасно користити ИП адресу Јужне Африке, али треба имати на уму ризике. Иако постоје земље које цене приватност, као што можете прочитати у нашем делу закона о приватности, друге не постоје и могу постојати инвазивни надзор и закони.

2017. се појавила открића да је јужноафричка влада пратила хиљаде мобилних телефона. Пропуст у законима о надзору земље дозволио је да се то догоди.

Поред тога, бесплатне ВиФи приступне тачке доступне су широм земље, али немогуће је знати колико су безбедне. Без одговарајуће заштите можете бити подложни хакирању и вирусима. Дванаестомјесечна студија показала је да је скоро 9 милиона Јужноафричанаца било жртва кибернетичког криминала, што је добар разлог да се нађе и антивирус..

Прочитајте наш најбољи чланак о ВПН-у за Јужну Африку за више информација о држави.

Последње мисли

Надамо се да сада знате како доћи до јужноафричке ИП адресе и зашто вам је потребна заштита, без обзира где се налазите. ВПН је најбоља опција за добијање и других, као и многих других функција.

Било који од горе наведених провајдера добит ће вам оно што вам треба, али НордВПН је најбољи избор. Због своје врхунске сигурности и могућности да уђете у услуге стриминга, он би требао имати све функције које су вам потребне да бисте сигурно добили садржај који желите. Осим тога, с временом поврата од 30 дана, нема разлога да га не испробате.

Ако имате препоруке за добијање ИП адресе у Јужној Африци, обавестите нас у одељку за коментаре испод. Волели бисмо да их чујемо. Хвала вам за читање.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me