Recenzii de backup online 2020 – Peste 34 de furnizori comparați

Oamenii generează 2,5 octeți de cvintilete de date într-o singură zi. Este o mulțime de filme, fotografii și postări de înaltă definiție, dar este o defecțiune a hard disk-ului, departe de cimitirul digital. Dacă nu, cineva ar putea să vă fure laptopul sau alt accident ar putea să vă facă să pierdeți datele.


Puteți utiliza selecția noastră dintre cele mai bune programe de recuperare a datelor pentru a recupera fișierele dvs., dar acest lucru nu este o soluție de încredere. Nu puteți depinde nici de unități de stare solidă, deoarece au mai multe erori de date, chiar dacă rata de eșec a acestora este mai mică de 1%.

O strategie mai bună pentru prevenirea pierderilor de date este utilizarea serviciilor de backup online pentru a vă proteja datele. Aceasta este regula 3-2-1. Cu un serviciu de backup în cloud, puteți accesa datele dvs. de la distanță, puteți configura copii de rezervă automate și le puteți efectua în trepte pentru a accelera procesul.

Etichetarea anumitor fișiere sau tipuri de fișiere pentru backup va păstra datele dvs. în siguranță, deoarece veți avea o copie a acestora pe un server de la distanță. Datele dvs. vor fi replicate pe mai multe servere, astfel încât acestea vor rămâne accesibile în cazul în care unul nu reușește.

Cu toate acestea, nu puteți utiliza servicii de rezervă online pentru a șterge spațiu pe hard disk. Aceasta este o funcție de stocare în cloud. Puteți afla mai multe despre diferențele dintre cele două tipuri de servicii aici. Pentru a afla ce serviciu de stocare în cloud funcționează cel mai bine pentru dvs., consultați cea mai bună listă de servicii de stocare în cloud. Dacă vă concentrați pe colaborare, citiți cel mai bun stocare cloud pentru articolul de colaborare.

Dacă nu sunteți sigur de cât spațiu de rezervă veți avea nevoie, citiți cel mai bun ghid de backup online nelimitat. Pasionații de spațiu de stocare atașat la rețea ar trebui să verifice cel mai bun backup online pentru piesa NAS.

Cum evaluăm

Serviciile de backup online sunt similare unul cu altul, cu ușoare variații ale funcțiilor pe care le oferă. Folosim categorii comune, precum backup și restaurare de fișiere, viteză și prețuri pentru a evalua și a clasifica serviciile. Vă vom explica mai detaliat mai jos.

Backup și restaurare fișier

Backupul fișierului este cel mai important pas în trimiterea datelor dvs. în cloud. Unele servicii vă fac să etichetați fișiere și foldere specifice pentru backup, în timp ce altele scanează hard disk-ul și vă arată o imagine de ansamblu a fișierelor selectate. Backblaze folosește ultima abordare și ne place cât de simplu este. Dacă doriți să aflați mai multe despre Backblaze, citiți recenzia noastră Backblaze.

După backup-ul inițial, care poate dura săptămâni, în funcție de cât de mult trebuie să faceți backup, puteți programa copii de rezervă pentru a rula automat. Puteți seta o anumită oră sau zi, să le faceți să funcționeze o dată în fiecare zi sau să le aprindeți manual. Backupul incremental, care se execută de fiecare dată când are loc o schimbare, este de departe cea mai utilă caracteristică.

După ce faceți o copie de rezervă a fișierelor, modificările la acestea vor declanșa serviciul pentru încărcare pe porțiunile modificate, în loc să le înlocuiți în întregime. Aceasta este cunoscută sub numele de copiere de fișiere la nivel de bloc și grăbește procesele de rezervă, limitând scurgerea la resursele sistemului.

În loc să faci doar o copie de rezervă în cloud, poți trimite backup la alte partiții de pe hard disk, hard disk extern, dispozitiv NAS și multe altele. Când doriți o copie de rezervă completă, puteți crea o imagine de disc, care este ideală în cazul în care hard disk-ul dvs. se blochează.

Nu vă limitați la o copie de rezervă a computerului. Serviciile precum IDrive vă permit să faceți backup pentru dispozitive nelimitate. De fapt, IDrive este alegerea noastră de vârf, așa că asigurați-vă că aflați mai multe despre aceasta în recenzia noastră IDrive.

Când doriți să restaurați un fișier, veți utiliza în general funcția de restaurare a desktopului sau a clientului web. Puteți restaura tot ce este salvat sau fișiere specifice. De asemenea, aveți opțiunea de a restabili fișierele în locația lor originală sau una nouă. Unele servicii, inclusiv IDrive, au un serviciu de curierat care vă va trimite datele pe o unitate externă din e-mail.

Caracteristici

În această categorie, analizăm caracteristicile care sunt atipice pentru backup și restaurare. Spre deosebire de serviciile de stocare în cloud, care se pot integra cu multe aplicații terțe și au aplicații native de colaborare, serviciile de backup online nu sunt atât de versatile.

Majoritatea oferă acces la smartphone, versiune, accelerare rapidă și posibilitatea de a activa mai multe fire de rezervă pentru a crește viteza de transfer. Acestea fiind spuse, există acelea, precum Acronis True Image și SpiderOak ONE, care au funcții suplimentare. Acestea includ instrumente de arhivare, sincronizare, partajare, clonare și multe altele. Vom vorbi despre specificul din categoria „primilor cinci”, de mai jos.

Serviciile precum Backblaze vă permit să redați fișiere audio pe care le-ați făcut backup. Backblaze nu este singurul serviciu care vă permite să faceți acest lucru, așa că citiți cel mai bun backup online pentru piesa muzicală pentru mai multe opțiuni.

CloudBerry Backup are un set puternic de caracteristici, inclusiv backup de la cloud la cloud, posibilitatea de a crea o unitate USB de pornire și politici de păstrare pe care le puteți utiliza pentru a specifica când ar trebui să ștergeți versiunile anterioare din stocarea dvs. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, citiți recenzia noastră de backup CloudBerry.

Securitate

Încărcarea datelor în cloud fără o securitate corespunzătoare nu este inteligentă. Ciberneticii ar putea să vă fure acreditările, cineva vă poate citi informațiile secrete și guvernul ar putea răsfoi fotografiile dvs. A avea o securitate bună este o necesitate, așa că avem în vedere cât de puternică este securitatea fiecărui serviciu.

Serviciile de backup online utilizează multe metode pentru a vă asigura datele împotriva potențialelor amenințări. De exemplu, autentificarea cu doi factori va împiedica hackerii care ți-au furat parola să acceseze contul. Totuși, ar trebui să vă asigurați că aveți o parolă puternică pentru a începe.

Criptarea privată împiedică pe oricine altcineva decât dumneavoastră să vă citească fișierele. Dezavantajul este că serviciile care îl furnizează nu vor putea să vă reseteze parola dacă o uitați. Pentru a evita pierderea accesului la conținutul dvs., utilizați un manager de parole.

Protocolul TLS împiedică atacurile omului în mijloc să reușească, în timp ce criptarea asigură datele dvs. în tranzit și în repaus. Ransomware vă poate lua ostatul de date cloud și poate solicita plata pentru eliberarea sa, dar articolul nostru de protecție ransomware vă poate ajuta să îl evitați.

Unul dintre cele mai sigure servicii este SpiderOak ONE. Utilizează criptarea cu cunoștințe zero cu AES 256 biți pentru a securiza fișierele dvs. și criptează metadatele dvs., pe care nu le încărcă niciodată pe un server în primul rând. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră SpiderOak ONE.

intimitate

Securitatea puternică nu vă garantează confidențialitatea. Unele guverne își spionează cetățenii. Programul de supraveghere PRISM din SUA este un exemplu în acest sens. Actul Patriot din SUA și Actul CLOUD ajută guvernul american să păstreze o înțelegere fermă și asupra datelor din cloud. Alți jucători importanți ai jocului de supraveghere sunt Rusia, Marea Britanie și Australia.

Având în vedere acest lucru, este esențial să asigurați confidențialitatea informațiilor dvs. pe web. Cât de puternică este confidențialitatea dvs. depinde de țara în care se bazează serviciul de backup cloud. Unele țări, precum Canada și Elveția, au mai multă grijă de drepturile de confidențialitate ale utilizatorilor decât altele. Puteți profita de asta consultând cea mai bună copie de rezervă online pentru piesa Canada.

Ne place să vedem servicii care respectă Regulamentul general privind protecția datelor, abordarea clădită de către UE a confidențialității cloud. BigMIND Home are o pagină de conformitate GDPR clară și simplă, pe care o puteți consulta pentru a vedea cum a implementat-o ​​serviciul. Dacă doriți să aflați mai multe despre confidențialitatea și caracteristicile BigMIND Home, citiți recenzia noastră pentru casele BigMIND.

Prețuri

Cât de mult plătiți pentru a utiliza un serviciu este unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegeți un serviciu de backup online. Nu are rost să obțineți un serviciu excelent care vă va da faliment. Cel mai bine este dacă are planuri premium cu o valoare bună.

Valoarea bună este determinată de cât obțineți pentru preț. Cu cât mai multe planuri are un serviciu, cu atât opțiunile dvs. vor fi mai bune. Este excelent dacă serviciul oferă un plan sau o probă gratuită, astfel încât să îl puteți testa înainte de a comite. Dacă vă preocupă doar o valoare bună, citiți cel mai ieftin ghid de backup online.

Majoritatea serviciilor oferă un proces și altele oferă un plan gratuit. De exemplu, vă puteți abona la planul gratuit de 5 GB al IDrive. CloudBerry Backup oferă până la 200 GB spațiu de rezervă gratuit, ceea ce înseamnă că îl puteți asocia cu un cont gratuit pe orice serviciu de stocare în cloud.

Ușurință în utilizare

Cât de ușor este să utilizați serviciul, deoarece, indiferent de funcțiile grozave, acesta nu va fi suficient dacă este dificil să faceți backup și să restaurați fișierele.

Experiența utilizatorului ar trebui să fie simplă. În acest fel, vă puteți concentra pe munca dvs. și nu pe datele dvs. Clientul desktop ar trebui să lucreze la majoritatea sistemelor de operare și interfața sa, împreună cu cele ale aplicațiilor web și mobile, ar trebui să fie plăcut și intuitiv de utilizat.

Majoritatea clienților desktop lucrează pe Windows și macOS, dar ne place să le vedem funcționând și pe Linux. Puteți vedea ce face în cel mai bun backup online pentru piesa Linux. În afară de cele menționate, CrashPlan pentru Small Business și Duplicati se află pe această listă, așa că citiți recenzia noastră CrashPlan pentru Small Business și recenzia Duplicati pentru a afla mai multe despre ele.

Dacă lucrați pe Windows, consultați cel mai bun spațiu de stocare cloud pentru compararea Windows.

Viteză

Backup-urile inițiale pot dura mult timp. Cât de mult depinde de mai mulți factori, inclusiv distanța dvs. către un server, furnizorul de servicii de internet și cât de multe date aveți pentru copie de rezervă. Am căutat servicii care vă permit să reglați setările de transfer pentru a vă îmbunătăți conexiunea și pentru a utiliza un algoritm de transfer la nivel de bloc. Serviciile care vă permit să puneți o plafonă pe lățimea de bandă beneficiază și de un plus.

Pentru a califica serviciile, efectuăm mai multe teste de încărcare și descărcare folosind un folder de 1 GB și măsurăm cât timp durează. Luăm în calcul și distanța noastră la un server.

Unul dintre cele mai rapide servicii de pe piața copiilor de rezervă online este Acronis True Image. A fost nevoie de doar 14 minute în medie pentru a încărca folderul nostru de testare. Am folosit o conexiune cu o viteză de încărcare de 14 megabiti pe secundă din sud-estul Asiei. Ajută faptul că Acronis True Image are o rețea de servere răspândite pe tot globul.

A sustine

Totul este în regulă în timp ce serviciul funcționează, dar este o altă problemă când nu. Acolo vine asistența tehnică și un suport tehnic bun nu are preț. Serviciile au de obicei asistență prin e-mail, iar unele oferă suport pentru chat sau chiar telefon.

Cu toate acestea, înainte de a contacta echipa de asistență, utilizatorii pot consulta întrebările frecvente, bazele de cunoștințe și, în multe cazuri, forumurile utilizatorilor. De multe ori vor fi și videoclipuri tutorial. Avem în vedere ce tipuri de servicii de asistență oferă și cât timp durează pentru a răspunde la întrebările noastre.

Cei mai buni furnizori de backup online

Majoritatea serviciilor de backup online sunt similare, cel ciudat având funcții noi. Am creat acest clasament comparând performanțele lor generale după criteriile pe care le-am prezentat în secțiunea anterioară. Această secțiune vă va oferi o recapitulare rapidă a primelor cinci servicii din lista noastră, începând cu IDrive.

Eu conduc

IDrive are sediul în Valea San Fernando din California. Compania a fost lansată în 1995, ceea ce o face veterană. Vârsta sa nu se arată însă, cu excepția experienței sale bogate.

IDrive-client-Backup-Glisor1

IDrive-client-Restore-Slider2

IDrive-client-Scheduler-Slider3

IDrive-client-Sync-Slider4

IDrive-client-Disk-Image-Slider5

Anterior

Următor →

IDrive nu oferă o copie de rezervă nelimitată, dar vă permite să faceți backup pentru dispozitive nelimitate, inclusiv NAS. Există două planuri personale anuale pentru a alege: 2TB sau 5TB. Planul 2TB vă va întoarce puțin peste 50 de dolari, în timp ce planul de 5TB costă în jur de 75 $. IDrive oferă un plan gratuit cu 5 GB spațiu de rezervă pentru a-l testa și el.

IDrive folosește AES 256 biți pentru a cripta datele dvs. în repaus și în tranzit. Păstrează cheia pentru a decripta datele, dar le puteți păstra dacă doriți să vă asigurați că aveți criptare privată. Cu toate acestea, trebuie să optați pentru a face acest lucru înainte de a rula prima copie de rezervă.

Este mai complicat să lucrezi cu IDrive, deoarece nu oferă copii de rezervă nelimitate. Trebuie să alegeți și să alegeți fișierele pe care doriți să le faceți backup. Puteți face acest lucru după locație, dar nu după tipul fișierului. În plus, IDrive are multe opțiuni pentru setări, așa că trebuie să te obișnuiești cu asta. Totuși, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea oamenilor.

Puteți utiliza IDrive pe Windows, macOS și Linux. Există și aplicații pentru smartphone pentru Android sau iOS.

Backblaze

Backblaze a fost lansat în 2007 și este unul dintre cele mai populare servicii de backup online. Cu o istorie atât de lungă, nu este surprinzător faptul că este aproape de topul celei mai bune liste de backup online.

Backblaze-Glisor1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Anterior

Următor →

Acesta nu plasează restricții de fișiere în copie de rezervă nelimitată. Puteți face backup fișiere de orice dimensiune fără selectare manuală. Cu un singur plan, schema de prețuri este simplă. Costă 5 dolari pe lună sau 50 USD pe an. Planul lunar este convenabil, având în vedere că majoritatea serviciilor de rezervă nu le oferă.

Dacă decideți să utilizați Backblaze pe termen lung, puteți opta să plătiți cu un an sau doi în avans, ceea ce vă va primi o reducere de 10 sau 25 USD.

Backblaze are o mulțime de caracteristici de securitate pe care sperăm să le vedem într-un serviciu de backup, inclusiv criptare privată. Pentru a preveni hackerii să nu vă fure parola, lucru pe care îl pot face dacă este slab, puteți activa autentificarea în doi factori. De asemenea, puteți seta o opțiune pentru a necesita un cod de securitate de fiecare dată când vă conectați.

Backblaze criptează fișierele cu AES 128-bit. Nimeni nu a crăpat asta din câte știm, dar ne place versiunea mai grea, AES 256 biți, mai mult. SSL vă va proteja fișierele în tranzit.

Ca și planul său de prețuri, experiența utilizatorului Backblaze este simplă și ușoară. Nu este necesar să gestionați cât sau ce faceți o copie de rezervă, deoarece Backblaze o face pentru dvs., deși serviciul exclude fișierele de sistem și temporare. Nici nu trebuie să creați un plan de rezervă. Totul este automatizat.

Imagine adevărată Acronis

Puteți obține o licență de viață pentru Acronis True Image. Cu toate acestea, nu vă permite să faceți backup pentru datele dvs. în cloud, doar în spațiul de stocare local. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să obțineți un plan anual. Există două dintre care să alegeți: Advanced și Premium.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Glisor1

Acronis-True-Image-Destinație-Slider2

Acronis-True-Image-Active-protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Unelte-Slider5

Anterior

Următor →

Avansat costă 4,16 USD pe lună, sau 49,99 USD pe an, pentru 250 GB. Include o copie de rezervă completă a imaginii, clonarea activă a discurilor, restaurarea universală și backup-ul social media Premium costă 8,33 USD pe lună, 99,99 USD pe an, pentru 1 TB. Adăugă semnături electronice și certificare blockchain pentru fișiere la lista de funcții.

Acronis True Image are un instrument de arhivare util care poate fi folosit pentru a elibera spațiu pe hard disk. Serviciul vă permite să sincronizați fișiere și pe dispozitive. Clientul său vine cu un set de instrumente care ajută la activitățile de gestionare a datelor.

Acronis True Image folosește criptarea AES pe 256 biți și protocolul TLS / SSL pentru a vă proteja datele în timpul transferului. De asemenea, este o cunoaștere zero.

Copiere de rezervă CloudB

CloudBerry Backup nu este un serviciu standard de backup online. În schimb, este un centru de control care vă ajută să gestionați planurile de backup pe alte servicii de stocare în cloud. Tehnic, este o soluție de infrastructură ca un serviciu care nu oferă spațiu de rezervă. Din această cauză, trebuie să îl asociați cu un serviciu precum Wasabi. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Wasabi.

Mur pitic-backup-planuri-Glisor1

Mur pitic-Cloud-Storage-Slider2

Mur pitic Backup-Mode-Slider3

Mur pitic Backup-Source-Slider4

Mur pitic Backup-Program-Slider5

Anterior

Următor →

Wasabi percepe 0,0049 cenți pe gigabyte de stocare. Aceasta înseamnă că 1 TB costă doar 5 dolari pe lună și, spre deosebire de alte servicii IaaS, Wasabi nu percepe nicio taxă pentru descărcare.

CloudBerry Backup necesită doar o licență unică. Licența Desktop este cea mai ieftină opțiune la 49,99 USD. Îl puteți testa cu un proces gratuit de 15 zile înainte de a decide să vă abonați. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să obțineți un serviciu cloud care să ofere spațiu de stocare.

CloudBerry Backup acceptă multe metode de securitate standard pentru soluții cloud, dar disponibilitatea acestora depinde și de serviciul partenerului. Cu partenerul potrivit, CloudBerry Backup poate utiliza până la AES 256 biți pe partea de client.

O mulțime de servicii acceptă doar criptarea din partea serverului, dar CloudBerry Backup îl oferă și pe partea clientului. În timpul transferului, serviciul folosește protocolul TLS pentru a vă proteja fișierele. De asemenea, oferă versiuni, care ajută dacă sunteți lovit de ransomware. Wasabi acceptă criptarea în repaus și vă oferă autentificare cu doi factori.

Nu se face backup pentru CloudBerry, pentru utilizatorii principali, deoarece nu este atât de ușor de utilizat, dar utilizatorii de putere se vor simți acasă.

BigMIND Acasă

BigMIND Home este un alt produs al companiei care a creat Zoolz Home Backup. Nu este surprinzător faptul că sunt similare, dar BigMIND Home are pachete alimentate de inteligența artificială

Panoul de bord BigMIND Desktop

Opțiuni de conectare BigMIND

Selecție inteligentă BigMIND

Program de copiere BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Următor →

Planul personal al BigMIND Home costă 2,99 USD pe lună, dar este plătit anual și oferă un nivel redus de 100 GB spațiu de rezervă pentru un utilizator și trei computere. Planul Family costă 6,99 USD pe lună și vă oferă 500 GB spațiu de stocare pentru trei utilizatori, nouă computere și șase dispozitive mobile.

Puteți obține 1 TB de spațiu de rezervă cloud pentru 12,99 USD, abonându-vă la planul Family Plus. Planul vă permite să partajați cu alți patru utilizatori pe 15 computere și dispozitive mobile nelimitate.

Puteți testa serviciul folosind planul gratuit, care oferă 5 GB spațiu de rezervă pentru un singur utilizator. Vă permite să faceți backup pentru un computer, o unitate externă și două dispozitive mobile.

BigMIND Home criptează fișierele pe servere folosind algoritmul AES 256 biți. Puteți opta pentru criptarea privată în timp ce configurați planul de rezervă, dar nu o puteți face ulterior. Fișierele sunt protejate de protocolul SSL în tranzit, dar, curios, trebuie să îl activați. BigMIND oferă autentificare cu doi factori pentru a vă proteja datele de acreditare.

Clientul desktop este util, iar interfața este atractivă și ușor de utilizat. Interfața web, care afișează categoriile și dispozitivele de fișiere, este mai colorată și vă permite să răsfoiți conținutul în cloud. BigMIND Home este disponibil pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Backup online Întrebări frecvente

Să aruncăm o privire la câteva dintre întrebările pe care le-am întâlnit cititorilor de-a lungul anilor.

Ce este backup online?

Copia de rezervă online este o metodă de stocare în afara site-ului, în care datele sunt copiate în mod regulat pe internet și găzduite de obicei de un furnizor de servicii.

Care serviciu de backup online este cel mai bun?

IDrive este cel mai bun serviciu de backup online, conform clasamentului nostru. Are securitate puternică și planuri de abonament ieftine, vă permite să faceți backup dispozitive nelimitate și include securitate cu cunoștințe zero.

Cât costă Backupul online?

Costul depinde de cât spațiu de rezervă ai nevoie și de ce serviciu folosești. De exemplu, planul personal de 2TB al IDrive vă va costa 52,12 USD pe an, în timp ce unicul și singurul plan al Backblaze, care are spațiu nelimitat, vă va costa 50 USD pe an..

Prețurile Acronis True Image depind de cantitatea de stocare de care aveți nevoie și de câte computere doriți să faceți backup. Planul său avansat costă 49,99 USD pe an și oferă 250 GB pentru un computer.

Cum se utilizează Backup online?

Pentru a utiliza backup online, trebuie să vă abonați la un serviciu. Puteți face clic pe butonul „vizitați” din clasamentul de mai sus pentru a accesa site-ul web al unui anumit serviciu și pentru a vă înregistra pentru planul sau procesul prevăzut..

În continuare, trebuie să descărcați și să instalați clientul desktop sau, dacă intenționați să faceți backup pentru dispozitivul mobil, aplicația mobilă. Există mici variații cu privire la modul în care funcționează serviciile, dar toate necesită să alegeți ce fișiere sau tipuri de fișiere doriți să faceți backup. După acest lucru, puteți începe backup-ul dvs. și în curând datele dvs. vor fi în siguranță în cloud.

Pentru o informație mai detaliată despre cum să faceți backup pentru datele dvs., citiți acest articol.

Unde să faceți backup pentru fotografii online?

Ar trebui să utilizați Backblaze pentru a face backup copiilor. Oferă spațiu de rezervă nelimitat la prețuri ieftine și nu are capace ascunse. Utilizarea acestuia asigură, de asemenea, că nu există limite de încărcare sau dimensiune de fișier. Puteți afla mai multe despre motivul pentru fotografiile din cel mai bun backup online al articolului pentru fotografii.

Gânduri finale

Indiferent de ce sau de cât aveți nevoie pentru a face backup, clasamentul nostru vă va ajuta să alegeți cea mai bună copie de rezervă online pentru nevoile dvs. Am avut în vedere multe criterii, inclusiv backup și restaurare de fișiere, securitate, confidențialitate și funcții.

IDrive este alegerea noastră de top pentru că are oferte de valoare excelentă, securitate puternică și capacitatea de a face backup pentru dispozitive nelimitate și criptare privată.

Backblaze se află chiar în spatele său datorită ușurinței sale de utilizare, a unui plan simplu și ieftin și a unui spațiu de rezervă nelimitat.

Acronis True Image are caracteristici scoase din manualul de stocare în cloud, inclusiv sincronizarea și o bibliotecă de instrumente. De asemenea, este rapid.

CloudBerry Backup este excelent pentru pasionații care doresc să regleze totul și să obțină o imagine de ansamblu asupra mai multor servicii de backup într-un singur loc.

Deși nu în ultimul rând, ultima noastră alegere este BigMIND Home, care nu oferă o mulțime de spații de rezervă ieftine, dar are funcții noi, inclusiv recunoașterea feței și detectarea obiectelor. Securitatea și confidențialitatea acesteia sunt puternice.

Acest articol este o imagine de ansamblu a celor mai bune servicii de backup online, așa că atunci când credeți că ați găsit un serviciu care funcționează pentru dvs., vă recomandăm să consultați recenzia acestuia pentru a afla mai multe. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me