Comparație Cloud Storage 2020: Comparați peste 50 de furnizori de cloud

Mai multe despre stocarea în cloud:


 • Cel mai bun spațiu de stocare în cloud 
 • Depozitare cloud de afaceri
 • Stocare în cloud foto

Recenzii ale furnizorilor: 

 • Sync.com
 • pCloud
 • Tresorit (afaceri)

Categorii de software conexe:

 • Cel mai bun VPN 
 • Program antivirus
 • Cel mai bun manager de parolă
 • Software de recuperare a datelor

Recenzii populare ale furnizorilor: 

 • Recenzie ExpressVPN
 • Recenzie NordVPN
 • Recenzie Dashlane
 • Recenzie Bitdefender

Cel mai bun Cloud Storage 2020 – Ce trebuie să știți

Acest articol explorează tot ce trebuie să știți despre cloud. Vă prezentăm definiții și vă explicăm despre ce este vorba. Indiferent dacă sunteți după cel mai ieftin spațiu de stocare în cloud sau căutați cel mai bun spațiu de stocare online – v-am acoperit.

Cel mai ieftin Cloud Storage – nu întotdeauna cea mai bună idee

În ultimii cinci ani urmărind industria, un lucru este sigur: cu cât este mai ieftin un serviciu, cu atât este mai probabil să ieși din afaceri în curând. 

După ce vedeți o ofertă „de viață” a unui serviciu de stocare în cloud nelimitat, care se arată prea bine pentru a fi adevărat – cel mai probabil este. 

Depozitarea online „ieftină” bună costă în jur de 10 $ pe lună. Acest lucru nu vă oferă spațiu cloud nelimitat, dar de obicei în jurul valorii de 1TB – suficient pentru a stoca videoclipuri, fotografii și documente. 

Unul dintre serviciile noastre de top, Sync.com, de exemplu, oferă chiar și 2 TB de stocare pentru mai puțin de 10 $ pe lună – și o securitate excepțională căreia îi lipsește Dropbox.

Recomandările noastre sunt să nu acceptați cele mai ieftine servicii care vă aruncă doar o ofertă. Evaluați cu atenție, citiți ghidurile noastre și verificați comparația de stocare în cloud de mai sus. Pentru cititorii noștri germani, vă rugăm să consultați acest frumos articol de ansamblu pe Sonntagmorgen.com.

Cuprins

Totul despre stocarea în cloud

 • Terminologie
 • Cloud Storage – De ce îl folosim
 • Definiție
 • Cazuri de utilizare
 • avantaje & Dezavantaje
 • Spațiu gratuit de stocare în cloud

Cele mai bune furnizori de stocare în cloud

 • Sync.com
 • pCloud
 • SugarSync
 • Livedrive

Cele mai bune furnizori de backup online

 • Crashplan
 • Eu conduc
 • Backblaze
 • carbonite
 • SOS Online Backup

Comparație de stocare online

 • Backup online – Ce este exact
 • Backup online vs Backup Cloud – Există o diferență?
 • Copii de rezervă nelimitate
 • De cât spațiu de rezervă ai nevoie?

Sisteme de stocare în cloud explicate

Comparație de stocare în cloud – Ce căutați „Cloud”?

Probabil, ați găsit graficul nostru de comparație printr-un motor de căutare care caută cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fișierele dvs. Dar sunteți în căutarea unui serviciu de tip Dropbox care să sincronizeze și să partajeze fișiere sau aveți mai mult nevoie de un serviciu pentru a face backup fișierelor în cloud, cum ar fi Backblaze sau Crashplan? Înainte de a vă putea oferi orice recomandare, este vital să cunoaștem nevoile dvs. Așadar, să lămurim câteva dintre acele concepte și termeni cloud complicați:

Storage Storage explicat în termeni simpli

Termenii cloud explicați: *

Vă ajutăm să înțelegeți diferitele terminologii cloud, astfel încât să puteți fi sigur că cunoașteți diferența.

Stocare in cloud

Acesta este termenul general pentru stocarea online a fișierelor. O presupunere obișnuită este că include sincronizarea, distribuirea și colaborarea fișierelor, unde o copie locală este întotdeauna prezentă pe computerul utilizatorului.

Backup online / Backup Cloud

Backup-ul în cloud este, de asemenea, o formă de stocare în cloud, dar fără sincronizare de fișiere. Se concentrează în principal pe backup, adică creează o copie a hard disk-ului în cloud.

Stocare online

Stocarea fișierelor online fără a avea o copie locală pe un computer. Pentru a edita un fișier, acesta trebuie descărcat de pe web sau dintr-o aplicație specifică.

Sincronizare fișier și partajare

Aparține spațiului de stocare în cloud și conectează un folder de proiect la cloud, astfel încât toate fișierele să fie aceleași pe toate dispozitivele conectate pentru toți utilizatorii care participă la distribuire.

Hosters cu un singur clic / Cyberlockers

Pur în scopuri de stocare online și utilizat pe scară largă în comunitatea ilegală de partajare a fișierelor, datorită anonimatului său.

* Aceasta este doar o privire de ansamblu rapidă, mai jos veți găsi explicații mai detaliate atunci când faceți clic pe hyperlink-uri.

Înapoi la graficul de comparație

Definiția stocării în cloud

Spațiul de stocare în cloud este probabil termenul general pentru toate serviciile enumerate în comparația și recenziile noastre. Toți furnizorii transferă și stochează date în cloud, ceea ce înseamnă, în esență, pe computere sau servere situate în întreaga lume făcute accesibile prin internet.

Când oamenii caută acest termen online, ei se gândesc imediat la Dropbox, Google Drive sau OneDrive, deoarece acestea sunt serviciile (în special Dropbox) care au inventat termenul și au făcut sincronizarea și distribuirea fișierelor disponibile pentru utilizatorul final în loc de afaceri..

În termeni foarte simpli, un furnizor de stocare în cloud (compania de găzduire) instalează un program client pe computerul unui utilizator. Programul respectiv transmite apoi orice fișier pe care un utilizator îl alege pe internet către furnizorul de servicii, astfel încât acele fișiere să poată fi partajate și accesate cu ușurință pe alte dispozitive deținute de același utilizator.

Acesta poate fi un dispozitiv mobil, un laptop sau un desktop cu sistem de operare Windows sau Macintosh. Toate modificările aduse datelor care sunt setate să fie sincronizate pe dispozitive, sunt actualizate în timp real pe toate mașinile în care este instalat software-ul cloud.

De ce îl folosesc …

Cu stocarea în cloud, am toate fișierele de care am nevoie la îndemână, deoarece proiectele actuale sunt sincronizate cu toate dispozitivele mele în timp real, nu contează dacă prezentările, foile de calcul sau videoclipurile mari. Folosesc cloud storage pentru a lucra cu echipa mea de la distanță și pentru a împărtăși fotografii cu bunica în același timp.

Dacă este folosit corect, chiar pot elibera spațiu pe hard disk doar sincronizând și descărcând fișierele de care am nevoie cu adevărat pe computer. 

Mauricio Prinzlau - Expert în stocarea cloud la

Spațiu de stocare online

Deci, să presupunem că un utilizator are trei dispozitive: un computer desktop, un computer laptop și un dispozitiv mobil și instalează Dropbox (sau orice alt serviciu de stocare în cloud) pe toate. Apoi sunt disponibile în total 4 copii ale fiecărui fișier: o copie pe fiecare dispozitiv și alta în așa-numitul „cloud”.

Stocați date în cloud
Salvarea unui fișier pe laptopul său va încărca modificările în cloud unde algoritmii compară noua copie cu fiecare altă copie de pe mașinile sale și apoi va decide care este cea mai actuală versiune. În acest fel, un utilizator poate fi întotdeauna sigur că lucrează la fișierul corect în orice moment.

Furnizorii de stocare în cloud nu numai că pot sincroniza fișierele, ci le pun la dispoziția altei persoane sau chiar a unui grup de persoane prin partajare. Copia din cloud a unui fișier este apoi disponibilă unei terțe părți. Acum există două concepte importante de înțeles: legături publice și private. Cu un link public, oricine are această legătură poate accesa un fișier sau folder, în timp ce o legătură privată este accesibilă numai la invitație și, în general, necesită utilizatorii invitați să creeze un cont cu compania de stocare în cloud. Acum, că înțelegeți ce este stocarea în cloud și ce este, puteți vedea deja posibilitățile interminabile:

Înapoi la graficul de comparație

Servicii nelimitate de stocare în cloud – posibil?

Cloud-ul are o mulțime de aplicații. Am adunat o listă de lucruri pe care le puteți face și modul în care norul vă poate ajuta să lucrați mai eficient.

Nu există atașamente de e-mail cu stocare în cloud

Nu mai există atașamente de e-mail

Atașamentele mari de e-mail sunt o durere, este greu de știut dacă de fapt ajung în siguranță la destinatar. Deoarece fișierele pot fi partajate cu un link public, linkul poate fi trimis prin e-mail către un destinatar unde poate fi descărcat.

Nu mai există nume de fișiere akward

Nu mai există nume de fișier incomode precum final, final-1, final-final

Toate versiunile de fișiere ale unui document, prezentare, foaie de calcul sau orice fișier pentru această chestiune sunt stocate în cloud. Toate părțile care au acces la acel fișier sau folder vor vedea întotdeauna versiunea curentă indiferent de cea care a editat-o ​​ultima dată. Ceea ce a fost un lanț nesfârșit de noi documente a căror denumire de fișier a scăzut cu fiecare versiune este acum combinată într-un singur fișier.

Sincronizare fișier și partajare

Știind că toate fișierele sunt întotdeauna acolo, aka sincronizarea fișierelor

Indiferent dacă sunteți la aeroport, într-o cafenea, un spațiu de lucru, călătorind, la birou, acasă, toate fișierele cruciale sunt întotdeauna disponibile și nu trebuie să vă amintiți să le transferați pe un deget USB conduceți sau chiar trimiteți-vă un e-mail, deoarece fișierele sunt sincronizate prin intermediul software-ului de stocare în cloud pe dispozitivele dvs. (mobile).

Backup-uri Cloud

Depozitare fișiere cloud pentru copii de rezervă

Serviciile de stocare a fișierelor cloud pot servi drept rezervă rapidă, deoarece mai multe versiuni ale unui singur fișier sunt disponibile atât în ​​cloud cât și pe alte dispozitive. Așadar, dacă se produce o topire a computerului, un abonament cu un serviciu de stocare în cloud permite restaurarea rapidă a fișierelor pierdute.

Colaborarea în cloud

Depozitare online pentru colaborare

Cu siguranță unul dintre avantajele majore ale serviciilor precum Dropbox este colaborarea cu o echipă virtuală răspândită pe diferite continente. Toți membrii unei echipe pot avea acces la un folder comun și pot încărca și descărca date, astfel încât toată lumea se află pe aceeași pagină cu starea proiectului. Chiar dacă cineva din echipă face o greșeală, majoritatea serviciilor oferă „versiunea de fișiere” ceea ce înseamnă că administratorul poate reveni și recupera fișiere șterse sau chiar versiuni mai vechi ale aceluiași fișier..

Accesați fișierele offline

Cel mai bun spațiu de stocare online pentru acces offline?

Chiar dacă sunt numiți furnizori de stocare cloud, cu sincronizarea fișierelor menționate mai sus, toate fișierele sunt disponibile offline. Așadar, este posibil să lucrați la un proiect cu conexiune la Internet slabă sau inexistentă. Odată reconectate, modificările sunt încărcate automat.

Înapoi la graficul de comparație

Opțiuni de stocare în cloud de top

Cele mai bune opțiuni de stocare în cloud care ne plac

Din păcate, nu există o soluție de dimensiuni unice. Trebuie să vă uitați cu atenție la cerințele dvs. și să selectați un serviciu cu ajutorul graficului nostru de comparație. Aceste servicii de mai jos sunt câteva servicii pentru cititorii noștri și ne plac foarte mult. 

Sync.com 

Sync.com este un furnizor destul de nou pe bloc. Cu sediul în Canada, rivalizează cu Dropbox atât prin ușurința de utilizare, cât și prin viteza de sincronizare. Cu toate acestea, acestea oferă ceva mult mai valoros: securitatea cunoașterii zero. Datele utilizatorului sunt criptate de la un capăt la altul, de aceea nimeni, dar utilizatorul nu poate vedea datele în clar. Sync oferă aplicații mobile atât pentru iOS cât și pentru Android și este disponibil atât pentru Mac, cât și pentru Windows. Din păcate, un client Linux nu este încă pe foaia de parcurs.

Accesați www.sync.com

Citiți recenzia

pCloud

pCloud Review
pCloud poate fi considerat unul dintre cei mai noi jucători de pe bloc și vin cu un preț interesant. Utilizatorii pot primi un stoc masiv de 20 GB de stocare gratuită. Nivelurile lor plătite au și un preț rezonabil:

Clientul primește 1 TB de stocare pentru 7,99 USD pe lună și economisește câțiva dolari în comparație cu Dropbox sau Google Drive. pCloud permite clienților să o configureze ca o unitate cloud, ceea ce înseamnă că fișierele stocate pe pCloud nu trebuie să fie disponibile local pe hard disk-urile utilizatorului. Din păcate, dacă doriți să aveți securitate suplimentară, trebuie să plătiți o taxă suplimentară pentru pCloud Crypto.

Utilizatorii de afaceri primesc 5TB de stocare. Acest plan include minimum 5 utilizatori, fiecare primind 1 TB de stocare. Aceste planuri vă vor stabili înapoi la 49,95 $ pe lună, fiecare utilizator suplimentar costând 10 USD.

pCloud este disponibil pentru Windows și Mac și vești bune pentru utilizatorii Linux, pot descărca și un client. Aplicațiile lor mobile sunt o frumusețe și sunt disponibile în magazinele de aplicații iOS și Android.

Pro-uri

Contra

Accesați www.pcloud.com

Citiți recenzia

SugarSync

SugarSync Business Review
După cum sugerează deja numele, SugarSync este un serviciu axat pe sincronizarea și partajarea fișierelor, totuși permit utilizatorilor să execute lucrări de rezervă în fundal. Ce este excelent în ceea ce privește SugarSync este faptul că le permite utilizatorilor să selecteze orice folder de pe computer pentru a fi sincronizat cu cloud-ul lor, spre deosebire de Dropbox, unde clienții trebuie să aleagă un folder pe mașinile lor. SugarSync este disponibil în mai multe arome diferite începând de la 100 GB pentru 7,49 $ / lună. Mai scump decât Dropbox, dar merită bani în plus pentru flexibilitate.

Aplicația de stocare online a fișierelor SugarSync este disponibilă pentru Windows și Mac și pentru suspecții obișnuiți pentru clienții mobili: Android și iOS.

Pro-uri

Contra

Accesați SugarSync

Citiți recenzia

Livedrive

Revizuirea Livedrive
Site-ul și serviciul Livedrive nu s-au schimbat prea mult în ultimii 4 ani. Din exterior, Livedrive nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani, site-ul și planurile lor încă arată la fel ca întotdeauna. Cu toate acestea, am senzația de când au fost achiziționate de J2 Global lucrurile se mișcă în bine: și-au actualizat software-ul client într-un aspect mai modern, viteza de încărcare a crescut și în general sunt mulțumit de experiență. Este unul dintre acei furnizori care combină sincronizarea fișierelor și partajarea cu copiile de rezervă cloud (dacă sunteți dispus să extrageți banii pentru Pro Suite), dar utilizatorii care caută doar backup sau sincronizare pot alege planuri mai ieftine. Spre deosebire de alte servicii, Livedrive permite, de asemenea, utilizatorilor să facă backup pentru unități NAS. Dacă aveți o mulțime de fișiere de sincronizat, veți iubi funcția de sincronizare LAN a Livedrive care grăbește procesul în mod semnificativ, dacă toate mașinile dvs. sunt în aceeași rețea. Clienții sunt disponibili pentru Windows și Mac, și dispozitive iOS, Android și Windows 8.

Pro-uri

Contra

Accesați www.livedrive.com

Citiți recenzia

Alte mărci de știut …

 • SpiderOakONE
 • MEGA
 • dropbox
 • Syncplicity
 • Google Drive
 • OneDrive
 • Cutie
 • MediaFire
 • Copiere (întrerupt)
 • Tresorit
 • Cubby
 • CloudMe
 • Bitcasa
 • OpenDrive
 • Hubic
 • ZipCloud
 • Pogoplug
 • Amazon Cloud Drive
 • Yandex.Disk
 • 4Sync

Înapoi la graficul de comparație

Avantaje de stocare în cloud & Dezavantaje

Există câteva avantaje și dezavantaje atunci când utilizați furnizori de stocare cloud pentru datele dvs. Iată câteva care trebuie luate în considerare:

avantaje

Dezavantaje

Înapoi la graficul de comparație

Spațiu gratuit de stocare în cloud

Spațiu gratuit de stocare în cloud

Spațiul de stocare gratuit în cloud pare să fie disponibil în abundență în aceste zile, începând de la 2 GB (Dropbox) și 15 GB (Google Drive) până la 50 GB pentru MEGA.nz. Deși gratuit este cu siguranță suficient de bun pentru a încerca dacă un serviciu funcționează sau nu, acesta vine cu o varietate de restricții de care utilizatorii ar trebui să fie conștienți. Permiteți să abordați avantajele și contra de stocare gratuită cu o comparație cot la cot și arătați câteva servicii care oferă spațiu de stocare gratuit.

avantaje

Dezavantaje

* rețineți, însă, că există servicii gratuite care oferă o criptare excelentă pentru aceste conturi, precum MEGA, Tresorit, Sync.com și multe altele.
** Acest lucru poate fi un dezavantaj așa cum am văzut cu Copy.com: au permis utilizatorilor să crească stocarea gratuită la 200 GB și acum sunt implicite.

Înapoi la graficul de comparație

Servicii de stocare în cloud pentru întreprinderi, de afaceri sau de uz personal?

Serviciile de stocare în cloud pot fi utilizate pentru uz personal și de afaceri. Cu toate acestea, cerințele diferă mult unele de altele. Deși din partea consumatorului, ușor de utilizat și compatibilitatea este principala preocupare, prioritățile se îndreaptă către confidențialitate și securitate într-un mediu de afaceri sau de întreprindere..

De exemplu, întreprinderile au nevoie de un control mai granular asupra fișierelor partajate. Acestea trebuie să poată seta permisiunile folderului de la caz la caz și chiar să controleze subfolderele. Acesta este un singur exemplu. Iată un tabel de comparație care arată diferența dintre gradul de consum și spațiul de stocare în cloud de afaceri / întreprindere.

Business Cloud Storage
Serviciile de stocare în cloud de afaceri se numesc în general furnizorii Enterprise File Sync și Share (EFSS), deoarece se concentrează pe colaborarea de afaceri și activarea mobilă. Cadranul magic al Gartner pentru furnizorii de sincronizare și distribuire a fișierelor compară aceste servicii anual și le alege pe cele care conduc câmpul. În timp ce Dropbox for Business câștigă din ce în ce mai mult tracțiune, aceasta este încă folosită în principal de utilizatorii finali.

Vânzătorii populari sunt Egnyte, care au făcut ca modelul de cloud hibrid să fie popular, și Box, cunoscut pentru vasta lor gamă de integrări în aplicații terțe precum Salesforce. Analiza lui Gartner clasifică Citrix Sharefile drept liderul de piață actual al furnizorilor Enterprise File Sync și Share, cu toate acestea, acestea sunt orientate în general către întreprindere cu 10 sau mai mulți utilizatori. Dacă sunteți interesat să consultați opțiunile de stocare în cloud pentru întreprinderea mică, puteți consulta graficul nostru de comparație.

Înapoi la graficul de comparație

Backup online

Backup online de cloud pentru indivizi
Când utilizați un serviciu de copiere de rezervă online datele sunt stocate în cloud, dar funcționează diferit de aplicațiile de stocare în cloud: copiile de rezervă online produc o copie exactă a unui hard disk și transferă întreaga structură de fișiere și folder către furnizorul de servicii de backup online. Acest proces de oglindire este foarte convenabil, deoarece utilizatorii nu trebuie să vă amintiți să copiați și să lipiți fișierele importante într-un folder specific. Utilizatorii Apple pot cunoaște această procedură de la Time Machine unde întregul hard disk este copiat pe altă unitate.

Acum, serviciile de backup online pot funcționa ca locuri de muncă programate o dată pe zi, săptămână sau lună sau continuu în fundal, astfel încât de fiecare dată când un fișier se schimbă, acesta este încărcat imediat pe serverele companiei. Dacă lățimea de bandă și procesorul dvs. permit acest lucru, vă recomandăm întotdeauna să activați copii de rezervă continue.

În ultimii ani, furnizorii de servicii de backup online și-au găsit pee-ul lor de companie de marketing preferat împingând înainte cuvântul „nelimitat” în copia lor de marketing. Desigur, ceea ce înseamnă, nu vor pune nicio restricție asupra fișierelor pe care un utilizator le încarcă în cadrul politicii de utilizare corectă a acestora. Utilizatorii înțelepți cunosc această reclamă din serviciile de găzduire web care oferă lățime de bandă nelimitată. Cu toate acestea, politicile de utilizare echitabilă sunt, de obicei, destul de ridicate în intervalul de terabyți, astfel încât utilizatorii de computer obișnuiți nu trebuie să se îngrijoreze „să rămână fără spațiu”.

Pariul sigur este să mergi cu orice serviciu de backup nelimitat pe care îl evaluăm foarte mult, de exemplu Backblaze, Crashplan sau Carbonite, deoarece poți face backup și hard disk-urilor externe sau dispozitivele NAS și niciodată nu trebuie să te temi de problemele de spațiu..

Dacă aveți nevoie de funcții suplimentare, cum ar fi sincronizarea fișierelor și partajarea, trebuie să alegeți cu atenție furnizorul de backup online, deoarece nu fiecare serviciu are aceste funcții. Uitați-vă la IDrive, Acronis True Image Cloud, Jottacloud, Justcloud sau Livedrive pentru câteva exemple.

Iată câteva sugestii de servicii de backup online, vă recomandăm să consultați:

Înapoi la graficul de comparație

Top 5 Opțiuni de backup online care ne plac

Știm că poate deveni copleșitor alegând opțiunea potrivită. Piața este destul de saturată cu peste 50 de furnizori, așa că vă arătăm cele cinci favorite ale noastre, care au arătat un nivel ridicat de performanță și cosistență în ultimii ani.

Crashplan

Crashplan Review
Crashplan a fost serviciul nostru de backup cloud recomandat de mai mulți ani, deoarece oferă experiențe cu adevărat nelimitate (dacă sunt configurate corect). Practic, nu există limitări cu privire la cantitatea de date pe care le puteți face backup, la câte versiuni puteți stoca sau la dimensiunile fișierelor, chiar și o bază mare de date Outlook de 10 GB este copiată de rezervă corect.

Deci, unde este captura? Am experimentat viteze de rezervă destul de lente din locația noastră în Europa. Clienții din SUA nu par să aibă această problemă. În orice caz, salvarea unei cantități mari de fișiere necesită întotdeauna timp, dar Crashplan face o treabă fantastică cu o simplă abordare de configurare set-it-and-uită-it. Utilizatorii pot alege planul familial care permite backup pentru până la 5 computere / dispozitive.

Accesați www.crashplan.com

Citiți recenzia

Eu conduc

Analiză IDrive
IDrive s-a transformat într-un serviciu hibrid de-a lungul anilor: începând cu oferirea doar de backup cloud, acum s-au aventurat în partajarea și sincronizarea fișierelor și se descurcă destul de bine. Cu toate acestea, consumatorii ar trebui să folosească IDrive pentru ceea ce a fost făcut inițial: backup-uri cloud.

IDrive oferă utilizatorilor finali o serie întreagă de opțiuni de personalizare a copiilor de rezervă de la crearea diverselor seturi de backup, setări de backupuri granulare pentru a proteja backup-urile lor cu o cheie de criptare personală pe care numai utilizatorul o cunoaște și o deține. În testele noastre, încărcarea a 10 GB nu a fost cea mai rapidă soluție de acolo, dar a efectuat foarte bine adăugând toate fișierele în puțin peste o oră. IDrive nu este un serviciu nelimitat, dar are planuri de 1TB foarte accesibile începând de la 5 USD pe lună.

Interesant: abonații plătiți pot primi gratuit 1 livrare fizică a datelor lor, care grăbește procesul de recuperare / recuperare destul de semnificativ.

Accesați www.idrive.com

Citiți recenzia

Backblaze

Revizuire backblaze
Backblaze a fost serviciul meu de backup pentru a recomanda părților mai puțin alfabetizate din familia și prietenii mei. Este foarte ușor de configurat: instalați clientul, porniți backup-ul și face o copie de siguranță a tot ceea ce este pe hard disk, cu excepția sistemelor și a fișierelor de aplicații. Utilizatorii pot exclude folderele sau fișierele pe care nu doresc să le facă backup, de exemplu, exclud întotdeauna folderul meu de descărcări, deoarece tot ce stochez acolo îl pot reîncărca..

Acest lucru economisește lățimea de bandă și timpul de rezervă general. Backblaze face o copie de siguranță rapidă – dacă îi permiteți și setați firele la 10. Acest lucru poate, însă, să încetinească alte aplicații de rețea, de exemplu, sesiunea desktop la distanță și altele asemenea. Procesul de restaurare al Backblaze este un pic neplăcut, deoarece poți descărca doar fișiere zip de la clientul web. În general, utilizatorii pot obține Backblaze la un preț foarte accesibil pentru doar 5 USD pe lună sau 50 $ pe an. În opinia mea, acest lucru nu este înrăit.

Accesați www.backblaze.com

Citiți recenzia

carbonite

Pagina de revizuire a carbonitei
Carbonite este un alt serviciu de backup online decent, cu toate acestea, versiunea Windows este cu mult superioară ediției Mac: utilizatorii Mac trebuie să treacă fără backup-uri externe ale hard disk-ului sau backup-uri de imagine în oglindă. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator Windows, Carbonite are multe de oferit și este cu siguranță una dintre soluțiile mai bune de acolo.

Utilizatorii care se înscriu în planul principal pentru 149 dolari / an primesc o refacere gratuită la serviciul de ușă unde este livrat un hard disk în caz de dezastru. Backup-ul Cloud este ușor de configurat și funcționează automat dacă utilizatorii nu doresc să selecteze fișiere și foldere. Carbonite va face o copie de siguranță a fișierelor în fundal, în cazul în care fișierele video ar trebui să fie salvate automat, clienții trebuie să aleagă cel puțin planul principal.

Din fericire, Carbonite a scăpat de unele politici urâte de limitare a lățimii de bandă și oferă utilizatorilor o experiență cu adevărat nelimitată.

Pro-uri

 • Backup cloud foarte sigur prin cheile de criptare private
 • Proces ușor de configurare, chiar și pentru utilizatorii începători
 • Software de client decent

Contra

 • Fără partajare și sincronizare a fișierelor (întrerupt din aprilie 2016)
 • Din păcate, nu există copii de rezervă NAS în edițiile personale
 • Uneori, backup-urile lente, par a fi limitate la 10 Mbit / s

Accesați www.carbonite.com

Citiți recenzia

SOS Online Backup

Revizuire SOS Online Backup
SOS Online Backup este aici cu un preț nelimitativ agresiv: 7,99 USD pe lună este destul de bun. Există câteva avertismente de care utilizatorii trebuie să fie conștienți: pe de o parte SOS necesită suficient spațiu gratuit pe hard disk pentru fișierele din cache, ceea ce înseamnă că dacă faceți o copie de rezervă de 10 GB spațiu SOS Online Backup poate necesita un spațiu suplimentar de 10 GB pentru cache. fișiere.

Pe de altă parte, nu există nici o opțiune de rezervă continuă disponibilă, utilizatorii pot prelua programul la oră, totuși. SOS nu este cel mai rapid serviciu de rezervă în cloud din testul nostru și a durat puțin timp de încălzire până când conexiunea a fost medie de aproximativ 7Mbit / s. Pentru acei utilizatori care doresc să partajeze fișiere, SOS Online Backup are o opțiune de partajare a fișierelor, în conformitate cu site-ul lor web care este. În practică, este implementat în cel mai rău mod posibil pe care l-am văzut vreodată într-o aplicație de rezervă. Mi-a luat aproape 30 de minute să-l găsesc.

Dacă căutați soluții de partajare a fișierelor, vă rugăm să căutați în altă parte. Copiile de rezervă funcționează excelent și faptul că SOS stochează versiuni de fișiere nelimitate pentru a satisface nevoile majorității oamenilor. Pe Cloudwards vă recomandăm oricum să utilizeze aplicații diferite pentru backup și stocare în cloud.

Pro-uri

 • Prețuri nelimitate la prețuri accesibile pentru maxim 5 calculatoare și dispozitive mobile nelimitate
 • Proces ușor de configurare, dar nu vă bazați pe selecția de rezervă automată
 • Restaurările pot fi executate pe o cale de folder dorită

Contra

 • Versiunea Mac mai slabă decât omologul Windows
 • Implementarea cumplită a funcției de partajare a fișierelor, ceea ce mă face să mă întreb dacă doresc de fapt ca oamenii să partajeze fișiere
 • Viteza de transfer a mediocreului de până la 7Mbit / s

Accesați SOS Online Backup

 

Citiți recenzia

Alte mărci de știut …

 • SpiderOakONE
 • degoo
 • Dupplica
 • Jottacloud
 • mimedia
 • Un drum
 • StorageGuardian
 • Memopal
 • JungleDisk
 • Symform
 • Acronis Cloud
 • ElephantDrive
 • SurDoc
 • Mozy
 • Cyphertite
 • Copie de rezervă a PC-ului meu
 • Zoolz
 • IBackup
 • nomadesk
 • Backup online Norton
 • AltDrive
 • Depozit de date
 • SafeSync
 • MyOtherDrive
 • Apărare totală

Backup Cloud

Backup online de cloud pentru indivizi
Backup în cloud este, în esență, un sinonim cu backup online, deoarece descrie exact același lucru. De fapt, termenul backup cloud devine din ce în ce mai popular. Era folosit pe scară largă doar în sectorul de afaceri, dar acum toată lumea înțelege ce se înțelege prin cloud.

Pe Cloudwards.net folosim acești termeni de rezervă în mod interschimbabil, așa că sperăm că acest lucru clarifică câteva îndoieli. Lista furnizată în graficul nostru de comparație se clasifică în funcție de caracteristici, fiabilitate, viteză, securitate și asistență pentru clienți. În niciun caz, clasamentele noastre nu sunt un lucru final, dar în schimb vă pot servi ca punct de plecare, deoarece puteți filtra funcțiile în funcție de cerințele dvs..

Cloud Storage Wiki

Cloud Storage Wiki

Lucrăm la secțiunea noastră wiki pentru a oferi nou-veniților în cloud o modalitate ușoară de a verifica termenii folosiți frecvent pe site-urile web ale furnizorilor. Unii dintre acești termeni sunt folosiți în mod interschimbabil ceea ce face dificilă determinarea la ce sunt folosiți.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me