Cele mai bune servicii de stocare și backup pentru afaceri în cloud 2020

Cele mai bune servicii de back-up de afaceri online, revizuite în 2020

Odată cu stocarea online din ce în ce mai populară pentru uz privat, nu este surprinzător să vedem că aceste servicii au ajuns într-un cadru de afaceri. Cu toate acestea, utilizarea conturilor personale ar putea lăsa clienții întreprinderii în pericol pentru ca informațiile să fie compromise.


Odată cu stocarea de fișiere cloud a companiilor, clienții întreprinderii au o protecție mai mare împotriva fișierelor lor compromise sau piratate. Fiecare furnizor oferă funcții și opțiuni ușor diferite de a alege, ceea ce poate face dificilă decizia asupra unui furnizor pentru o întreagă companie.

Riscuri și beneficii
© Shane Meehan

Cel mai bun stocare în cloud afaceri mici

Stocarea în cloud de afaceri este concepută pentru companii, pentru a le face să funcționeze mai eficient. În timp ce mulți dintre furnizori au pornit ca servicii personale de stocare și backup extra-site care au evoluat pentru a include clientul corporativ, unii, cum ar fi Box, au fost construiți cu clienții de întreprindere în minte..

Diferența dintre stocarea în cloud de afaceri și stocarea în cloud personală este destul de des caracteristicile, precum și câți utilizatori au acces la contul general. Cu un plan personal, numai utilizatorul care s-a înscris pentru cont trebuie să aibă acces la stocarea fișierelor și a documentelor. Este posibil să poată partaja aceste fișiere, dar nimeni altcineva nu trebuie să stocheze fișiere în contul lor.


© 드림 포유

Pe de altă parte, un plan de afaceri este conceput pentru a accesa mai mulți utilizatori în cont. Deoarece există mai multe credențiale de conectare, un administrator trebuie să poată seta limitările și restricțiile pentru diverși angajați care accesează și salvează informații. Acest administrator central poate decide cine este capabil să facă ceea ce se află în cont.

Planurile de stocare în cloud de afaceri au frecvent funcții pe care conturile personale nu le au, cum ar fi posibilitatea de a seta limitarea fișierelor și dosarelor. De asemenea, de multe ori au opțiuni de colaborare care pot lipsi dintr-un cont individual.

Soluții de stocare online pentru afaceri: beneficiile

Spațiul de stocare în cloud de afaceri are multe avantaje care pot oferi unei companii mai mult decât un loc în care să salveze toate datele lor prețioase. Pe lângă faptul că sunt un loc pentru a păstra fișierele în siguranță împotriva potențialilor hackeri, locațiile de stocare online oferă angajaților noi modalități de a lucra împreună de care nu au putut niciodată să profite.

Muncitorii nu mai trebuie să fie în aceeași cameră pentru a finaliza un proiect. În schimb, colaboratorii pot fi oriunde în lume, atât timp cât au o conexiune la internet. Cu mesageria și software-ul colaborativ inclus în majoritatea serviciilor cloud business, este ușor pentru angajați să abordeze un proiect fără e-mailuri interminabile înainte și înapoi cu atașamente actualizate pentru revizuire. Multe dintre aceste funcții de colaborare permit utilizatorilor să se eticheteze unul pe altul în comentarii pentru a-i avertiza asupra modificărilor din fișier.

În plus, sincronizarea de stocare în cloud de afaceri permite utilizatorilor să lucreze la un proiect într-un singur loc și să-l acceseze prin diferite dispozitive, chiar și atunci când nu se află la birourile lor. Prin sincronizarea tuturor conturilor, ceilalți lucrători vor putea accesa imediat fișierele și documentele actualizate, fără a pune problema e-mailului. Fișierul se conectează automat la folderul principal de pe celelalte dispozitive.

De asemenea, companiile pot profita de economiile de costuri pe care le are stocarea online în cloud. Deși există o taxă lunară sau anuală de serviciu pentru utilizarea serviciilor lor, nu există nicio întreținere sau echipament pentru a cumpăra. Serviciile IT nu trebuie să piardă timpul, adică bani pentru o corporație, pentru întreținerea echipamentelor; în schimb, pot lucra la proiecte care pot muta compania înainte.

Alte beneficii includ:

 • Împărtășirea cu angajații și clienții din afara companiei
 • Posibilitatea de a restricționa accesul la fișiere sau foldere pe baza nevoilor particulare ale utilizatorului
 • Posibilitatea de a stabili o dată de expirare pentru articolele partajate
 • Securitatea gradului militar

De asemenea, companiile se îndreaptă mai mult către un mediu „adu-ți propriul dispozitiv”. Angajații pot rămâne la curent cu cele mai noi tehnologii, achiziționând ei înșiși și obținând ceea ce știu că va funcționa cel mai bine pentru ei. Apoi, cloud-ul permite întreprinderilor să acorde acces la aceste dispozitive. Compania ajunge să reducă costurile actualizării tehnologiei în fiecare an sau doi, iar angajații nu trebuie să învețe două sau trei tipuri diferite de dispozitive doar pentru a-și duce la bun sfârșit munca.

Atunci când comparăm companiile de stocare în cloud de afaceri, este important să rețineți ce caracteristici și beneficii poate avea furnizorul pentru întreprindere. Unele opțiuni de acolo pot ajuta grupurile să avanseze în modelul dorit de creștere, în timp ce altele vor fi pur și simplu cheltuieli inutile. Nu toți furnizorii oferă același set de opțiuni.

Servere de stocare în cloud: Unde sunt localizate?

Locația de stocare este o altă considerație în timpul cumpărăturilor de comparare în cloud. Nu toate țările au aceleași reguli și reglementări cu privire la confidențialitate. Business cloud storage UK va avea cerințe diferite decât Statele Unite, Canada sau chiar China. Întreprinderile trebuie să fie conștiente de locațiile în care se află centrele de date, de unde vor fi stocate informațiile lor și care sunt reglementările de confidențialitate pentru țara respectivă..


© StormSignal

De exemplu, business cloud storage Australia are o listă a legilor de confidențialitate pe care trebuie să le respecte pentru a putea opera legal. Aceste reglementări obligă companiile care utilizează cloud-ul pentru stocarea informațiilor clienților pentru a se asigura că aceste date rămân private din surse externe. Aceste reguli detaliază, de asemenea, ce ar trebui să facă furnizorii de cloud pentru a ajuta corporațiile să îndeplinească aceste standarde.

Cunoașterea locației în care sunt stocate efectiv datele poate ajuta la păstrarea companiilor în reglementarea propriei țări. Clientii Enterprise din afara SUA pot considera ca legile lor de confidentialitate lipsesc si nu respecta propriile reglementari. Clienții americani se pot bucura de o protecție suplimentară într-o țară străină; cu toate acestea, pot exista probleme legale în cazul în care informațiile stocate acolo sunt considerate ilegale de către guvernul exterior.

Cost de stocare în cloud

Locația cloud beneficiază deoparte, când vine vorba de compararea a doi furnizori, linia de jos este întotdeauna bani. Marea întrebare pentru administratori este: cât costă stocarea în cloud business? În timp ce taxele lunare nu vor fi la fel de scăzute pentru cele ale unui utilizator privat, este destul de adesea mai eficient din punct de vedere al costurilor decât achiziționarea hardware-ului și întreținerea acestuia la nivel local..

Costurile de stocare în cloud de afaceri vor varia în funcție de caracteristicile și de cantitatea totală de stocare care va fi utilizată. Există unii furnizori care oferă un preț stabilit pentru fiecare utilizator. Fiecare lucrător primește acces la aceleași caracteristici și la o cantitate stabilită de spațiu de stocare. Există, de asemenea, servicii care permit companiilor să achiziționeze stocare flexibilă, care se va extinde pe măsură ce au nevoie. Prețul acestui serviciu variază întotdeauna în funcție de cât crește sau se micșorează dimensiunea generală a contului.


© Ken Teegardin

Pentru cea mai ieftină stocare în cloud de afaceri, trebuie finalizată o comparație. Prețurile serviciilor variază în funcție de caracteristicile și dimensiunea contului. De asemenea, poate varia în funcție de câți utilizatori vor accesa contul. De obicei, cel mai rentabil serviciu are mai puține caracteristici decât concurenții lor, deși furnizorii își modifică în mod obișnuit costurile pentru a rămâne competitivi.

Business Cloud Services

În timp ce norul poate beneficia cel mai bine de corporațiile mai mari, întreprinderile mici pot profita de multe dintre aceleași caracteristici și opțiuni. Depozitarea de rezervă pentru cloud afaceri este o modalitate populară pentru IMM-uri de a concura cu întreprinderile mai mari. Prin utilizarea stocării în afara amplasamentului, aceste companii își pot reduce cheltuielile informatice prin faptul că nu trebuie să cumpere serverele necesare pentru a menține pasul. De asemenea, pot profita de aceeași putere de calcul pe care marile companii le au la dispoziție găsind un furnizor cu capacitate de cloud computing.

Ca și în cazul companiilor mari, întreprinderile mici pot obține același acces oriunde. Angajații pot realiza copii virtuale ale aplicațiilor pe care le folosesc și să le ia pe drum cu ei. Poate fi de mare ajutor pentru ingineri și pentru vânzătorii care nu sunt în stare să ajungă la birou în timpul zilei pentru perioade îndelungate de timp.

Întreprinderile mici, de asemenea, profită de securitatea pe care este posibil să nu fi reușit să o despartă de cloud. În acest fel, se pot asigura că fișierele și documentele lor sunt în siguranță de hackeri. Această securitate adăugată îi poate ajuta să rămână în conformitate și să protejeze nu numai informațiile, dar și informațiile clientului.

Deoarece mai multe companii mici apelează la cloud pentru a ajuta la reducerea costurilor generale, mai mulți furnizori oferă pachete adaptate pentru acestea. Adesea oferă mai puțin spațiu general sau mai puțină acoperire a scaunelor pentru a ajuta la reducerea prețului abonamentului. Totuși, în mod obișnuit, acestea nu se ocupă de caracteristicile care atrag clienții întreprinderilor în primul rând.

Backup de afaceri de afaceri

În timp ce clienții de întreprindere utilizează de obicei cloud-ul pentru mai mult decât un loc unde să-și parcheze articolele, există câteva care îl doresc doar pentru backup și pentru stocarea documentelor cloud. Aceste grupuri nu doresc foarte multe clopote și fluiere, pur și simplu au nevoie de o zonă în afara site-ului care să le permită să păstreze respectarea propriilor reglementări de rezervă.

Există o diferență între stocarea în cloud și backup-ul cloud. De multe ori stocarea permite utilizatorilor să acceseze, să editeze și să partajeze fișierele lor. Deși poate fi automatizat la fel ca backup-ul, există, de obicei, funcții pentru clienții de afaceri pentru a face lucrul la aceste fișiere fără probleme. Un exemplu principal al acestui tip de serviciu ar fi:

 • Amazon
 • Google
 • dropbox

Serviciile de backup în cloud sunt la fel cum sună. Acestea sunt pentru backup de fișiere localizate pe un hard disk sau server. În timp ce unii dintre acești furnizori permit accesul oriunde la fel ca stocarea și calculul, deseori nu există funcții de partajare sau editare care să permită utilizatorilor să lucreze împreună la un proiect. Aceste fișiere sunt pur și simplu introduse pe serverul din afara site-ului și păstrate acolo până când sunt necesare restaurării unui sistem sau șterse de către utilizator din cauza faptului că sunt depășite sau inutile. Exemple de servicii de rezervă includ:

 • Carbonite Pro
 • Crashplan Pro
 • Mozy Pro

În mod obișnuit, atunci când o companie alege un serviciu de rezervă numai pentru a rămâne în conformitate cu planul de recuperare a dezastrelor.

Securitate

Există probleme evidente de securitate la salvarea în cloud. Este probabil primul motiv pentru care majoritatea companiilor nu sunt interesate să folosească cloud-ul pentru nevoile lor de calcul și stocare. Este o problemă validă și nu una care ar trebui trecută cu vederea cu ușurință.

Unii furnizori nu sunt la fel de siguri pe cât ar putea fi. Atunci când compară două sau mai multe servicii, nivelul de securitate ar trebui să fie examinat mai presus de toate. Cei mai mulți vor folosi securitatea AES de grad militar pentru a proteja serverele situate în centrele lor de date. Cu toate acestea, nu toate serviciile vor cripta informațiile în timpul tranzitului, numai atunci când sunt în repaus pe hard disk-urile lor. Alții se vor asigura că fișierele sunt securizate înainte de a fi încărcate.


© Dennis Skley

În plus, unii dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud pentru furnizorii de afaceri vor permite administratorului contului să dețină cheia principală. Această parolă este singura modalitate de a cripta fișierele pentru a le face lizibile. Fără stăpân, oricine se deschide în cont va găsi doar fișiere codificate și, prin urmare, necitibile. Prin faptul că nu au acces la acest cod, angajații companiei furnizor de cloud nu pot accesa fișierele de pe serverele lor, adăugând un nivel de securitate pentru clienții lor.

În timp ce toate conturile oferă un anumit nivel de securitate, conturile de afaceri și profesionale tind să aibă niveluri mai ridicate decât planurile personale. Acest lucru este pentru a determina clienții întreprinderii să utilizeze aceste servicii, mai degrabă decât angajații care își aduc propriile planuri și le utilizează fără cunoștințe sau aprobare ale administratorului.

Opțiunile pentru business cloud storage 2020 cresc în fiecare zi. Pentru a se asigura că informațiile sunt sigure, administratorii ar trebui să își facă timp și să analizeze toate opțiunile. Nu numai că ar trebui luate în considerare lucruri precum caracteristicile și costurile, securitatea și locația centrelor de stocare ar trebui luate în considerare.

Profitând de cloud, întreprinderile își pot crește capacitatea de stocare și permit angajaților să lucreze mai bine ca niciodată. Nu este o decizie care trebuie luată ușor. Companiile ar trebui să își facă timp pentru a găsi cel mai bun serviciu pentru acestea, unul care să răspundă nevoilor lor de partajare și colaborare, precum și de salvare a fișierelor importante în cazul unui eveniment catastrofal..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map