Cele mai bune recenzii VPN din 2020 – Comparați cele mai bune 31 de servicii

Nu este ușor să alegeți care este cel mai bun furnizor de VPN. Există o mulțime de opțiuni disponibile – recenziile VPN de mai sus vor atesta acest lucru – astfel încât să limităm ceea ce este alegerea potrivită nu ar trebui să fie luate ușor. La urma urmei, VPN-urile sunt nucleul confidențialității online, așa că nu doriți să accesați coșul de negociere atunci când alegeți un furnizor.


Recenziile VPN sunt inima articolelor noastre de securitate online. Indiferent dacă vorbim despre infracțiuni informatice sau despre cel mai bun software antivirus, VPN-urile joacă întotdeauna un rol. Ca element primă pentru cel mai bun ghid VPN și recenzii VPN noastre, puteți găsi metodologia noastră de testare, precum și câteva întrebări VPN frecvente, mai jos.

Așadar, dacă sunteți interesat să aflați cum să vizionați filme gratuite online sau dacă torrentingul este legal, citiți mai departe. VPN-urile vă permit să transmiteți fluxuri, să faceți fluxuri și să navigați până la conținutul inimii voastre. Dacă sunteți aici în căutarea celui mai bun VPN pentru Kodi, asigurați-vă că consultați și arhiva noastră Kodi.

Cum evaluăm

VPN-urile nu sunt ușor de evaluat având în vedere câte piese mobile sunt necesare pentru ca unul să funcționeze. Există, de asemenea, o mulțime de cazuri de utilizare pentru VPN-uri, astfel încât încercarea de a adăuga un furnizor într-o anumită nișă nu funcționează întotdeauna. Din această cauză, adoptăm o abordare analitică a analizelor noastre VPN, evaluând fiecare furnizor din nouă categorii.

Caracteristici

Caracteristicile sunt ceea ce face ca un VPN să fie „pop” atunci când mergem să-l revizuim. Există o mulțime de furnizori care vă vor conecta în siguranță – vedeți doar lista de comentarii VPN de mai sus – deci funcțiile sunt adesea un punct cheie de vânzare la care furnizor ar trebui să alegeți.

Există unele caracteristici standard, cum ar fi un VPN killswitch, pe care îl căutăm întotdeauna, dar oferte unice sunt binevenite. De exemplu, Windscribe include un verificator de legături de confidențialitate (citiți recenzia Windscribe), iar VyprVPN vine cu un protocol VPN proprietar (citiți recenzia noastră VyprVPN).

Prețuri

Opțiunile pentru serviciile VPN gratuite sunt puține și distanțate, astfel încât va trebui să cheltuiți câțiva bani pentru a vă proteja. Acestea fiind spuse, doar pentru că va trebui să cheltuiți ceva nu înseamnă că ar trebui să cheltuiți mult.

Atunci când judecăm prețurile unui furnizor, analizăm valoarea pe care o oferă furnizorul. Deși prețul este un factor important în acest sens, avem în vedere și experiența generală a utilizatorului, orice caracteristici suplimentare, numărul de conexiuni simultane și perioada de rambursare..

Ușurința în utilizare

Unii furnizori înțeleg că doar pentru că VPN apelează la o mulțime mai „techie” nu înseamnă că trebuie să fie dificil de utilizat. Unii furnizori nu. De la înregistrare la conexiune, această secțiune explică cât de ușor este de utilizat un VPN.

Funcțiile intră în joc și în această secțiune. Evaluăm ce caracteristici sunt disponibile cu ușurință în interfață. Funcționarea de tuneluri și redirecționarea porturilor, de exemplu, sunt caracteristici disponibile. Cu toate acestea, foarte puține VPN-uri oferă de fapt o modalitate de a configura cu ușurință aceste configurații avansate.

Viteză

Viteza este un aspect important al oricărui VPN. În timp ce am adoptat o abordare științifică pentru a compara mai mulți furnizori în cel mai rapid ghid VPN, această secțiune a recenziilor noastre VPN extinde fiecare furnizor.  

Pentru testare, ne evaluăm viteza neprotejată folosind speedtest.net și apoi procedăm la testarea altor cinci locații de pe glob. Deși este imposibil să utilizăm aceleași locații pentru fiecare VPN, încercăm să obținem un amestec de rezultate diferite din S.U.A., Europa și Asia Pacificului.

Securitate

Puteți citi ghidul nostru de securitate VPN pentru detalii despre ceea ce căutăm la evaluarea securității. Pe scurt, însă, principalul mecanism pe care îl evaluăm este protocolul VPN și nivelul de criptare. Dacă nu sunteți neinițiat în lumea criptografiei, vă recomandăm să consultați descrierea noastră de criptare pentru a fi surprins.

În afară de aceasta, vom analiza, de asemenea, orice caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi un killswitch, servere dublu-hop și uciderea aplicațiilor. Aceasta este, de asemenea, secțiunea în care rulăm teste de scurgere DNS folosind ipleak.org pentru a vedea dacă VPN solicită scurgeri, adresa dvs. IP sau informațiile WebRTC.  

intimitate

Importanța confidențialității VPN nu poate fi subestimată. Când utilizați un VPN, vă încredințați datele în mâinile unei alte companii în locul ISP-ului sau al guvernului. Din această cauză, este importantă o evidență solidă și o poziție clară cu privire la confidențialitate. Există un anumit nivel de încredere în această secțiune.

Cu toate acestea, nu recomandăm orbitor furnizorii. Aceasta este secțiunea în care ajungem să ne scoatem blocurile de notă și să facem un pic de jurnalism. Nu există o regulă grea în afară de a privi politica de confidențialitate VPN, dar facem săpături pe internet pentru a afla dacă VPN a fost vreodată prins informații de logare atunci când spune că nu a fost.

Streaming performanță

Unul dintre motivele pentru care doriți să utilizați o VPN este să transmiteți conținut geoblocat. În această secțiune, testăm mai multe servere – de obicei în jur de 10 – cu Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. În timp ce există o mulțime de alte platforme de streaming acolo, aceste patru oferă o bază de bază solidă dacă VPN funcționează pentru streaming.

Puteți citi cele mai bune VPN-uri pentru ghidul de streaming, dacă doriți alegerile noastre de top. În cele mai multe cazuri, un furnizor va lucra cu doi furnizori și va eșua cu alții. Rețineți că această secțiune este bazată pe timp. Scriem pe baza experienței noastre din acel moment. Este posibil să aveți un noroc mai bun sau mai rău în funcție de ce server utilizați la ce oră.

Locații server

Această categorie este importantă, deși nu este la fel de importantă ca, să zicem, securitatea VPN. Atunci când evaluăm locațiile serverului, ne uităm nu numai la numărul brut de servere, ci și la modul în care acestea sunt dispersate în întreaga lume.

În special, ne uităm la Orientul Mijlociu, Asia Pacific și Africa de Nord, deoarece aceste zone sunt de obicei subreprezentate în furnizorii de VPN. NordVPN, de exemplu, are cel mai mare număr de servere, dar HideMyAss, deși are mai puține servere, are o acoperire mai bună a regiunilor unice (citiți recenzia noastră HideMyAss).

Serviciu clienți

În timp ce VPN-urile ar trebui să funcționeze fără să știți că sunt acolo, problemele nu sunt rare. Într-un astfel de caz, este nevoie de o echipă de sprijin solidă. În secțiunea finală a recenziilor VPN, testăm asistența prin chat-uri live, prin e-mail și / sau apelând pentru a măsura rapiditatea și calitatea răspunsurilor.

Acest lucru se realizează de obicei trimitând o întrebare falsă care poate fi găsită în baza de cunoștințe a VPN. Obiectivul este de a vedea dacă un reprezentant de asistență își va lua timpul să răspundă la întrebare sau pur și simplu să ne redirecționeze la intrarea bazei de cunoștințe.

Vorbind despre acestea, ne uităm și la orice opțiuni de auto-ajutor, inclusiv o bază de cunoștințe, un forum comunitar sau un canal YouTube. Pe lângă faptul că sunt doar prezenți, analizăm calitatea și minuțiozitatea conținutului.

Furnizori de VPN de top

Deși există cazuri speciale în care este posibil să doriți să utilizați o VPN peste alta, avem cei mai buni furnizori VPN clasificați pe baza criteriilor de mai sus. Rețineți că evaluăm doar secțiunile individuale – evaluarea generală este calculată din aceasta – deci asigurați-vă că furnizorii din primii cinci sunt cu adevărat cei mai buni.

ExpressVPN

ExpressVPN nu este doar puțin mai bun decât alte VPN-uri; strivește concurența. Al doilea nostru furnizor de rating, NordVPN, s-a apropiat în comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN, dar câinele nostru de top a ieșit în continuare cu coroana. De la streaming la torrenting, ExpressVPN bifează toate casetele pe care dorim să le vedem de la un furnizor.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Cel mai puternic aspect al serviciului este consecvența acestuia. ExpressVPN explică confidențialitatea, securitatea și viteza VPN și face acest lucru cu rezistență. Dacă doriți un VPN, ExpressVPN este alegerea de facto. Puteți afla mai multe în recenzia noastră ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN este antiteza ExpressVPN. Acesta aruncă toată consistența pe fereastră în favoarea unui set de funcții și a unei interfețe mai robuste și a unei viteze maxime superioare. Deși aruncați prudență la vânt vine cu unele probleme de utilizare, nu există nici o îndoială că NordVPN are multă putere brută și, din această cauză, este cel de-al doilea cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți cumpăra..

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Cel mai bun aspect al NordVPN este caracteristicile sale. La același preț ca și alți furnizori VPN de nivel superior, aveți acces la un instrument de blocare inclusiv malware, conexiune dublu hop și Tor peste VPN. Este posibil să nu fie cel mai bine optimizat, dar valoarea este incontestabilă. Puteți afla mai multe în recenzia noastră NordVPN.

CyberGhost

CyberGhost este similar cu NordVPN – puteți vedea cât de asemănătoare în comparația noastră NordVPN și CyberGhost – dar nu este la fel de rapid ca al doilea cel mai bun furnizor VPN. Acestea fiind spuse, CyberGhost are multe funcții și este destul de ieftin. Caracteristicile, ușurința de utilizare și punctul de preț scăzut compensează orice probleme de viteză pe care le poate avea.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Nu este la fel de rapid ca NordVPN, dar este mai consecvent. CyberGhost are cele mai bune performanțe cu protocolul IKEv2 cu care se instalează, așa că dacă nu ești prea îngrijorat de a fi blocat de firewall-uri, este o alegere bună. De asemenea, include cea mai mare limită de conexiune simultană din primii noștri cinci furnizori VPN, deci este excelent și pentru familii. Puteți afla mai multe în recenzia noastră CyberGhost.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat se referă la ușurința de utilizare. Este cel mai ieftin furnizor din primii noștri cinci și vine cu un număr decent de funcții, de pornit. Deși este enervant să folosești aplicația prin tavă, Accesul la internet privat oferă un echilibru excelent între valoare, securitate și confidențialitate..

Anterior

Următor →

Aproximativ jumătate din prețul lunar al celorlalte opțiuni de top ale noastre, Accesul la internet privat este alegerea de facto pentru economisirea de bani. Acesta oferă chiar un plan de doi ani, care este mai mic decât un an în majoritatea altor locuri. Puteți afla mai multe despre prețuri, precum și despre celelalte funcții ale PIA, în recenzia noastră de acces la internet privat.

TorGuard

TorGuard este un furnizor VPN axat pe securitate, perfect pentru tinkerers. Deși nu este cel mai accesibil pentru nou-veniți, TorGuard pune toate aspectele VPN în controlul dvs., oferind o cantitate mare de control asupra modului în care funcționează VPN și cât de sigur este acesta..

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, este extrem de rapid. Deși nu îndeplinește destul de mult nivelurile ExpressVPN, TorGuard se apropie când vine vorba de viteză. În plus, vine cu o listă excelentă de funcții, inclusiv e-mail securizat, scripturi personalizate și uciderea aplicațiilor. Puteți afla mai multe despre cele din recenzia noastră TorGuard.  

Întrebări frecvente VPN

În timp ce acoperim cele mai multe subiecte din cel mai bun ghid al nostru VPN, există câteva întrebări de bază pentru care este surprinzător de greu de găsit răspunsuri. Vom răspunde la întrebări frecvente despre VPN-uri, astfel încât să vă puteți grăbi.

Ce este un VPN?

Ceea ce este un ghid VPN este cea mai bună sursă pentru acest subiect, dar vă vom oferi o imagine de ansamblu aici. „VPN” este un acronim pentru rețeaua privată virtuală. Este o rețea, ceea ce înseamnă că există mai multe servere conectate împreună, este privat, ceea ce înseamnă că nimeni din afara rețelei nu îl poate accesa și este virtual, ceea ce înseamnă că serverele nu sunt conectate fizic împreună.

În loc să vă conectați direct la site-ul web pe care doriți să accesați, vă conectați mai întâi la VPN și direcționați tot traficul prin acesta. Făcând acest lucru, îți ascunzi adresa IP, locația și informațiile browserului, făcându-ți accesul online invizibil.

Ce pot face cu un VPN?

Odată ce ai devenit invizibil, există o mulțime de posibilități noi. În ceea ce privește ceea ce poți face cu un VPN, acesta se reduce de obicei la torrenting și streaming. Când faceți o torentă, deschideți ceea ce se numește conexiune peer-to-peer, ceea ce înseamnă că există mai multe alte colegi (computere) conectate la dvs., fiecare distribuind o cantitate mică din fișierul pe care îl descărcați..

Aceasta, evident, deschide unele probleme de securitate, deoarece celelalte computere ar putea urmări acea conexiune pentru a identifica cine sunteți. De când v-ați conectat pentru prima dată la VPN, orice ar vrea să facă peerul din partea cealaltă a conexiunii se adresează serverului VPN, ceea ce înseamnă că sunteți în siguranță de alții pe conexiune.

În funcție de locul în care locuiți, streamingul cu Netflix sau Hulu este deja posibil, dar nu întregul conținut disponibil pe aceste platforme vă este disponibil. Din cauza geoblocurilor de distribuție, platformele de streaming eliberează un anumit conținut doar în anumite regiuni. De exemplu, dacă ai dori să vizionezi sezonul 4 al Better Call Saul pe Netflix, ar trebui să fii în Marea Britanie.

Transmiterea în mai multe regiuni devine posibilă cu un VPN. Înlocuind adresa dvs. IP cu adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat, puteți păcăli platforma de streaming pentru a crede că sunteți într-o locație în care nu vă aflați. Din păcate, asta nu funcționează întotdeauna, deci asigurați-vă că citiți cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix dacă streamingul este important.

Cu toate acestea, poate fi mai simplu decât atât. Dacă locuiești sau călătorești într-o țară cu cenzură strictă, utilizarea unui VPN vă poate permite pur și simplu să accesați internetul. Cele mai bune servicii VPN pentru China, de exemplu, au opțiuni care ocolește inspecția profundă a pachetelor, permițându-vă să vă deplasați ușor asupra cenzurii.

De ce am nevoie de un VPN?

Dacă doriți să faceți oricare dintre lucrurile enumerate mai sus, aveți nevoie de un VPN. Cu toate acestea, chiar dacă nu vă interesează să transmiteți în flux, să torceți sau să evitați cenzura, o VPN este o idee bună. Cu un atac guvernamental care spionează pe tot globul, un VPN vă va păstra datele în mâinile dvs. acolo unde aparțin.

Confidențialitatea este un subiect cheie atunci când utilizați un VPN, așa că, chiar dacă tot ce faceți este să vizionați YouTube și să vă verificați e-mailul, un VPN este încă important. Prin criptarea conexiunii la internet și răspândirea adresei IP, o VPN face să pară că ești altcineva online. Într-o astfel de configurație, puteți evita colecția de date a guvernului, Facebook, Google și aproape toți ceilalți.

În plus, vă puteți păstra conexiunea sigură. Deoarece conexiunea dintre dvs. și serverul VPN este criptată – de obicei cu AES de 256 biți – oricine spionează în rețeaua dvs. nu va putea vedea ce solicitări trimiteți. Cu un VPN, vă conectați în siguranță la o fortăreață care protejează tot ceea ce faceți online.

Este un VPN Legal?

Cu un cuvânt, da, VPN-urile sunt legale, cu excepția cazului în care sunteți într-una din puținele țări care le-au interzis. China este una dintre aceste țări, iar Rusia și Turcia au în vigoare politici care reduc până la o interdicție totală.

Dacă călătoriți într-una dintre aceste țări, asigurați-vă că instalați și configurați VPN-ul înainte de a merge. Citiți mai multe în cele mai bune VPN-uri pentru Rusia și cele mai bune articole VPN pentru Turcia.

Un VPN va încetini Internetul meu?

O întrebare care ar trebui pusă mai mult este: oare VPN-ul meu va încetini viteza de internet? Răspunsul scurt este da. Ca întotdeauna, răspunsul lung este puțin mai implicat. Când vă conectați la un server VPN, adăugați cheltuieli generale la rețea. Este nevoie de timp pentru a fi criptată, apoi pentru a călători prin serverul VPN și pe internetul deschis.

Cu toate acestea, există cazuri în care un VPN îți poate crește viteza. În recenta panică din jurul neutralității netei, s-a vorbit mult despre accelerarea ISP. Accelerarea ISP este atunci când furnizorul dvs. de servicii de internet accelerează sau reduce viteza dvs. atunci când vă conectați la anumite site-uri web. În unele cazuri, viteza dvs. poate fi redusă din simpla utilizare a lățimii de bandă.

Deoarece un furnizor de servicii Internet vă poate reduce viteza, este posibil să primiți un internet mai lent decât ceea ce plătiți. Cu toate acestea, atunci când utilizați un VPN, ISP-ul dvs. nu știe ce faceți și, prin urmare, sistemele sale automatizate nu vă pot discrimina conexiunea. Într-un astfel de caz, un VPN ar putea îmbunătăți de fapt viteze de internet.

Cum obțin un VPN?

Configurarea unui VPN este mult mai simplă decât era. În toate recenziile de mai sus, veți găsi linkuri pentru a achiziționa un abonament VPN. Pur și simplu urmați instrucțiunile furnizate de VPN, descărcați-l și conectați-vă. Vă prezentăm procesul pentru orice VPN care are o configurare mai implicată pe parcursul fiecărei analize.

Gânduri finale

După cum vedeți, recenziile noastre VPN nu sunt luate ușor. Abordarea noastră încearcă să dea seama de orice probleme care pot apărea în timpul utilizării, inclusiv performanța, viteza și capacitatea de utilizare a fluxului. În timp ce o parte din recenziile noastre rămân în funcție de preferințele personale, considerăm că cei mai buni furnizori VPN de top sunt cu adevărat cei mai buni.

Totuși, nu trebuie doar să ne luăm cuvântul pentru asta. Mai sus, puteți citi oricare dintre recenziile noastre VPN de formă lungă pentru a vedea dacă sunteți de acord cu ceea ce am văzut. Vă invităm să vă lăsați gândurile dacă credeți că un VPN merită acolo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map