MAGIX Movie Edit Pro Review – Actualizat în 2020

MAGIX Movie Edit Pro Review

MAGIX Movie Editor Pro este un soft util care îi lipsește un pic în departamentele mai avansate, dar în general face o treabă excelentă la editarea videoclipurilor. Consultați recenzia noastră completă pentru Movie Editor Pro pentru toate detaliile.


comentarii editor video

Viața noastră este capturată pe cameră mai mult ca oricând, deoarece camerele video la prețuri accesibile permit oricui să filmeze propriile lor filme. Datorită YouTube și rețelelor de socializare, este ușor să împărtășești rezultatele cu lumea întreagă. Din fericire, există o mulțime de instrumente de editare grozave. Ne uităm la unul dintre ele astăzi în această recenzie MAGIX Movie Edit Pro.

Cel mai bun software de editare video nu trebuie să fie foarte bun în realizarea elementelor de bază, ci să ofere și multe altele. Film Edit Pro este în mare parte ușor de utilizat și nu necesită mult timp pentru a ridica. Nu face totul, dar este cu siguranță un instrument care merită luat în considerare.

Am constatat că ocupa un teren de mijloc util între adâncimea caracteristicilor și ușurința de utilizare. Funcționează bine și oferă o mulțime de suplimente, în ciuda faptului că nu este cea mai simplă unealtă din jur. Are câteva aspecte minore, despre care vom discuta mai jos, dar niciuna dintre acestea nu ajunge în modul în care este un software util.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru MAGIX Film Edit Pro

Caracteristici

Film Edit Pro simplifică editarea de bază, cu o interfață de utilizator sensibilă și controale care pot fi citite mai ales. Are toate caracteristicile standard, precum piese video și audio, o bibliotecă pentru funcții media și un buton pentru tăierea clipurilor înainte de a le rearanja și a șterge ceea ce nu ai nevoie.

Film Edit Pro include și o selecție de tranziții, pe care le puteți trage cu ușurință între scene. Diferitele tranziții au pictograme mari care indică aspectul lor, făcând o treabă mai bună decât Hitfilm în timp ce sunt mai puțin distragătoare decât echivalentele animate ale VideoStudio (citiți recenzia noastră Corel VideoStudio Ultimate pentru mai multe despre asta).

Se poate înregistra direct din diverse surse, cum ar fi o cameră sau microfon conectat, precum și propriile fișiere video și audio. Veți avea nevoie de mult spațiu pentru toate acele materiale media, așa că cel mai bun articol de stocare în cloud este în valoare de o privire.

MAGIX-înregistrare-sursă

Există diferite opțiuni de export disponibile în meniurile sale. Acestea includ exportul direct la o selecție de formate video, audio și imagine.

Movie Edit Pro Încarcă

Puteți încărca videoclipuri pe YouTube și Vimeo, precum și pe un DVD, CD sau Blu-ray. Modul nostru de a debloca ghidul YouTube merită să verificați dacă locuiți undeva este greu de accesat. 

Movie Edit Pro se integrează și cu Shutterfly. Dacă doriți să profitați de spațiul de stocare în cloud pentru a vă păstra toate videoclipurile într-un singur loc, aruncați o privire la cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolul video.

Există, de asemenea, opțiuni pentru exportul pe dispozitive. În loc să enumere zeci de dispozitive specifice, acestea includ categorii numite în mod sensibil, cum ar fi „rezoluție medie iOS”.

MAGIX-dispozitiv de dialog

Film Edit Pro are o mulțime de efecte din care să alegeți. În loc să oferiți doar o listă lungă de efecte premade, puteți regla singuri multe setări, ceea ce vă permite să reglați lucrurile exact așa cum le doriți. 

Există distorsiuni și filtre. Puteți ajusta culoarea, luminozitatea și contrastul, precum și viteza clipurilor video. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni prestabilite, cum ar fi filtre de film vechi, distorsiuni ale lentilelor, reglarea culorilor și multe altele.

Magix-video-efecte

Crearea unui efect rapid este la fel de simplă ca și alte instrumente, dar dacă doriți ceva specific, aveți posibilitate să îl configurați singur. Cu atât de mult control, puteți deveni creativ și face ca efectele dvs. de film să iasă în evidență de mulțime. De asemenea, puteți salva orice efect pe care îl conjurați pentru utilizare ulterioară.

MAGIX-audio-filtre

Sunteți la fel de bine atenți dacă vă place să jucați cu audio. Există efecte ecou, ​​filtre pentru diverse tipuri de medii și camere, precum și lucruri precum un filtru cu compresor pentru a vă face audio mai intens. Vă puteți concentra pe bas sau dialog, sau puteți aplica distorsiuni.

MAGIX-audio-efecte

Există un mixer util care vă permite să abordați mai mult abordarea, pe lângă efectele ușor de selectat și personalizabile. Aceasta, din nou, are mai multe presetări pe care le puteți folosi pentru a vă face o idee despre unde să începeți.

De asemenea, este inclusă cheia de crom. Puteți selecta acest lucru din panoul cu efecte video și puteți alege ce parte a videoclipului dvs. devine transparentă. Acesta este un mod minunat de a adăuga fundaluri sau de a adăuga propriile efecte la filmele tale.

Urmărirea mișcării este o caracteristică puternică, care vă permite să desenați o casetă în jurul unui obiect și să aveți locația ei urmată – de efecte sau chiar de text – prin intermediul videoclipului. Nu este perfect, dar cu unele încercări și erori, puteți face multe lucruri cu acest lucru.

În mod implicit, este selectată o opțiune pentru a trimite date de analiză la MAGIX. Presupunem că înseamnă doar ceea ce faceți clic, dar dacă sunteți paranoic în legătură cu aceste tipuri de lucruri, este posibil să doriți să-l dezactivați. 

Citiți articolele noastre despre State of the Cloud pentru a afla ce companii se uită la oameni care folosesc instrumentele lor. Apoi, citiți ghidul nostru de confidențialitate online pentru a afla cum să recuperați puțin controlul.

În general, Movie Edit Pro vă oferă o mulțime de modalități de a vă manipula și îmbunătăți filmele și obține un scor bun aici.

MAGIX Movie Edit Pro

Logo MAGIX Movie Edit Prowww.magix.com

Începe de la 194 dolari pe lună Toate planurile

Sistem de operare

ferestre

Mac

Linux

Caracteristici

Editare 4K

Instrumente pentru cameră de acțiune
Template-uri

Tasta Chroma (ecran verde)

Editare video în 360 de grade
Doar versiuni Plus și Premium

Editare Multicam
Doar versiuni Plus și Premium

Exportați pe YouTube

Exportați pe Facebook

Export la Vimeo

Optimizarea dispozitivului

Înregistrați pe DVD

Ardeți la Blu-ray

Prețuri

Proprietarii potențiali ai Movie Edit Pro au mai multe versiuni ale software-ului. Versiunea Pro are un preț rezonabil pentru software-ul de editare video la 69,99 USD, în timp ce versiunile Plus și Premium costă 99,99 USD și respectiv 129,00 USD..

Versiunea Plus are tranziții, șabloane și efecte suplimentare. De asemenea, include funcții suplimentare, precum editarea multicam și la 360 de grade, precum și editarea directă și rutele de călătorie. Versiunea Premium include efecte suplimentare în plus.

Există un proces gratuit de 30 de zile, pentru care nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înscrie. Versiunea de încercare este limitată la videoclipuri de ieșire de trei minute, dar asta este mai mult decât suficient pentru a-l testa. Avem un pop-up când încercăm să exportăm un videoclip MPEG, totuși, spunându-ne că codul nu era disponibil din cauza condițiilor de licențare..

După ce te-ai înscris la MAGIX, am primit o mulțime de mesaje nesigure, așa că fii avertizat. Pentru a fi corect, totuși, s-a oprit după dezabonare.

Există, de asemenea, un magazin în aplicație. Aceasta include diferite elemente suplimentare, cum ar fi tranzițiile, șabloanele și o selecție largă de animații intro și altele. De asemenea, puteți achiziționa coloane sonore suplimentare, imagini și diverse accesorii vizuale.

Majoritatea suplimentelor mai simple se încadrează în intervalul cuprins între 5 și 10 USD, deși filtrele vizuale mai avansate pot rula mai mult de 80 USD. Dacă sunteți după o alternativă gratuită, totuși, aruncați o privire la recenzia noastră Wondershare Filmora9.

Ușurință în utilizare

Pentru a începe cu MAGIX Movie Edit Pro, descărcați mai întâi programul de instalare, care apoi descarcă aplicația principală. În plus față de acest instrument, încearcă să instaleze alte câteva lucruri, pe care vă sugerăm să le refuzați. 

După instalare, dacă nu l-ați achiziționat încă, va trebui să vă înregistrați pentru a începe proba gratuită. Vei primi apoi un cod de activare pentru a intra. După aceea, vei fi liber să te apuci.

Când ajungeți la o abordare cu Movie Edit Pro, poate doriți să descărcați manualul său. Acesta este disponibil direct din meniul de ajutor, împreună cu un videoclip introductiv. La peste 300 de pagini, manualul are multe de oferit. Acestea fiind spuse, nu toată lumea este pe piață pentru a citi un roman doar pentru a învăța o piesă software.

Opțiunea video introductivă ne-a dus pe o pagină care ne-a solicitat să selectăm țara noastră. Cu toate acestea, au fost doar patru alegeri: Regatul Unit, Irlanda, Australia și Africa de Sud. Acesta este unul dintre cele mai concentrate ecrane de selecție a țărilor pe care le-am văzut. 

Toate link-urile ne-au dus la aceeași listă de videoclipuri, astfel încât americanii nu trebuie să se îngrijoreze, deși este posibil să nu aprecieze că trebuie să mintă despre țara de origine pentru a accesa materialul de asistență..

Oarecum ironic, videoclipurile au ceva din televiziunea americană din anii ’80. Naratorul oferă instrucțiuni care nu sunt întotdeauna o potrivire perfectă pentru ceea ce se întâmplă pe ecran, dar nu vă deranjează.

Materialul de suport este idiosincratic, dar, în ciuda acestui fapt, există o mulțime de lucruri și vă puteți da seama de ceea ce aveți nevoie fără prea multă bătaie de cap. MAGIX are, de asemenea, un meniu contextual de ajutor care vă permite să faceți clic pe elementele ecranului pentru a obține o descriere detaliată a acestora.

Suport pentru editare film Pro

Dacă doriți asistență directă, meniul de ajutor are o opțiune de a contacta comunitatea sa. În mod neobișnuit, acest lucru vă oferă o fereastră pop-up pentru a vă pune întrebarea, dar fără a vă spune cui întrebați. Preferăm să știm în avans dacă întrebările noastre vor fi trimise sau postate undeva. 

Am încercat să întrebăm despre problema ciudată a ecranului de imprimare prin intermediul pop-up-ului de ajutor și, mai degrabă decât să fim aruncați într-un chat live, am fost direcționați pe forumul său. Niciun rezultat nu se potrivește căutării noastre. În general, forumul este destul de activ, cu răspunsuri la întrebări și discuții detaliate.

MAGIX-help-dialog

Există, de asemenea, câteva videoclipuri bune pe pagina de asistență, precum și o zonă media care prezintă creațiile oamenilor.

Film Edit Pro este rapid și răspunde aproape instantaneu la intrare. Are o interfață de utilizator mai intuitivă decât unii dintre rivalii săi, deși nu arată la fel de atractiv la prima vedere. Uneori te poți lega în noduri cu caracteristicile sale mai avansate.

Vizualizarea proiectelor

Există mai multe moduri de vizualizare a proiectelor. Valoarea implicită este modul storyboard, dar există și o imagine de ansamblu a scenei și o cronologie. Vă recomandăm să selectați vizualizarea cronologică dacă sunteți familiarizați cu alte instrumente. Este cea mai apropiată abordare și modul nostru preferat de a lucra.

Puteți tăia și muta cu ușurință clipurile dvs. din cronologie, precum și aplicați tranziții și subtitrări. Adăugarea acestora este doar o întrebare de a le trage din caseta de selecție în clipul relevant și apoi de a ajusta setările, după cum este necesar.

Dacă lucrezi cu alte persoane din filmele tale, este posibil să ai nevoie de ajutor pentru organizare. Cel mai bun software de management de proiect vă poate ajuta să vă coordonați echipa.

Ocazional, Editarea filmului face lucrurile mai grele decât trebuie. Din anumite motive, întrerupe funcția normală a butonului de tipărire a ecranului, aruncând un pop-up inutil și împiedicând adesea capturile de ecran, astfel încât pierde câteva note pentru că. 

Nu am găsit cu adevărat nicio eroare cu instrumentele sale de editare obișnuite, deși există interogări UI. Glisarea tranzițiilor către cronologie pare să înlocuiască videoclipul dvs. și, cu o singură ocazie, nu am putut să refacem pentru a ne întoarce la locul unde eram înainte.

Glisarea straturilor în jurul pentru a schimba ordinea lor nu funcționează la fel de intuitiv ca alte instrumente. În majoritatea celorlalți editori, adăugarea și rearanjarea straturilor este ușoară, dar am avut probleme cu aceasta aici și am avut probleme și atunci când aplicăm efecte pe diferite părți ale videoclipului nostru.

De asemenea, am descoperit că uneori nu s-a întâmplat nimic după ce am selectat ceva – legat de obicei de funcții online sau externe – din meniu.

Interfața de utilizare este în mare parte clară, deși ecranele de opțiuni și meniurile se simt aglomerate și suprapopulate cu text mic. Controalele sunt intuitive, prin faptul că puteți spune ce fac butoanele, deși funcțiile simple sunt adesea prea complicate.

Folosirea filmului Editare Pro este în mare parte simplă, dar face multe greșeli. Vă recomandăm să consultați manualul și alte materiale de ajutor pentru a profita la maxim de software.

Formate de fișiere & Suport de rezoluție

Importați formate:
Video(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
AudioMP3, OGG, Surround Sound / 5.1, WAV, WMA
ImagineBMP, GIF, HEIF, JPEG, PNG, TGA, TIF
Formate de export:
Video(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
Mass-mediaDVD, Blu-ray, AVCHD
AudioMP3, WAV
ImagineBMP, JPEG

Aceasta este o selecție decentă de formate, deși nu este la fel de cuprinzătoare ca VideoStudio Ultimate. Am avut probleme cu ieșirea MJPEG, dar am produs filme AVI pentru testele noastre de calitate excelentă. Nu am găsit probleme de importare.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a comuta între formate de fișiere, aruncați o privire la cel mai bun articol de convertor video pentru câteva sfaturi.

Performanţă

Movie Edit Pro are nevoie de o versiune pe 64 de biți a Windows 7, 8 sau 10. Veți avea nevoie de cel puțin un procesor de 2,4 GHz cu 4 GB RAM și o placă grafică cu cel puțin 512 MB.

Am testat viteza de redare cu setul nostru standard de clipuri și setări. Din cauza unei probleme de licențiere cu versiunea noastră de test, a trebuit să ieșim în format AVI, mai degrabă decât MPEG-ul nostru obișnuit. 

Nici nu a putut converti clipurile noastre sursă la ieșire de 60FPS. Sistemul nostru de test are un procesor Intel i5-7600 cu 16 GB memorie și o placă grafică de 6 GB. Utilizează un SSD pentru stocare.

Setări: F1 ClipMusic ClipInterview ClipAverage
720p 30fps31.4030.9228.2930.20
720p 60fpsN / AN / AN / AN / A
1080p 30fps51.3445,8545.0147.4
1080p 60fpsN / AN / AN / AN / A

Vitezele respective sunt de două ori mai rapide decât Hitfilm (citiți despre asta în recenzia noastră HitFilm). Film Edit Pro este mai lent decât VideoStudio Ultimate, dar calitatea de ieșire este mult mai bună. Este păcat că nu am putea primi 60FPS din ea, dar ceea ce poate face, se descurcă rapid. De asemenea, calitatea video de ieșire a fost bună, chiar și atunci când ați crescut la 1080p. 

În timpul editării, Movie Edit Pro ne-a impresionat cu performanțele sale și a fost lipsit de întârzieri, bâlbâieli și blocări. Fereastra de previzualizare arăta ce lucram fără probleme. Dacă aveți probleme, puteți reduce rata și rezoluția cadrelor de previzualizare, precum și efectele dezactivare.

În general, se înregistrează bine aici, fiind rezonabil de rapid la redarea cu ieșire de înaltă calitate. De asemenea, funcționează bine în timpul editării. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți foarte atenți, modul în care se poate face backup automat al ghidului video vă va ajuta în cazul în care hard disk-ul nu reușește.

Unelte

Movie Edit Pro are câteva instrumente utile ascunse în meniurile sale. Trebuie să „editați > vrăjitori ”și veți găsi mai multe accesorii care vă pot adăuga la ieșire.

MAGIX-slideshow-expertul

Producătorul de prezentări de diapozitive are o opțiune de selectare a șabloanelor, dar există o singură alegere în mod implicit, astfel încât, dacă nu faceți o vizită la magazin, sunteți blocat cu „chillout”, opțiunea implicită. Totuși, nu trebuie să folosiți un șablon. 

Există diverse setări pe care le puteți regla pentru a vă personaliza prezentarea de diapozitive. Există o setare de intensitate și puteți alege dintre o selecție de tranziții și efecte, precum și să alegeți o coloană sonoră.

MAGIX-coloana sonora-maker

Producătorul de coloane sonore ne-a solicitat să instalăm un alt modul care să-l folosească. Nu am reușit să facem acest lucru în versiunea noastră de testare, dar dacă nu puteți să funcționați, puteți crea muzică într-o varietate de stiluri și puteți adăuga „emoții” în anumite puncte din videoclip..

Film Edit Pro include, de asemenea, instrumente de animație pentru trasee de călătorie, însă, din nou, am constatat că acest lucru nu funcționează pentru noi din cutie. Nu s-a întâmplat nimic când am încercat să-l folosim.

Movie Edit Pro vă oferă, de asemenea, opțiunea de a instala Music Maker alături de acesta și include o legătură către MAGIX Photo Designer în meniul său. Photo Designer este gratuit, însă Music Maker costă 99 USD, cu o reducere disponibilă la momentul scrierii. Acestea sunt elemente suplimentare utile și merită luate în considerare dacă aveți interesul de a crea imagini sau muzică care să vă însoțească filmele.

Când alegeți „share > copie de rezervă pe CD sau DVD ”din meniu, apare software-ul MAGIX Speed ​​burnR. Acest lucru vă permite să înregistrați și pe Blu-ray, pe care nu le-am mai găsit anterior în meniuri. 

S-a dovedit, de asemenea, curios, rezistent la captură de ecran, așa că va trebui să ne înțelegem pentru că există. Diferitele extra-uri ale Film Edit Pro sunt o pungă mixtă și obțin un scor mediu aici.

Verdictul

Idiosincratic și ușor ciudat, dar capabil de lucruri grozave, Movie Edit Pro este David Lynch din lumea editării video. Ne-am confruntat cu o mulțime de probleme cu aceasta, dar niciuna dintre ele nu ne-a oprit să ne distrăm folosind instrumentul. Face foarte bine elementele de bază și are o mulțime de suplimente și efecte. Setul său de caracteristici nu este la fel de cuprinzător ca Corel VideoStudio Ultimate, dar are performanțe mult mai bune. 

Se pare că a fost dezvoltat de oameni pasionați, care le pasă de ceea ce fac, dar nu se preocupă mai ales de concurență.

Dacă Movie Edit Pro a fost gratuit, l-am prefera pe Hitfilm pentru a face schimbări rapide și ușoare la filme pentru uz personal sau pentru un public YouTube mic. Acestea fiind spuse, preferăm Hitfilm pentru utilizare serioasă. Cu toate acestea, nu există prea multe lucruri și ambele instrumente sunt plăcute și capabile.

Film Edit Pro arată adesea și se simte datat, dar livrează unde contează. După ce ați dat seama, este ușor să lucrați. De asemenea, are o mulțime de funcții, efecte și opțiuni.

Dacă ați folosit acesta sau orice alt editor video și aveți ceva de spus despre ele, vă rugăm să ne spuneți în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me