Cum să faceți backup pentru iPhone pe iCloud

Pierderea telefonului este un scenariu de coșmar pentru mulți oameni: într-o singură dată ați picat imaginile, informațiile de contact pentru prieteni și istoricul mesajelor au dispărut. Efectuarea copiilor de siguranță a datelor în prealabil este, prin urmare, ceva ce noi aici, la Cloudwards.net, vă recomandăm întotdeauna să faceți.


Din fericire, dacă ai un iPhone, Apple te-a acoperit: este un serviciu de backup online la îndemână, iCloud este ușor de instalat și îți oferă 5 GB de stocare gratuită, pentru a fi pornit. În acest articol, vă vom parcurge cei patru pași necesari pentru backup pentru iPhone. Rețineți că utilizatorii de iPhone au și alte opțiuni în afară de iCloud, consultați cele mai bune cinci copii de rezervă pentru cloud pentru iPhone.

iCloud nu ar trebui confundat cu celălalt serviciu Apple, iCloud Drive. iCloud este un serviciu de stocare și backup în cloud, în timp ce iCloud Drive seamănă mai mult cu Dropbox și vă permite să partajați documente și altele asemenea. În alt articol am comparat iCloud Drive cu unul dintre furnizorii noștri preferați IDrive.

Dacă doriți să aflați mai multe despre iCloud înainte de a începe, consultați afișarea noastră despre cel mai bun spațiu de stocare în cloud din 2017 sau recenzia noastră video de mai jos.

Recenzie video iCloud

Backup iPhone-ul dvs. pe iCloud

Acum, fără mai multe detalii, să începem să facem backup pentru iPhone. Va trebui să aveți trei lucruri gata înainte de a începe:

  • Un iPhone care rulează cel puțin iOS 5.0
  • O conexiune Wi-Fi
  • Parola la ID-ul dvs. Apple

Același proces poate fi utilizat pentru backup și restaurare iPad-uri și mini-uri iPad. Dacă aveți nevoie de mai mult decât vă oferă gratuit Apple de 5 GB, un spațiu suplimentar de 50 GB vă oferă doar 0,99 USD pe lună și nu este chiar o opțiune proastă dacă intenționați să folosiți toate acestea. Dacă nu este suficient, aveți și opțiunea de a cumpăra 200 GB pentru 2,99 USD / lună sau 1 TB pentru 9,99 USD / lună.

Pasul 1: Scoateți gunoiul

Nu este posibil ca persoana obișnuită să efectueze o rezervă de succes de 5 GB fără a scăpa de unele lucruri. O modalitate ușoară de a spune cât de mult spațiu de stoc trebuie să faceți clic pe „general” în „Setări” și apoi faceți clic pe „utilizare”.

Copia de rezervă va avea aproximativ dimensiunea ruloului de cameră, plus toate aplicațiile dvs., suportul „stocare totală” poate fi ignorat, deoarece include multe alte lucruri, cum ar fi sistemul de operare în sine, care nu este protejat. Un alt lucru pe care îl puteți face acum este să vă conectați la o conexiune Wi-Fi și să verificați bateria sau să vă conectați la o sursă de alimentare, dacă este necesar.

Pasul 2: Găsiți butonul Backup

Acest pas este destul de simplu: pe un iPhone 4, accesați meniul de setări (pare o rogă) și derulați în jos până vedeți iCloud; selectați-l și apoi selectați „stocare și copie de rezervă”, chiar deasupra „ștergeți contul” în roșu. Pe un iPhone 5 este ușor diferit și trebuie să atingeți mai întâi „setările”, apoi ID-ul de utilizator în partea de sus, apoi atingeți „iCloud” și „backup iCloud”.

Pasul 3: Activați Backup

Un singur clic este cu adevărat tot ce trebuie să faceți acest pas: tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de pornire / oprire din dreapta locului în care scrie „backup iCloud”. După ce o porniți, apare un mesaj care solicită parola pentru ID-ul dvs. Apple.

Pasul 4: Așteptați finalizarea copiilor de rezervă

Acesta este de departe cel mai simplu pas și poate implica orice, de la apucarea unei gustări până la luarea câinelui pentru o plimbare. După ce porniți opțiunea de rezervă pentru iCloud, va face backup pentru telefonul dvs. de fiecare dată când este blocat, conectat la o sursă de alimentare și conectat la Wi-Fi.

Dacă nu preferați să așteptați îndeplinirea tuturor acestor criterii, o altă opțiune este să faceți clic pe locul în care scrie „backup acum” în albastru.

Odată ce backup-ul este făcut, datele dvs. sunt acum ferite de daune în cloud și puteți să vă ocupați de afaceri fără griji.

Pas suplimentar: restaurarea backup-ului

Așadar, imaginați-vă că cel mai rău s-a întâmplat și v-ați pierdut iPhone-ul sau a fost furat. De când ați ținut pasul cu copiile de rezervă, tot ce trebuie să faceți odată ce aveți noul iPhone este activat, introduceți ID-ul Apple și vi se va solicita să utilizați telefonul ca dispozitiv complet sau dacă doriți să faceți backup de pe iCloud.

Odată ce alegeți iCloud, vă va cere numele și parola și vă va afișa ultimele două copii de rezervă și timpul în care au fost efectuate. Alegeți orice credeți că este cel mai bun și iPhone-ul dvs. va arăta ca și cum nu l-ați pierdut niciodată, chiar și imaginile de fundal vor apărea acolo unde vă place cel mai bine.

Gânduri finale

Salvarea iPhone-ului dvs. este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le veți face vreodată; tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva pași simpli așa cum s-a arătat mai sus și sunteți bine să mergeți. Datele dvs. pot fi în siguranță doar cu câteva apăsări ale degetului și, deoarece iCloud este gratuit pentru primii 5 GB, nu aveți nimic de pierdut.

Deși aici, la Cloudwards.net, ne place destul de bine iCloud, credem că ar putea folosi unele lucrări aici și acolo, așa cum puteți citi în articolul nostru de comparație iCloud vs Dropbox. Dacă nu sunteți sigur dacă iCloud este calea de urmat pentru dvs., asigurați-vă de asemenea că consultați lista noastră de cele mai bune servicii de stocare în cloud.

Acesta este acest lucru despre cum să faceți backup pentru iPhone pe iCloud, anunțați-ne dacă aveți sugestii sau întrebări în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me