Најбоља сигурносна копија за облак за технологију 2020

Синологи Дискстатионс се користи у кућама и организацијама за складиштење велике количине података у централну локацију за похрану, којој корисници могу приступити путем ЛАН (Лоцал Ареа Нетворк). Идеја је да се обезбеде појединачне копије датотека за више корисника. И сакупио сам првих пет резервних сервиса облака да вам помогнем у томе.


Очигледно је да Синологи уређаји чувају велику количину података и губитак те информације може бити катастрофалан. За кућне кориснике Синологи НАС уређаји се могу користити за спремање:

 • Мултимедијалне датотеке
 • Сигурносни системи
 • Смарт ТВ
 • Остали уређаји

Иако се за организације ови уређаји могу користити за приступ подацима са централизоване локације. Углавном зато што, као централизована локација за чување података, нема дуплирања. Због тога је од виталног значаја сигурносно копирање података на Синологи уређајима.

Најбоља сигурносна копија у облаку за Синологи 2020

ЦрасхПлан $ 5,99
Месечно
Неограничено ГБ
ЕлепхантДриве$ 25,00
Месечно
50ГБ
ХиДриве6,45 УСД
Месечно
100ГБ
Резервно чување ледењака$ 0,007-0,113
Месечно
1ГБ
Симбол50,00 УСД
Месечно
500ГБ

Иако је на располагању много сервиса сигурносних копија у облаку, изненађујуће је мало оних који нуде резервне копије за Синологи уређаје. Поред тога, с обзиром да вероватно желите да направите резервне копије велике количине података, такође је важно да одаберете приступачну и сигурну сигурносну копију услуге облака. Да бих вам помогао да донесете исправну одлуку, издвојио сам пет најбољих опција сигурносне копије у облаку за Синологи.

Како је овај чланак подешавање

Хтео бих мало да објасним како је овај чланак постављен и која је његова сврха. Овај чланак није потпуни преглед сваке услуге, покушавам да представим:

 • Резиме сваке резервне услуге Синологи
 • Мали исјечак о томе зашто ми се сваки допао
 • Листа предности и недостатака

Наравно, након читања овог дела, саветујем вам да одвојите време да испробате бесплатну понуду сваке услуге, било да је пробни период или бесплатан налог. Пре него што донесете коначну одлуку са киме ћете направити резервну копију вашег Синологи НАС уређаја.

ЦрасхПлан

Са ЦрасхПлан-ом добијате неограничен простор за складиштење за 5,99 долара месечно, а то је и један од разлога, између осталог, зашто је ова услуга бацкуп-а у облаку на врху наше листе.

Црасхплан вс Царбоните: Да ли је ово најбоља услуга

Израда резервних копија Синологи дискова преко ЦрасхПлана-а није тако лако као прављење резервних копија података са личних рачунара. Потребно је мало истраживања, и препоручио бих да то урадите са неким ко је раније рјешавао такве ствари. Пошто се ЦрасхПлан темељи на Јави, прва ствар коју треба да урадите је да инсталирате Јава на свој систем.

Преузмите ЦрасхПлан, а затим га инсталирајте и покрените Синологи преко његовог веб интерфејса.

Ако сте већ преузели резервну услугу, она би требала бити видљива у центру пакета. Да, све може бити мало збуњујуће први пут, али ако користите Синологи уређај, прилично сам сигуран да сте на ово већ навикли. Осим тога, уверен сам да не бисте имали ништа против да потрошите неколико додатних минута за прављење резервних копија датотека ако то значи да заштитите своје податке. ЦрасхПлан такође задржава неограничене верзије датотека, а избрисане датотеке се лако опорављају.

Зашто волимо ЦрасхПлан:

Додирујемо сигурност; ЦрасхПлан нуди неколико слојева заштите како би били сигурни да су ваши подаци увек безбедни. Прво, постоји лозинка налога, а осим тога, ЦрасхПлан такође нуди 448-битну локалну енкрипцију, кључ за коју поставља корисник. Овај кључ се никада не шаље на ЦрасхПлан-ов сервер, јер се подаци прво шифрују на вашој локалној машини, а затим шаљу на њихов сервер.

Прочитајте рецензију овде.

ЕлепхантДриве

ЕлепхантДриве долази унапред инсталиран на многим дисковним станицама Синологи. Сигурносне копије доступне су на свим нивоима, укључујући и онај Лите, који нуди 2 ГБ бесплатног простора за складиштење. ЕлепхантДриве долази интегрисан са Синологи драјвовима, што значи да не морате бринути о руковању позадинским додацима и подешавању команди за прављење резервне копије Синологи уређаја.

ЕлепхантДриве преглед

Прво морате да приступите и инсталирате Елепхант Дриве на систем тако што ћете отићи до Инсталатора пакета путем ДМС-а.

Чим кликнете на њега отвориће се чаробњак за подешавање који ће вас водити кроз поступак инсталације. И то је то; не постоји ништа друго. Услуга сигурносног копирања у облаку подржава уређаје од 10 до 16 серија Синологи. Осим бесплатног плана од 2 ГБ, плаћени планови почињу од 9,99 УСД месечно за 1ТБ података и 39,95 УСД месечно за 2ТБ података..

ЕлепхантДриве такође нуди функције попут заказивања, инкременталне резервне копије, континуирано прављење резервних копија и пропусност протока. Ова услуга у облаку је доступна и путем десктоп, веб и мобилних апликација. Иако не постоји синхронизација датотека, дељење датотека и даље је доступна опција. Задржава неограничене верзије датотека којима корисници касније могу приступити.

Зашто волимо ЕлепхантДриве:

И импресивне су опције приватности компаније ЕлепхантДриве. Као што ЕлепхантДриве користи Амазон С3 сервере за чување података. Затим долази 256-битна локална енкрипција и топло препоручујем постављање личног шифрирања. Постоји и 256-битна енкрипција сервера.

Све у свему, ЕлепхантДриве је одлична опција резервне копије у облаку за Синологи уређаје. Поготово што су прва 2 ГБ бесплатна, али ако имате више од 1ТБ података за резервно копирање и немате ништа против додатног посла, препоручујем ЦрасхПлан уместо тога.

Прочитајте рецензију

ХиДриве

ХиДриве покреће Страто, један од највећих европских веб хостинг сервиса. Са почетним бесплатним планом од 5 ГБ и директном интеграцијом са Синологи уређајима, то је сјајна опција за израду резервних копија података. Иако је десктоп клијент веома једноставан за коришћење, он нема могућност да закаже резервне копије или их аутоматизује. А то може бити велики проблем за кориснике који имају значајну количину података коју је потребно резервно копирати.


ввв.фрее-хидриве.цом

Са друге стране, дељење датотека је опција са ХиДриве-ом. Корисници могу да креирају везе и дају примаоцима приступ само за читање или уређивање. Плаћени планови пружају могућност подешавања лозинки за везе датотека. ХиДриве не чува тачно различите верзије датотеке; потребне су снимке читаве резервне копије, у одређеним временским интервалима.

У подешавањима можете одабрати у којим интервалима желите да ХиДриве креира ове резервне снимке. Нажалост, безбедност заостаје за ХиДривеом. Не постоји приватно шифровање, што је разочаравајуће. У ствари, не постоји ни шифровање на страни сервера. Датотеке се шифрују када су у транзиту, са ССЛ енкрипцијом. Чини се да и веб локација и клијенти за десктоп рачунаре имају ограничене могућности.

Зашто волимо ХиДриве:

Ако желите, ХиДриве можете да инсталирате на свој систем. Али у већини система већ се инсталира као додатак, пружајући брз начин израде резервних копија података. То је једна од ретких услуга израде резервних копија у облаку коју сама Синологи препоручује.

Ако имате фотографије, можете да креирате албуме са фотографијама на мрежи и делите их. Такође бих препоручио ову услугу ако желите унапред инсталирану услугу прављења резервних копија и немате много података за прављење резервних копија.

Прочитајте рецензију

Резервно чување ледењака

Покретан Амазоном, могу рећи да је Глациер Бацкуп једна од најпоузданијих и најповољнијих услуга на овој листи. На четвртом је месту јер је то основна резервна услуга, и може вам бити мало тешко да решите ако сте потпуно нови на Синологи дисковној станици и Амазон Глациеру. Под основним делом, мислим да услуга не може да преузме датотеку коју сте случајно изгубили или да вратите малу мапу.

Израдите сигурносну копију података на Амазон Глациер-у

Кад Глациер почне са вађењем, треба дуго времена јер се подаци преузимају одједном. Глециер је секундарно резервно решење које не желите да користите често. Савршено погодно за кориснике Синологи-а с великим архивима које је потребно осигурати.

Морам ово напоменути, не постоји ниједна апликација која може преузимати или преносити податке, трећим апликацијама је додељен врло важан задатак – и раде баш као и било која друга апликација за резервно копирање у облаку. Глациер има карактеристике попут пребацивања пропусне ширине, синхронизације датотека и заказивања. Цене варирају од 0,007-0,113 УСД месечно по ГБ, а тачна цена зависи од центра за податке који одлучите да сместите податке унутра.

Зашто волимо сигурносно копирање ледењака: 

Глациер користи 256-битну АЕС енкрипцију на страни сервера – за заштиту података. Не постоји приватно шифровање, али при регистрацији добијате приступни ИД и кључ. Да бисте се пријавили на налог, морате да унесете ове акредитиве заједно са својим главним акредитивима.

Ако не желите да чувате податке у америчким центрима података, можете да га преместите у Европу или Азију. А то је значајна предност Глециер-а.

Симбол

Симбол даје свим својим корисницима Синологи-а 10 ГБ бесплатног простора за складиштење, без прикључених жица. Према веб локацији компаније, овај простор се може проширити на „неограничен бесплатни“ простор за складиштење, добровољним коришћењем вашег додатног Синологи складишта.

Док тестирам услуге складиштења у облаку, научио сам једну лекцију – „бесплатно“ и „неограничено“ никада не иду руку под руку. Тако сам почео да истражујем више о неограниченим захтјевима за бесплатан простор за складиштење. Испада да је за сваки 1 ГБ простора Синологи дат симболу; добијате 2ГБ простора у облаку.

Технички гледано, нема бесплатног неограниченог простора за складиштење, чак и ако допринесете 1ТБ простора, добићете само 2ТБ простора у облаку. Можете се одлучити и за плаћене планове који почињу од 10 УСД месечно за 100 ГБ података, а највећи расположиви план складиштења је за 1ТБ, који кошта 100 УСД месечно.

Такође је помало чудно дати лични простор компанији која ствара резервне облаке; никад се не зна како они то користе.

Зашто волимо симбол: 

Откад се Симформ удружио са Синологи-ом, инсталирање његове апликације је једноставно као ЕлепхантДриве. Можете га директно пронаћи у управитељу пакета. На страни сервера постоји и 256-битна АЕС енкрипција, али не постоји ниједна приватна енкрипција.

Укратко…

Синологи Дискстатионс су добри за чување великих количина података, а прављење резервних копија једнако је важно као и прављење резервних копија личних рачунара. Жао нам је што нема много добрих резервних апликација које могу задовољити потребе корисника Синологи-а.

Ипак сам се трудио да их пронађем. И као што видите, избор праве сигурносне копије услуге облака зависи од тога колико сте спремни потрошити и колико времена имате за одржавање ових услуга. Слободно поделите све мисли или коментаре које можда имате у наставку, и хвала вам на читању!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map