Најбоља неограничена резервација на мрежи 2020

Неограничена сигурносна копија у облаку звучи добро, али многи сервиси тврде да нуде неограничену израду сигурносних копија, а затим вас оптерећују ограничењима. Потрудили смо се да пронађемо пар, који барем не ограничава количину простора коју користите да бисте направили резервне копије или смањили ширину појаса. Овде ћемо покренути најбоље неограничене интернетске резервне услуге.


Ваша музика, финансијски извештаји, ХД филмови и фотографије остају на вашем чврстом диску. Погони постају већи него икад. Просечни дискови за лаптоп имају више од 250 ГБ, док они на десктоп рачунарима могу да се крећу у терабајтима, али то није неограничен капацитет складиштења. То ће се попунити пре него касније.

Дискови се такође могу покварити или срушити и ваши подаци ће бити изгубљени. Тада ћете бити присиљени да користите софтвер за опоравак података. Може да преузме ваше податке, али није сигуран снимак. Можда користите ССД. Свакако, они имају грешку испод једног процента, али имају више грешака у подацима.

Боље је да правите резервне копије података на више места. То је оно што препоручује правило 3-2-1. Једно од тих места требало би да буде и облак. Ако тражите неограничено складиштење (едуцирајте се о разлици овде), прочитајте наше најбоље неограничене провајдере складишта. У супротном, прођите кроз критеријуме које смо користили да бирамо своје најбоље резервне резервне услуге на мрежи.

Најбоља неограничена резервна копија на мрежи 2020

Шта је најбоља неограничена резервна копија на мрежи

Осигураћемо да је заиста неограничена израда сигурносних копија, без скривених ограничења, као што су величина датотеке, испуштање, капице и слично.

Вредност ће нам бити главна брига, јер не желимо да плаћамо неограничену количину новца за неограничене резервне копије на мрежи. Видећемо колико планова нуде услуге и шта ти планови пружају по цени. Обезбеђивање бесплатног плана или пробног поступка увек је лепо. Ако тражите бесплатну сигурносну копију, прочитајте наш најбољи бесплатни резервни део сигурносног копирања.

Корисничко искуство је критично, јер ћете резервно копирати много података. Боље је ако је то директно и интуитивно, а не да се стиди. То се највише очитује у понашању клијента (десктоп и веба) и нуди ли резервну копију према врсти датотеке.

Једном када се ваши подаци налазе у облаку, сигурност мора бити строга. Не желите да се ваши подаци нађу у халама хакера. Поврх свега, приватно шифровање је увек добродошло, јер ће ваше податке остати видљиви само вама. Исти смо осећај око двофакторске аутентификације и сигурних центара података.

Израда резервне копије траје дуго и пошто вам је потребна неограничена израда резервних копија, требаће вам сву брзину коју можете да постигнете. Резервна копија на нивоу блока је кључна, заједно с добром инфраструктуром. Имајте на уму да брзина такође зависи од тога колико сте близу сервера сервиса.

Најбоље неограничено Онлине Бацкуп 1. Бацкблазе

Бацкблазе је лансиран 2007. и то је један од најпопуларнијих сервиса данас. Са тако дугом историјом, не чуди што се налази на врху наше најбоље резервне листе на мрежи.

Бацкблазе не поставља ограничења за вашу неограничену резервну копију. Можете да правите резервне копије датотека било које величине без ручног избора. Шема цена је једноставна: постоји само један план. Кошта 5 УСД месечно или 50 УСД годишње. Месечни план је погодан, имајући у виду да га већина других резервних сервиса не нуди.

Ако се одлучите за дугорочно коришћење Бацкблазе-а, можете се одлучити за плаћање за годину или две унапред, што ће вам дати попуст од 10 или 25 долара.

Попут плана цијена, корисничко искуство Бацкблазе-а је једноставно и лако. Нема потребе да управљате количином или шта резервно копирате, јер Бацкблазе то ради за вас (искључујући системске и привремене датотеке). Не морате чак да креирате резервни план, све је аутоматизовано.

Бацкблазе апликација одликује минималан дизајн, што је добро уз добру једноставност употребе. Веб интерфејс такође неће вам доносити проблеме. Његов навигациони мени је пријатељски. Картица „Преглед“ омогућава вам да проверите стање вашег налога, а картица „преглед / враћање“ омогућава вам приступ датотекама.

Бацкблазе има пуно сигурносних функција за које се надамо да ћемо видети у резервном сервису, укључујући приватну енкрипцију. Ако је онемогућите, Бацкблазе ће задржати ваш кључ за шифровање. У супротном, задржите кључ. Ипак, морат ћете послати своју лозинку за Бацкблазе да бисте опоравили датотеке. Компанија тврди да је избрисала записник о томе накнадно.

Да бисте спречили хакерима да вам украду лозинку (јер је слаба), можете да омогућите двофакторску аутентификацију. Такође можете поставити опцију да захтевате сигурносни код при свакој пријави.

У облаку Бацкблазе шифрира ваше датотеке помоћу 128-битног АЕС-а. Нико то није провалио колико знамо, али свиђа нам се његова тежа верзија, 256-битни АЕС, више. ССЛ ће заштитити ваше датотеке у транзиту.

Бацкблазе ће задржати више копија ваших датотека на више сервера у центрима података да би се постигла сувишност користећи подешавање РАИД-а. Дата центри могу да издрже природне катастрофе, пожаре и физичке уљезе.

Остали разлози за које нам се свиђа бацкблазе

Све почетне сигурносне копије требају дуго времена да се доврше, али неким услугама је то боље него код других. Бацкблазе не ограничава брзину учитавања и преузимања. Поред тога, можете повећати број сигурносних копија које сте покренули да бисте постигли веће брзине. Једини преостали фактори требало би да буду колико сте удаљени од сервера у Калифорнији, шифровање и компресовање датотека.

Бацкблазе Ревиев

Након што се почетне резервне копије заврше, сигурносне копије ће се обрадити у корацима. Ако промените део датотеке, сигурносна копија на нивоу блока ће пренети само онај део датотеке.

Бацкблазе садржи јефтине неограничене сигурносне копије, пружа вам могућност прављења сигурносних копија неограничених дискова, има добру сигурност, једноставно и интуитивно корисничко искуство и брзу израду сигурносних копија. Због тога га стављамо на врх листе. Да бисте сазнали више, прочитајте нашу рецензију Бацкблазе.

2. ЦрасхПлан

ЦрасхПлан је изненадио кориснике и он-лине свет израде резервних копија када се у августу повукао из области резервних копија потрошача. Ипак, његов пословни план је добра инвестиција, уколико вам је потребна неограничена резерва.

Морат ћете платити 10 УСД за сваки рачунар који сигурносно копирате. ЦрасхПлан за мала предузећа такође вам омогућава да правите резервне копије неограничених спољних погона. За разлику од ИДриве-а, ЦрасхПлан је месечна претплата, тако да можете отказати било када. То је двоструко више цијене Бацкблазе-а, али с обзиром на друге услуге, то је још увијек добар посао. Ако желите дубље поређење, погледајте ЦрасхПлан вс Бацкблазе.

Десктоп клијент је једноставан за инсталирање и траје само неколико минута. Није тешко користити, али рад са резервним копијама може бити једноставнији. Не израђује резервне копије на основу врсте датотеке, мораћете да то урадите ручно, што значи да ћете морати да означите фасцикле и датотеке које желите да резервно копирате. Клијент је интуитиван и једноставан за навигацију.

Добро га употпуњава веб интерфејс који вам омогућава да проверите статистику корисника и надгледате обнављање датотека са контролне табле. Прегледи приказују кориснике, уређаје и пружају вам могућност креирања извештаја. Ова мобилна апликација вам је омогућавала приступ датотекама са било ког места, али ЦрасхПлан ју је укинуо.

256-битни АЕС шифрира ваше датотеке пре него што напусте рачунар. Док су у транзиту, 128-битни АЕС их штити. Подразумевано, ЦрасхПлан ће задржати ваш кључ за шифровање. На тај начин, ако заборавите лозинку, ЦрасхПлан ће је моћи вратити. То такође значи да би неки запосленик који није добар за то могао да прочита ваше податке. Можете омогућити приватну енкрипцију да бисте то избегли.

Шта год да одлучите, будите сигурни да унесете јаку лозинку, јер ЦрасхПлан не нуди двофакторну аутентификацију.

Сигурност податковног центра је јака, јер ЦрасхПлан одржава 24/7 надзор и друге мере које штите од провале. Такође су дизајнирани да се супротставе нестанку струје, пожарима и природним катастрофама.

Остали разлози који нам се свиђају ЦрасхПлан

Тешко је свидети брзину ЦрасхПлана-а, јер није брз. Можете је побољшати онемогућавањем процеса који врше компресију, шифровање и дедупликацију. Ипак, не препоручујемо га. Ако прављење резервне копије узима превише вашег ресурса система, можете га угасити и подесити клијента да уклони лимит након што немате приступ.

Без обзира на брзину, ЦрасхПлан нуди неограничене резервне копије за солидну цену, велику сигурност и приватно шифровање. Постављамо га иза Бацкблазе-а, јер је сложенији за употребу и не постиже сличне брзине. Да бисте сазнали више о услузи, прочитајте нашу ЦрасхПлан рецензију.

3. Карбонит

Карбонит циља на кућне кориснике и мала предузећа. У послу су од 2005. године, што га чини једним од најстаријих сервиса.

За разлику од осталих услуга, он нуди три неограничена годишња плана: Басиц, Плус и Приме. Басиц ће вас коштати 71,99 УСД. Плус додаје резервну копију спољног диска и аутоматску израду сигурносних копија за 111,99 УСД. Приме кошта 149,99 УСД и доноси за столом услугу опоравка курира. Ако се одлучите за куповину две године унапред, добићете попуст од 5%. За три године добићете 10 посто.

Имајте на уму да Царбоните Сафе планира да не праве резервне копије датотека које су подразумевано 4 ГБ или веће. Мораћете да их ручно означите за резервне копије.

Царбоните десктоп клијент је једноставан за инсталирање. Након тога, постоји само један корак приликом покретања резервне копије, јер већина процеса ради аутоматски (постоји списак датотека и екстензија које Царбоните изузима на својој веб локацији). Царбоните ће обојати ваше датотеке (ако омогућите функцију), тако да ћете лакше видети њихов статус током израде резервних копија.

Мобилна апликација Царбоните, доступна за Андроид и иОС, омогућиће вам исто. Интерфејс је минималан, тако да није неред и неорганизован. Поред приступа сачуваним датотекама, помоћу апликације можете аутоматски направити сигурносну копију било које фотографије сачуване на телефону. Било би лепо имати резервну копију других датотека, али је и даље неограничен простор за ваше снимке.

Остали разлози који волимо карбонит

Процес израде резервних копија је много спорији од конкуренције (прочитајте нашу поређење са ЦрасхПлан-ом за више). Бацкблазе и ИДриве такође га остављају у прашини. Ипак, након почетног преноса, резервне копије на нивоу блока ће убрзати процес. Ако желите знати више о његовој брзини и осталим значајкама, прочитајте наш преглед карбонита.

4. Ливедриве

Ливедриве је прошао кроз многе трансформације од када је започео 2008. године, али она која је донела највећу промену квалитета догодила се након што је сервис прешао у Уједињено Краљевство.

Резервни план нуди неограничено складиштење за један рачунар по цени од 8 долара месечно (80 долара годишње). Искључује друге медијуме за складиштење као што су УСБ, ЦД или ДВД. Про Суите план ће вам дати 5ТБ складиштења за синхронизацију на више уређаја, као и неограничен резервни простор за до пет рачунара. Кошта 25 долара месечно (250 долара годишње).

Веб интерфејс је покренут, јер је близу стандарду за складиштење у облаку. Једна изванредна ствар је то што назива своје мапе „актовкама“ које ћете користити за учитавање датотека.

Искуство са радне површине није било тако глатко, јер је клијент покушао сам да преузме неопходне библиотеке и није успео. Про Суите је једини план који нуди све у пакету за радну површину, али основни пакет можете побољшати плаћеним додацима. Интерфејс је атрактиван и омогућава једноставан приступ путем траке са менијима.

Ливедриве користи АЕС-256 енкрипцију (назива је „војна класа“). Услуга није познавање нула и, будући да има упитне услове, то није убедљиво. Тврди се да ће прегледати ваше датотеке и избрисати све што му се учини сумњивим. Служба ће такође проактивно контактирати агенције за спровођење закона. Обавезно се упознајте са политиком приватности.

Остали разлози који волимо Ливедриве

Прилично смо рекли све горе. Обавезно се пријавите за бесплатно пробно раздобље од 14 дана пре куповине.

5. Јоттацлоуд

Јоттацлоуд је у Норвешкој, који има неке од најбољих закона о приватности на свету. Компанија цени вашу приватност и гарантује да неће пратити податке које похрањујете.

Неограничени план ће вам пружити неограничено складиштење за 10 долара месечно (99 долара годишње). План ће вам такође омогућити синхронизацију уређаја (недостају и Бацкблазе и ЦрасхПлан). Постоји бесплатни план који вам даје 5 ГБ простора за складиштење. Није много, али довољно је да видите како функционише услуга.

Јоттацлоуд је једноставан за употребу. Када се пријавите, аутоматски добијате бесплатну претплату, коју касније можете надоградити. Поставите резервни план помоћу апликације за радну површину. Веб интерфејс ће приказати ваше датотеке, али нећете моћи да учитате датотеке користећи га. Враћање датотека је флексибилно јер то можете учинити помоћу обе апликације.

Постоји и мобилна апликација за иОС и Андроид. Има исте опције као и веб сучеље. Нема ту много тога, али главни корисници ће ценити недостатак сложености са Јоттацлоуд-овим апликацијама.

Док је ваш садржај у стању мировања на Јоттацлоуд-овим серверима, услуга их штити користећи АЕС 256-битну енкрипцију. Док је у транзиту, ССЛ ради свој посао. Јоттацлоуд задржава ваш кључ, тако да сервис није нула знања. Ипак, има двофакторну аутентификацију.

Други разлози које волимо Јоттацгласно

Јоттацлоуд није најбржи пиштољ на западу. Било је потребно око 10 минута више од осталих сервиса да бисте направили резервну копију гигабајта садржаја. Можете контролисати коришћење пропусне ширине за време преноса и преузимања, ако треба да сачувате ресурсе. Ширина појаса је подразумевано постављена на неограничено, али можете је повући до 65 Кбит / с.

Бесплатан план од 5 ГБ доступан је. Препоручујемо да га употребите да бисте били сигурни да ће Јоттацлоуд проћи ваш сопствени тест њушкања пре него што се почине.

Последње мисли

Иако је на списку пет услуга, ми можемо стајати само иза прве три као сјајне опције за ваше неограничене резервне копије. Бацкблазе и ЦрасхПлан посебно вриједе дугог погледа. Бацкблазе има 15-дневно пробно време које можете да испробате, док вам ЦрасхПлан даје 30 дана.

С обзиром на то да ћете већину својих података поверити услузи, избор правог је најважнији. Да не спомињемо да ћете имати добро корисничко искуство и сигурност, а да притом не испразните новчаник.

Шта мислите о нашем избору за неограничену сигурносну копију у облаку? Јесте ли испробали неку од ових услуга? Које су ваше мисли? Поделите своје знање у коментарима испод. Хвала вам за читање.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map