@Мак СинцУп преглед

@Мак СинцУп је бесплатно лично резервно решење за Виндовс кориснике. Она је рестриктивна и омогућава само један профил по потрошачу без икаквих трошкова. Међутим, он омогућава потпуну израду сигурносних копија, враћање и синхронизацију докумената са тврдог диска што је флексибилнија него што је потребно већини потрошача..


Обнављање података

Једна од највећих ствари која се чини да мучи кориснике је случајно брисање драгоцених датотека или претња падом система. Због тога се толико људи навикло на коришћење сигурносних копија заснованих на облаку. @Мак СинцУп омогућава овим потрошачима да лако пренесу ове информације на Интернет, СФТП или ВебДАВ сервер. Такође подржава пренос података на Гоогле диск за оне са налогом.

@Мак СинцУп
© @Мак СинцУп

@Мак СинцУП не користи компресију за пренос информација. Међутим, подржани су ЗИП и енкрипција за оне који га желе користити. Поред тога, купци могу сами да одлуче колико ће ревизија и колико дуго бити смештено у те датотеке.

Када дође време за враћање наведених података, заиста је тако једноставно као да кликнете на дугме. Опција “Ресторе Нов” на главном екрану омогућава корисницима да одаберу које ће датотеке бити преузете и да их брзо опораве. У случају да датотека има исто име као и датотека која се тренутно налази на чврстом диску, @Мак СинцУп ће вас питати пре него што пребришете документ.

Све о Виндовс-у

Једно од највећих ограничења које ће неки корисници пронаћи је да је компатибилан само са Виндовс рачунарима. Мац, Линук, Убунту и Андроид системи неће моћи да искористе овај систем.

Како је речено, компатибилан је с многим старијим верзијама оперативног система Виндовс укључујући:

  1. Виндовс КСП (32-битни и 64-битни)
  2. Виндовс Виста (32-битни и 64-битни)
  3. Виндовс 7 (32-битна и 64-битна верзија)
  4. Виндовс 8 (32-битна и 64-битна верзија)
  5.  Виндовс Сервер 2003 (32-битни и 64-битни)
  6.  Виндовс Сервер 2008 (32-битни и 64-битни)
  7. Виндовс Сервер 2008 Р2
  8. Виндовс Хоме Сервер 2011
  9. Виндовс Смалл Бусинесс Сервер
  10. Виндовс Сервер 2012

Ово је плус за кориснике Виндовса, јер многи системи засновани на облаку не подржавају КСП или Виста упркос броју корисника који и даље раде са овим платформама.

Корисне функције

За разлику од директних сигурносних копија протокола, @Мак СинцУп омогућава потрошачима да се синхронизују између два рачунара, без проласка кроз трећу страну. Корисници морају да преузму софтвер на оба рачунара пре почетка. Међутим, кад се једном уведу, избор сигурносних операција је копирање двосмерно, копирање извора у одредиште, копирање одредишта у извор, премештање извора у одредиште или премештање одредишта у извор.

Услуга нуди искочни прозор ладице који ће омогућити лако праћење статуса и резултата синхронизације. Ова функција такође омогућава корисницима да покрену профил и обнове датотеке. Уз то, постоје евиденције за приказ резултата преноса.

@Мак СинцУп
© @Мак СинцУп

Иако @Мак СинцУп није компатибилан са Мац ОС-ом, он омогућава корисницима да креирају „сигурносне копије засноване на чврстим везама у Аппле Тиме Мацхине стилу“. То значи да корисници могу комбиновати пуне сигурносне копије са инкременталним сигурносним копијама ако одлуче. Корисници такође могу копирати податке према распореду ако желе. Опције такође дозвољавају клијентима да доврше пренос само кад се информације промене и одреде типове датотека које укључују или искључују из преноса.

Корисници којима је потребна помоћ лако могу пронаћи одговоре у документацији компаније. Ова опсежна библиотека омогућава вам да пронађете одговоре на готово сваку тему. Објашњавају како поставити резервне протоколе тако да се информације преносе директно на Гоогле диск или ВебДАВ налог. Имају корак по корак поступак како поставити подешавање синхронизације Аппле Тиме Мацхине за оне који су заинтересовани.

Водичи такође садрже информације о навигацији у главном прозору, враћању датотека и прегледу података из извора.

Компатибилност са Гоогле диском

Вероватно једна од најкориснијих функција @Мак СинцУп мора бити компатибилност са Гоогле диском. На овај начин ваше датотеке се не премештају са чврстог диска на други рачунар, већ се неприметно преносе у облак.

За пренос ових докумената користи се пуна Интернет веза, међутим, брзо се врши. Потрошачи такође могу да обнове било коју датотеку која се налази на њиховом налогу за Гоогле диск упркос томе како је пренесена.

@Мак СинцУп
© @Мак СинцУп

Током постављања профила, корисници једноставно требају одабрати “Гоогле диск” и унети своје податке за пријаву. Након што је овај корак завршен, чаробњак би требао бити довршен баш као и код свих осталих поступака израде резервних копија. Преноси ће се одвијати онако како ви назначите да треба док не промијените протоколе.

Корисници морају разумјети да инкременталне сигурносне копије копирају само оно што је промијењено у датотеци, а не отпремају додатну верзију. Можете направити додатне копије и преименовати их тако да назначите ревизијски број, али овај корак се мора извршити ручно.

Тврде везе (како их називају) ће вам дати пречице и створити документе за непромењене датотеке.

Резимирање @Мак СинцУп

@Мак СинцУп је користан алат за оне који желе једноставан начин да сачувају информације од могућег брисања. Постоје неке лепе карактеристике, попут безобличног преноса датотека између рачунара или израде резервних копија директно на Гоогле диску, што може да уштеди пуно проблема..

@Мак СинцУп
© @Мак СинцУп

Међутим, ни овај систем није без грешке. Бесплатни рачуни омогућавају вам само постављање једног профила, што значи да можете одлучити да пошаљете своје податке на чврсти диск или да одете на Гоогле диск, али не и одређене датотеке једној, а други документи другој. Можете надоградити на плаћени рачун за 24,95 УСД који ће вам омогућити подешавање више профила. 

Такође је ограничено на који корисници могу да користе услугу, пошто је тренутно ограничено само на Виндовс оперативни систем.

Закључак

Дно црта: за бесплатну услугу, то је одлично. Лако се користи и брзо преноси информације захваљујући само преносу промена, а не целој датотеци. Могућност обнављања једноставним кликом на дугме миша је плус.

Корисници такође могу да користе функцију обнављања са Гоогле диска без потребе да отварају свој налог у веб прегледачу. Софтвер можете преузети директно са њихове веб странице.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me