Kako gledati Wimbledon 2020, kot da bi bil na igrišču Center

Čas je za letna prvenstva v Wimbledonu Vse oči bodo uprte v vreme in zvezdniške teniške igralce, ko se dva tedna travnate igrišča lotijo ​​popolno napolnjene trate. Ugotoviti, kako gledati Wimbledon, še posebej, če živite zunaj Združenega kraljestva ali ZDA, je lahko težavno, zato smo pripravili ta vodič.


V idealnem primeru je najboljše mesto za ogled turnirja v živo na stadionu v All England Lawn Tennis and Croquet Clubu. Če ne morete iti, to še ne pomeni, da ne morete gledati. Naslednja najboljša točka bi bil športni bar. Če svojih dni ne želite preživeti v zaprtih prostorih, vam lahko nekatere londonske ustanove priskočijo sedež v prvi vrsti z velikanskim zaslonom in ležalnikom ali dvema.

Če raje gledate od doma, lahko vsak trenutek ujamete na travnatih igriščih v Londonu skupaj z milijoni drugih gledalcev s posnetkom v živo v Wimbledonu. Na Wimbledon se je prijavilo več izdajateljev iz vseh koncev sveta, med drugim BBC v Veliki Britaniji in ESPN ali Tennis Channel v ZDA..

Na voljo je veliko plačljivih in brezplačnih pretočnih storitev, pa tudi programske opreme, kot je Kodi. Če niste zunaj ZDA ali Združenega kraljestva, bo virtualno zasebno omrežje akcijo v živo pripeljalo tam, kjer ste.

Letošnji turnir se začne 1. julija in traja 14. julija. V njem bodo branili prvaka Novak Đoković in Angelique Kerber, ki bosta obdržala svoje naslove in druge vrhunske igralce, kot so Andy Murray, Rafael Nadal, Serena Williams in Maria Sharapova. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako si jih lahko ogledate v živo.

Glejte Wimbledon Online

Wimbledon

Brez kabla si lahko v živo ogledate akcije turnirja v Wimbledonu z uporabo plačljivih pretočnih storitev ali lepljivih paketov, ki omogočajo dostop do vseh tekem prek brezžične povezave. Slednje so bolj zanesljive kot kabelske storitve in imajo samo kanale, ki jih želite gledati.

DirecTV je cenovno dostopen paket, ki ponuja pretoke najvišje kakovosti. Osnovni paket vključuje ESPN in ESPN2 za 35 dolarjev na mesec, Wimbledon pa lahko gledate od kjer koli, uživate na drugih kanalih in celo gledate NBA.

Druga odlična možnost za ameriške ljubitelje tenisa za akcijo je Fubo TV. Obiskati morate le njihovo uradno spletno stran in izbrati paket s kanalom BBC, da si dogodek ogledate v živo.

PlayStation Vue ponuja tudi plačljive načrte, iz katerih lahko prenašate turnir v živo, pri čemer paket, ki zajema ESPN in ESPN2, znaša približno 29,90 USD. Uporabljate ga lahko tudi v več napravah, kot so Roku, PlayStation 3 in 4, pametni telefoni in tablični računalniki Chromecast, iOS in Android, Amazon Fire Stick in še več.

Hulu + Live TV vam omogoča pretakanje dostopa do ESPN in ESPN2 ter knjižnice Hulu za 39,99 USD na mesec. Oglejte si naš najboljši VPN za Hulu, če želite spletno mesto gledati zunaj ZDA.

Sling TV je še ena možnost prenosa v živo, za katero ni potrebna kabelska povezava. Omogoča vam dostop do več kot 60 kanalov, vključno s tistimi, ki prikazujejo Wimbledon. Za samo 25 dolarjev mesečno lahko turnir pretakate v živo. Prijavite se na sedemdnevno preizkušnjo, da boste pred tekmo preizkusili izvajanje svojega prenosa in kakovosti oddajanja.

Glejte Wimbledon brezplačno

Wimbledon

Kolikor bi radi gledali turnir s centralnega igrišča, lahko sprejme le toliko ljudi. Vseeno vam ni treba zamuditi Če želite vse akcije ujeti iz Združenega kraljestva, je vsakdo brezplačen za gledanje prek televizije, BBC iPlayerja ali spletnega TV predvajalnika.

BBC ima pravico do gostovanja in je uradni izdajatelj televizijskih programov v Angliji in 40 drugih državah. V celotnem turnirju se bo prikazovala oddaja v živo s BBC1 in BBC2, vendar ga lahko v živo prenašate prek BBC iPlayerja ali uradnega spletnega mesta BBC. Če želite dostopati do njega izven Združenega kraljestva, si oglejte naš najboljši VPN za BBC iPlayer.

V ZDA je ESPN uradni izdajatelj televizijskih programov, zato se lahko v živo vključite na ESPN ali ESPN2 ali pa se obrnete na Tennis Channel in ESPN3 za spletno pretakanje. Vendar je za ESPN3 treba prenesti aplikacijo in se prijaviti v storitev za ogled v spletu. 

Če ste državljan ZDA in boste zunaj države, do vsebine morda ne boste mogli dostopati zaradi geoblocksov. Najboljši VPN za ESPN bo v tem primeru pomagal, tako da boste še vedno lahko navijali za svoje najljubše igralce.

Wimbledon na Kodiju

Ne glede na to, ali se uvrščate iz Združenega kraljestva, ZDA ali katere koli druge lokacije, si lahko Wimbledon 2019 brezplačno ogledate in v živo preko spleta Kodi. Brezplačni, zakoniti in odprtokodni medijski predvajalnik vam omogoča pretakanje vsebine brez spletnega brskalnika. Namestimo ga lahko v računalnike, macOS, Apple TV, naprave Android in iOS ter Amazon Fire Stick.

Kodi lahko prilagodite z mnogimi razširitvami za pretakanje. Preberite naš Kodi vodnik in naš del v najboljših restavracijah Kodi za več dobrih možnosti. Ker ste ljubitelj športa, si oglejte tudi naš vodič o najboljših dodatkih Kodi za šport, tako da si lahko ogledate dogodke v živo ali pripombe.. 

Nekateri dodatki so morda odlični za pretakanje športov, vendar priporočamo, da jih uporabljate le z VPN, da bodo vaše dejavnosti zasebne in vaše osebne podatke varne. Oglejte si naš najboljši VPN za Kodi izbor in poiščite tistega, ki se lepo igra s Kodijem.

Končne misli

Wimbledon 2019 obljublja, da bo vrhunski turnir za ljubitelje tenisa po vsem svetu. Če ste na lokaciji zunaj Združenega kraljestva in si želite ogledati to klasično britansko teniško prireditev, boste odkrili, da vas bo BBC iPlayer in druge storitve pretakanja blokiral zaradi težav z licenciranjem. 

Preberite si lahko naš vodnik o geblokiranju, ki vam bo pomagal obiti regionalne blokade in dostopati do pretočnih storitev. Najboljši način je, da uporabite VPN, seveda za to običajno priporočamo ExpressVPN. 

Ali vsako leto gledate Wimbledon na spletu ali veste o drugih načinih gledanja Wimbledona v živo? Povejte nam o tem v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me