Kako gledati cono somraka v letu 2020

Območje somraka se je vrnilo in boljše kot kdajkoli prej. Klasična znanstvena fantastika / grozljivka se je ponovno pojavila z Jordanom Peeleom na čelu. Čeprav je Rod Serlingova preganjajoča pripoved brezčasna, se je Zona somraka razvila v sodoben šov s kamero in delo je vedno zasluženo.


V tem priročniku o tem, kako gledati cono somraka, bomo podrobno opisali vse načine, kako se podrediti čudnim in čudnim zgodbam, ki se jih vrti. Začeli bomo z opisom uradnega načina za njegovo predvajanje, ki je edini način za ogled, preden se premaknete na načine, kako lahko epizode dobite brezplačno. Prva epizoda se že prikazuje na YouTubu, zato preverite to.

Oglejte si spletno cono somraka

Območje somraka proizvaja CBS, zato je nenavadno, da jo oddaja CBS. Vendar ni na televiziji. V CBS-u se zdi očitno trženjsko gonja samo The Twilight Zone na svoji pretočni platformi CBS All Access, ki je do zdaj imela nekaj spodobnih predstav, a nič vredna cene sprejema..

somračna cona-cbs

Kot rečeno, CBS All Access ironično ne omogoča vsem dostopom. Na voljo je samo v ZDA, kar pomeni, da če živite kjer koli drugje, nimate sreče brez navideznega zasebnega omrežja. VPN-ji, o katerih bomo v tem priročniku veliko govorili, se lahko zdijo, kot da ste praktično na drugi lokaciji.

Skratka, VPN-ji vas povežejo z drugim strežnikom, preden vas pošljejo na odprti internet, kar dejansko nadomesti podatke o lokaciji, ki so morda priloženi vaši povezavi. To je zato, ker se z uporabo protokolov VPN vaša povezava šifrira in preprečuje, da bi kdo iz zunanjega sveta videl, kaj počnete (preberite naš opis šifriranja).

Ko bo vse končano, boste videti, kot da ste v ZDA do CBS All Access, ko boste v resnici lahko kjer koli na svetu. Za priporočila si lahko preberete naš najboljši VPN za ZDA, vendar v večini primerov predlagamo ExpressVPN (preberite naš pregled ExpressVPN).

Oglejte si območje somraka brezplačno

CBS All Access zahteva naročnino in je zelo draga. Standardni načrt z oglasi znaša 6 USD, načrt brez oglasov pa 10 USD. Glede na to, kako se gola platforma počuti zunaj cone Twilight, bi bilo morda bolje, da bi v spletu brezplačno našli tok..

Če smo brskali naokoli, smo ugotovili, da ima Couchtuner prvi dve epizodi, ki sta bili v času pisanja edini dve, ki sta izšli. Kljub temu je VPN prav tako pomemben. Brez napake, ta spletna mesta za pretakanje sodelujejo pri kršenju avtorskih pravic in to bi lahko bilo povezano z vami.

Ne pravimo, da vam bo policija podrla vrata, vendar je dobro, da svoj promet skrijete pred ponudniki internetnih storitev in vladnimi ostrostrelci.

Naš najboljši VPN za vodnik za pretakanje razlaga, zakaj želite VPN v ta namen, in daje tudi naših prvih pet priporočil. Čeprav je ExpressVPN odličen za pretakanje, so namenski strežniški strežniki CyberGhost tudi odlična izbira (preberite naš pregled CyberGhost).

Oglejte si tudi naš najboljši priročnik za protivirusno programsko opremo, saj so ti skicirani tokovi glavna nepremičnina za zlonamerno programsko opremo. Naš najboljši izbor, Bitdefender, vas v realnem času ščiti pred kibernetsko kriminaliteto in vas ščiti pred celo najnežnejšimi spletnimi shemami (preberite naš pregled Bitdefender Antivirus).

Po isti liniji so tudi naši najboljši zaviralci pojavnih oken in naš članek o 99 brezplačnih orodjih za zaščito vaše zasebnosti, zato preverite tudi ta.

Oglejte si cono somraka na Kodiju

Zona somraka si lahko ogledate tudi na Kodiju ali bolje rečeno prek Kodija. Kot je razloženo v obsežnem priročniku Kodi, gre za vmesnik za medijske strežnike, ki se običajno uporablja kot način za dostop do filmov, glasbe in TV oddaj s trdega diska na vašem kavču. Kodi je lahko z dodatki še veliko več.

Naš najboljši vodič za dodatke Kodi prikazuje naše najljubše uradne in neuradne dodatke, toda za ogled Zona somraka se boste želeli držati neuradnega razdelka. Za pretakanje sta najboljša izbira Exodus in Covenant (preberite naš vodič o namestitvi Zaveze). Če se vam zdi vse preveč, si preberite navodila za uporabo platforme Kodi, da boste imeli smisel za platformo.

V bistvu ti dodatki opravljajo isto nalogo kot Couchtuner ali katera koli druga platforma za pretakanje. Namesto da bi gostili pretoke, pa dodatek zanje preprosto pogleda po internetu in vam jih posreduje prek Kodija.

Še enkrat se tu pojavljajo vprašanja, o katerih je veliko razloženo v našem zakonskem vodniku Kodi. Potrebovali boste VPN in protivirusni virus tudi ne boli. Naš najboljši VPN vodič za Kodi je odličen kraj za ogled, vendar lahko uporabite tudi najboljšo opcijo iz naših VPN mnenj.

Oglejte si torrent The Twilight Zone torrent

Nazadnje, če se želite izogniti pretakanju, se lahko vrnete na hudourništvo. Hitro pokukajte med priljubljena spletna mesta za hudournike, zato smo našli prve možnosti za prvi dve epizodi in lahko samo domnevamo, da se bodo nove epizode naložile po izdaji. Glede na to, da gre za ekskluzivno oddajo, predstavljamo, da se bo tudi ta hitro prenesla.

hudournik hudournika

Zopet je VPN ključnega pomena, ko gnetete. Odpirate povezavo med računalnikom in več drugimi, tako da, če se vrne neposredno k vam, bi lahko bili v težavah. Za priporočila si oglejte naš najboljši VPN za vodnik za hudournike. Če ga želite pokvariti, je NordVPN na prvem mestu (preberite naš NordVPN pregled).

Obstaja tudi pravna težava, ki je za ta vodnik preveč zapletena. Preberete lahko, da je naš nagajiv nezakonit delček podrobnosti o tem.

Tu je pomemben tudi protivirusni program, saj ni nobenega prepričanja o tem, kaj je v vsaki datoteki, dokler ni v vašem računalniku. Bitdefender deluje odlično, a za zaščito morate prebrati naš najbolj varen vodič za protivirusno programsko opremo. Bitdefender še vedno zmaga tam, F-Secure pa ni daleč nazaj (preberite naš pregled F-Secure Antivirus).

Končne misli

To so načini, kako lahko opazujete območje somraka. CBS All Access ni slaba platforma, vendar je Twilight Zone prva ekskluziva, ki jo je res prodala. Če ste skeptični kot mi, lahko s pomočjo enega od alternativnih načinov preverite, ali vam je predstava najprej všeč. Prepričajte se, da v postopku uporabljate zasebno zasebno omrežje in antivirus.

Ob predpostavki, da ste ljubitelj pretakanja, si oglejte naš arhiv za pretakanje. Tam boste našli takšne vodnike za ogled najnovejših filmov in TV oddaj ter nekaj splošnih vodnikov za zaščito. Od pisanja smo pred kratkim objavili najboljši VPN za HBO Now in kako gledati Theory Big Bang, zato jih oglejte.

Kako gledate cono somraka? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me