Najboljši Kodi repozitoriji

Prenos in uporaba same Kodi je v redu za tiste, ki želijo samo organizirati svoj osebni medij. Medtem ko vključeno skladišče Kodi vsebuje nekaj zelo dobrih dodatkov, ne boste našli ničesar, kar bi spremenilo videz Kodija, in zagotovo ničesar, kar bi pretočilo vsebino.


Za to boste morali dostopati do neuradnega skladišča, v tem članku pa si bomo ogledali nekaj najboljših skladišč Kodi. Te spletne zbirke podatkov omogočajo namestitev najboljših neuradnih dodatkov za Kodi, vključno z vso vsebino, ki jo želite pretakati iz svoje škatle.

Ključno pa je, da pri Kodi vedno uporabljate tunel skozi VPN. VPN bo vaš IP skrival tako, da ga drugi ne bodo mogli slediti. Piratstvo je nezakonito in čeprav Kodi ni, se večina neuradnih dodatkov potopita v to legalno sivo območje. Čeprav ne priporočamo, da naredite kaj nezakonitega, vam priporočamo, da upoštevate ustrezne varnostne ukrepe, da se zaščitite, tako da si oglejte članek o najboljšem VPN-ju za Kodi.

Obstajajo tudi druge ugodnosti. Uporaba VPN z Kodi vam bo omogočila dostop do geoblokirane vsebine, kot je USTVNow, ki jo je mogoče uporabljati le v določenih regijah. VPN-ji so poceni, enostavni za namestitev in vsaj dodatni sloj zaščite.

Mnogo priljubljenih skladišč Kodi je odšlo brez povezave, med njimi tudi repo Fusion, ki bi bil sicer na vrhu tega seznama. Vendar je na voljo še veliko odličnih skladišč. Oglejmo si naših pet priljubljenih.

Uradni Kodi Repo

Medtem ko je Kodi repo omejen v ponudbi v primerjavi z drugimi, je v notranjosti še vedno veliko rada. Tudi ko dostopate do drugih skladišč, je dobro, da pogledate, kaj se tukaj ponuja, saj bo veliko uradnih dodatkov izboljšalo izkušnjo uporabe neuradnih pretočnih dodatkov, kot je Covenant.

Eden najpomembnejših je urejevalnik tipk. Ta preprost dodatek pripomočka omogoča preprosto uporabo GUI-ja za preslikavo kontrol za vhodne naprave. S tem lahko konfigurirate oddaljene bližnjice ali bližnjice na tipkovnici, ne da bi jih sami programirali.

Prav tako boste imeli dostop do Trakt, Odprtih podnapisov, Brskalnika PlayOn in LazyTV, ki pomagajo organizirati in slediti vsebini, ki jo imate. Če želite več predlogov, si oglejte naše priljubljene dodatke iz tega repoja.

Glavna prednost uradnega skladišča Kodi je, da bo ostal v spletu, dokler bo platforma živa. Številni dodatki v notranjosti so orodja, ki izboljšajo izkušnjo v povezavi z drugimi, neuradnimi dodatki.

Noobs and Nerds

Če ste pravkar nastavili Kodi, je to odlagališče odlično mesto za začetek vaše poti. Noobs and Nerds je lahek repo z množico dodatkov v notranjosti. Idealen je za družine, z mnogimi predmeti, usmerjenimi v otroke. V notranjosti ni nobenih nerodnih dodatkov za porno, zato je dobra izbira, če se želite izogniti pogovoru.

Repo vključuje eno najboljših alternativ zaveze, Elysium. Ta dodatek vam omogoča predvajanje filmov in televizijskih oddaj iz katerega koli obdobja, pri čemer je večina pretokov na voljo v visoki ločljivosti ali višji. Če boste imeli srečo, boste morda celo našli tok filmov, ki so še vedno v gledališčih.

Noobs and Nerds je shramba, ki bi jo morali prenesti vsi, ki uporabljajo Kodi. Dodatki v notranjosti so zelo raznoliki, le malo do puhastih. Ekipa, ki stoji za njo, jo tudi nenehno posodablja, zato malo verjetno, da kmalu umre.

Repo Noobs in Nerds najdete tukaj.

Čarovnik Ares

Ares Wizard manj vsebuje dodatke in več o različnih Kodi gradnjah. Glede na to je v tem reponu na voljo ogromen seznam dodatkov, čeprav so skoraj vsi v celoti osredotočeni na video.

Če postavite Kodi tako, kot želite, je skromno povedano. Vnaprej izdelana konfiguracija lahko olajša postopek, saj vam omogoči popolno postavitev, tone dodatkov in bližnjic za dostop do vseh.

Čarovnik Ares je primeren za vse te različice in nove namestitve je enostavno namestiti, da jih preizkusite. Medtem ko se številke pogosto spreminjajo, ko so dodane nove zgradbe ali upokojene stare, lahko pričakujete, da bo kadar koli na voljo približno 300 do 400.

Vendar pa obstajajo slabosti pri namestitvi gradnje. Vaša škatla se bo prepojila z mnogimi dodatki; te pogosto vključujejo tudi vsebino za odrasle, zato upoštevajte, če imate otroke, ki imajo dostop do svoje škatle.

Čarovnika Aresa najdete tukaj.

Mucky Duck

Ta repo ima veliko dodatkov, vendar le enega. DuckPool je pomnožena različica priljubljenega dodatka iStream, ki tako kot zaveza in Elysium omogoča dostop do obsežne knjižnice filmov in TV oddaj za pretakanje.

Če drugi dodatki za pretakanje nimajo tistega, kar iščete, je verjetno, da bo DuckPool. Knjižnica obsega vse, od risank do filmov, ki so še vedno v gledališčih, z več kot 40 viri. Vire lahko tudi posamezno onemogočite, če želite pospešiti čas nalaganja.

Razen DuckPool je Mucky Duck veliko mrtve teže. Čeprav je v notranjosti veliko dodatkov, so skoraj vsi zapuščeni. Zaenkrat pa je vreden prenosa samo DuckPool.

Tu najdete Mucky Duck.

Kodil

Seznam zaokroži Kodil. To odlagališče, kot je Mucky Duck, ima v sebi veliko zapuščenih dodatkov. Če šele začenjate, to ne gre. Vendar pa je v skladišču tudi veliko težko najdenih dodatkov, ki bi lahko zanimali trde uporabnike Kodija.

Za razliko od mnogih drugih repozitorij, Kodil nima nobenih dodatnih dodatkov. Namesto tega je to vse na enem mestu za skoraj vsak dodatek Kodi, ki si ga lahko zamislite. Trenutno jih ponuja okoli 900.

Medtem ko je kopanje po seznamu lahko težavno, boste v notranjosti našli dodatke, ki niso vključeni v nobena druga skladišča, vključno z Gurzilom, vilicami priljubljenega dodatka Exodus in novo različico Phoenixa z imenom Bennu.

Repo Kodil najdete tukaj.

Namestitev Kodi Repo

Obstajata dva načina za namestitev skladišča. Lahko prenesete datoteko .zip in jo namestite ali pa do nje dostopate prek URL-ja v programu Kodi. Medtem ko je prva zanesljivejša možnost, oba delujeta v redu.

Namestitev iz računalnika

Če želite namestiti datoteko .zip, ki je shranjena v računalniku, morate najprej prenesti datoteko, ki vsebuje shrambo. Preprosto kliknite eno od zgornjih povezav in iz indeksa naložite ustrezno datoteko.

Potem odprite Kodi in naredite naslednje:

 • Kliknite »dodatki«
 • Pojdite na brskalnik z dodatki (ikona odprtega polja)
 • Kliknite »namesti iz zip«
 • Pomaknite se in izberite shranjeno .zip datoteko

Po tem počakajte nekaj trenutkov, da se prikaže obvestilo z omogočenim dodatkom. Ko je nameščena, lahko do vsebine dostopate z možnostjo »namestite iz skladišča« v istem meniju.

Namestitev iz naslova URL

Če uporabljate polje Kodi ali preprosto ne želite zamašiti pogona, lahko namestite repo tako, da v Kodi dodate URL kot vir. Čeprav to ni mogoče, odvisno od tega, če je repo začasno ustavljen, postopek običajno deluje.

Najprej morate Kodi dovoliti, da namesti dodatke iz neznanih virov. Če želite to narediti, sledite tem korakom:

 • Kliknite ikono nastavitev, ki je videti kot zobnik
 • Pojdite na »sistemske nastavitve«
 • Premaknite miškin kazalec nad »dodatki«
 • Potrdite drsnik “neznanih virov” na desni

Po tem se vrnite na začetni zaslon Kodi in lahko namestite prek URL-ja:

 • Kliknite ikono nastavitev
 • Pojdite na “upravitelj datotek”
 • V levem stolpcu izberite »dodaj vir«
 • Kliknite »«
 • Vnesite URL za želeno shrambo
 • Daj ime

Ko dokončate ta postopek, sledite korakom, ki jih boste izvedli pri namestitvi iz osebnega računalnika, namesto tega pa izberite vir, ki ste ga ustvarili v prejšnjem koraku. Kot prej, počakajte na obvestilo, ki je omogočeno z dodatkom, in brskajte po repo na enak način.

Zaključek

Repozitoriji se vedno spreminjajo, stara in nova pa zaživijo. Vendar pa je teh pet možnosti, ki že nekaj časa delujejo in so v celotni življenjski dobi zagotavljale vrednost.

Kot smo že omenili, je nujno, da med uporabo Kodi-ja uporabljate VPN. Majhna pristojbina je kot zavarovanje za vašo zasebnost, zato si za predloge oglejte naš najboljši pregled VPN ali brskajte po naši knjižnici pregledov VPN, če še niste.

Če želite več Kodi vsebine, preverite tudi naš Kodi arhiv. Na voljo imamo vse, od navodil za namestitev do seznamov “best of”, vključno s tem, kako namestiti Kodi na Roku in reševati težave s pufranjem Kodi.

Kateri Kodi skladišča uporabljate? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map