Cel mai bun stocare în cloud pe Kodi 2020

Pentru mulți, Kodi este pur și simplu o platformă media open-source care oferă o interfață front-end pentru media stocată pe un computer. În timp ce opțiuni precum un NAS apar ocazional, platforma este rezervată mai ales spațiului de stocare local. Dacă vă încadrați în tabăra respectivă, asigurați-vă că consultați cea mai bună copie de rezervă online pentru NAS.


Puteți, totuși, să spargeți matrița și să mergeți cu o soluție bazată pe cloud. În timp ce Kodi nu acceptă oficial nicio platformă de stocare în cloud, unii dezvoltatori au ieșit din calea lor pentru a crea suplimente care acceptă aceste interfețe. Pe parcursul acestui articol, vom derula câteva dintre aceste opțiuni, oferindu-vă câteva motive pentru și împotriva alegerii unui furnizor pentru altul.

Cu toate acestea, înainte de a utiliza cel mai bun stocare cloud pe Kodi, este important să obțineți un VPN. Kodi este complet legal, dar comportamentul pe care îl încurajează ocazional nu este. Asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune VPN pentru Kodi pentru câteva recomandări.

Cel mai bun stocare în cloud pe Kodi 2020

Ce face cel mai bun stocare în cloud pentru Kodi?

Stocarea în cloud pe Kodi este puțin rară. Numărul limitat de suplimente oficiale nu este afiliat în niciun fel cu dezvoltatorii, oferind doar o interfață frontend pe Kodi pentru serviciul dvs. de stocare în cloud. Din fericire, cei puțini dezvoltatori se numără printre cei mai buni furnizori de stocare cloud.

Însă, în primul rând, este important să înțelegem ce face stocarea în cloud pe Kodi. „Cloud” se referă pur și simplu la o rețea de servere construite pentru stocarea datelor dumneavoastră. Furnizorul vă oferă un client astfel încât să puteți accesa datele de pe serverul respectiv. Pentru Kodi, aplicațiile sunt pur și simplu clienți terți dezvoltați, astfel încât să puteți accesa datele dvs. din confortul interfeței Kodi.

În timp ce clientul pentru Kodi este gratuit, serviciul în sine nu este. Prețul joacă un rol important în alegerea unui furnizor de stocare în cloud și acesta este primul lucru pe care l-am analizat în timp ce evaluăm acest grup. Nu este singurul lucru care contează, dar plata în exces pentru servicii, chiar dacă este destul de bună, nu este în interesul nimănui. Am analizat planurile oferite de acești furnizori pentru a ne asigura că obțineți o rată bună și o valoare bună.

Această valoare poate fi definită în câteva moduri. Viteza este adesea în prim plan. Vei transfera cantități mari de date către centrul de server, iar unii furnizori sunt mai performanți decât alții. În ceea ce privește Kodi, doriți să aruncați cu ușurință lucrurile în contul dvs. de cloud și să aveți acces la acesta în câteva minute.

În cele din urmă, ne-am uitat la securitatea acestor furnizori. Această zonă a scăzut puțin, întrucât numărul limitat de opțiuni nu s-a oferit singură. Chiar și așa, informațiile dvs. personale sunt stocate pe aceste servere, de aceea este important ca furnizorul să ia măsuri de securitate și confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți protejat.

Cum se instalează un supliment de stocare în Cloud în Kodi

Înainte de a ne plimba în furnizori, am dorit să oferim o privire de ansamblu rapidă despre modul de instalare a fiecărui supliment. Toți aceștia vin cu amabilitatea depozitului oficial Kodi care este inclus la fiecare descărcare, făcând un proces de instalare destul de simplu. Deschideți Kodi pe ecranul de start și faceți următorii pași:

  • Faceți clic pe „suplimente” din meniul din stânga

  • Faceți clic pe pictograma open-box din partea de sus a meniului

  • Faceți clic pe „căutare” și introduceți numele complementului

  • Găsiți suplimentul, selectați-l și apăsați pe „instalare”

Asta este, într-adevăr. Există un proces de înscriere în fiecare dintre aplicațiile care vă vor lega contul de Kodi, dar variază de la adaos la suplimentar. Cu toate acestea, toate vă oferă instrucțiuni pas cu pas, de aceea ar trebui să fie destul de simplu.

1. Cel mai bun stocare în cloud pentru Kodi: pCloud

pCloud este o alegere excelentă în spațiul de stocare în cloud, clasându-se pe locul doi în comparația noastră cu stocarea în cloud. Este o companie relativ nouă, fondată abia în 2013. Chiar și așa, timpul scurt a atras peste două milioane de utilizatori, printre care BMW, Uber, Coca-Cola și Twitter.

Pluginul Kodi în sine este creat pentru transmisie video. Provine din depozitul oficial Kodi și vă permite să vă accesați contul pCloud din interfață. Fluxurile intră rapid și, în timp ce sacrifici un pic de calitate, este impresionant, având în vedere că nu ai nevoie de hardware pentru a-l realiza.

De asemenea, aveți acces la orice altceva din contul dvs. pCloud. În timp ce aplicația este realizată pentru streaming de videoclipuri, puteți, de asemenea, să transmiteți fluxuri de muzică, să priviți imagini sau chiar să răsfoiți alte fișiere. Este o interfață simplă care se potrivește cu aspectul Kodi, dar totuși oferă acces la tot ceea ce ați stocat.

Alte motive pentru care ne place pCloud

pCloud oferă viteze excelente și securitate pentru închiderea datelor. În review-ul nostru pCloud, am primit un timp mediu de încărcare de 25 de secunde și o descărcare medie de 22 de secunde. Este o rată impresionantă, dar a ta poate varia în funcție de viteza de conectare.

Pentru un preț suplimentar, puteți achiziționa suplimentul Crypto pentru contul dvs. pCloud. Acest kit oferă criptare cu cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că dețineți cheia pentru a decripta datele. Fără acest cost suplimentar, pCloud va păstra controlul cheii de criptare.

Chiar și așa, măsurile de securitate sunt destul de mari. pCloud folosește criptarea TLS pentru toate datele în tranzit, cu criptare AES de 256 biți în repaus. Este o gamă destul de standardă de securitate, dar totuși eficientă pentru protejarea datelor. Puteți citi mai multe despre acestea în primerul nostru de securitate cloud.

pCloud ar trebui să fie prima ta alegere pentru stocarea în cloud Kodi. Oferă o interfață curată și intuitivă, cu viteze excelente și măsuri de securitate pentru bootare. Criptarea cunoașterii zero are un cost suplimentar, dar merită totuși. Planurile încep de la 3,99 USD pe lună pentru 500 GB stocare sau vă puteți înscrie pentru un cont gratuit și puteți obține 10 GB fără a cheltui niciun ban.

2. Dropbox

Dropbox se află chiar în spatele pCloud datorită serviciului în sine, nu a pluginului specific Kodi. De fapt, acest plugin oferă funcții mult mai multe decât cel pCloud, oferindu-vă un control complet asupra contului dvs. Dropbox în interiorul Kodi. Chiar și așa, problemele legate de confidențialitate sunt un motiv de îngrijorare, precum este procesul de configurare neplăcut pe Kodi.

După ce instalați suplimentul, veți găsi un URL și un cod de autorizare. Le conectați la browserul dvs. unde puteți să vă conectați. Veți primi încă un cod de autorizare pe care trebuie să-l întoarceți la Kodi și să introduceți. După toate acestea, veți adăuga în sfârșit contul dvs. la Kodi.

Este un proces enervant, dar unul cu care mulți utilizatori Kodi ar trebui să fie familiarizați. Cu toate acestea, sunteți plătit pentru necazurile dvs. Acest supliment vă oferă un control complet asupra contului dvs. Dropbox, permițându-vă să vizualizați, să editați, să adăugați și să ștergeți fișierele chiar din fereastra Kodi. Complementul în sine folosește și cache-ul pe disc local, ceea ce înseamnă că redarea ar trebui să fie la fel de lină pe care o permite hardware-ul.

Alte motive pentru care ne place Dropbox

Acest serviciu funcționează atât de bine pentru că este atât de ușor de utilizat. Dropbox vă oferă o interfață online curată pentru adăugarea de fișiere, unde puteți glisa și arunca cu ușurință ceea ce aveți nevoie. Chiar și tehnofobii vor avea puține probleme la adăugarea fișierelor și stocarea lor pe serverele Dropbox.

Cu toate acestea, puteți fi îngrijorat dacă sunt depozitate acolo. Dropbox a fost centrul câtorva încălcări majore ale datelor, una compromițând 68 de milioane de parole în 2012. Pentru a înrăutăți, compania nu a ieșit nici măcar în discuție despre încălcări decât ani mai târziu, ceea ce înseamnă că utilizatorii au rămas vulnerabili fără nicio cunoștință..

Stocare online

În general, recomandăm furnizorilor de stocare în cloud care permit criptarea cu cunoștințe zero, ceea ce Dropbox nu are. Dețineți singura cheie de criptare, ceea ce înseamnă că nici măcar furnizorul nu poate vedea ce date stocați. Pentru recomandări, asigurați-vă că verificați cele mai bune soluții de stocare în cloud de cunoștințe zero sau citiți recenzia noastră Boxcryptor pentru un instrument care va cripta fișierele pentru dvs..

Chiar și așa, Dropbox este un furnizor de stocare în cloud bogat în caracteristici, ușor de utilizat. Citiți recenzia noastră pentru Dropbox pentru a afla mai multe sau înregistrați-vă pentru 2 GB de stocare gratuită înainte de actualizare.

3. Google Drive

Google Drive este un furnizor de stocare în cloud cu care cel mai bine ar trebui să fie familiarizați. Este o includere automată cu orice cont Google, oferind 15 GB stocare gratuită în afara porții. Este un instrument de colaborare excelent, cu o cantitate generoasă de stocare pentru a fi pornit, dar îi lipsește un pic de securitate și viteză.

Cu toate acestea, aplicația Kodi (ca în cazul majorității aplicațiilor Kodi) este puțin discutabilă. Modul în care îți verifică contul este greoi, în cel mai bun caz. Vi se oferă un cod de autentificare și o adresă URL în fereastra Kodi de care aveți la dispoziție două minute pentru a intra într-un browser pentru a vă autentifica. De asemenea, Kodi nu acceptă evidențierea textului, ceea ce înseamnă că va trebui să tastați totul în intervalul scurt de timp..

Cu toate acestea, odată ce faceți, aplicația funcționează destul de bine. Acesta acceptă numai fișierele video, dar este cel mai mult ceea ce utilizatorii Kodi au. Am înregistrat câteva erori în timpul procesului, dar nimic de care un repornire rapidă nu ar putea avea grijă. După ce faceți streaming, Drive on Kodi oferă rezoluția completă a conținutului cu mici sughițe pe parcurs. A ajunge acolo este enervant, dar plătiți merită.

Alte motive pentru care ne place Google Drive

Atragerea principală a unității Google este cât de ușor de utilizat. Dacă aveți un cont Gmail, aveți un cont Drive, încadrat cu o stocare gratuită de 15 GB. Este o ofertă generoasă, una care vă permite să vă plasați degetul în stocarea în cloud pe Kodi fără a vă crea un cont separat.

Deși nu se referă în mod special la suplimentul Kodi, Google Drive este, de asemenea, un instrument fantastic de colaborare. Puteți invita cu ușurință pe alții să contribuie la contul dvs., la vremea care împărtășește un folder specific sau doar un singur document. Integrarea cu suita de instrumente Google Office înseamnă că puteți edita și documente de la colaboratori fără a descărca fișiere.

Cu toate acestea, Drive are setul de probleme. După cum discutăm în revizuirea noastră Google Drive, serviciul este nefast când vine vorba de securitate și confidențialitate. Pentru mulți, este pur și simplu o rută directă către proiectul PRISM al ANS. La fel se poate spune și despre toate serviciile Google, deci Drive nu este în niciun caz singurul lucru de care ar trebui să vă faceți griji dacă utilizați un alt cont Google..

Dacă confidențialitatea contează pentru tine, cel mai bine este să te uiți în altă parte. În caz contrar, veți găsi un instrument de colaborare excelent, suficient de competent pentru a vă transmite streaming pe Kodi. Înscrieți-vă la 15 GB spațiu de stocare gratuit pentru a vedea în ce tabără intrați.

4. OneDrive

OneDrive este baza pentru Microsoft la crearea unei soluții cloud bazate pe cloud, precum Google Drive. Aveți acces la o suită de instrumente de birou online, cu posibilitatea de a invita colaboratori. În esență, Google Drive este în orice mod, cu excepția sub umbrela Microsoft.

Asemănările merg și la nivelul Kodi. Acest complement este exact același cu cel al unității Google, cu același dezvoltator, proces de conectare enervant și configurare buggy. Chiar și așa, aveți acces la contul dvs. OneDrive de la Kodi, care poate fi un plus uriaș dacă aterizați pe capătul Microsoft al soluțiilor de stocare în cloud.

Ca și în cazul Drive, nu aveți acces decât la fișierele video din contul dvs. Fluxurile se prăbușesc ocazional, dar, în general, se pornesc rapid și la rezoluție completă. Clipurile video scurte sau emisiile TV vor fi în regulă, dar lungmetrajele pot prezenta o problemă. Pentru transmiterea acestora, este mai bine să utilizați unul dintre cele mai bune suplimente neoficiale pentru Kodi.

Alte motive pentru care ne place Microsoft OneDrive

Punctul de preț al OneDrive este unul dintre punctele cheie de vânzare. Un plan gratuit vă oferă 5 GB de stocare, ceea ce este dezamăgitor în comparație cu Google Drive. Cu toate acestea, planul de 1,99 USD pe lună vă oferă de zece ori mai mult spațiu de stocare, așezat într-un teren de mijloc pe care puțini alți furnizori de stocare cloud îl oferă.

Chiar și pe planul gratuit, aveți acces la Office Online. Acestea sunt versiuni reduse ale aplicațiilor din Office 365, dar oferă totuși mult mai multă putere decât echivalentele Google. Funcțiile robuste din Word, PowerPoint și Excel nu vor fi utilizate de mulți, însă puținii care profită vor fi bucuroși să le aibă.

La fel ca majoritatea furnizorilor de stocare în cloud din SUA, există totuși o problemă cu privire la confidențialitate. Microsoft a fost raportat de mult timp ca având legături cu NSA, așa că nu așteptați să se păstreze ceva secret. În plus, datele dvs. nu sunt criptate în niciun fel, lăsând o țintă imensă dacă stocați ceva personal în contul dvs..

Acestea sunt câteva dintre preocupările pe care le aducem în revizuirea OneDrive. Cu siguranță, există o problemă cu privire la confidențialitate și securitate, dar nu una care afectează toate. Dacă stocați videoclipuri și muzică în contul dvs. și nu vă interesează cu adevărat cine îl vede, atunci veți găsi un furnizor ieftin cu OneDrive. Puteți încerca serviciul pentru dvs. cu un plan gratuit de 5 GB.

Gânduri finale

Mutarea media în cloud nu este o soluție ideală pentru Kodi, ci una care este oricum disponibilă. Veți avea acces la o cantitate mult mai mare de spațiu de stocare pentru bani mai puțini și nu va trebui să vă confundați cu configurarea unui NAS.

Dacă întâmpinați probleme în alegerea furnizorului potrivit pentru dvs., asigurați-vă că citiți recenziile noastre despre stocarea în cloud. Pentru o comparație între mere și mere, puteți consulta și câteva articole în care ne concentrăm câțiva furnizori unul față de celălalt, cum ar fi Dropbox vs Google Drive vs OneDrive.

Pentru cei care încep doar să Kodi, vă rugăm să consultați ghidul și arhiva noastră. Veți găsi sfaturi și trucuri pe platformă pentru a vă pune în funcțiune, inclusiv cele mai bune suplimente pentru kodi pentru sport. Ce părere aveți despre cloud storage pe Kodi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me