Cel mai bun hard disk extern pentru Xbox One în 2020: Game On

Sony și Microsoft au încercat tot posibilul să țină pasul cu cerințele jocurilor moderne în ceea ce privește puterea de procesare. Xbox One X și PS4 Pro și-au extins funcționalitatea sistemelor de bază în locul unei noi generații de console, oferind suport pentru jocuri 4K, texturi îmbunătățite și multe altele. 


Cu toate acestea, o zonă care a fost trecută cu vederea în acest proces este stocarea. Xbox One X, de exemplu, oferă doar 1 TB de capacitate. Deși acest lucru ar fi fost impresionant în urmă cu câțiva ani, jocurile au devenit mult mai mari în ultimii doi ani, ceea ce face ca hard disk-ul intern de 1 TB să arate patetic în comparație.

Dar, din fericire, puteți extinde spațiul de stocare al Xbox One cu un hard disk extern. În acest ghid pentru cel mai bun hard disk extern pentru Xbox One, vom prezenta cele mai bune alegeri pentru consola de jocuri Microsoft. Am scos unități din cel mai bun ghid extern al nostru pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune condiții de viteză, capacitate și calitate. 

Înainte de a ajunge la alegerile noastre, dorim să vorbim despre modul în care am făcut selecțiile noastre, precum și despre modul în care puteți utiliza un hard disk extern cu Xbox One.

Cel mai bun hard disk extern pentru Xbox One 2020

Alegerea celui mai bun hard disk extern pentru Xbox One

Totul ține de capacitate atunci când alegeți un hard disk extern pentru Xbox One. Deși nu recomandăm să alegeți o unitate pe alta bazată doar pe preț pe gigabyte, Microsoft îi place să includă texturi masive cu jocurile sale, în special cele care au fost îmbunătățite Xbox One X. 

Asta face ca jocurile să fie imense. Pentru câteva puncte de referință, Forza Motorsport 7 este de 95 GB, Gears of War 4 este de 103,3 GB și Halo 5: Guardians este de 107 GB. Combinat cu câteva jocuri mai mici – în cazul Xbox One X, în jur de 20 GB până la 25 GB – sunteți deja la jumătate din capacitatea hard disk-ului intern de 1 TB.

Capacitatea este ceea ce am căutat mai întâi, uneori cu costul vitezei. Acest lucru se datorează faptului că porturile USB de pe Xbox One și Xbox One X sunt doar USB 3.0, nu USB 3.1. Chiar dacă unitatea pe care o utilizați este compatibilă înapoi cu USB 3.0, nu veți putea profita de lățimea de bandă completă a discului. 

Acest lucru face ca SSD-urile externe, cum ar fi Samsung T5 sau SanDisk Extreme Portable, să fie mult mai puțin atractive (citiți recenzia noastră Samsung T5 și revizuirea SanDisk Extreme Portable). 

Deși pot funcționa cu Xbox One, nu veți putea profita pe deplin de viteza lor. Totuși, dacă aveți un venit disponibil și doriți cel mai rapid timp de încărcare posibil, cel mai bun ghid extern pentru hard disk SSD vă va ajuta să configurați. 

În mod normal, vă recomandăm cel mai rapid și rapid hard disk extern, dar nu este cazul pentru Xbox One. Deoarece este posibil ca consola să aibă o casă permanentă, unitatea care merge împreună cu ea poate avea și o casă permanentă. Din această cauză, este important să echilibrați viteza și capacitatea, în timp ce dimensiunea și factorul de formă iau o bancheta din spate.

Cum să utilizați un hard disk extern cu Xbox One

Conectarea unui hard disk extern la Xbox One este foarte simplă, deși acest lucru poate să nu fie evident la început. După achiziționarea unității dvs. – asigurați-vă că este USB 3.0 – deconectați-l și cablul și îndreptați-vă către Xbox One. După aceea, urmați acești pași: 

 1. Conectați hard disk-ul extern cu cablul USB inclus. Porturile USB din partea frontală și din spate a Xbox One vor funcționa. 
 2. După detectarea unității, selectați „dispozitiv de stocare format”.
 3. Dați unității un nume și selectați „instalați lucruri noi aici”. 
 4. În cele din urmă, selectați „dispozitiv de stocare format”.

Rețineți că dacă utilizați un hard disk extern cu date pe acesta, toate aceste date vor fi șterse atunci când formatați unitatea pentru Xbox One. Puteți afla mai multe despre asta în modul nostru de formatare a unui ghid extern de disc. 

De atunci, toate jocurile viitoare vor fi instalate pe hard disk extern. Dacă, din orice motiv, doriți să mutați jocurile și aplicațiile, puteți face acest lucru din pagina cu setările de stocare. Pentru a ajunge acolo, urmați acești pași:

 1. Selectați „setări”
 2. Accesați fila „sistem”
 3. Selectați „stocare”

Pe pagina de stocare, veți putea vedea titlurile pe care le-ați instalat în prezent, precum și spațiul disponibil pe hard disk-urile interne și externe. Dacă doriți să mutați jocuri și aplicații, selectați-le folosind casetele de selectare, apoi faceți clic pe „mutați selectați”. De acolo, puteți alege unde doriți să mutați aplicațiile.

Cel mai bun hard disk extern pentru Xbox One: Western Digital Book

În ceea ce privește capacitatea brută, nu există un hard disk extern mai bun decât Western Digital My Book. Deși factorul său mare de formă și nevoia de energie externă sunt de obicei contra, aceste dezavantaje nu contează la fel de mult pentru Xbox One. Este nevoie de un pic de configurare suplimentară, dar puteți obține multă capacitate pentru foarte puțini bani cu o carte a mea. 

Western digital-mea-book-1

Spre deosebire de ceva de genul Seagate Portable (citiți recenzia noastră Seagate Portable), Western Digital My Book este disponibilă până la 10TB. Aceasta este doar pentru versiunea cu o singură unitate. 

Western Digital oferă, de asemenea, o versiune cu două unități care se ridică până la 20 TB. Versiunea cu unități duale este livrată și cu RAID-0 preconfigurat, ceea ce ar trebui să îmbunătățească timpul de încărcare (citiți ce este ghidul RAID). 

Deoarece Cartea mea este o unitate pentru desktop, poate suporta capacități mult mai mari. Unitățile portabile, care au un factor de formă de 2,5 inci, au mai puțin spațiu fizic pentru a adăposti platourile, ceea ce înseamnă că nu puteți depozita cât mai multe date pe acestea. Mai mult decât atât, ele au performanțe mai slabe decât omologii desktop, întrucât capul de citire / scriere are mai puțin spațiu de mișcare. 

Cartea Mea rezolvă această problemă. În unitatea de 6 TB testată de noi se află un hard disk Western Digital Red, care este creat pentru stocarea atașată la rețea. 

Din cauza factorului de formă tradițional, Western Digital poate oferi mai multă capacitate și viteză, păstrând prețul pe gigabyte în jurul a ceva de genul Western Digital Elements (citiți recenzia noastră Western Elements Digital).

Alte motive pentru care ne place Cartea mea digitală occidentală

Dimensiunea mai mare a Western Digital My Book este neplăcută în timpul instalării, dar plătește în utilizare. Unitatea internă Western Digital Red are un efect surprinzător de bine, având în vedere că este un disc rotativ. 

Am observat viteze secvențiale de citire și scriere peste 200 MB / s în timpul testării noastre, cu o performanță excelentă de scriere aleatorie de aproximativ 12 MB / s. De fapt, Western Digital My Book a făcut lista noastră cu cele mai rapide hard disk-uri externe. 

Totuși, performanța de citire aleatorie nu a fost la fel de mare, ceea ce ar putea pune probleme cu Xbox One. Având în vedere viteza de scriere aleatorie pe care am notat-o, discul în sine nu ar trebui să restricționeze cât de repede instalați jocurile. Unele discuri mai lente au nevoie de timp pentru a scrie datele descărcate, ceea ce reduce timpul de instalare. 

Cartea mea Western Digital nu are această problemă, dar poate însemna perioade de încărcare ușor mai lungi. Totuși, „ușor” este cuvântul cheie. Renunți la un pic de viteză în timp ce joci jocul pentru a câștiga foarte multă viteză în timp ce îl descarci. Puteți vedea rezultatele testelor noastre complete și puteți citi gândurile noastre complete în revista noastră Western Western Digital Book.

Seagate Backup Plus Portabil

Seagate Backup Plus Portable este vărul rezervat al Western Digital My Book. Nu este disponibil în capacități masive, depășind 5TB, dar vine cu o estetică mai rafinată și un factor de formă mai mic. Gestionează și performanțele de citire aleatoare mai rapide, ceea ce ar trebui să ajute cu timpul de încărcare. 

seagate-backup-plus-portabil-1

Există o mulțime de variante ale Seagate Backup Plus Portable, așa că pentru această intrare, le includem pe toate. Există versiunea standard, care este disponibilă la capacități de 4TB și 5 TB și este cea mai ieftină dintre grămadă la scară preț-pe-gigabyte. 

Apoi, există versiunea Slim, care este disponibilă în capacități de 1TB și 2TB și vine cu un factor de formă mai mic. În sfârșit, există versiunea Ultra Touch, care este livrată cu un top din țesături, suport pentru USB-C și criptare hardware. 

Funcțiile suplimentare din versiunea Ultra Touch nu sunt cu adevărat relevante pentru Xbox One, așa că vă recomandăm să vă economisiți banii acolo. Versiunea Slim este mai mică și vine în mai multe culori, dar cu costul capacității. Pe de altă parte, versiunea standard este disponibilă la capacități mai mari, dar are aproximativ două ori lățimea unității Slim. 

În ceea ce privește viteza, Seagate Backup Plus Portable nu este la fel de rapid ca Western Digital My Book, dar acest lucru prezintă rar o problemă cu Xbox One. În timp ce îl testam pe un Xbox One X, nu am fost împiedicați de unitatea în timpul descărcărilor de jocuri, iar performanța de încărcare a fost la fel cu hard disk-ul intern al Xbox One. 

Alte motive pentru care ne place portabilul Seagate Backup Plus

În afara Xbox One, Seagate Backup Plus Portable este foarte impresionant. Acest lucru se datorează faptului că vine cu Seagate Toolkit, care oferă unității mult mai multă funcționalitate decât simpla stocare de fișiere noi. Când îl conectați la un computer sau Mac, veți fi preluat printr-o configurație online unde puteți înregistra unitatea și descărcați Setul de instrumente. 

După instalare, Toolkit vă va întreba dacă doriți să folosiți unitatea pentru a face backup copiilor sau a reflecta un hard disk existent. Funcția de oglindire face exact ceea ce implică numele. Ori de câte ori faceți ceva pentru unitate, se reflectă, această modificare se va reflecta în portabilul dvs. Backup Plus. Copiile de rezervă sunt similare, dar puteți alege anumite dosare și fișiere pe care doriți să le faceți backup. 

Din această cauză, Seagate Backup Plus Portable nu este doar o unitate excelentă pentru Xbox One, ci este, de asemenea, o parte esențială a unei soluții de rezervă 3-2-1 când utilizați unitatea cu un serviciu de backup online precum Backblaze (citiți Backblaze revizuire). Puteți vedea modul în care unitatea se încadrează în configurația respectivă în recenzia noastră Seagate Backup Plus Portable. 

Seagate Official Xbox One Game Drive

 

Seagate oferă o gamă de unități special pentru Xbox One și Xbox 360. Printre opțiuni se numără un SSD, o soluție mare de factori de formă și o unitate de joc standard, pentru care este această intrare.. 

Unitatea de joc standard este, în esență, o unitate normală Seagate Portable, cu o marcă suplimentară. Cu toate acestea, oferă câteva aspecte pentru Xbox One. 

-joc-seagate unitate

În primul rând, este gata să iasă din cutie. În loc să parcurgeți procesul de configurare a unității, așa cum am descris mai sus, tot ce trebuie să faceți este să îl conectați și să selectați cum doriți să vă stocați jocurile. Funcționează și în console, astfel încât să puteți duce biblioteca dvs. oriunde există un sistem. 

În plus, unitatea vine cu o ofertă suplimentară, în funcție de capacitatea achiziționată. Versiunea Game Pass, care este aceeași unitate cu un exterior alb, vine gratis cu o lună sau două luni de Xbox Game Pass gratuit. 

Game Drive este disponibil cu capacități de 2TB și 4TB, ceea ce, în comparație cu Western Digital My Book, nu este impresionant. Cu toate acestea, Seagate oferă și Game Drive Hub, care are o capacitate de 8TB. Pe lângă faptul că oferă mai mult spațiu de stocare, Game Drive Hub include și două porturi USB 3.0 pentru conectarea la periferice suplimentare.

Alte motive pentru care ne place unitatea de joc Seagate Xbox One

Pe lângă Game Drive și Game Drive Hub, Seagate oferă și un SSD Game Drive. Este disponibil cu capacități de 500 GB, 1 TB și 2 TB, dar nu l-am recomanda prin intermediul Game Drive standard. Deși veți vedea un beneficiu de performanță peste jocul standard Drive Drive, probabil că nu veți atinge viteza de 540 MB / s publicată.. 

După cum am văzut în recenzia noastră ADATA SD600, SSD-urile bazate pe USB 3.0 sunt limitate în ceea ce privește viteza lor, deoarece interfața prin care se transferă datele este maximizată. 

Performanța este neplăcută în comparație cu un SSD bazat pe USB 3.1 (citiți recenzia noastră pentru G-Drive G-Drive Mobile SSD pentru un exemplu). Din această cauză, SSD-ul Game Drive, deși merită prețul, este neutralizat de conexiune. 

În general, însă, atragerea principală a seriei Game Drive este estetica. Nu veți obține o mulțime de avantaje de performanță pentru o unitate standard Seagate Portable, în ciuda cheltuielilor cu aproximativ 30 de dolari în plus. Acestea fiind spuse, există noutăți pentru Xbox One. De exemplu, Seagate vinde în prezent un disc tematic Gear of War 5 care vine cu un conținut în joc.

Noțiuni de bază ale lui Toshiba Canvio

Dacă doriți să obțineți o mulțime de spațiu de stocare pentru foarte puțini bani, elementele de bază ale Toshiba Canvio sunt pentru dvs. Deși fragilă și puțin lentă, Canvio Basics este cea mai ieftină unitate pe care am revizuit-o pe cost-pe-gigabyte. Este epitomul funcției peste formă, dar asta ajunge să vă economisească ceva bani în acest proces. 

toshiba-Canvio-basics-2

Este o unitate portabilă, similară cu Seagate Backup Plus Portable și Game Drive, și disponibilă până la 4TB. Vă recomandăm să rămâneți cu modelul 1TB sau 2TB. Pe lângă performanțele mai rapide, capacitățile mai mici prezintă cea mai mare valoare. 

Modelul 4TB este din punct de vedere tehnic mai ieftin la o scară preț-pe-gigabyte, dar costul general mai mare arată rentabilități scăzute când vine vorba de performanță. 

Față de unitatea Seagate, elementele de bază ale Toshiba Canvio s-au comportat mai bine la citiri și scrieri secvențiale, cu o viteză de citire secvențială de 147,3 MB / s și o viteză de scriere secvențială de 154,1 MB / s. 

Cu toate acestea, performanța la întâmplare – în special citile aleatorii – a suferit. Bazele Canvio au avut aproximativ jumătate din viteza de citire aleatorie a Seagate Portable.

Acea compensare este calculată în performanța de scriere aleatoare. Similar cu cartea Western Digital My Book, elementele de bază ale Toshiba Canvio ar trebui să scrie jocuri rapid pe disc. Totuși, această compensare are o durată mai mare de încărcare.

Alte motive pentru care ne plac elementele de bază ale lui Toshiba Canvio

Ca și cartea Western Digital My Book, elementele de bază ale Toshiba Canvio sunt o unitate pe care în mod normal nu le-am recomanda. Acest lucru se datorează faptului că îi lipsește caracteristici esențiale, precum un utilitar de rezervă, în ciuda faptului că este mai ieftin decât concurența. Cu toate acestea, pentru Xbox One, aceste funcții suplimentare nu contează, făcând aspectele de bază ale Canvio mult mai atractive. 

Deși este portabil, vă recomandăm să păstrați elementele de bază ale Canvio într-un singur loc. Poate fi transportat, dar giulgiul flămând nu poate face față decât unei picături sau două înainte de a fi inutil. Economiile de costuri provin de undeva și, în acest caz, sunt de la calitatea construită. 

Chiar și așa, Toshiba Canvio Basics prezintă o mulțime de stocare suplimentară a jocului pentru foarte puțini bani. Dacă tot ceea ce vă preocupă este să vă măriți capacitatea, este un pariu sigur. Puteți afla mai multe în recenzia noastră de bază pentru Toshiba Canvio.

LaCie Rugged Mini

LaCie Rugged Mini este antiteza bazelor de bază ale Toshiba Canvio când vine vorba de construirea calității. Este construit ca un rezervor, cu un corp total metalic și un protector de șoc portocaliu. Dacă sunteți în mers și doriți să vă duceți jocurile cu dvs., LaCie Rugged Mini este hard disk-ul dvs. extern ideal. 

-LACIE robust-mini-1

Pe lângă faptul că este rezistent la ploaie, LaCie Rugged Mini poate face față unei picături de patru metri și până la 2.205 kilograme de presiune în timpul funcționării. Deși acest lucru nu este prea impresionant în comparație cu un SSD, faptul că LaCie poate oferi atât de multă protecție pe un disc de rotație nu ar trebui să treacă neobservat.. 

LaCie este deținut de fapt de Seagate, așa că toate pozitivele cu Seagate Backup Plus Portable se aplică și aici. Încă aveți acces la aceeași configurație fluidă și Seagate Toolkit. Deși acest lucru nu contează mult pentru Xbox One, este important dacă vreți să decideți să vă repuneți unitatea pentru computer. 

La fel ca elementele de bază ale Toshiba Canvio, unitatea este disponibilă până la 4TB, dar asta costă. Datorită calității suplimentare de construire, LaCie percepe cu aproximativ 25 USD mai mult decât alte HDD-uri portabile. Costul suplimentar înseamnă că puteți transporta cu ușurință întreaga bibliotecă de jocuri, fără riscul de a eșua.

Alte motive pentru care ne place LaCie Rugged Mini

Calitatea construită este motivul pentru care cumpărați LaCie Rugged Mini. În caz contrar, este o unitate destul de impresionantă. În timpul testării noastre, am observat o viteză de citire secvențială de 133,9 MB / s, o viteză de scriere secvențială de 27,9 MB / s, o viteză de citire aleatorie de 1,1 MB / s și o viteză de scriere aleatoare de 0,89 MB / s.. 

Interesant este că LaCie Rugged Mini este concentrat mult mai mult pe performanța citită decât pe performanța de scriere. Pentru Xbox One, asta înseamnă că tranzacționați cu o anumită viteză în timp ce descărcați un joc pentru o perioadă de încărcare mai rapidă. 

Deși alegerile noastre de mai sus vă vor oferi o viteză generală mai rapidă, LaCie Rugged Mini este prea în urmă. Acestea fiind spuse, va trebui să luptați cu jocurile care durează un timp pentru a le descărca dacă sunteți interesat să alegeți unul.

Pentru cei care intenționează să-și păstreze biblioteca de jocuri în staționare, LaCie Rugged Mini este pur și simplu un HDD extern costisitor și slab performant. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să vă duceți jocurile din mers, nu există niciun înlocuitor potrivit. Puteți afla mai multe în recenzia noastră LaCie Rugged Mini.

Gânduri finale

Pentru performanțe generale și capacitate, Western Digital My Book este cel mai bun hard disk extern pentru Xbox One. Cu toate acestea, costă portabilitatea. Dacă căutați ceva ce poate fi transportat, Seagate Backup Plus Portable poate zgâria această mâncărime. Dacă estetica este mai mult jocul tău, Seagate Game Drive este o soluție excelentă. 

Indiferent de alegerea dvs., unitățile de mai sus vor extinde stocarea Xbox One, păstrând timpul de încărcare scăzut. Acestea fiind spuse, există și alte opțiuni. Dacă doriți să cumpărați ceva mai mult, asigurați-vă că citiți și alte recenzii ale unităților de disc extern. 

Ce hard disk extern folosești cu Xbox One? De ce ai ales-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map