Cel mai bun hard disk extern din 2020: Topul nostru de stocare hardware

În ultimii ani, hard disk-urile au fost mult mai ieftine. Hard disk-urile mecanice și-au atins vârful de performanță, iar stocarea flash a devenit mai puțin costisitoare de fabricat, ceea ce înseamnă că acum puteți obține un spațiu de stocare extern, ieftin, multi-terabyte, ieftin. În acest ghid pentru cele mai bune hard disk-uri externe, vom arăta preferatele noastre.


Totuși, aceasta este o provocare, deoarece hard disk-ul extern care este cel mai bun pentru tine se bazează în mare măsură pe ceea ce îl folosești. Pe parcursul acestui ghid, vom oferi cele mai bune trei opțiuni în patru categorii: caracteristici, prețuri, viteză, performanță și garanție și asistență. La sfârșit, vom oferi alegerea noastră de top în general, precum și preferatele noastre pentru Xbox One și PlayStation 4. Dacă doriți, puteți să mergeți mai departe în graficul nostru de comparație.

Cel mai bun hard disk extern

Samsung T5

Am testat cele mai recente și mai mari hard disk-uri externe, iar Samsung T5 este cel mai bun pentru majoritatea oamenilor. Este rapid, portabil și extrem de durabil. Samsung T5 ReviewSamsung-t5-1249,99 USD 179.97Economisiți 70,02 USD (28%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 184.99(77 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 199,99(843 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy

Tipuri de hard disk-uri externe

Înainte de a intra în alegerile noastre, este important să vorbim despre diferitele tipuri de unități externe. Factori precum dimensiunea, viteza și interfața nu sunt variabile izolate. Adesea sunt determinate de unitatea în sine. La fel cum discurile și hard disk-urile îndeplinesc aceeași funcție în moduri diferite, unitățile de hard disk și unitățile de stare solidă fac același lucru.

HDD

Cel mai obișnuit hard disk pe care îl veți întâlni este un HDD. În clasamentul nostru de discuri externe, ne referim la acest tip de disc drept „rotire”. Acest lucru se datorează faptului că datele pe care le stocați sunt scrise și citite dintr-o serie de platouri asemănătoare cu discurile care sunt amplasate în incintă.

Aceste discuri se învârt în jurul și un cap de ac citește date din diferite puncte de pe disc. Deși nu este aceeași tehnologie, un mod bun de a gândi un hard disk învârtit este ca un disc de vinil. Capetele de citire și scriere pot sări în diferite puncte de pe disc pentru a citi datele stocate acolo sau pentru a scrie date noi.

Această abordare a stocării are un avantaj major: este ieftină. Unitățile de filare sunt în jur de zeci de ani, trecând de la sub patru megabyte în 1957 la 16 terabyți în 2019. Această inovație a permis unităților cu capacitate crescută să devină mai ieftine și mai mici, ceea ce este ideal pentru discurile externe.

Acestea fiind spuse, tehnologia datată are margini aspre. Viteza este o preocupare majoră în ceea ce privește discurile învârtite, întrucât este nevoie de timp pentru ca șefii unității să găsească datele de pe disc. Longevitatea este o altă preocupare. Discurile de filare din interior sunt sensibile, iar faptul că se învârte creează vibrații. În timp, vibrațiile respective vor face ca unitatea să fie mai lentă și, în cele din urmă, o va provoca.

Aceasta ignoră și problemele posibile cu deteriorarea unității. Deși hard disk-urile externe vin, de obicei, într-o incintă grea, câteva picături în unghiul drept pot face inutilizabile. Acestea fiind spuse, pentru a obține mult spațiu de stocare pentru bani puțini, HDD-urile externe sunt cel mai bun pariu.

SSD

Mult mai moderne sunt SSD-urile externe. În loc să folosească un disc de filare, aceste dispozitive folosesc module de memorie, unde datele sunt clipești pentru a fi stocate. Datele pe care le scrii pe unitate sunt implantate în modulul de memorie fără părți mobile, motiv pentru care se numește „unitate în stare solidă”. 

Există multe îmbunătățiri față de un disc de filare tradițional, datorită naturii nemecanice a unui SSD. Cel mai important, ratele de transfer sunt îmbunătățite. Deși scrierea fișierelor mari pe un SSD comparativ cu un HDD poate produce rezultate similare, stocarea solidă are avantajul de a putea scrie rapid în mai multe locuri pe modulele de memorie. 

Acest lucru se datorează faptului că nu există un cap fizic care trebuie să se miște. Dacă un HDD trebuie să citească informațiile din platoul unu și din platoul patru, va trebui timp pentru ca capul să se mute în ambele locații. Cu un SSD, acele locații pot fi găsite rapid, deoarece curentul electric este singurul lucru care trebuie să circule.

Viteza este îmbunătățită din cauza lipsei de piese mobile, la fel și rigiditatea, dar longevitatea are probleme. Deoarece datele sunt scrise direct în modulul de memorie, scrierea și eliminarea datelor dintr-o anumită zonă o dată și mai mult o va provoca. Din fericire, cea mai mare parte a fost rezolvată cu opțiuni moderne printr-un proces numit nivelare de uzură. 

Cea mai mare problemă cu această opțiune este însă prețul. Deoarece tehnologia este mai nouă, prețul unuia este mai mare decât un HDD în aproape fiecare scenariu. În plus, accesul la hard disk-uri mari este limitat în aplicațiile pentru consumatori, deoarece SSD-urile de mare capacitate sunt concentrate în mare măsură pe aplicații de tip enterprise.

Motive pentru utilizarea unui hard disk extern

În aproape toate cazurile, un hard disk extern va fi mai scump decât unul intern. Deși acest lucru are sens pentru cei care nu doresc să meargă să sape în computer, există și alte motive pentru că opțiunile exterioare sunt avantajoase pentru cele interioare.

portabilitate

Avantajul cel mai evident este portabilitatea. Hard disk-urile interne sunt blocate în aparatul dvs., ceea ce înseamnă că datele pe care le stocați nu pot fi accesate decât dacă utilizați un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Sync.com.

Hard disk-urile externe îți oferă libertatea de a prelua lucrările pe desktop din mers cu un singur cablu. Majoritatea alegerilor nu necesită alimentare externă, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt doar o conexiune USB sau Thunderbolt.

Fotografie și videografie

În afara de a lua fișiere din mers, discurile USB și Thunderbolt au utilizări pentru fotografi și videografi. Atunci când se înregistrează o înregistrare la fața locului, este dificil să stabiliți o bază de operații, iar bazându-vă doar pe metoda de stocare a camerei dvs. poate duce la rezultate dezastruoase.. 

Un hard disk extern rezolvă această problemă. Vă permite să configurați un laptop și să vă aruncați fișierele pe disc pe tot parcursul zilei, asigurându-vă că fișierele dvs. sunt protejate. În plus, aruncarea la o sursă externă în locul spațiului de stocare încorporat al laptopului înseamnă că puteți începe să editați imediat pe desktop.

Backup

În sfârșit, este o idee bună să folosiți stocarea portabilă pentru backup. Există câteva motive pentru asta. În primul rând, dacă ceva se întâmplă cu computerul și vă determină să pierdeți accesul la datele dvs., unitățile externe pot fi conectate la o altă mașină. Mai important, însă, este un instrument critic într-un plan de rezervă 3-2-1. 

Pentru a fi clar, asta înseamnă că o configurație externă nu este un înlocuitor potrivit pentru serviciile de backup online, cum ar fi Backblaze (citiți recenzia Backblaze). În schimb, este un pas în acest proces. 

Dacă aveți o copie de rezervă locală pe un hard disk extern și o copie de rezervă bazată pe cloud, cu un serviciu de backup online, vă va proteja de orice dezastru care poate apărea, indiferent dacă este acasă sau la centrul de date unde funcționează serviciul dvs. de backup online..

Alegerea stocării portabile pentru PC și Mac

Acum, când avem câteva elemente de bază, vom examina modul în care am făcut selecțiile noastre. Principala preocupare este echilibrarea factorilor care fac un hard disk extern extern. Unul poate avea transferuri excelente și un preț ridicat, de exemplu, sau altul ar putea oferi o valoare excelentă, dar o calitate scăzută a construcției. 

Mai presus de toate, am considerat valoare. Deși un termen ambiguu, valoare, pentru noi, este cât de bine sunt echilibrate performanța, caracteristicile și prețul. Asta înseamnă că Toshiba Canvio Basics, care este mult mai slab decât T5 de la Samsung, are șanse de luptă din cauza raportului său excelent preț-performanță și a calității decente a construcției. 

Prețul și performanța sunt simple, dar funcțiile devin dezordonate. Când analizăm funcțiile, suntem mulțumiți de aproape orice. Aceasta include ceva atât de mic precum includerea mai multor cabluri pentru conexiuni diferite în cutie sau la fel de mare precum legarea unei utilități de rezervă și protecție prin parolă cu unitatea. 

În afară de aceasta, am avut în vedere și perioade de asistență și garanție. Aproape toate hard disk-urile externe au o garanție limitată, dar diferă de la opțiune la opțiune. Am considerat durata garanției, cât de ușor a fost să profitați și prevederile aplicate din cauza clauzei „limitate”.

Cum am testat

Am testat fiecare unitate folosind același proces pentru a ne asigura că sunt pe un teren de joc egal. Acest lucru a început prin a-l comanda pe Amazon, așa că nu am testat un eșantion de cireș, despachetându-l și conectându-l la un computer. 

După aceea, am rulat discul prin repere, am setat informațiile despre ambalaj și garanție și am ajuns să scriem recenzia. Prin ocolirea eșantioanelor de recenzori, vom putea testa dispozitivele care provin din același loc pe care le veți obține, pentru a ne asigura că rezultatele noastre se aliniează cât mai aproape posibil..

Cea mai bună comparație cu hard disk extern

Caracteristici

După cum am menționat, caracteristicile sunt largi pentru hard disk-urile externe. Uneori, o unitate poate include nimic altceva. Îl conectezi și te apuci să îl folosești. Deși o abordare de acest fel este acceptabilă, există lucruri pe care le căutăm atunci când vine vorba de caracteristici. 

Cel mai important, căutăm utilități care vin însoțite de unitate, precum un instrument de rezervă, protecție prin parolă și criptare, pentru a numi câteva. În afară de aceasta, avem în vedere calitatea generală a construcției și ceea ce este inclus în caseta din această secțiune.

Samsung T5

Samsung nu lasă piatră neîntreruptă când vine vorba de T5. În afara cutiei, primiți unitatea, care este mai mică decât o carte de vizită, un cablu USB Type-C la USB Type-C și un cablu USB-C la USB-A. Ambele cabluri sunt învelite cu o curea Velcro care este atașată la unitate, ceea ce face ca întregul pachet să fie ușor de transportat. 

configurare samsung-t5

Unitatea este construită și ambalată de minune, dar ceea ce iese în evidență cel mai mult este protecția sa prin parolă. Când configurați unitatea, vi se va cere să instalați un utilitar unde îl puteți gestiona. Acolo, puteți seta o parolă, care va fi necesară la fiecare conectare a unității. 

În plus, acesta acceptă Android din cutie, pe care puține unități îl fac. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Samsung T5.

Western Digital My Book

Cartea mea Western Digital este opusul T5. Este mare și voluminoasă, concentrându-se pe o soluție de rezervă pentru desktop. Acestea fiind spuse, vine cu acces la întreaga gamă de funcții Western Digital, ceea ce înseamnă că se poate transforma în ceva mai mare decât doar un hard disk extern supradimensionat.

Western digital-mea-book-1

În mod implicit, puteți să setați o parolă, dar Cartea mea vine în cont propriu când săriți la celelalte utilități. Acestea includ un instrument de rezervă, un instrument de securitate și un utilitar general care acoperă multe categorii. Cu ajutorul lotului, puteți cripta dispozitivul, configura configurații de stocare avansate cu RAID (citiți ce este ghidul RAID) și faceți backup pentru unitatea dvs.. 

Aflați mai multe în revista noastră digitală Western Book.

Seagate Backup Plus Portabil

Seagate este unic prin faptul că oferă o mulțime de funcții, indiferent de nivelul de unitate pe care îl achiziționezi. În afara carcasei, care merită un cost suplimentar, Backup Plus Portable are acces la aceleași utilități ca și Seagate Portable normal.

seagate-backup-plus-portabil-1

Aceste utilități se prezintă sub forma Seagate Toolkit, care poate fi utilizat pentru a face backup pentru computer sau pentru a reflecta un hard disk existent. În plus, vi se solicită acest lucru în timp ce configurați unitatea, ceea ce înseamnă că nu va trebui să mergeți în căutarea utilității după ce ați copiat datele acesteia. 

Deși îi lipsește unele dintre caracteristicile My Book și T5, Backup Plus Portable este un pachet ieftin, portabil și bogat în funcții. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră de Seagate Backup Plus Portable.

Preț

Prețul este dificil pentru hard disk-urile externe, nu pentru că se întâmplă ceva înșelător – citiți serviciile noastre de găzduire web pentru a vedea un exemplu, dar pentru că trebuie luată în considerare capacitatea. Pentru această secțiune, nu numai că avem prețul general al fiecărei unități, ci și prețul pe gigabyte, astfel încât să puteți compara mai precis unitățile. 

În plus, trebuie luate în considerare ratele de transfer și stilul de acționare. Stocarea bazată pe bliț, de exemplu, va fi întotdeauna mai scumpă decât unitățile mecanice, dar nu am vrut să le scoatem din rotație. Avem în vedere valoarea generală pe care o obțineți pe gigabyte, nu doar prețul.

Seagate Portable

Fiecare gigabyte, unitatea standard Seagate Portable este cea mai ieftină pe care am testat-o. La adăugare, însă, diferența dintre aceasta și alte unități externe pentru blackbox, cum ar fi Toshiba Canvio Basics și WD Elements, este minimă. Ceea ce face diferența este caracteristicile. 

Seagate Portable
Evaluare editor: 1 TB44,99 USD2 TB55,99 USD4 TB91,99 USD8 TB141,99 USD$ 44.99Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon99,99 USD 55.99Economisiți 44,00 USD (44%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon119,99 USD 91.99Economisiți 28,00 USD (23%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 256.53(333 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 141.99Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon

Ca și în cazul Backup Plus Portable, puteți utiliza Seagate Toolkit, ceea ce înseamnă că backup-urile și oglinzile pentru unități sunt un joc corect. Unitățile de bază și elementele Canvio nu sunt dotate cu caracteristici, așa că, deși Seagate Portable este similar cu unitățile aproape în toate privințele, funcțiile sale îl situează cu un pas deasupra lor. Citiți mai multe în recenzia noastră Seagate Portable. 

Western Digital My Book

Așa cum am menționat, Cartea mea este o soluție de backup concentrată pe desktop, ceea ce înseamnă că are capacități ridicate. Pe măsură ce spațiul de stocare crește, prețul pe gigabyte scade, ceea ce face ca cărțile mele să fie o valoare nebună pentru bani. Dacă aveți tot ceea ce vă privește spațiul de stocare, nimic nu este mai ieftin decât Cartea Mea. 

Western Digital My Book
Evaluare editor: 3 TB89,99 USD4 TB97,50 USD6 TB129,99 USD8 TB149.96 USD10 TB197,00 $$ 89.99Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon99,99 USD 89.99Economisiți 10,00 USD (10%)(668 Recenzii) Cumpără pe Best Buy$ 97.50Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon118,96 USD 99.99Economisiți 18,97 USD (16%)(20 Recenzii) Cumpărați pe Walmart119,99 USD 99.99Economisiți 20,00 USD (17%)(1680 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy$ 129.99Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon159,99 USD 129.99Economisiți 30,00 USD (19%)(294 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy299,99 USD 149.96Economisiți 150,03 USD (50%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon209,99 USD 159.99Economisiți 50,00 USD (24%)(1029 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy299,99 USD 197.00Economisiți 102,99 USD (34%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 289.99(117 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy

Acest lucru se datorează în mare măsură factorului de formă. Spre deosebire de celelalte alegeri ale noastre, cartea mea nu poate fi transportată cu ușurință, mai ales având în vedere că are nevoie de energie externă. În esență, este doar un HD de 3,5 inch într-o carcasă USB 3.0, ceea ce reduce costurile considerabil. 

SanDisk Extreme Portable

Deși este mai scump decât orice opțiune pentru blackbox de pe piață, SanDisk Extreme Portable se remarcă ca unul dintre cele mai ieftine SSD-uri portabile. Este și mai impresionant, având în vedere că funcționează aproape la fel de bine ca SSD mobil T-G și G-Technology G-Drive, în timp ce este mai mic și rezistent la apă. 

SanDisk Extreme Portable
Evaluare editor: 250GB72,99 USD500GB89,00 USD1TB156,39 USD2TB329,99 USD99,99 USD 72.99Economisiți 27,00 USD (27%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon109,99 USD 72.99Economisiți 37,00 USD (34%)(2 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 99.99(95 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy169,99 USD 89.00Economisiți 80,99 USD (48%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon129,00 USD 89.00Economisiți 40,00 USD (31%)(7 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 129.99(671 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy$ 156.39Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon$ 261.29(6 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 249.99(211 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy$ 329.99Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon549,99 USD 446.46Economisiți 103,53 USD (19%) Arată recenzii Cumpărați pe Walmart$ 449.99(154 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy

Totuși, ceea ce face din calitatea construirii, îi lipsește caracteristicile. Unitatea este livrată cu un program care criptează datele dvs. numite SecureAccess. Acestea fiind spuse, este o versiune „lite” a software-ului plătit. Este un instrument îngrijit, dar protecția prin parolă sau un utilitar de rezervă ar fi bine. Cu toate acestea, este o valoare excelentă despre care puteți afla mai multe despre recenzia noastră.

Viteză și performanță

Ne testăm hard disk-urile folosind patru criterii de referință. Două sunt utilizate pentru viteze de transfer, iar celelalte două sunt folosite pentru a verifica erorile. Între cei patru, sperăm să obținem o viziune cât mai holistică a performanței pe care este posibilă discul. 

Este important să notăm că nu luăm în considerare prețul. După cum era de așteptat, SSD-urile au șters podeaua cu HDD-urile din cauza modului în care stochează datele. Asta nu înseamnă că un disc tradițional de filare este o alegere proastă, mai ales dacă încercați să economisiți bani. 

Samsung T5

T5 a fost mai rapid decât majoritatea driverelor pe care le-am testat în aproape fiecare categorie. Acesta a fost bătut de G-Drive și SanDisk în citiri secvențiale și de SSD-ul mobil în lecturi aleatorii. Acestea fiind spuse, a fost mai rapid decât la scrierea secvențială și la întâmplare și în timpul transferului nostru de folder de 2,3 GB.

Samsun-t5-CrystalDiskMark

În ceea ce privește erorile, nu există. În timpul testării, am avut CrystalDiskInfo deschis pentru a monitoriza starea unității, inclusiv temperatura și rata de eroare. Chiar și în timpul unei scanări intense de eroare, unitatea a rămas rece și consecventă, indiferent cât de greu a funcționat. 

SSD mobil G-Drive G-Technology

Performanța devine vădită atunci când există atât de multe valori de luat în considerare. Deși prima noastră alegere, T5, a fost mai performantă decât G-Drive Mobile SSD în unele categorii, nu a reușit să o bată în toate. SSD-ul mobil a fost mai rapid pe lecturi aleatorii și secvențiale și a rămas în urmă atunci când a fost vorba de transferul nostru de 2,3 GB. 

g-drive-mobil-CrystalDiskMark

Deși nu am calculat marja de eroare – nu suntem scriitori, nu statistici – vorbim despre fracțiuni de secundă. Toate celelalte erau copacetice, adică nu au existat erori după scanarea noastră profundă. Acestea fiind spuse, am observat ceva interesant în privința unității atunci când era în CrystalDiskInfo. 

A apărut ca SSD SanDisk X600 M.2. Având în vedere că ambele sunt deținute de Western Digital, există o mare probabilitate ca SSD-ul mobil să fie doar un M.2 X600 într-un șasiu robust. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră SSD mobil G-Drive. 

SanDisk Extreme Portable

Discul SanDisk a bătut SSD-ul T5 și G-Drive Mobile în citiri secvențiale, dar a rămas în urmă în toate celelalte categorii. Acestea fiind spuse, a rămas doar în urmă cu puțin. De exemplu, T5 a apelat la 160,1 megabytes pe secundă la citiri aleatorii și SanDisk a înregistrat la 159 MBps.

ssandisk-extremă-portabil-review-CrystalDiskMark

Ceea ce este interesant este faptul că a fost mult diferit decât SSD-ul mobil G-Drive, în ciuda faptului că SSD-ul G-Drive Mobile are un SSD SanDisk în interior. Diferența nu este uriașă, dar a fost mai aproape de T5 în general. Acestea fiind spuse, oferta SanDisk este cu aproximativ 50 de dolari mai ieftină decât SSD-ul mobil G-Drive la 2 TB, deci diferența mică de performanță nu este o problemă mare.

Garanție și asistență

Ultima noastră etapă se concentrează pe garanție și asistență. Spre deosebire de cei mai buni furnizori de VPN, care oferă adesea asistență excepțională, producătorii de hardware vă oferă puțin sprijin. Totuși, asta nu îi scoate din cârlig. Căutăm discuri care au companii care depășesc și se pot bucura de ajutor prin auto-ajutor și contact direct. 

Ne uităm și la perioada de garanție din această secțiune. Pe lângă cât durează, vom lua în considerare prevederile și cât de ușor este să profitați. 

SSD mobil G-Drive G-Technology

SSD-ul mobil G-Drive este singura unitate pe care am testat-o ​​care oferă o garanție limitată de cinci ani. Acest lucru justifică parțial prețul ridicat, deoarece majoritatea SSD-urilor externe oferă doar trei ani. În plus, nu există atât de multe prevederi. Dacă există probleme cauzate de G-Technology, îl vei repara sau înlocui gratuit. 

g-drive-mobil-knowledgebase

G-Technology oferă o bază de cunoștințe adecvată pentru asistență pentru produsele sale, care se văd foarte rar la producătorii externi de hard disk. Acolo, veți găsi descărcări, specificații pentru produse, întrebări frecvente și ghiduri de pornire. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți contacta prin e-mail, dar resursele de auto-ajutor ar trebui să fie suficiente. 

Samsung T5

Samsung oferă o garanție limitată de trei ani pe unitățile T5. La fel ca majoritatea garanțiilor limitate, acoperă doar probleme legate de fabricarea unității. Nu sunt onorate daunele rezultate din procesul dvs. de expediere sau distribuitor.

Samsung-t5-2

Acestea fiind spuse, Samsung, cu gama largă de produse, are o parte din asistența pe care am văzut-o. Deși există puțină documentație de asistență dincolo de ceea ce obțineți în cutie, există trei metode de contact, care este prima pentru orice producător de hardware pe care l-am văzut. Puteți programa o reparație internă, puteți trimite un e-mail echipei de vânzări sau puteți apela un reprezentant de asistență.

Seagate Backup Plus Portabil

Seagate Backup Plus Portable, și tot discul Seagate în acest sens, vine cu un suport excelent. Obțineți doar o garanție limitată de doi ani, ceea ce are sens, deoarece este o unitate mai ieftină, învârtită, dar există multe opțiuni de asistență. În plus față de articolele bazate pe cunoștințe, există instrumente automate de depanare, precum și asistență pentru telefon și e-mail.

seagate-backup-plus-portabil-2

Mai mult, Seagate oferă abonamente de la Rescue pentru aproape nimic. Acest serviciu este ca o poliță de asigurare pentru datele dvs., ceea ce înseamnă că Seagate va încerca să-l restaureze în cazul în care datele dvs. sunt corupte. La 14,99 USD timp de trei ani, nu ne putem plânge. Acestea fiind spuse, ar trebui să utilizați și un serviciu de backup online.

Cel mai bun hard disk extern

Toate lucrurile avute în vedere, Samsung T5 este cel mai bun SSD portabil. Este scump, dar aplică toate defectele observate în concurenții săi SSD externi. Este disponibil cu capacități utilizabile. Spre deosebire de ADATA SD600, care este disponibil numai până la 512 GB, T5 vine în capacități de 1TB și 2TB (citiți recenzia noastră ADATA SD600). 

Samsung-t5-1

Acest lucru, combinat cu ratele de transfer fără compromisuri, face ca T5 să pară mult mai atractiv. Începând cu peste 150 de dolari, unitatea este scumpă, dar nu veți găsi performanțe atât de mari într-un pachet atât de mic pentru nimic mai puțin. 

În plus, caracteristicile sunt excelente. Este singura unitate pe care am revizuit-o, care acceptă Android din cutie, oferă protecție prin parolă și vine cu cabluri pentru conexiuni USB Type-C și USB-A. De asemenea, este portabil, care cântărește doar 51 de grame și măsoară mai mic decât o carte de vizită.

Este pachetul complet, protejat de o carcasă din metal robust și susținut de o garanție generoasă de trei ani. Dacă căutați viteză, portabilitate și capacitate, T5 oferă. 

Cel mai bun hard disk extern PS4

Nu există opțiuni exclusive pentru PS4, în afara unei opțiuni marcate de Seagate. Spre deosebire de Xbox One, pe care îl vom atinge în continuare, jocurile PS4 nu sunt atât de mari, punând accentul pe portabilitate. Deși există o mulțime de opțiuni, vom scoate un strigăt elementelor WD. 

-digitale-elemente-2 occidentale

Nu a făcut ghidul principal, dar în revista noastră de Elemente Digitale occidentale puteți vedea că este un disc solid, mai ales dacă doriți mult spațiu de stocare la prețuri ieftine. Varianta 4TB vă va face timid de 100 de dolari și, deși este un pic lent, prețul pune în rușine orice SSD extern pe piață.. 

Dacă doriți să îmbunătățiți viteza și nu vă gândiți că au scăzut capacitatea, un SSD portabil, cum ar fi G-Drive Mobile SSD sau T5, vă vor încărca jocurile mai rapid. Pentru capacitate și preț, totuși, trebuie să-l oferim unității Elements pentru PS4. 

Cel mai bun hard disk extern Xbox One

Orice unitate poate fi utilizată cu Xbox One conectând-o la unul dintre porturile USB. Spre deosebire de PS4, capacitatea de stocare este o preocupare majoră. Microsoft se bucură să folosească texturi necomprimate, conducând titluri de primă parte pentru a ocupa 100 GB sau chiar 200 GB spațiu. Din această cauză, este ideală o opțiune de mare capacitate, cu costuri reduse, precum Western Digital My Book. 

Xbox One și Xbox One X sunt mai mici decât PS4 Pro, astfel încât vă puteți permite să oferiți spațiu suplimentar lângă consolă. Acestea fiind spuse, Cărțile mele vin cu o mulțime de funcții care vor fi irelevante atunci când conectați la o consolă, și anume criptarea și backup-ul. 

În plus, are nevoie de putere suplimentară. Dacă aveți nevoie doar de puțin spațiu suplimentar, un SSD portabil vă va permite să încărcați jocurile mai repede. Xbox One X, în special, este destul de rapid de unul singur, de aceea este mai puțin îngrijorător aici decât în ​​cazul PS4 Pro. 

Gânduri finale

Samsung T5 se remarcă ca cea mai bună opțiune, nu numai pentru viteza și calitatea sa de construcție, ci și pentru dimensiunile sale compacte, suportul excelent și multe caracteristici. Acestea fiind spuse, prețul său este ridicat, în special pentru cei care nu au nevoie de viteze de transfer nebun. Dacă ești tu, o simplă unitate de tip blackbox, cum ar fi Seagate Portable sau Western Digital Elements, va face minuni. 

În cele din urmă, se reduce la nevoile tale. Dacă sunteți interesat să faceți o copie de rezervă a mașinii dvs., WD My Book va fi o potrivire ideală. Dacă doriți, să spunem, să folosiți o unitate externă ca cache Adobe Premiere Pro, totuși, Samsung T5 va funcționa mai bine. 

Ce hard disk extern folosești? De ce ai ales-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Cele mai bune întrebări externe pe hard disk

Cum să faceți backup pentru computer pe un hard disk extern

Puteți face backup computerului pe un hard disk extern manual sau utilizând software. Dacă o faceți manual, trageți și fixați fișierele și folderele pe care doriți să le faceți backup la unitate. Dacă doriți să utilizați software, există instrumente disponibile, precum Backup Google, Paragon Backup și EaseUS Todo Backup. 

Cum să formatați un hard disk extern

Pe Windows, puteți să faceți un format făcând clic dreapta pe unitatea din File Explorer și selectând „format”. Pe macOS, puteți să formatați folosind Disk Utility, pe care îl puteți găsi căutând în Spotlight. 

Cum să partiționați un hard disk extern

Pentru Windows și macOS, unitatea trebuie mai întâi să fie formatată. Pe Windows, puteți partiționa un hard disk extern făcând clic pe cheia Windows + X și selectând „management disc”. Acolo, faceți clic dreapta pe hard disk extern și selectați „new simple volume”. Pe macOS, deschideți Disk Utility, căutând pe Spotlight și selectați fila „partiție”. 

Cum să utilizați un hard disk extern pe PS4

Conectați unitatea folosind un port USB pe PS4 și porniți-l. Accesați meniul de setări și selectați „dispozitive”, apoi „Dispozitiv de stocare USB”. Acolo, găsiți hard disk-ul extern și selectați „format ca stocare extinsă”. Rețineți, totuși, că acest lucru va șterge totul de pe unitate. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me