Cel mai bun hard disk extern 4TB pentru 2020

Dacă sunteți pe piață pentru un hard disk extern cu scopul de a face o copie de siguranță a computerului dvs., 4TB are dimensiunea perfectă. Deși poate părea excesiv – un descărcător modest se poate lupta să completeze 1TB – capacitatea mai mare se va dovedi utilă în timp. În acest ghid pentru cel mai bun hard disk extern 4TB, vă vom arăta cele preferate. 


Am luat note din cel mai bun ghid extern pentru hard disk-uri, dar nu am pur și simplu port portițele la acest ghid. SSD-urile externe, care domină domeniul în ceea ce privește performanța și portabilitatea, nu au reușit să le ajute la capacități mai mari, ceea ce le face unideale pentru backup. În schimb, opțiunile pe care le-am ales se concentrează pe capacitatea brută peste viteză. 

În ciuda acestui fapt, avem câțiva interpreți solizi, inclusiv cea mai bună alegere a noastră, Western Digital My Book. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la opțiunile noastre, să vorbim despre cum le-am făcut.

Cel mai bun hard disk extern 4TB 2020

Alegerea celui mai bun hard disk extern 4TB

Spre deosebire de cel mai bun hard disk extern de 1 TB și cel mai bun ghid extern de 2TB, nu ne concentrăm pe viteza brută în acesta. Deși performanța este importantă, 4TB este o capacitate în care începeți să intrați pe un adevărat teritoriu de rezervă, aruncând portabilitatea și grăbiți fereastra în favoarea unui spațiu mai mare. 

Puteți obține cele mai bune din ambele lumi dacă sunteți dispus să achiziționați câteva unități cu capacitate mai mică, dar aceasta este despre singura dvs. opțiune. Așa cum am văzut în cel mai bun ghid extern pentru hard disk-ul nostru SSD, dispozitivele de stocare flash, cum ar fi Samsung T5, apar la 2 TB (citiți recenzia Samsung T5). La această capacitate, majoritatea SSD-urilor portabile costă și peste 300 de dolari, ceea ce reprezintă o vânzare dificilă. 

Din această cauză, ne vom concentra pe unitățile de discuri externe – dispozitive care folosesc un disc rotativ pentru a stoca date – în loc să le flash pe un cip. Soluțiile arhivistice nu au nevoie de viteză de aprindere, așa că aici nu ne preocupă prea mult. Cu toate acestea, unitatea trebuie să fie suficient de rapidă pentru a susține scrierea unor cantități mari de date simultan. 

Deși ne-am uitat la performanțele de citire – va trebui să vă obțineți datele la un moment dat – am fost mai preocupați de performanța de scriere. Dacă o unitate are performanțe reduse de scriere și încercați să o utilizați pentru backup, asta înseamnă că tamponul se va completa foarte repede, încetinind rata de transfer de date la o rampă. 

Având în vedere acest scop, unele dintre aspectele pe care le considerăm de obicei nu mai sunt relevante. Factorul de formă și portabilitatea nu au considerații ridicate și nici rigiditatea. 

Calitatea generală a construcției este încă importantă – unitatea trebuie să fie acoperită cel puțin în plastic decent, dar construcția robustă de genul SSD mobil G-Drive G nu este la fel de critică (citiți G-Technology G-Drive Mobile Recenzie SSD). 

Sunt mult mai importante decât calitatea construirii. Ca soluții de arhivare, hard disk-urile 4TB trebuie să includă software care vă permite să faceți backup pentru sistemul dvs. Protecția prin parolă, suportul RAID și criptarea hardware nu sunt esențiale, dar sunt plăcute să le vezi. 

Cel mai bun hard disk extern 4TB: Western Digital My Book

Dacă sunteți în căutarea unui hard disk extern fiabil și de mare capacitate, este greu să învingi Cartea Western Western. Deși discul rotativ din interior l-a exclus din cel mai de încredere ghid al nostru de discuri externe, totuși a câștigat un loc pe cea mai rapidă listă de discuri externe. Nu este la fel de rapid ca SSD-urile externe, dar Cartea mea pune în rușine orice alt HDD extern. 

Western digital-mea-book-1

Performanța secvențială este cu mult peste egal, cartea mea atingând viteze de citire și scriere peste 200 MB / s. Chiar și pentru un HDD extern bazat pe desktop, această performanță este impresionantă. 

De obicei, așteptăm 150 MB / s la 170 MB / s pentru soluții desktop și 130 MB / s la 150 MB / s pentru cele portabile, punând Cartea Mea cu cel puțin 30 MB / s peste concurență în performanță secvențială.. 

Performanța la întâmplare nu este la fel de impresionantă. Cartea Mea a încetinit în citiri aleatorii, înregistrând un ritm cu puțin mai puțin de 0,6 MB / s. Cu toate acestea, performanța de scriere aleatoare a fost solidă. Acesta a marcat în jur de 12 MB / s pentru scrieri aleatorii, arătând că Cartea Mea este concentrată pe copierea de rezervă a datelor deasupra tuturor celorlalte. 

De asemenea, caracteristicile sunt înapoi. Western Digital include o serie de utilități gratuite pe care să le utilizați cu Cartea mea. Standardele sunt contabilizate, inclusiv o utilitate de rezervă, dar Western Digital include și unele probe ciudate. Cu ajutorul suitei de utilități, puteți seta o parolă, configurați opțiuni avansate de stocare și chiar puteți configura un tablou RAID (citiți ghidul nostru RAID). 

Alte motive pentru care ne place Cartea mea digitală occidentală

Deși acest ghid este axat pe unități 4TB, este posibil să doriți să luați în considerare alte capacități dacă sunteți interesat de cartea Mea. Modelul cu o singură unitate merge de la 3TB la 10TB. Nu dezacordăm unitățile 3TB – citiți cel mai bun ghid extern pentru hard disk-ul 3TB pentru a afla de ce – dar capacitățile mai ridicate sunt solide. 

Modelul cu unități duale este totuși mai interesant. Western Digital oferă o variantă a cărții mele, care vine cu două unități în loc de una și este disponibilă cu capacități de 12TB, 16TB și 20TB. În plus, cele două unități sunt preconfigurate în RAID-0, permițându-vă să striviți datele pe ele pentru o performanță și mai bună. 

În plus, este ieftin. Cartea mea cu un singur disc este prezentată la Western Digital My Book, care, pentru 10 TB de stocare, este o afacere bună. Acestea fiind spuse, versiunile cu unități duale sunt destul de scumpe, varianta 20TB costând 700 USD. Chiar și așa, modelul cu unități duale vine cu RAID-0 și suport oficial USB 3.1 Gen 1. Puteți afla mai multe despre asta în revista noastră Western Western Digital Book. 

 

Desktop de extindere Seagate

Dacă vă place Western Digital My Book, dar doriți să economisiți și mai mulți bani, desktopul Seagate Expansion este pentru dvs. Nu funcționează aproape la fel de bine cu Cartea mea și nici nu este inclusă într-o variantă cu două unități, dar puteți obține cele mai multe funcții pentru puțin mai puțin.

-expansiune-seagate pentru desktop

La 4TB, Desktop Expansion este cu 20 de dolari mai ieftin decât Cartea mea la momentul scrierii, ducând prețul pe gigabyte până la doi centi din cei doi centi și jumătate din Cartea Mea. Obțineți aceeași cantitate de spațiu de stocare și multe din aceleași funcții, dar tranzacționați performanțe în acest proces. 

Seagate face publicitate cu o viteză maximă de 160 MB / s, care se referă la performanța secvențială. Cu toate acestea, pe baza experienței noastre cu unitățile noastre Seagate – citiți un exemplu al revistei Seagate Portable – este sigur să așteptăm mai puțin. Desktop Expansion va funcționa mai bine decât omologul său portabil, dar nu la nivelul Western Digital My Book. 

Din fericire, primiți multe din aceleași funcții. Așa cum este cazul tuturor unităților Seagate, aveți acces la Seagate Toolkit. Deși nu este la fel de robust ca utilitățile pe care le include Western Digital, Toolkit are o mulțime de funcționalități. Cu acesta, puteți face backup sau oglindi un hard disk existent, precum și configurarea tipului de program și a copiei de rezervă.

Alte motive pentru care ne place desktopul de extindere Seagate

Desktop Seagate Expansion este simplu atunci când vine vorba. Cutia cu totul negru stă pe partea sa cu un design unic în piramidă pe o parte. În afara unității în sine, tot ce obțineți este un cablu USB 3.0 de 18 inci, un adaptor de alimentare și un ghid de pornire rapidă. 

Probabil că nu veți avea nevoie de el. Seagate oferă o configurație extraordinar de fluidă în toate produsele sale, inclusiv LaCie Rugged Mini (citiți recenzia noastră LaCie Rugged Mini). 

După conectarea unității, veți găsi o aplicație preîncărcată, care vă va direcționa către site-ul web al Seagate. Acolo, veți putea înregistra unitatea, descărcați Setul de instrumente și puteți achiziționa un plan de recuperare a datelor de salvare, dacă doriți. 

Din fericire, nu trebuie să parcurgi acest proces dacă nu vrei. Seagate face convenabil să folosiți unitatea în modul în care considerați potrivit, toate oferind instrumente pentru a vă sprijini produsul. Deși nu funcționează la fel de bine și nici nu are la fel de multe caracteristici ca Cartea mea, un desktop Seagate Expansion este încă foarte mare. 

Seagate Backup Plus Portabil

Seagate Backup Plus Portable este o versiune redusă a desktop-ului Expansion, dar cu și mai multe funcții. De fapt, Seagate vinde și o unitate portabilă de expansiune, dar văzând că nu funcționează la fel de bine ca și versiunea pentru desktop și este mai scump, o omitem din acest ghid. 

seagate-backup-plus-portabil-2

Înlocuirea acestuia este Backup Plus Portable, care nu numai că este mai ieftin, dar vine cu mai multe funcții. Seagate vinde trei versiuni ale unității, dar doar una este disponibilă în 4TB. Unitatea este disponibilă în capacități de 1TB, 2TB, 4TB și 5TB, primele două fiind oferite într-un model Slim, iar cele de-al doilea în factorul de formă standard. 

Există, de asemenea, versiunea Ultra Touch, care, din păcate, este disponibilă până la 2 TB. Chiar și așa, dacă decideți că nu aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar, unitatea Ultra Touch este o opțiune excelentă. Este aceeași unitate cu aspect și performanță, dar vine cu criptare AES-256 și suport USB-C (citiți descrierea noastră de criptare).

În ceea ce privește funcțiile pe care le obțineți pe toate versiunile, Seagate include încă Toolkit, care vă va permite să faceți backup sau să oglindați o unitate pe mașina locală. În plus, Seagate include de obicei un fel de ofertă cu unitățile pe care le vinde. 

De exemplu, portabilul nostru Backup Plus a venit cu două luni de Adobe Creative Cloud Photography gratuit (citiți cel mai bun ghid al nostru pentru software de editare foto). 

Alte motive pentru care ne place portabilul Seagate Backup Plus

Înțelept în ceea ce privește viteza, Backup Plus Portable este lipsit de impresie, luând după Desktop Expansion. Am observat viteze de citire secvențiale de 129.6 MB / s, viteze de scriere secvențiale de 136.9 MB / s și lecturi și scrieri aleatorii de 1.3 MB / s. 

Conform fiecărei metrici imaginabile, aceasta este o performanță neplăcută, în ciuda faptului că viteza de citire aleatorie a fost mai rapidă decât Western Digital My Book. 

Performanța nu este un punct de vânzare principal al Backup Plus Portable. Caracteristici, design și preț sunt. Cu Backup Plus Portable, Seagate oferă o unitate care arată mai bine decât concurența – cu o mulțime de opțiuni de culoare, fiecare cu un top din țesătură gratuită – în timp ce costă același preț sau chiar mai ieftin.. 

Comercializați câteva megabyte pe secundă în acest proces, dar la acest nivel de performanță, nu va face o diferență mare. Caracteristicile, calitatea ridicată și prețul fac ca Seagate Backup Plus Portable să merite. Puteți afla mai multe în recenzia noastră de Seagate Backup Plus Portable.

Elemente digitale occidentale

Western Digital Elements ajunge la baza a ceea ce este un hard disk. Este un disc care nu este axat pe performanță sau funcții, ci mai degrabă pe capacitatea brută. Deși acest lucru nu este ideal în comparație cu alegerile noastre de top, ar trebui să luați în considerare în continuare elementele, mai ales dacă doriți o unitate portabilă.

-digitale-elemente-1 Vest

În comparație cu, spune, SanDisk Extreme Portable, calitatea de construire este o glumă. Cu toate acestea, atunci când sunteți împotriva altor hard disk-uri externe pentru cutii negre, este destul de bine (citiți recenzia noastră SanDisk Extreme Portable). 

Învelișul din plastic este consolidat cu un material plastic mai greu, există patru plăcuțe de cauciuc pe partea inferioară pentru a proteja împotriva vibrațiilor, iar unitatea nu dă niciun fel de flex, spre deosebire de ADATA SD600 (citiți recenzia noastră ADATA SD600). 

Cea mai mare capacitate în care sunt disponibile elementele este de 4 TB. Capacitatea este importantă aici, deoarece toate elementele aduc cu adevărat la masă. 

Îți lipsesc funcții văzute cu Western Digital My Book, cum ar fi software-ul de rezervă și protecția cu parolă. Dacă sunteți pe piață pentru aceste funcții, veți fi mai bine cu un pașaport Western Digital

Simplitatea unei unități Elements este atrăgătoare. Funcționează în afara casetei cu Windows și are nevoie de o reformatare simplă cu macOS (citiți modul nostru de formatare a unui ghid extern pentru hard disk). Tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul USB inclus pentru a vă transfera fișierele.

Alte motive pentru care ne plac elementele digitale Westen

Fiind o unitate care este axată pe elementele de bază ale stocării, elementele digitale occidentale nu sunt grozave atunci când vine vorba de performanță. Cu toate acestea, ca și fratele său mai mare, Western Digital My Book, are un accent special pe backup. 

Testarea noastră a produs viteze de citire secvențiale de 131,3 MB / s și viteze de scriere secvențiale de 127,4 MB / s, ceea ce nu este impresionant în comparație cu celelalte opțiuni. Cu toate acestea, performanța la întâmplare oglindește Cartea Mea. Am observat lecturi aleatorii de 0,55 MB / s și scrieri aleatorii de 10,11 MB / s. 

Asta înseamnă că scrierea de noi date pe disc va fi mult mai rapidă decât citirea datelor din acesta. Rezultatele noastre aleatorii provin dintr-un test care a avut o adâncime de coadă de opt, cu opt fire simultane, care arată că un element digital Western poate gestiona mai multe sarcini în același timp. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră de elemente digitale occidentale.

Noțiuni de bază ale lui Toshiba Canvio

Este ușor să treceți cu vederea noțiunile de bază ale Toshiba Canvio. Spre deosebire de opțiunile de mai sus, nu este construit bine, nu are nici o caracteristică și nici nu este prea ușor pentru ochi. Cu toate acestea, în ciuda tuturor semnelor indicate în jos, elementele de bază ale lui Canvio reprezintă un impuls impresionant. Ofera performante solide in timp ce este mai ieftin decat concurenta.

toshiba-Canvio-basics-1

Să începem cu calitatea de construire. În mod surprinzător, Toshiba folosește un giuliu tot din plastic, dar este mai flenșant decât Western Digital Elements și Seagate Backup Plus Portable. Toshiba pare să știe cât de fragil este și el. În loc să livreze unitatea într-o carcasă din plastic modelată, este ambalată cu un suport ferm pentru bule, similar cu modul în care sunt ambalate hard disk-urile standard. 

Este o unitate portabilă, dar nu una pe care ar trebui să o conduci prea des cu tine. Aruncarea lui de câteva ori va face probabil inutilă, așa că asigurați-vă că o tratați cu grijă. Chiar și așa, este ușor să analizezi calitatea construirii atunci când este luat în considerare prețul. 

Bazele Canvio la 4TB costă în jur de 90 de dolari, în funcție de locul în care îl cumpărați, ceea ce este un furt. Deși desktopul de extindere Seagate este cu 10 USD sau mai ieftin, acesta nu oferă portabilitatea pe care o are bazele Canvio. Nici desktopul de expansiune nu este performant.

Alte motive pentru care ne plac elementele de bază ale lui Toshiba Canvio

S-ar părea că Canvio Basics este doar versiunea Toshiba a Western Digital Elements și, deși aceasta este adevărată în ceea ce privește calitatea și caracteristicile de construire, aceasta nu este adevărată în ceea ce privește performanțele. Canvio Basics șterge podeaua cu alte HDD externe, afișând viteze secvențiale de aproape 150 MB / s.

Această performanță este la fel cu desktopul de expansiune. HDD-urile externe cu factor complet, de obicei, funcționează mai bine, întrucât există mai mult spațiu în interiorul unității pentru ca capul de citire și scriere să se miște și mai puține platouri, în general. Faptul că Bazele Canvio pot atinge aceste niveluri – și la un preț accesibil – este incredibil. 

Totuși, performanța întâmplătoare nu este excelentă. Noțiuni de bază ale lui Toshiba Canvio s-au străduit să producă 5 MB / s în scris aleatoriu în testul nostru folosind o adâncime de coadă de opt, cu opt fire. Testele cu o singură filă au obținut rezultate mult mai bune, în jur de 7 MB / s. Puteți vedea mai multe dintre rezultatele testelor noastre în recenzia noastră de bază pentru Toshiba Canvio.

Gânduri finale

Dacă sunteți pe piață pentru un hard disk extern de 4 TB cu intenția de a face backup, este greu să bateți Western Digital My Book. Oferă o listă lungă de caracteristici, capacitate ridicată și viteză excelentă la un preț rezonabil. Acestea fiind spuse, există și alte opțiuni. 

Desktop Expansion scade o anumită viteză, dar compensează cu un preț mai mic. În plus, Backup Plus Portable este mult mai lent, dar vine cu comoditatea portabilității. Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu pare a fi jocul dvs., asigurați-vă că citiți alte recenzii externe ale unui hard disk. 

Ce hard disk extern 4TB utilizați? De ce ai ales-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map