Starea norului, august 2018

Bună ziua și bine ați venit în această stare a norului din august, unde echipa editorială Cloudwards.net aruncă în mod confuz o privire asupra poveștilor majore ale lunii iulie. Aceasta este cea de-a cincea tranșă de când am început în aprilie și, deoarece se pare că există o cerere pentru contribuția noastră la evenimentele curente în tehnologie, intenționăm să o continuăm..


Așa cum este obișnuit până acum, iulie a prezentat alte câteva shenanigane pe Facebook când vine vorba de confidențialitatea datelor utilizatorilor săi (prezicem că aceasta nu se va termina niciodată), precum și unele SNAFU-uri de confidențialitate mai generale de la alții..

Cu toate acestea, nu ne ocupăm doar de securitatea datelor în această ediție, există și câteva fragmente de alte povești, aici și acolo. Cea mai bună veste din luna iulie trecută a fost că UE a respins o nouă lege stupidă privind drepturile de autor, care ar fi, printre altele, meme-uri în afara legii, astfel încât căptușeala de argint abundă.

Haideți să începem cu problemele de confidențialitate, întrucât nu suntem cei care au bătut anterior un cal mort perfect.

Toate datele dvs. ne aparțin

Deși nu este nimic asemănător cu scandalul masiv care a înconjurat compania în mai și iunie, știrile au apărut luna trecută că Facebook a lăsat tot felul de terți să obțină datele utilizatorilor lor, în încălcarea flagrantă a propriilor sale reguli (mai degrabă decât cele stabilite de lege de simpli muritori).

În timp ce unele companii din listă din articolul legat sunt destul de inofensive (în comparație cu Cambridge Analytica, furnizorii de date sensibile la vot), altele nu sunt. În timp ce Spotify are lista de prieteni este posibil să nu fie cea mai mare ofertă, companiile rusești sau chineze știu cu cine vorbești foarte mult.

După cum am detaliat în ediția noastră din iulie, companiile din Regatul Mijlociu (și probabil și în Rusia) își împărtășesc datele cu autoritățile. Acest lucru înseamnă că multe date ale utilizatorilor Facebook pot fi în mâna poliției secrete chineze.

În știri corelate, Facebook a eliminat eticheta „trădare”, totuși, acum este totul bine. Suntem siguri că există unii oameni care se recuperează dezbrăcați și tremurați din sesiunea lor de tortură într-o închisoare secretă, care sunt foarte încurajați de știri.

Nu că Facebook are monopolul de a oferi acces unor terțe părți: aparent, dezvoltatorii pentru Gmail au acces la e-mailurile dvs., cu condiția să le oferiți acestora (atunci când sunt de acord cu T&C) și compania în cauză au trecut procesul de verificare Google. Nu că niciunul dintre aceste criterii nu este greu de trecut, așa că iată că sperăm că nu ai trimis nimic prea nebun prin e-mail.

Din fericire, avem Guvernul care să ne protejeze

El-Presidente-Magnifico

Totuși, acești nori întunecați au o singură căptușeală argintie, întrucât Congresul Statelor Unite a avut repetări pentru Google, Facebook, Twitter și colab. în fața unei comisii pentru o frumoasă discuție lungă despre interacțiunea politică. Nu că ar fi fost un fel de tribunal în stil Inquisiție: reprezentanților li s-a solicitat să explice dacă companiile lor discriminează sau nu conservatorii, aceștia au răspuns negativ, și asta pare să fie mai mult sau mai puțin.

Nu piesa de înaltă dramă politică toată lumea se aștepta, dar acolo te duci.

Într-o schimbare politică interesantă, însă, noul software de recunoaștere facială a Amazon a făcut un boo-boo și a identificat în jur de 30 de politicieni importanți ai SUA drept criminali căutați. Acest test hilar a fost făcut de ACLU, un grup pentru drepturile omului, pentru a arăta cât de nesigur este acest tip de software. Un test de succes în opinia noastră, deși a dat naștere unor glume previzibile.

Cu toate acestea, toate cele de mai sus vor fi înțepenite în curând, în condițiile în care președintele Trump – un bărbat cu un coeficient de coeficiență intelectuală foarte mare, așa cum va ști, – a ordonat minorilor săi să redacteze o nouă legislație privată. Acesta urmărește să ajungă la un echilibru între nevoile oamenilor americani, precum și întreprinderile, astfel încât nu există nicio șansă – fără nicio șansă – ca acesta să devină un foc grozav de gunoi.

Din fericire, dacă legislația este defectuoasă, câteva cauze judecătorești o vor aduce în fața Curții Supreme, unde Donald alege pentru cel mai înalt organ judiciar, Brett Kavanaugh, să se pronunțe asupra acesteia. Suntem siguri că un om care a ieșit de partea Ajit Pai și un astfel de (cu faimă de neutralitate netă) va putea pronunța o hotărâre corectă în această privință.

Nu fi rău (pentru acționari)

Google-Evil-Eyes

Vorbind despre corporații, cea mai mare dintre toate, Google, a fost la fel de bine în știri în ultima lună. Deși suntem un pic îngrijorați de modul în care Google merge atunci când vine vorba de a nu fi rău, departamentul de cercetare AI al companiei, DeepMind, a venit cu ceva interesant.

DeepMind a reușit să programeze roboți pentru a juca jocul Quake III: Arena, așa cum ar fi oamenii, ceea ce înseamnă că vârsta adversarilor de computer crummy ar putea trece. Nu există nicio vorbă dacă AIs-ul va juca și va juca jucători în jos, dar cel puțin vor înceta să intre în ziduri.

În cazul în care sunteți îngrijorat, lucrul cutremur poate trece pe câmpurile de luptă reale, Elon Musk și Google au semnat un angajament de a nu dezvolta AI care poate fi folosit în scopuri letale. Deși mulțimea alufoil va arde probabil o siguranță (de ce să promiteți dacă nu ați făcut-o în primul rând? NU puteți ascunde adevărul !!! 1 !!! 11), se pare că franciza Terminator va fi limitată la ficțiune, până la urmă.

Cu toate acestea, nu au fost toate notele înalte pentru Google. A fost doborâtă de UE pentru că a forțat oamenii să folosească aplicațiile sale pe smartphone-urile Android. Această nouă comandă va clarifica calea pentru dezvoltatorii terți, ceea ce înseamnă mai multă alegere în aplicații (da), dar va crește și probabilitatea de bloatware (boo). În ambele cazuri, veniturile și acțiunile au fost înregistrate în continuare.

Ce vrei să spui, programele nu pot stinge lumânări?

la multi ani

Fanii aniversărilor fără rost vor fi fericiți să știe că luna iulie a marcat câteva zile de naștere a unor programe și aplicații importante. Prima pagină a fost Hotmail, care a devenit un venerabil 22. Dacă a fost o persoană, ar fi făcut primii pași în lumea afacerilor după terminarea facultății, dar ca majoritatea colegilor săi, mai degrabă stă în subsolul părinților, mâncând spam..

Cea mai bună aplicație de preluare de note de acolo, Evernote, a împlinit 10 ani, ceea ce a făcut ca un deceniu să poată nota observațiile din mers. Vom spune și aici ceva sarcastic, dar de fapt ne place, așa că imaginăm un punct amuzant despre sigla elefantului companiei aici.

Cea mare este, desigur, rezervată pentru Windows 10, care s-a transformat trei luna trecută. La fel ca unii copii, se înnebunește în mod regulat, însă părinții ei speră tot ce este mai bun, iar prietenii și familia ignoră politicos mirosul care umple camera.

Povestiri mai mici

Taipei-orizont-101

OCDE a dat vina pentru încetinirea creșterii salariale pe firmele tehnologice. Potrivit organizației supranaționale, salariile pe care Google, Facebook și felul lor le plătesc din fondul general de bani disponibili, reducând astfel și alții. Indiferent ce crezi, să plătești mai mult un electrician decât un electrician ni se pare cam neplăcut.

Pe o notă plină de umor, se pare că cuvântul „Taiwan” ar fi prăbușit iOS în anumite condiții datorită unei soluții pe care guvernul chinez a dorit să o implementeze. Din păcate, problema a fost rezolvată, dar este bine să știm că corporațiile de mai multe miliarde de dolari pot simți o durere pentru pandirea în regimuri despotice..

A existat un SNAFU cu gălețile S3 ale Amazonului: se pare că tot felul de oameni importanți i-au lăsat deschiși, în ciuda Amazonului, unul dintre cei mai buni furnizori de IaaS, care oferă o mulțime de opțiuni de securitate. Au fost afectate datele alegătorilor americani, printre altele, ceea ce înseamnă că șefii se rostogolesc cel mai probabil în timp ce vorbim.

În timpul G20, liderii europeni au discutat despre perceperea unei taxe digitale pe serviciile de internet, o acțiune care este sigură că va afecta o economie globală abia recuperată. Cu toate acestea, cei care sunt în cauză sunt considerabili, ceea ce înseamnă că este posibil să obținem tot felul de suplimente interesante pentru bunurile și serviciile cumpărate de pe internet. Se pare că nu doar SUA încearcă să strice web-ul, se pare.

Nokia și T-Mobile au semnat un acord pentru a livra 5G statelor. Acordul este pentru prima dată când a fost încheiat un acord concret pentru a extinde internetul mobil de mare viteză. Dacă funcționează, va fi revoluționar.

Nu în ultimul rând, se pare că Julian Assange va fi evacuat din flopul său în ambasada Ecuadorului din Londra. Scuttlebut spune că aceasta este presiunea asupra țării minuscule din America Latină de către băieții mari, doar credem că s-au îmbolnăvit de el lăsând scaunul de toaletă sus.

Gânduri finale

După cum puteți vedea, iulie a fost o lună plină de evenimente și nu a fost foarte rar un moment plictisitor. Între shenanigans și confidențialitate, am fost într-un august nebun, indiferent că jumătate din lume va fi în vacanță. Sperăm să vă întoarceți într-o lună pentru a vedea ediția noastră din septembrie (sau înscrieți-vă la buletinul nostru de mai jos pentru mai multe bunătăți Cloudwards.net).

Sperăm că v-a plăcut recapitularea noastră, vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos dacă am omis vreo poveste importantă. Vă mulțumim pentru lectură și sper să ne vedem luna viitoare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map