Cele mai bune oferte de Black Friday 2018: magazinul Till You Drop

După multe ore penibile, care discută despre diferențele politice între o pasăre prăjită, nu putem aștepta să se alăture turmelor cumpărătorilor de Black Friday. Cu toate acestea, atât cât sunt călcați pentru cele mai recente sunete OLED atrăgătoare, preferăm să facem cel puțin o parte din cumpărăturile noastre online.


Black Friday și Cyber ​​Monday s-au transformat într-un weekend de oferte, deoarece mai mulți americani apelează la comercianții online, în loc de cărămida și mortarul. În timp ce există unele economii cu privire la cele mai noi tehnologii fizice, veți găsi cea mai mare valoare atunci când faceți cumpărături pentru produse digitale.

Suntem aici pentru a vă ghida printre cele mai bune oferte de Black Friday în cloud. Cumpărarea unui abonament în acest moment vă poate economisi adesea 50% sau mai mult din prețul inițial, așa că dacă aveți nevoie de o soluție VPN, găzduire web sau soluție de stocare în cloud, acum este timpul să sari.

Oferte VPN Black Friday

Să începem cu cel mai simplu mod de a vă păstra în siguranță în timp ce online: rețele private virtuale. Am găsit aceste trei mari oferte.

ExpressVPN – Trei luni gratuite

ExpressVPN este cel mai bun furnizor VPN de pe piață, dar prețul său este mai mare decât majoritatea concurenței. Puteți economisi mult din acest preț cumpărând în acest Black Friday. ExpressVPN oferă trei luni gratuite de serviciu cu orice abonament anual nou, oferindu-vă 15 luni de serviciu pentru prețul de 12. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Puteți citi recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea de ce ne place sau pentru a încheia afacerea înainte de a se încheia. Se desfășoară de acum până la ora 10:00 AM GMT marți, 27 noiembrie 2018. Nu există niciun risc real, cu garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile.

NordVPN – 75% de reducere

NordVPN este o secundă apropiată, după cum puteți vedea în comparația noastră între ExpressVPN și NordVPN. Deși prețurile sunt deja scăzute – puteți citi recenzia noastră NordVPN pentru cea mai recentă rată – puteți economisi până la 75 la sută atunci când achiziționați trei ani în avans. Veți primi peste 400 de dolari în valoare de doar 100 USD.

Anterior

Următor →

Această tranzacție este încă susținută de garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN, astfel încât nu există niciun risc să alegeți un plan și să vedeți cum vă place. Cu toate acestea, nu există o dată definitivă, așa că cel mai bine este să acționați rapid.

PureVPN – Cinci ani la 1,32 USD pe lună

PureVPN nu se află la nivelul furnizorilor de top din spațiul VPN, așa cum puteți vedea în comparația noastră PureVPN vs. ExpressVPN. Chiar și așa, prin rețeaua sa de server masivă și abonamentele pe termen lung, PureVPN oferă o valoare bună.

PureVPN în Back Friday

Oferă și mai bine dacă o alegeți în acest weekend. Planul pe cinci ani nu este o opțiune oficială în linia PureVPN, care se afișează doar ca pop-up. Totuși, în acest weekend, îl puteți achiziționa cu mai puțin decât ceea ce afișează pop-up-ul normal. În plus, rata continuă la reînnoire, astfel încât să puteți continua să obțineți o afacere excelentă.

Puteți afla mai multe despre PureVPN în review-ul nostru PureVPN, dar merită să cumpărați un plan și să îl încercați singur cu o garanție generoasă de returnare de 31 de zile.

Ziua de mulțumire pentru Cloud Storage

Spațiul de stocare în cloud pare să aibă foarte puține derulări în acest an, dar avem o ofertă pentru dumneavoastră.

pCloud – 75 procente de stocare pe viață

pCloud este unul dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud, ocupând locul doi printre cei mai buni furnizori de stocare în cloud. Deși există abonamente lunare și anuale disponibile, pCloud se concentrează pe oferte pe viață în acest Black Friday. Puteți achiziționa 500 GB sau 2 TB de stocare pe viață, la 75% reducere.

fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

Ca o singură plată, nu ne-am putea gândi la o valoare mai bună. Cumpărați cu adevărat un produs pe care îl puteți deține pe viață. Puteți afla mai multe despre pCloud în recenzia noastră de pCloud sau puteți mușca glonțul și puteți cumpăra astăzi o valoare de stocare. Acordul se desfășoară până luni, 26 noiembrie 2018.

Gazduire Web in Cyber ​​Monday

Vom încheia cu câteva oferte grozave în găzduire web. Toate au terminat luni, așa că fii rapid.

Hostinger – Până la 90 procente de reducere

Hostinger este printre cei mai buni producători de site-uri și combos de găzduire pentru interfața sa ușor de utilizat și prețul scăzut. Deși este o valoare excelentă de unul singur, puteți cumpăra găzduire în Black Friday cu un preț de 0,80 USD pe lună. De fapt, toate produsele Hostinger sunt reduse, unele până la 90%.

Luni Cyber ​​Hostinger

Cu toate acestea, vom lăsa tabelele de prețuri, pe care le puteți găsi urmărind acest link, să vorbească de la sine. Puteți compara prețurile din recenzia noastră Hostinger pentru a vedea valoarea. Acordul se desfășoară până luni, 3 decembrie 2018.

Locul site-ului – 75% de reducere

Siteground este prima noastră alegere pentru cea mai bună găzduire web pentru WordPress. Între migrația sa ușoară a WordPress și instalarea WordPress cu un singur clic, este o alegere ideală pentru utilizatorii WP noi și actuali. Puteți obține găzduire pentru 75%, de asemenea, acum.

Anterior

Următor →

Punctul de pornire ideal este GrowBig, care permite mai multor site-uri web să partajeze 20 GB spațiu de stocare. Este potrivit pentru aproximativ 25.000 de vizite pe lună și vine cu o simplă integrare WordPress. Puteți citi review-ul nostru SiteGround pentru a afla mai multe, dar asigurați-vă că vă înregistrați rapid. Această tranzacție este eliminată luni, 26 noiembrie 2018.

A2 Gazduire – oferte multiple

A2 a fost un pretendent puternic pentru cel mai bun ghid al nostru de găzduire web cu selecția excelentă a serverului și securitatea optimă. Derulează mai multe oferte pentru Black Friday care v-ar putea economisi până la 67 la sută la un abonament normal.

A2 Gazduieste oferte de Black Friday

Puteți găsi ofertele și codurile pentru a le găsi mai jos. Dacă doriți să aflați despre A2, asigurați-vă că citiți recenzia noastră de găzduire A2.

  • 67% din reducerea hosting-ului WordPress partajat și gestionat cu codul: SAVEBIG
  • 50% din VPS gestionate și core VPS cu cod: BLKVPS
  • 40% din reducerea găzduirii distribuitorilor cu codul: BLKSELL
  • 50% din off servere dedicate SSD selectate cu cod: 50DEDI

Gânduri finale

Acestea sunt cele mai bune oferte din cloud care se întâmplă în acest Black Friday și Cyber ​​Monday. Acum este momentul să alegeți un spațiu suplimentar de stocare, să porniți acel nou site web și să vă asigurați conexiunea online, deoarece este mai rar din ce în ce mai ieftin. Dacă vă plac ofertele, dar nu și furnizorii, ar fi bine să verificați recenziile VPN și recenziile de stocare în cloud pentru a obține terenul.

Asigurați-vă că ne aruncați un comentariu la ofertele de Black Friday de care profitați în acest weekend. Vă mulțumim pentru lectură și o zi foarte fericită de curcan pentru voi și pentru dvs..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me