BestVPN.com și VPN buffered: un meci făcut în ceruri

Există o mulțime de moduri de a câștiga bani. De exemplu, puteți rula un site web de recenzie care își face banii din link-urile de afiliere ca noi. În mod alternativ, puteți porni un serviciu de rețea privată virtuală care percepe bani abonaților pentru a-l utiliza ca, de exemplu, ExpressVPN. Ai putea, desigur, să le faci pe ambele în același timp. În acest caz, sunteți ca Pete Zaborszky.


Zaborszky este proprietarul BestVPN.com, un site dedicat revizuirii furnizorilor VPN. El este, de asemenea, proprietarul Buffered VPN, un furnizor VPN. Nu veți găsi nicio companie care face publicitate în relația respectivă, dar după ce am primit un sfat de la un cititor, ne-am pus pe gumă și am lovit cărămizile digitale.

Ceea ce am descoperit este o masă în care BestVPN.com își încurajează cititorii să se aboneze la un VPN care le manipulează nepăsător datele în timp ce le încarcă prin nas pentru privilegiu. Pentru dovezi, vom transmite recenzia cu entuziasm în mod entuziast despre Buffered VPN de BestVPN.com. Cu toate acestea, înainte de a ajunge la asta, am dori să desfacem niște fire corporative.

BestVPN.com: Compania

BestVPN.com este un site web care a fost de ceva timp și este în general considerat ca având recenzii decente. Proprietarul și președintele său este Zaborszky, cu sediul la Budapesta, Ungaria, iar directorul său este Scott Byrom, conform paginii „despre noi” de pe site..

BestVPN Management

Compania-mamă a BestVPN.com este compania 4Choice Ltd. din Marea Britanie, care administrează mai multe site-uri de recenzie ca acesta. Conform LinkedIn-ului său, precum și înregistrările disponibile publicului, Zaborszky este proprietarul, în timp ce Byrom și Paul Martin McCormick sunt directorii acestei companii. Numele lui McCormick nu se află pe niciunul dintre site-urile 4Choice.

Nimic din loc, până acum, dar când ne-am exprimat zvonul că Zaborszky era și proprietarul Buffered VPN, un furnizor mediocru căruia BestVPN.com oferă în mod constant scoruri mari în recenzii și rotunjiri, am devenit curioși și am făcut puțin săpat.

Sursa noastră ne-a asigurat că există o conexiune, dar nu a putut oferi dovezi. O privire la paginile de LinkedIn ale Zaborszky și Byrom arată că niciuna nu face mențiune despre VPN-ul buffered, dar cel mai bun mod de a vă asigura este să vă uitați și la acea companie..

VPN buffered: Compania

Potrivit site-ului său web, Buffered VPN este două companii: Buffered Kft., O companie înregistrată la Budapesta, Ungaria și Buffered Limited, care este înregistrată în Gibraltar. Kft. înseamnă Korlátolt Felelõsségû Társaság și înseamnă că este o companie limitată, la fel cum ai găsi oriunde în lume.

BestVPN și Buffered

Din câte ne putem spune, Buffered Kft. gestionează banii care vin – când vă înscrieți la Buffered VPN, este compania care apare pe factură – în timp ce compania Gibraltar servește ca un fel de participație corporativă. Niciunul dintre documentele pe care le-am găsit nu a clarificat relația, deși în aplicația mobilă VPN a Buffered, compania Gibraltar este descrisă ca proprietar.

De la începuturile umile

VPN-ul buffered a fost început în 2013 de Jordan Fried, un aventurier american care caută să-și creeze ceva. Conform acestui articol, el s-a confruntat cu ideea de a porni un VPN cu un programator fără nume și au făcut-o. Fried a vândut compania, sau cel puțin cota sa, în 2017, unui cumpărător necunoscut despre care bănuim acum că este Zaborszky.

Credem că programatorul fără nume este Gergely Kálmán, sau cel puțin profilul său de LinkedIn ar sugera acest lucru. Kálmán a devenit CEO al Buffered Kft. după ce Fried a plecat, a rămas până în iunie 2018 și acum este independent. Noul CEO este Andor Nagl, care s-a ridicat de la rangul de servicii pentru clienți la fotoliul de top în trei ani, ceea ce este destul de.

Acestea fiind spuse, Nagl nu deține Buffered Kft. Numele lui nu apare în înregistrările pe care le-am găsit, care sunt disponibile public on-line. Potrivit acestora, ofițerul executiv al Buffered Kft. este unul dintre Szentes Vidor Ferenc, care se prezintă ca proprietarul a câteva firme de tehnologie și finanțe, dar nicăieri pe site-ul VPN VP. Rețineți că am folosit Google Translate pentru documentația maghiară.

BestVPN și Buffered

Nu suntem siguri care este exact rolul lui Szentes în cadrul companiei, deoarece nu a răspuns mesajelor noastre, nici VPN sau Kálmán nu au tamponat.

Conexiunea Gibraltar

Cealaltă porție din Buffered, compania înregistrată în Gibraltar, este mai simplă. Deși înregistrarea companiei nu este la fel de ușor accesibilă ca cea a Buffered Kft. – primirea înregistrărilor Buffered Ltd. a implicat câteva e-mailuri, un apel telefonic și utilizarea cardului de credit al companiei pentru a plăti taxa de 20 de dolari – documentul nu a făcut nicio informație despre cine deține compania.

BestVPN și Buffered

Acționarii enumerați sunt 4Choice Ltd., cu 1.400 de acțiuni, Kálmán, cu 400 de acțiuni, și Zaborszky, cu 200 de acțiuni, pentru un total de 2.000 de acțiuni. Zaborszky și o companie administrativă sunt listate ca administratori, dovedind că sortile 4Choice și Buffered și, ca urmare, BestVPN.com și Buffered VPN, sunt împletite.

Costul pentru consumatori

Că împletirea este o veste proastă pentru consumatori. Există un motiv pentru care a trebuit să găsim o hârtie obscură pentru a afla cine sunt adevărații proprietari ai VPN-ului buffered, mai degrabă decât să-l citim pe LinkedIn sau pe site-ul companiei..

Dovada acestei budiste particulare poate fi văzută în recenzia BestVPN.com pentru Buffered VPN – legată prin intermediul Wayback Machine de dragul posterității – ceea ce se aruncă peste politica sa de confidențialitate și cât de ușor este de utilizat, apoi îi dă un rating de 9,5 din 10, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni furnizori de notare de pe site.

BestVPN și Buffered

Contrastă-l cu recenzia noastră caldă a rețelelor VPN și puteți vedea problema. În primul rând, testele noastre de viteză nu pun VPN-ul buffered nicăieri în apropierea celor mai rapizi furnizori de VPN, totuși, BestVPN.com încheie cu „testul de viteză științifică” că VPN trântește concurența în mod regulat, afirmație pe care ne este greu de crezut..

O altă problemă majoră este politica de colectare a datelor și jurnal de VPN buffered. Am fost șocați de informațiile personale pe care presupusul VPN securizat le-a adus în discuție despre utilizatorii săi, dar BestVPN.com nu face nicio mențiune despre aceasta, în ciuda datelor fiind accesibile din tabloul de bord principal..

Aceste două probleme majore, precum și o serie de altele mai mici (inclusiv costul ridicat al abonamentului), ne duc să credem că conducerea BestVPN.com și, probabil, însuși Zaborszky, manipulează modul în care VPN-ul buffered este reprezentat pentru propriul câștig personal. Acest comportament este departe de site-ul web „susținut de cititor”, BestVPN.com susține că este.

De asemenea, este clar că unii membri ai echipei nu au făcut parte din extragerea VPN-ului buffered. Nu se afișează printre selecția celor mai bune VPN-uri ale BestVPN.com, de exemplu, ceea ce este ciudat având în vedere că este aparent unul dintre cele mai bune servicii de acolo și are un scor mai mare decât unii dintre primii cinci furnizori pe care BestVPN.com le-a reunit..

TopVPN top 5

Asta ne dă senzația că mormăielile de la BestVPN.com nu au fost conștienți de faptul că VPN-ul buffered are același proprietar sau a fost ceva din care au respins.

Nu am putut discuta nimic din cele de mai sus nici cu Zaborszky însuși, nici cu personalul sau directorii 4Choice sau BestVPN.com, deoarece nimeni nu a răspuns la niciunul dintre e-mailurile noastre..

Gânduri finale

Când am descoperit pentru prima dată zvonul potrivit căruia Buffered VPN și BestVPN.com aveau același proprietar, nu am crezut, dar ancheta noastră scurtă arată că este adevărat. În cele din urmă, ceea ce este cel mai surprinzător nu este manipularea cinică a cititorilor, ci cât de puțin efort a fost depus pentru a-l acoperi.

Deși obiectivitatea completă este imposibil de garantat într-un sistem în care majoritatea site-urilor de recenzie, inclusiv Cloudwards.net, sunt finanțate prin link-uri de afiliere, având publicații proprii serviciilor pe care le analizează este dincolo de palid și erodează ceea ce consumatorii de mică credință au în genul de jurnalism noi. practică.

Sperăm ca Zaborszky să facă alegerea corectă pentru cititorii săi și să-și cedeze compania din interesul său pentru VPN-ul buffered și să înceapă să scrie din nou recenzii onest VPN.

Ce părere aveți despre BestVPN.com și VPN-ul buffered care are același proprietar? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me