Ghidul Kodi: tot ceea ce ai dorit întotdeauna să știi

Kodi este o aplicație de home theater cu mai multe platforme, axată pe furnizarea utilizatorilor de o experiență complet deschisă. În ciuda faptului că are 15 ani, software-ul a decolat cu adevărat doar în ultimii ani și, ca atare, este încă un pic dificil de folosit uneori. Cloudwards.net a decis să vă ofere un ghid complet pentru Kodi de la a defini ce înseamnă să vă arătăm cum să îl instalați.


Această imagine de ansamblu generală se referă mai mult la cursele largi, așa că asigurați-vă că consultați arhiva noastră Kodi dacă doriți să aflați mai multe despre punctele specifice ale acestei opțiuni excelente de streaming. Dacă doriți să mergeți mai departe și să o descărcați deja și să descoperiți totul pentru dvs., asigurați-vă că vizitați site-ul web Kodi.

Ce este Kodi?

Kodi este un software open source care vă permite să importați și să organizați media, inclusiv audio, video și fotografii. În realitate, totul este Kodi: ca un frontend pentru un server media.

Forma originală a fost cunoscută sub numele de XBMC, care reprezintă Xbox Media Center și a fost creată în 2004 de către XBMC Foundation. Acesta le-a permis celor cu Xbox modificat să instaleze aplicații suplimentare, precum și să-l folosească ca un frontend pentru media stocată.

S-a dovedit foarte popular și Fundația XBMC a adaptat rapid aplicația pentru a se potrivi mai multor sisteme de operare. XBMC a continuat până în 2014, când numele a trecut la Kodi, începând cu versiunea 14.

Fundația XBMC a supraviețuit ca non-profit, continuând să dezvolte software-ul prin parteneriate și contribuții ale comunității. O mare parte din creșterea sa se datorează dezvoltatorilor pasionați care oferă timp și eforturi pentru a dezvolta atât cadrul Kodi, cât și suplimente suplimentare..

De-a lungul dezvoltării sale, au apărut funcții suplimentare pentru versiunea de bază a Kodi. Acum puteți să vă schimbați în totalitate aspectul cu skinuri oficiale, accesați browserele web grație interfeței de la distanță bazată pe JSON-RPC și conectați o varietate de comenzi la distanță diferite, precum Logitech Harmony.

Tăietorii de cablu (oamenii care se îndepărtează de dependența de cablu) vor găsi valoare construind sau cumpărând un HTPC și instalând Kodi ca un frontend. Cu suport pentru PVR cu servicii precum MythTV și NextPVR, asta înseamnă că veți putea viziona și înregistra TV în direct.

Aceasta nu este chiar cea mai bună parte a Kodi. Deoarece este sursa deschisă, Kodi este un loc de joacă pentru dezvoltatori. Complementele oficiale și neoficiale sunt o piatră de temelie a utilizării Kodi, deschizând posibilitățile de streaming, organizare și stocare a conținutului.

Acesta este în mare parte motivul pentru care Kodi este atât de popular. Este o platformă în continuă schimbare, orientată în mod special către cei cărora le place să tinker. Utilizatorii pot transforma Kodi în ceea ce o consideră, în timp ce dezvoltatorii își pot scoate numele prin dezvoltarea de suplimente pentru o platformă masivă.

Add-on-uri & Repozitorii

Complementele sunt locul în care se află experiența reală Kodi. Ei acționează ca pluginuri, permițându-vă să accesați diferite canale cu conținut, să organizeze ceea ce ați stocat deja sau chiar să schimbați interfața pentru a se potrivi gusturilor dvs..

În timp ce suplimentele pot fi instalate direct în Kodi, acestea sunt rareori. Complementele trăiesc aproape întotdeauna în interiorul depozitelor (sau repoziții, dacă doriți să vorbiți așa cum o fac copiii cool). Reposurile sunt de obicei acasă pentru mai multe suplimente Kodi diferite, permițându-vă să alegeți și să alegeți pe cele pe care doriți să le instalați.

Un depozit este un magazin și un produs suplimentar. Aveți acces la depozite pentru a găsi suplimentul pe care îl căutați, care este o metodă de distribuție foarte eficientă pentru micii dezvoltatori.

Lista de depozite pentru Kodi este aproape nesfârșită. Deoarece platforma este atât de deschisă, de obicei, suplimentele există în mai multe versiuni pe mai multe versiuni. Dacă tocmai începeți, asigurați-vă că citiți lista noastră cu cele mai bune depozite pentru Kodi, astfel încât să puteți găsi cele mai utile.

Kodi include depozitul său oficial cu fiecare descărcare. Complementele din interior sunt acceptate oficial de Fundația XBMC și sunt, de obicei, actualizate. Lista se poate schimba subtil în timp, dar multe dintre suplimentele din interior vor rămâne atâta timp cât software-ul este viu.

Expoziția oficială este plină de suplimente interesante precum YouTube, SoundCloud, etc. Există, de asemenea, câteva care sunt extrem de utile atât pentru a configura Kodi, cât și pentru a urmări conținutul pe acesta. Pentru recomandări, citiți lista noastră cu cele mai bune suplimente oficiale Kodi.

Totuși, adevărata distracție începe de undeva. Unul dintre cele mai mari atrageri ale lui Kodi nu sunt suplimentele oficiale, ci mai degrabă cele neoficiale. Aceste completări, neacceptate oficial de Fundația XBMC, deschid puterea reală a lui Kodi.

Complementele neoficiale oferă totul, de la bibliotecile complete de filme și emisiuni TV până la revizuirile complete ale interfeței de utilizare. Dacă doriți să începeți câteva, asigurați-vă că consultați cele mai bune suplimente neoficiale Kodi.

În pofida popularității lor, Fundația XBMC nu poate susține aceste suplimente, deoarece acestea prezintă adesea conținut piratat. De fapt, mulți oameni cred că Kodi este ilegal în totalitate din cauza cantității masive de conținut piratat la care ai acces. Ceea ce ne aduce la următoarea noastră întrebare …

Este Kodi Legal?

Kodi, de la sine, este în întregime legală. Chiar și cu suplimentele oficiale instalate, software-ul în sine este legitim. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați suplimente neoficiale cu Kodi, în mod esențial, îl tormentați și ar trebui să tratați fișierele în cauză la fel cum ați piratat conținutul.

O regulă bună este dacă pare prea bine să fie adevărat, atunci probabil este. Faza domnește corect și aici. Dacă problemele dvs. se încadrează dacă piratează sau nu conținut, atunci cel mai bine este să nu descărcați suplimente neoficiale.

Pentru mulți, pirateria nu este o preocupare și chiar nu ar trebui să fie. Atâta timp cât utilizați un VPN atunci când utilizați Kodi, există foarte puține șanse să apară o problemă legală. Totuși, asta nu înseamnă că Kodi este în totalitate în afara radarului forțelor de ordine.

Au fost prezentate câteva procese centrate pe Kodi în fața judecătorilor. Brian Thompson, de exemplu, a fost un magazin în Middlesbrough, Marea Britanie, care a vândut cutii Kodi pre-construite, care se potrivesc cu suplimente neoficiale. Sistemele „complet încărcate” au facilitat pirateria și astfel au fost considerate ilegale vânzarea.

Procesele sunt, de regulă, introduse numai celor care permit crima. De exemplu, Bell Canada a dus dezvoltatorii TVAddons în instanță pentru presupusa distribuție ilegală a conținutului protejat de drepturi de autor. Costumul s-a încheiat în TVAddons ieșind offline pentru o scurtă perioadă, dar nici o altă acțiune.

Cu toate acestea, atunci când utilizați singur aceste suplimente neoficiale, liniile se estompează. Întrucât nu există niciun câștig monetar din difuzarea conținutului, legile privind drepturile de autor devin dezordine și, în cele mai multe cazuri, nu reprezintă o problemă.

Cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați una dintre cele mai bune opțiuni ale noastre VPN pentru a vă asigura că vă aflați în afara radarului. Un VPN vă va păstra adresa IP privată și vă va proteja în timp ce faceți streaming. Pe măsură ce Kodi deschide porțile către mai multe forme diferite de conținut, o VPN vă va permite, de asemenea, să accesați site-uri geoblocate.

Dacă aveți probleme legale cu Kodi, un VPN le va pune în repaus. Pentru sugestii, consultați cel mai bun VPN al nostru pentru Kodi și înregistrați-vă unul astăzi.

Cum se instalează Kodi oficial

Kodi este disponibil pentru aproape toate platformele imaginabile. Există foarte puține situații în care acesta nu poate fi instalat, de obicei în ceea ce privește hardware-ul dispozitivului. Câteva piese, cum ar fi tabletele Amazon, nu au o metodă oficială de instalare, dar există modalități în acest sens.

Instalarea Kodi pe Windows

Instalările pe desktop sunt cele mai ușoare. Pentru Windows, puteți instala aplicația prin site-ul web Kodi sau Windows Store. Windows Store va face acest lucru automat, dar există câțiva pași de făcut de pe site.

În secțiunea descărcări, selectați „Windows” și alegeți instalatorul dvs. Fundația XBMC are atât acumulări stabile, cât și beta, disponibile aproape în orice moment. Construcțiile stabile sunt testate integral, în timp ce build-urile beta pot avea unele probleme în care corecțiile nu au fost încă implementate.

După ce găsiți ceea ce aveți nevoie, faceți clic pe caseta aplicabilă și descărcați fișierul .exe. Ca și instalarea oricărei alte aplicații pe Windows, pur și simplu executați acest fișier și urmați instrucțiunile. Din fericire, programul de instalare nu include niciun soft, astfel încât nu există probleme în ceea ce privește citirea amprentelor.

Instalarea Kodi pe Mac

Instalarea pe Mac este un proces similar. Accesați site-ul web Kodi și faceți clic pe instalatorul corespunzător. De acolo, urmați instrucțiunile de pe ecran până la finalizarea procesului de instalare.

Instalarea MacOS vine cu câteva prevederi. În primul rând, Kodi nu este disponibil în App Store, așa că trebuie să utilizați site-ul. Dincolo de asta, este necesar un Intel Mac cu OS X 10 sau mai mare (de la lansarea lui Kodi 17.6).

Instalarea Kodi pe Linux

Instalarea Linux este și mai ușoară. Dacă nu aveți încă instalat Tux, atunci puteți obține KODIbuntu care vă va oferi atât Kodi, cât și sistemul de operare într-un singur program de instalare. Dincolo de asta, va trebui să utilizați terminalul pentru a instala Kodi pe Linux. Deschideți-l și introduceți următoarele linii:

 • sudo apt-get install software-properties-common
 • sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa
 • Actualizare sudo apt-get
 • sudo apt-get install kodi

Urmați instrucțiunile așa cum doriți pentru orice altă instalare de software și sunteți bine să mergeți. Puteți instala build-uri beta și build-uri pe timp de noapte înlocuind „sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa” cu „sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / instable” și „sudo add-apt-repository ppa : respectiv echipă-xbmc / xbmc-noapte ”, respectiv.

Există și alte etape pentru modernizare, downgradare și multe altele, pe care le puteți găsi pe wiki-ul oficial Kodi.

Instalare Kodi Android

Instalarea Android diferă în funcție de ce aromă se basculează. Cel mai simplu mod este să vă îndreptați către Google Play și să verificați dacă Kodi este disponibil. Dacă este, instalați ca și orice alt software.

Dacă aveți un televizor inteligent cu Android, puteți obține și Kodi. Câteva mărci, precum televizoarele Samsung, rulează o versiune de Android, permițându-vă să instalați Kodi direct prin magazinul Google Play.

Fundația XBMC vă recomandă să utilizați Google Play pentru a instala doar dacă dispozitivul dvs. Android are un procesor Intel sau AMD. Dacă aveți un procesor Arm, atunci există link-uri de descărcare pentru versiunile .apk pe 32 de biți și pe 64 de biți pe care le-ați instala ca oricare altul.

Dacă nu ați instalat niciodată un fișier .apk pe dispozitivul dvs. Android, procesul este simplu. Doar faceți clic pe linkul aplicabil din interiorul browserului dvs. Android și instalarea ar începe cum ar fi pe Windows sau Mac.

Instalarea Kodi pe iOS

Instalarea iOS necesită să ai un dispozitiv jailbroken care rulează iOS 6.0 sau o versiune ulterioară (deși XBMC recomandă 8.0 sau mai mare). Mulți utilizatori cu dispozitive iOS jailbroken sunt obișnuiți să utilizeze Cydia pentru a instala aplicații, dar vă puteți încărca și dvs. folosind fișiere .deb.

Accesați Cydia și instalați iFile, un software gratuit de gestionare a fișierelor. De asemenea, veți avea nevoie de Safari de descărcare Safari sau de Manager de descărcare Safari. Cei dornici vor recunoaște că va trebui să utilizați Safari pentru instalare, așa că deschide-l și îndreaptă-te către site-ul web Kodi.

Accesați pagina descărcărilor, atingeți iOS și instalați fișierul .deb corespunzător. După terminarea instalării, deschideți fișierul cu iFile. În interior, selectați pur și simplu opțiunea „Instalator” și pachetul va începe extragerea. După o repornire, ești bine să mergi.

Construirea propriei cutii Kodi

Ultima opțiune este să vă construiți propria casetă Kodi. Există multe modalități de a face acest lucru, dar una dintre cele mai frecvente este utilizarea unui zmeură Pi. Acest mini computer este centrat în jurul unui procesor Arm, permițându-l să-l configurezi la aproape orice nevoie.

Instalarea Kodi este surprinzător de simplă. Instalatorul de sistem de operare Raspberry Pi NOOBS are două distribuții Kodi oficiale incluse: LibreELEC și OSMC.

În primul rând, trebuie să descărcați NOOBS pe un card SD. Raspberry Pi vă recomandă să utilizați o cartelă SD mai rapidă cu rate de transfer de 100mb / s sau mai mari pentru a obține o redare video optimă. Va trebui să formatați cardul SD în FAT32 înainte de instalare. Raspberry Pi are un mic tutorial despre acest lucru pentru cei care nu au niciodată, așa că citiți dacă aveți probleme.

Conectați cardul SD la Raspberry Pi după instalarea NOOBS. Se va încărca și puteți selecta LibreELEC sau OSMC pentru a instala Kodi. După ce ați confirmat, sunteți totul setat.

Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu funcționează pentru dispozitivul dvs., va trebui să lucrați puțin mai mult. Instalarea este de obicei posibilă, limitată doar de sisteme de operare proprii. Dacă totuși, dispozitivul dvs. folosește un sistem de operare consacrat, există lacune.

Metode alternative de instalare

Dacă sunteți un utilizator Amazon Fire TV sau Apple TV, atunci poate doriți să instalați și Kodi. Aceste două dispozitive nu acceptă oficial Kodi, dar ambele rulează versiuni furcate ale sistemelor de operare cu instalatori Kodi. Puteți să-l încărcați pe oricare dintre acestea.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul, reîncărcare automată se referă la instalarea unei aplicații pe dispozitivul dvs. care nu este oferită prin niciun canal oficial. Sistemul dvs. de operare și hardware-ul îl permit, dar software-ul vă reține. Reîncărcarea ocolește aceste restricții.

Procesul este impozabil, dar simplu pentru fiecare dispozitiv. Ca și în cazul majorității eforturilor de reîncărcare, este nevoie de diferiți manageri de fișiere și instalatori pentru extragerea pachetului. Asigurați-vă că consultați ghidul nostru pentru a descărca Kodi pentru instrucțiuni complete.

Roku se încadrează în aceeași categorie ca și Amazon și Apple TV, dar are o distincție când vine vorba de Kodi. În timp ce cele două rulează versiuni diferite ale sistemelor de operare consacrate, Roku rulează propriul sistem de operare proprietar.

Deci, pe scurt, nu există nicio modalitate de a instala Kodi pe Roku. Există totuși un mod de a folosi Kodi pe Roku. Veți avea nevoie de un computer Windows și să aveți activat oglindirea ecranului, dar procesul este destul de simplu după aceea. Consultați ghidul nostru pentru instrucțiuni complete.

Fundația XBMC a continuat să portă aplicația la diferite sisteme de operare în timp. Aproape bazele sunt acoperite acum, dar dacă dispozitivul dvs. nu se încadrează perfect într-o categorie, puteți găsi toate platformele acceptate de Kodi și puteți încerca să îl accesați pe dispozitiv..

Configurarea lui Kodi

Deschiderea Kodi pentru prima dată este o experiență de neîmplinire, mai ales dacă ai avut unul dintre procesele de instalare mai îndelungate. Nu are nimic în interior, așa că va trebui să o completați. În primul rând, adăugați media. Dacă nu aveți, nu ezitați să treceți peste această secțiune.

Pe ecranul de pornire Kodi, veți avea filele pentru fiecare tip de suport pe care software-ul îl acceptă. Ar trebui să aveți două opțiuni, una care spune „introduceți fișiere” și alta care spune „eliminați acest element din meniul principal.” Faceți clic pe prima.

Veți fi adus pe un ecran pentru a introduce sursa. Faceți clic pe „răsfoiți” și găsiți dosarul corespunzător pentru media pe care încercați să o adăugați. Kodi îl va scana automat și va actualiza interfața de utilizator în timp real.

Dacă aveți mai multe foldere, va trebui să repetați acest proces de câteva ori. Există câțiva pași suplimentari, deoarece butonul „introduceți fișiere” nu mai este disponibil. Mai întâi, faceți clic pe categoria la care doriți să adăugați. Ar trebui să aterizați unde sunt stocate toate fișierele dvs. curente. Continuați să reveniți în director până când ajungeți la rădăcina, care va afișa patru opțiuni.

Faceți clic pe „Fișiere”. În dosarele deja adăugate, veți avea opțiunea de a adăuga mai multe fișiere. Repetați procesul așa cum ai face pentru adăugarea primului dosar. Pe măsură ce trece timpul și adăugați mai multe fișiere, trebuie doar să faceți clic dreapta pe dosar și să apăsați pe „scanare pentru noi fișiere” pentru a actualiza biblioteca.

După ce ați adăugat tot media, nu ezitați să accesați meniul și să eliminați orice elemente pe care nu le veți utiliza.

Următorul este ca Kodi să arate cum doriți. În timp ce v17 a făcut un drum lung în curățarea interfeței de utilizator, există încă o mulțime de opțiuni pentru ao personaliza pentru gusturile dvs..

Singurul mod oficial de a face asta este cu teme. Majoritatea temelor sunt doar piei pentru Kodi, permițând să schimbe câteva culori sau aspectul general. Cu toate acestea, există unele care vor schimba întreaga interfață.

Lista este lungă și este lăsată în mare măsură la preferințe, așa că nu ezitați să răsfoiți. Din fericire, Kodi face acest lucru foarte ușor de făcut. Intrați în setările dvs. (pictograma cog) și faceți clic pe „Setări interfață”. Selectați „piele” și apăsați „obțineți mai multe” și puteți vedea toate temele disponibile.

Pe teme anterioare, puteți instala, de asemenea, build-uri pe Kodi. Acestea sunt teme cu suplimente abordate, complet încărcate, deci nu trebuie să instalați totul separat. Fundația XBMC nu acceptă oficial acumulările din cauza numărului de suplimente existente în interior, deci va trebui să aveți un depozit neoficial pentru a le instala.

Timp de ani buni, a fost vrăjitorul Ares. Cu toate acestea, o bătălie legală a lăsat popularul add-on mușcând praful. Există totuși modalități de instalare a build-urilor. Din păcate, construcțiile sunt împrăștiate în multe depozite diferite, astfel încât va trebui să le urmăriți pe cele dorite.

Vom vorbi mai multe despre instalarea suplimentelor și a depozitelor în următoarea, dar procesul este același pentru instalarea unei versiuni. Poate trece ceva timp de când se instalează atât de multe, dar în esență faceți exact același lucru ca și în cazul oricărui alt supliment.

După ce importați media și Kodi va analiza cum doriți, va trebui să apucați câteva metadate. Cu toate că unele fișiere le pot avea deja, Kodi arată într-adevăr frumos doar dacă apare același lucru pe tot tabelul.

Kodi are câteva suplimente de metadate chiar din cutie, dar există unele pe care ar trebui să le analizezi în trecut. Prima este baza de date a filmului. Această bază de date este în întregime condusă de utilizator, automat pentru noile postere și fanart noi, precum și pentru toate celelalte metadate..

Deși nu este esențial, faptul că aveți astfel de metadate vă oferă câteva avantaje în timp ce utilizați Kodi. Multe teme îl vor utiliza pentru a vă organiza și a afișa conținutul dvs., un proces care poate fi ușor disociat cu acesta. În afară de asta, însuși Kodi caută actori, regizori și multe altele pentru a pune filmele în categorii.

Un alt element obligatoriu este OpenSubtitles. Această bază de date conține peste patru milioane de subtitrări în 75 de limbi diferite. Conținutul digital lipsește adesea subtitrări sau are, în cel mai bun caz, doar una sau două limbi. Utilizarea OpenSubtitles înseamnă că o lume a cinematografiei vă va deschide.

Instalarea suplimentelor & Repozitorii

După ce ați configurat totul, va trebui să instalați unele componente suplimentare. Așa cum am menționat anterior, suplimentele sunt găzduite în interiorul depozitelor, așa că trebuie să îndreptați Kodi către acel depozit pentru a-l instala.

Există două modalități de a face acest lucru, fie direct prin Kodi, fie descărcând un fișier .zip. Pentru unele setări, ultima este necesară, dar te-aș îndemna să mergi la fișierul .zip dacă ai spațiu de rezervă și navigare pentru a-l găsi..

Activați surse necunoscute

Kodi include depozitul său cu fiecare instalare și puteți descărca gratuit suplimente din interior, navigând către acesta. Cu toate acestea, există unele blocaje rutiere pentru suplimente și depozite neoficiale.

Trebuie să permiteți lui Kodi să instaleze aceste surse din surse necunoscute. Este un pas mic, dar unul imperativ. Pentru a activa această caracteristică, urmați următorii pași:

 • Faceți clic pe „pictograma setărilor” care arată ca o roată
 • Accesați „setările sistemului”
 • Treceți cursorul peste „add-on-uri”
 • Bifați glisorul „surse necunoscute” la dreapta

Acum sunteți liber să instalați orice add-on neoficial. Unele versiuni de Kodi au această caracteristică deja activată, dar este bine să verificați în orice mod. După ce o activați prima dată, nu trebuie să o faceți niciodată.

Instalarea dintr-un fișier .Zip

Instalarea dintr-un fișier .zip necesită descărcare locală. Pentru a face acest lucru, pur și simplu îndreptați-vă la adresa URL unde se află depozitul și descărcați. De exemplu, puteți descărca Kodil repo (http://kdil.co/repo/) accesând adresa URL și selectând „kodil.zip”.

Există momente în care veți găsi mai multe fișiere în interiorul indexului. De obicei, cel de care aveți nevoie este numit la fel ca depozitul sau este mai mare. Bunul simț va predomina, dar dacă nu, descărcați toate fișierele și încercați fiecare până când veți găsi ceea ce aveți nevoie.

După ce ați descărcat fișierul, deschideți Kodi și faceți următorii pași:

 • Faceți clic pe „suplimente”
 • Accesați „browserul suplimentar” (pictograma casetei deschise)
 • Faceți clic pe „instalați din zip”
 • Navigați și selectați fișierul .zip salvat

După ce aștepți câteva momente, vei primi o notificare activată suplimentară. Depozitul este instalat și puteți utiliza opțiunea „instalați din depozit” pe același ecran pentru a selecta suplimentele dorite.

Instalarea de la URL

Unele configurații Kodi, precum cele instalate pe un Raspberry Pi, nu vă permit să instalați prin intermediul unui fișier .zip. În timp ce puteți încărca fișierul pe dispozitiv, este dificil să îl găsiți. Metoda mult mai convenabilă este instalarea printr-o adresă URL.

Această metodă atinge același obiectiv ca instalarea dintr-un fișier .zip, cu excepția cazului în care Kodi descarcă fișierul în loc să îl faci manual. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să îndreptați Kodi către adresa URL corectă.

Accesați ecranul de pornire Kodi și efectuați următoarele:

 • Faceți clic pe „pictograma setărilor”
 • Accesați „managerul de fișiere”
 • Selectați „adăugați sursa” din coloana din stânga
 • Faceți clic pe „”
 • Introduceți „URL” pentru depozitul dorit
 • Dă-i un nume

După aceea, faceți același lucru ca instalarea dintr-un fișier .zip. Acest proces indică doar Kodi spre destinație. Încă o dată, instalați suplimente folosind opțiunea „instalați din depozit”.

Cele mai bune suplimente de utilitate

Înainte de a prelua conținutul în flux, poate doriți să instalați câteva care vor face navigarea mai simplă. Cele mai bune din lot provin din depozitul oficial Kodi, astfel încât nu va trebui să săpați prea mult pentru a le găsi.

Un important este Keymap Editor. Acest add-on oferă o GUI pentru maparea controalelor de pe o telecomandă. Deși editarea este posibilă fără supliment, interfața lui Kodi nu este cea mai ușoară pentru utilizator. Deoarece Kodi este construit pe o UI de 10 metri, o telecomandă este de dorit, iar acest supliment suplimentar simplifică simplificarea instalării.

Aspectul este un alt punct slab al lui Kodi. În timp ce v17 a îmbunătățit mult interfața, mai există încă mult spațiu de crescut. Browserul PlayOn atinge acest obiectiv menținând același sistem de navigație.

Cea mai semnificativă modificare este de la numele fișierelor la imagini. În mod normal, Kodi afișează doar o listă cu numele fișierelor atunci când navighezi. Afișarea icoanelor și a numelor, spre deosebire de o listă, este o modificare mică, dar semnificativă, care face multe pentru a vă ocoli Kodi.

După ce veți găsi ceea ce aveți nevoie, LazyTV va păstra fluxul de conținut, astfel încât nu va trebui să vă treceți înapoi. Funcția principală a suplimentului creează automat o listă de redare de emisiuni TV neobservate. Acest lucru fie funcționează în ordine cronologică, redând următorul episod după ultima vizionare, fie redând la întâmplare episoade de spectacole care nu trebuie să fie vizualizate cronologic.

În afară de aceasta, suplimentul vă va anunța dacă există un episod neobservat înainte de cel pe care încercați să îl urmăriți. Această mică utilitate vă menține pe cale, mai ales dacă urmăriți emisiuni cu multe episoade și fără sezoane.

Cele mai bune suplimente în streaming

Cea mai bună parte a Kodi este streamingul, și nu doar din surse oficiale. Complementele neoficiale deschid spectrul conținutului. Aceasta este caracteristica cheie a Kodi pentru mulți și ceea ce a făcut-o atât de faimoasă în ultimii ani.

Fiecare completare pe care urmează să o listăm se transformă în piraterie. După cum am menționat anterior, Kodi este legal; furtul nu este. Aveți nevoie de un VPN pentru a vă proteja în timp ce utilizați Kodi, suplimente neoficiale sau nu. Este o mică poliță de asigurare pentru săpat în zonele cenușii ale legii.

Exodus a fost un add-on preferat de ani de zile. Cu toate acestea, moartea a dus la un nou behemoth: Legământ. Acest supliment adaugă surse de pe Internet pentru a găsi aproape fiecare emisiune TV sau film pe care ți-l puteai imagina.

Puteți găsi chiar și câteva fluxuri pentru filme în teatre dacă aveți noroc. Covenant este un supliment complet, și puteți găsi aproape tot ceea ce aveți nevoie în interiorul acestuia. Asigurați-vă că citiți ghidul nostru de instalare a Pactului pentru a afla cum să îl configurați.

Legământul a continuat și a fost offline recent, lăsând o anumită incertitudine în viitorul său. Deocamdată este grozav, dar poate doriți să luați în considerare alternative în cazul în care Pactul va fi deconectat permanent. Cea mai bună alternativă pe care am găsit-o este Elysium. Acest add-on face același lucru ca Covenant, dar cu aspect ușor diferit și structură de folder.

În timp ce puteți găsi cele mai multe dintre cele dorite în oricare dintre suplimente, cel mai bun caz este să le utilizați împreună. Între ambele, este posibil să găsiți un flux, deoarece ambele au o listă diferită de surse de eliminare. Asigurați-vă că citiți ghidul nostru de instalare Elysium pentru a-l configura pe dispozitiv.

Atât Covenant, cât și Elysium nu au o secțiune de sport. Deși există multe suplimente sportive disponibile, cel mai bun am găsit este Bennu. Acest add-on este o reînviere a Phoenix, o platformă de streaming de sport de bază de ani de zile. Cu toate acestea, Bennu deține doar jocuri arhivate. Dacă aveți nevoie de unele accesorii live, consultați cele mai bune suplimente sportive pentru Kodi.

Concluzie

Kodi este una dintre cele mai bune aplicații pentru junk-uri media. Versatilitatea sa, atât ca centru media, cât și platformă de streaming o face foarte puternică atât pentru utilizatorii ocazionali, cât și pentru cei cu putere. Dacă nu ați considerat încă tăierea cablului, Kodi face să pară foarte tentant.

Amintiți-vă întotdeauna să utilizați un VPN când utilizați Kodi. Asigurarea mică face un drum lung în asigurarea confidențialității dvs. și vă va permite să accesați conținut geoblocat. Dacă doriți mai multe, asigurați-vă că verificați arhiva noastră Kodi. Avem totul, de la tutoriale până la cele mai bune liste, cum se instalează Kodi pe Roku și se ocupă cu problemele de buffering.

Folosiți Kodi sau intenționați să îl instalați acum? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map