Cum se deblochează YouTube: streaming video pentru toată lumea

Toată lumea știe YouTube. Este cel mai vizitat site web din lume după Google.com, ba chiar a bătut Facebook în numărul de vizitatori. A trecut de la un site web de partajare video de bază la un mini-internet complet, unde comunitățile înflorește. Cu toate acestea, nu toată lumea poate accesa întotdeauna videoclipuri YouTube, motiv pentru care am creat acest ghid rapid și simplu despre cum să deblochezi YouTube.


YouTube poate fi blocat din orice număr de motive. Poate vă aflați într-o țară care cenzurează internetul sau șeful dvs. este frustrat că pierdeți timp vizionând videoclipuri YouTube când ar trebui să actualizați foile de calcul. Poate că doriți să ascultați o melodie online, doar pentru a afla că unele companii de discuri fac parte din selecția lor de conținut video disponibilă în țara dvs., ceea ce poate deveni enervant.

Indiferent de motiv, dacă YouTube este blocat, avem soluția de mai jos. Cu toate acestea, înainte de a afla cum puteți debloca videoclipurile YouTube, aruncăm o privire asupra motivelor din spatele accesului dvs. YouTube blocat.

De ce este blocat YouTube?

youtube bloc

În prezent, doar trei țări au blocat complet YouTube (deși numărul variază): China, Iran și Coreea de Nord. În fiecare țară, obiectivul este să se asigure că populațiile lor sunt protejate împotriva influențelor străine pe internet, care ar putea face oamenii să creadă că apa otrăvită și opresiunea autoritară regulată nu sunt norma peste tot.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a populației lumii locuiește într-un loc unde internetul este (relativ) gratuit – cel puțin, deocamdată – și motivul pentru care nu pot viziona videoclipuri este pur și simplu pentru că cineva a pus un bloc pe site. Administratorii din marile corporații, precum și întreprinderile mici, universitățile și sistemele școlare, au deseori ordine permanente pentru a bloca accesul la conținut video YouTube..

Regimurile cele mai brutale și neloiale sunt adesea întâlnite în familii, desigur, unde părinții cu experiență tehnologică au pus controale parentale pe ce site-uri web trebuie să acceseze acasă, evitând adolescenții și curioșii copii din școlile elementare (citiți ghidul nostru despre cum să vă protejați copiii online pentru mai multe despre asta).

Videoclipurile YouTube nu sunt blocate doar pentru a vă asigura că viața oamenilor este cea mai proastă posibil – deși poate părea așa – ar putea fi, de asemenea, o modalitate de a menține consumul de lățime de bandă scăzut sau de a vă asigura că oamenii lucrează mai degrabă decât să se descurce (spune scriitorul care este ascultând o listă de redare YouTube în timp ce cureați această piesă). Nici copiii nu ar trebui să se uite la conținut video care se referă la subiecți dincolo de familia lor.

Întrucât YouTube nu ar putea să-i pese mai puțin de cine îl va accesa și când, trecerea peste aceste blocuri – fie ele guvernamentale, corporative sau parentale – este ușor de plăcut. Aceasta include blocurile YouTube în sine, care sunt bazate pe geografie. Practic, aveți patru opțiuni când doriți să vizionați videoclipuri YouTube blocate. Le vom clasifica într-adevăr rapid pentru tine aici, înainte de a intra mai în profunzime mai jos.

Cum deblochez YouTube?

 1. Utilizați un proxy
 2. Utilizați un VPN
 3. Utilizați HTTPS
 4. Schimbă-ți serverul DNS

Deblocați YouTube cu un proxy web

Cel mai simplu și mai ieftin mod de a vă ocoli printr-un bloc YouTube este utilizarea unui proxy web. Un proxy face ca serverul de internet să creadă că adresa dvs. IP și locația sunt diferite de realitate.

Cel mai bun proxy YouTube va fi ușor de utilizat și rapid. Am creat o listă cu cei mai buni furnizori de proxy, dar rețineți că nu ar trebui să folosiți niciodată un proxy, cu excepția YouTube, sau s-ar putea întâmpla lucruri rele.

Acest lucru se datorează faptului că proxy-urile nu sunt foarte sigure. Vă maschează adresa IP, dar nu vă protejează conexiunea la internet. Așadar, dacă, de exemplu, sunteți în torentul cu un proxy, este la fel ca să fluturați un steag roșu mare la autoritățile de drepturi de autor. Vorbim mai multe despre securitatea proxy-ului web în articolul nostru VPN vs. proxy.

Deblocați YouTube cu un VPN

Un mod mult mai bun decât utilizarea unui proxy web pentru a trece peste orice bloc este să folosești o rețea virtuală virtuală sau VPN. Articolul conectat conține mai multe informații, dar utilizarea unui VPN vă trimite practic conexiunea la internet printr-o altă locație, ceea ce înseamnă că puteți păcăli un site web care primește să creadă că îl accesați de pe alt dispozitiv, casă sau țară. Un VPN poate ocoli geoblocurile de internet și este o modalitate nepricepută de a debloca YouTube.

Oricare dintre cele mai bune opțiuni ale noastre VPN vor briza prin controale parentale sau permisiuni de administrare, precum au fost făcute din hârtie digitală. O VPN bună costă bani, astfel încât poate fi un obstacol pentru unii. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca VPN să aibă cel puțin o garanție de returnare a banilor în loc. Am creat, de asemenea, o listă cu cele mai bune VPN-uri gratuite, dar toate au un fel de capac de lățime de bandă.

Orice faceți, niciodată, nu mergeți niciodată cu niciunul dintre serviciile VPN despre care vorbim în cel mai rău articol VPN gratuit, cu mențiune specială care va merge la botnet Hola VPN. Fiecare dintre furnizorii VPN vă vor vinde datele dvs., ceea ce, după socoteala noastră, este un preț prea mare pentru a plăti pentru a debloca YouTube.

Dacă doriți doar o idee rapidă despre care pot fi cele mai bune servicii VPN, vă recomandăm să consultați rapid examinarea ExpressVPN, revizuirea noastră NordVPN pentru cea mai bună valoare pentru banii dvs. pe termen lung și revizuirea PIA dacă doriți să cheltuiți ca cât mai puțin pe un VPN pe termen scurt.

Cei trei sunt servicii VPN excelente, cu înregistrări bune, oferind o modalitate de a debloca conținutul YouTube dorit și de a vă păstra datele private. În plus, toate cele trei opțiuni VPN sunt instalate rapid și printre cele mai bune VPN-uri pentru Chrome, datorită extensiilor de browser prietenoase, ceea ce le face ușor de utilizat, de asemenea.

Alte modalități de a debloca YouTube

VPN-urile nu sunt un remediu, tot ceea ce funcționează întotdeauna pentru deblocarea YouTube. Unii oameni costă costurile, în timp ce alții nu pot instala software-ul necesar, deoarece un administrator are permisiunea limitată în acest sens. Aruncăm o privire la alte două modalități de a ajunge la conținutul YouTube blocat pe care îl doriți.

Rețineți că cei care suferă de control guvernamental nu trebuie, în niciun caz, să acceseze YouTube folosind următoarele trucuri. Singura dvs. opțiune în aceste cazuri este să consultați articolele noastre despre cel mai bun VPN pentru China sau cel mai bun VPN pentru Iran și să alegeți un serviciu de rețea virtuală de acolo..

Deblocați YouTube cu HTTPS


© Sohail World

Primul truc pentru deblocarea YouTube este cel mai ușor, dar nu veți fi surprins cât de des funcționează. Multe locuri care blochează site-urile web o fac prin introducerea adresei site-ului web într-un program, de obicei lăsând adresa ca „http: //”. Prin urmare, o modalitate de a debloca conținutul de pe YouTube este de a schimba câmpul de adresă pentru a citi „https://www.youtube.com” (rețineți că „S” suplimentar). Cu această modificare, puteți ignora blocul în totalitate, cu securitate suplimentară la internet, pentru a porni.

Schimbă serverul DNS

Un alt mod super simplu de a debloca YouTube este să schimbi adresa DNS a serverului tău. Multe blocuri execută cererea pe propriul server, astfel încât ocolind asta, ocoliți blocul. Fiecare aromă a sistemului de operare este puțin diferită, dar toate funcționează mai mult sau mai puțin așa.

 • Accesați „setările rețelei” (uneori va trebui să găsiți o etichetă pentru „adaptoare”)
 • Găsiți o „proprietăți de conexiune la rețea” (sau denumite în mod similar)
 • În „IPv4”, trebuie să găsiți o filă sau o etichetă numită „server DNS”
 • Schimbați serverul în „8.8.8.8” sau „8.8.4.4” și reporniți computerul

Puteți face acest lucru și în unele browsere web în loc de pe computer. Trebuie doar să căutați numele browserului dvs. și să „schimbați setările DNS” și asta ar trebui să vă descurce.

Gânduri finale

Există mai multe modalități utile de a debloca conținutul video YouTube. Modul nostru preferat de a debloca YouTube este folosirea unui VPN, deoarece câteva clicuri și câțiva dolari nu te aduc doar în conținut video YouTube, ci și în jurul altor geoblocuri, cum ar fi interdicția Netflix VPN. Alte metode sunt mai lovite sau lipsesc, dar acesta nu este motivul pentru a nu încerca.

Vedeți articolele noastre VPN dacă doriți să aflați mai multe despre opțiunile dvs. sau dați restului site-ului nostru o citire pentru cele mai recente și mai bune aplicații cloud. Avem, desigur, un minunat canal YouTube YouTube pe care îl puteți urma, de asemenea, după ce ați folosit sfaturile noastre pentru a debloca site-ul..

Ce părere aveți despre modalitățile noastre de a debloca YouTube? Îl cunoașteți pe alții? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Deblocați întrebările frecvente YouTube

Acest articol a funcționat de câțiva ani și pentru a vă facilita lucrurile, am creat această listă cu cele mai frecvente întrebări.

Cum pot intra pe YouTube la școală?

În general, persoanele care încă sunt la școală nu au bani, de aceea vă recomandăm să utilizați un proxy YouTube pentru a trece peste orice blocuri în loc. Lucrul frumos despre utilizarea unui proxy web este că este necesară doar câteva minute pentru configurare și puteți debloca YouTube, Facebook și chiar Instagram într-o singură clipă..

Cum deblochez YouTube pe Google Chrome?

Vă recomandăm să utilizați o extensie proxy web pentru asta. Majoritatea proxy-urilor recomandate mai sus au o extensie Chrome care vă va conecta la serverul proxy fără probleme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map