Cum se deblochează Youku

Youku Toudu, de obicei scurtat la Youku, este cel mai mare site de găzduire video din China și, de asemenea, unul dintre cele mai vizitate site-uri web din țara respectivă. Fie că sunteți un expat chinez care locuiește în afara Chinei continentale sau un american care iubește filmele și videoclipurile chineze, Youku este un loc minunat pentru a obține tot divertismentul dorit.


Cu toate acestea, urmărirea acestui conținut nu este atât de simplă, deoarece accesul la Youku este restricționat și vă va refuza dacă vă conectați de oriunde în afara Regatului Mijlociu. Cu toate acestea, spre deosebire de interdicția Netflix VPN, restricțiile Youku pot fi ușor ocolite (ceva ce împărtășește cu Hotstar-ul din India).

În acest articol, vă vom arăta cum să ocoliți această restricție geografică, astfel încât să vă puteți bucura de conținutul Youku de oriunde.

Deblocați Youku cu Firefox

O modalitate populară de a debloca Youku este să folosești un instrument numit „Deblocare Youku”, mai ales dacă intenționezi să accesezi Youku de pe PC sau Mac. Aromele suplimentare pentru aplicații pentru Firefox și Chrome și vor funcționa pe versiunile mobile ale ambelor (dacă decideți să omutați folosind o aplicație, așa cum descriam mai jos).

Dacă utilizați browserul Firefox, accesați „https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unblock-youku/”, descărcați suplimentul și instalați-l pe browser.

 • Accesați „instrumente” > “Opțiuni” > “avansat” > “reţea” > “setări de conectare”
 • Alegeți „Adresa URL de configurare automată a proxy-ului”
 • Tastați „http://yo.uku.im/proxy.pac” și faceți clic pe „ok”

Alternativ, utilizați o extensie numită „Come2China” pentru a ocoli geo-restricția China. Această extensie utilizează un server proxy China pentru a vă oferi acces la Youku.

Deblocați Youku cu Google Chrome

Obținerea deblocării Youku pentru Chrome este similar procesului pentru Firefox.

Accesați „https://chrome.google.com/webstore/detail/unblock-youku/pdnfnkhpgegpcingjbfihlkjeighnddk?hl=ro” și urmați instrucțiunile de instalare.

 • Deschideți browserul și navigați la acest supliment
 • Faceți clic pe opțiunea „Adăugați la Chrome” situată în colțul din dreapta sus și sunt de acord cu termenii
 • După instalare, puteți vedea o bifătură verde în bara de adrese
 • Acum, accesați „www.youku.com” și bucurați-vă de colecția largă de videoclipuri

Puteți utiliza, de asemenea, o extensie Chrome numită „uku / Deblocare-Youku” care este disponibilă pe Github. Unii consideră că această extensie este mai bună decât suplimentul, deoarece un cod JavaScript acceptă modul de redirecționare a extensiei Chrome, astfel încât redirecționarea se întâmplă automat fără a fi necesară nicio intrare de la dvs..

Acest proces de instalare este destul de simplu în toate browserele. Totuși, este posibil să întâmpinați unele probleme uneori. Pentru început, dacă aveți probleme cu instalarea Unblock Youku, verificați dacă setările de configurare proxy PAC au avut succes.

Nu vă faceți griji, este simplu să verificați această setare. Accesați „www.uku.im/check” pentru a verifica dacă IP-ul dvs. este mascat pentru a pretinde că provine din China continentală. Browserul ar trebui să returneze o valoare „adevărată” pentru ca Youku să funcționeze. În caz contrar, încercați din nou să reinstalați suplimentul sau extensia.

Uneori, este posibil ca videoclipurile din Youku să nu fie redate chiar dacă setările sunt corecte. Când se întâmplă acest lucru, faceți clic pe pictograma din colțul din dreapta din Chrome și va deschide o casetă de dialog pentru dvs. Schimbați modul de operare de la normal la redirecționare și totul ar trebui să funcționeze bine. Nu va trebui să faceți acest pas atunci când utilizați extensia Deblocare Youku de la Github.

Instalarea deblocării aplicației Youku

Aplicația „Deblochează Youku” este cel mai bun pariu pentru smartphone-uri.

Accesați „http://unblcok-youku.en.aptoide.com/?store_name=derzero&app_id = 4704740 ”de pe telefonul dvs. Android, descărcați aplicația și instalați-o pe telefon.

Pentru iPad și iPhone, descărcați aplicația de pe „https://free.com.tw/unblock-youku-for-ie-firefox-iphone-ipad/”.

Dacă utilizați dispozitive iOS, va trebui să faceți niște pași suplimentari.

 • Porniți WiFi
 • Schimbați opțiunea „proxy HTTP” în „auto”
 • Inserați http://yo.uku.im/proxy.pac ”în câmpul text URL

Accesarea Youku cu un VPN

Pe lângă aceste aplicații și suplimente, puteți utiliza și un VPN pentru a accesa site-ul utilizând o adresă IP chineză. Deși acest lucru este un pic răsucitor, având în vedere că recomandăm în mare parte utilizarea unui VPN pentru a evita Marele Firewall (ca în cel mai bun articol VPN pentru China), este o modalitate perfectă de accesare a conținutului Youku..

Întrucât mai multe persoane doresc să folosească o VPN pentru a evita cenzura chineză, mai degrabă decât să se supună ei, niciunul dintre cele mai bune servicii VPN nu are servere acolo; cu toate acestea, un alt serviciu care ne place, PureVPN, îl face (citiți recenzia noastră completă PureVPN pentru mai multe detalii).

Utilizarea unei VPN nu vă va permite doar să accesați conținut geoblocat în mod voluntar (cum ar fi cel mai bun VPN pentru Netflix), dar vă va proteja și de spionajul NSA și de spionajul ISP. Recomandăm întotdeauna persoanelor să utilizeze un VPN pentru a-și asigura conexiunea la Internet sau riscă să fie spionate sau să devină victime ale infracțiunilor informatice.

Iată un ghid pas cu pas despre modul în care puteți utiliza un serviciu VPN pentru a viziona Youku pe smartphone.

 • Alegeți un furnizor VPN și abonați-vă la acesta.
 • Descărcați aplicația VPN din magazinul Google Play sau de pe site-ul VPN
 • Autentificați-vă cu datele de acreditare
 • Selectați serverele din China și dați clic pe „conectați”
 • Deschide aplicația Youku pentru a vedea filmele și show-urile preferate din China

Concluzie

Vizionarea Youku din afara Chinei este o simplă problemă de a decide ce modalitate de accesare a serviciului vi se potrivește cel mai bine; așa cum este descris mai sus, fiecare mod de a face acest lucru este destul de ușor.

Spuneți-ne în comentariile de mai jos ce metodă are preferința dvs. sau dacă ați dat seama de ceva ce ne-a lipsit. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map