Cum să vizionezi Westworld online în 2020: Spre o utopie robotizată

Westworld este un spectacol despre un parc tematic Wild West, peopled cu roboți realieni cu care oaspeții își pot trăi fanteziile, atât eroice cât și romantice. Ceea ce cred robotii despre asta devine mai important pe măsură ce spectacolul continuă. Dacă vă întrebați cum să urmăriți Westworld, vă vom ajuta să urmăriți.


Westworld îl joacă pe Anthony Hopkins ca geniu egotistic și prezintă un rol de roboți care trec prin crize existențiale, deoarece suferă de capriciile vizitatorilor mai neplăcuți ai parcului. Este întunecat, grizonat și NSFW, așa că nu veți dori să o urmăriți cu bunica în jur, deși probabil o va privi singură imediat ce vă întoarceți spatele..

how-to-ceas-Westworld-Netflix

Westworld sezonul 1 și 2 sunt deja afară, cu sezonul 3 fierbinte pe călcâie. Există mai multe moduri de a-l vizualiza, precum streaming, Kodi și torrenting.

Roboții umanoizi cu probleme de memorie ar dori să își poată șterge datele mai eficient. Dacă doriți să vă asigurați că informațiile dvs. sunt șterse, citiți serviciile noastre de backup online care nu vă șterge articolul despre fișiere.

Urmăriți Westworld Online

Una dintre cele mai ușoare metode de a urmări Westworld este prin serviciile de streaming online. Amazon poartă primele două sezoane în multe țări. În SUA îl puteți urmări pentru un episod de 3,99 USD sau vă puteți abona la HBO pentru 14,99 USD după ce ați terminat proba gratuită de șapte zile. În unele țări la momentul scrierii, cum ar fi Japonia, este gratuit pentru abonații Amazon Prime Video.

Modul nostru de vizionare a articolului Amazon Prime Video este un loc minunat pentru a începe dacă sunteți interesat să încercați serviciul.

how-to-ceas-Westworld-amazon

Dacă nu puteți găsi un serviciu care poartă emisiunea în țara dvs., există modalități de a-l urmări indiferent. O rețea privată virtuală vă poate permite să accesați internetul în timp ce par a fi dintr-un alt loc decât în ​​locul în care vă aflați. Dacă emisiunea nu vă este disponibilă la nivel local, conectați-vă din altă parte cu cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul video Amazon Prime.

Acest lucru poate fi sau nu legal, în funcție de locul în care vă aflați și în ce țară faceți pipă, așa că aveți grijă. Nu am visat să sugerăm că legile scrise de către lobbyi corporativi au o greutate morală mai mică decât cele despre crimă și furt.

Unele servicii de streaming vor detecta când utilizați un VPN și vă blochează, dar doar pentru că nu puteți intra cu un serviciu nu înseamnă că nu puteți face acest lucru cu un alt. Cumpărați sau economisiți timp și citiți cel mai bun VPN al nostru pentru difuzarea articolelor.

Prezentările principale ale serviciilor de streaming vin și merg, așa că dacă nu găsiți Westworld pe Amazon Prime Video, verificați ce este disponibil în altă parte. În prezent nu se află pe Netflix sau Hulu. Dacă trebuie să parcurgeți blocuri, consultați recenzia noastră ExpressVPN, cel mai bun serviciu pentru a trece peste zidurile digitale.

Nu trebuie să îl difuzați, deoarece este disponibil pe DVD și Blu-ray. Deși Netflix obișnuit nu realizează emisiunea, serviciul său de închiriere DVD. S-ar putea să fiți capabil să îl găsiți într-un magazin (vă amintiți de acelea?).

Urmăriți Westworld online gratis

Puteți găsi, de asemenea, emisiuni în streaming gratuit pe site-uri precum Couchtuner. Europix este un alt site de streaming popular și este posibil să fiți la curent cu alții. Aceste site-uri web sunt riscante de utilizat, așa că merită să vă asigurați că computerul dvs. este protejat de urâte înainte de a le vizita. Aruncați o privire la cel mai bun program de antivirus pentru a vedea ce software vă oferă cea mai bună protecție.

cum-la-ceas-Westworld-amazon-dolores

S-ar putea să vă îmbătați de ferestrele pop-up când verificați aceste site-uri web, așa că aruncați o privire la cel mai bun articol de blocare pop-up. Aveți grijă să predați și informații private. Ghidul nostru de a vă proteja confidențialitatea vă va oferi câteva sfaturi.

Urmăriți Westworld Via Kodi

Kodi este o platformă media care vă permite să transmiteți fluxul video din mai multe surse. Există tot felul de modalități de utilizare. Din fericire, avem o multitudine de articole care să vă ajute. Cele mai bune articole noastre Kodi builds sau ghidul Kodi sunt locuri bune pentru început.

Instrumente precum Kodi vă permit să organizați și să gestionați fluxuri pe televizorul dvs. sau pe alt dispozitiv media. Site-urile care oferă fluxuri sunt adesea aceleași pe care le discutăm atunci când vorbim despre streaming gratuit, așa că, din nou, se recomandă prudență.

Unele sunt îndoielnice din punct de vedere legal, așa că folosiți-le pe propriul dvs. risc și încercați să evitați surse neplăcute. Conectarea printr-o VPN, cum ar fi cele din cele mai bune VPN-uri pentru articolul Kodi, este o precauție prudentă.

Unde să găsești torentele Westworld

Torrenturile sunt o modalitate excelentă de a accesa fișierele pe net. Westworld nu va fi protejat de drepturi de autor încă 40 – 60 de ani, în funcție de locul în care locuiți și dacă marile corporații își vor strânge în continuare gâtul legiuitorilor noștri în anii următori..

Dacă nu sunteți sigur dacă este legal să folosiți site-uri de torrenturi din zona dvs. sau pentru orice spectacol anume, aruncați o privire la ghidul nostru ilegal care vă tornește pentru sfaturi.

Dacă vă gândiți la torrenting, consultați cel mai bun VPN pentru articolul torrenting pentru sfaturi despre cum să faceți acest lucru în siguranță.

Gânduri finale

În Westworld, tehnologia nouă promite multe, dar realitatea nu este întotdeauna la fel de lină cum se aștepta. Acest lucru nu este diferit de internet, în cazul în care visul unei comunicări libere și deschise a dat loc unui câmp minier de spyware, cybercrime și legalese.

La fel ca în Westworld, nu este întotdeauna clar dacă băieții răi sunt cowboy-urile care trag armele sau cei care rulează lucrurile din turnurile lor de fildeș.

Cu câțiva ani în urmă, s-ar putea să credeți că o corporație malefică care folosea tehnologie în mod greșit era chestiunea ficțiunii. Acum, știm mai bine. Dacă doriți să țineți informații despre ceea ce fac stăpânii noștri din viața reală, aruncați o privire la cel mai recent articol al nostru despre Starea Noului.

După cum am văzut, există multe modalități de a urmări Westworld. Unele sunt legale, iar altele nu pot depinde de locul în care locuiți. Există multe opțiuni VPN bune, cum ar fi cele din cele mai bune articole VPN. Kodi este, de asemenea, o alegere bună.

În prezent, există foarte multe televiziuni grozave, așa că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a profita de diferitele moduri de a-l urmări. Dacă ați terminat Westworld și urmăriți altceva de urmărit, aruncați o privire la modul nostru de a urmări Black Panther și cum să urmăriți articolele The Handmaid’s Tale.

Dacă vizionați mai multe spectacole pe Kodi, s-ar putea să rămâneți fără spațiu, așa că consultați cel mai bun spațiu de stocare în cloud în ghidul Kodi.

Dacă aveți experiență cu oricare dintre serviciile pe care le-am discutat sau recomandări pe care nu le-am menționat, vă rugăm să ne împărtășiți în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map