Cum să vizionezi The Avengers Online și gratuit

În 2008, Iron Man a lansat efectiv Marvel Cinematic Universe. Zece ani și 20 de filme mai târziu, MCU a devenit modelul pe care toată lumea vrea să-l imite. În timp ce există multe filme de sine stătătoare, franciza Avengers este printre cele mai populare și mai profitabile. Având în vedere că, am crezut că s-ar putea să vă întrebați cum să vizionați filmele Avengers, așa că am făcut acest ghid.


Toate cele trei filme Avengers sunt culmile diverselor linii grafice din MCU. MCU a fost lansat în urmă cu 10 ani și se întinde pe mai multe faze și filme, creând un univers comun și canon. Avengers 4 va fi filmul final în faza trei, apoi vom trece în faza a patra.

Filmele de la Avengers au un succes extraordinar, toate cele trei obținând peste 1 miliard de dolari și aterizând pe lista cu cele mai mari filme din toate timpurile. Dacă nu le-ați văzut, suntem aici pentru a vă ajuta să urcați de sub stânca dvs. proverbială parcurgând câteva căi de a le urmări.

Cu cel de-al patrulea film „Avengers”, care a fost tentat pentru primăvara anului 2019 și servește drept concluzie la „Avengers: Infinity War”, acum este un moment la fel de bun ca oricine să te prindă sau să retragi filmele MCU – este dublu, dacă contezi zilele. până când căpitanul Marvel ajunge în teatre.

Urmăriți online Răzbunătorii

Avengers este disponibil pentru streaming pe Netflix, la fel ca și alte filme MCU, cum ar fi Black Panther, Thor: Ragnarok și Guardians of The Galaxy Vol 2. După cum am discutat în modul nostru de a bate ghidul de interzicere Netflix, totuși, biblioteca dvs. va varia pe baza regiunii tale.

Vizionarea Răzbunătorilor pe Netflix

În acel articol, trecem pe mai multe rețele private virtuale capabile să ocolească detecția VPN a Netflix, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în regiune. Nu puteți greși cu ExpressVPN când vine vorba de Netflix, așa cum puteți vedea în recenzia noastră ExpressVPN.

Toate cele trei titluri – The Avengers, The Avengers: Age of Ultron și The Avengers: Infinity War – sunt disponibile spre închiriere pe Amazon Prime Video. Abonații nu le pot transmite în mod gratuit, însă. Restricții regionale se aplică și Amazon Prime Video, așa că consultați cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming pentru sugestii despre cum să faceți gestiunea geoblocării.

Este greu să învingi ExpressVPN, dar NordVPN este o altă alegere de top pentru streaming. Citiți despre experiența noastră cu aceasta în recenzia noastră NordVPN.

Recolta de conținut Marvel de pe Hulu nu este convingătoare. Doar seria Marvel Feature Animated este disponibilă. Acestea fiind spuse, Vudu are toate cele trei fluturi Avenger disponibile pentru închiriere. Google Play și YouTube sunt alegeri solide, deoarece le au în mod regulat în bibliotecile lor.

Urmăriți gratuit Răzbunătorii

În general, există opțiuni gratuite pentru vizionarea filmelor „Avengers”, cu condiția să nu aveți probleme despre calitate sau legalitate. Acordat, există riscul de a viziona filme piratate, dar dacă asta este lucrul tău, nu suntem aici pentru a judeca. Doar fă-o în siguranță și discret.

Putlocker este o sursă majoră de filme piratate și, prin urmare, a atras atenția Asociației Motion Picture din America și a organelor de conducere care aplică legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală din întreaga lume. Din această cauză, domeniul se schimbă constant.

SolarMovie a fost considerat Netflix de conținut piratat și este probabil cea mai populară alternativă la infamul 123Movies. 123Movies cu sediul în Vietnam s-a oprit brusc din motive necunoscute în 2018, deși s-a crezut că a fost sub presiune în acest sens, deoarece MPAA și guvernul vietnamez sunt înrădăcinate într-o campanie globală împotriva magazinelor ilegale de filme.

Răzbunătorii
© BollywoodLife

Couchtuner este o altă opțiune, dar se concentrează pe emisiuni TV, mai degrabă decât pe filme. Adresa sa IP sare de asemenea în jurul valorii sale, așa că exercitați diligența cuvenită în urmărirea acesteia.

Accesarea conținutului ilegal pune în pericol datele și confidențialitatea dvs., precum și securitatea computerului. În plus, există riscul litigiilor pentru încălcarea legilor privind dreptul de autor. Multe fluxuri dodgy sunt lansate cu ferestre de tip pop-up, reclame și malware. Asigurați-vă că software-ul dvs. antivirus este în conformitate cu sarcina.

Citiți recenzia noastră pentru Bitdefender pentru a vedea de ce este o alegere evidentă pentru job, precum și ce se situează printre cele mai bune software antivirus.

Dacă nu vedeți pop-up-uri pentru pornografie în timp ce urmăriți The Avengers, veți dori un blocant pop-up la bordul navei dvs. de pirați. Cele mai bune blocante pop-up noastre vă vor ajuta să vă păstrați confidențialitatea și securitatea intactă.

Deși ar trebui să se înțeleagă, oricum o vom spune: folosiți un VPN. Acest lucru vă va maximiza securitatea și vă va menține anonimat. VPN-urile vă maschează adresa IP, criptați traficul și vă ascund de furnizorul de servicii de internet. Vezi cele mai bune VPN-uri pentru a alege.

TorGuard prezintă un interes deosebit pentru anonimat. Puteți vedea de ce este bine pentru pirați și denizens de web întunecat, de asemenea, în recenzia noastră TorGuard.

Urmărește pe Răzbunătorii de pe Kodi

Kodi este un program open source pentru gestionarea mass-media pe un server care a obținut încet tracțiune cu aficionados de streaming. Vă permite să stocați și să organizați tot felul de suporturi, este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare și sunt suportate de mai multe dispozitive.

Kodi este oferit ca o pânză goală, lăsând la îndemână opțiunile dvs. de divertisment. Lucrurile devin interesante cu suplimentele, în special cele neoficiale. Acolo veți găsi depozite pentru conținut piratat.

Blamo Repo a fost printre cele mai populare depozite pentru filme piratate și emisiuni TV, dar a fost închis în septembrie 2018. Un alt supliment popular, Exodus, rămâne disponibil prin intermediul depozitului Kodi Bae. Depozitul Crazy Aces are și un supliment Marvel care conține multe dintre filmele MCU.

Răzbunătorii
© KodiVPN

Pentru a afla mai multe despre Kodi, citiți ghidul nostru complet Kodi. Discutăm despre instalarea acestuia, găsirea de suplimente și depozite și măsurile de securitate pe care ar trebui să le luați. Dacă ați fost deja inițiat, aruncați o privire la cele mai bune depozite Kodi.

Gânduri finale

Vizionarea tuturor filmelor Avengers poate fi dificilă, deoarece acestea tind să fie răspândite în mai multe locuri. Nu orice furnizor le are pe toate și bibliotecile respective au un flux și un flux. Dacă sunteți dispus să închiriați, Amazon Prime Video și Vudu sunt cele mai ușoare locuri.

Netflix are primul film Avengers și, fără îndoială, va avea Avengers: Infinity War înainte de prea mult timp. În plus, de multe ori are și alte filme MCU dacă vă interesează filmele dincolo de franciza Avengers. Hulu este în mare parte un bust cu filme Marvel, așa că probabil nu va merita timpul tău.

Pentru pirații dintre voi, Putlocker și depozitele menționate mai sus pentru Kodi sunt cel mai bun pariu. O căutare rapidă la Pirate Bay arată mai multe torente pentru Avengers: Infinity War dacă torrenting este geanta ta. Pur și simplu asigurați-vă că citiți cele mai bune VPN-uri pentru ghidul torrenting.

Sperăm, am ajutat să clarificăm opțiunile dvs. despre cum puteți viziona filmele Avengers și să ne pregătiți pentru sfârșitul etapei a treia din 2019. Mulțumim pentru citit și, dacă am lăsat ceva afară, comentați sau ne-ați trimis un Tweet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map