Este perioada anului în care așteptat fiecare mare fan al fotbalului, Super Bowl 2020. Jocul campionatului NFL din acest sezon începe la 18:00. EST duminică, 2 februarie, când îi vom vedea pe șefii din Kansas City mergând cu capul în cap cu cei de la San Francisco 49ers. 


Nu numai că oamenii vor tonifica din toată lumea pentru a vedea care echipă va fi încununată câștigătorul campionatului NFL, dar spectacolul spectaculos la pauză a devenit un eveniment în sine. Anul acesta, Jennifer Lopez și Shakira vor lua lumina reflectoarelor împreună. Judecând după interpreții care au urcat pe scenă înaintea lor, vor avea multe de trăit.

Stadionul care va găzdui Super Bowl 2020 este Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida, casa Delfinilor din Miami. Are o capacitate de peste 65.000 de locuri, dar continuați să citiți, pentru că vă vom spune cum să urmăriți Super Bowl LIV în confortul propriei case, folosind ExpressVPN.

Pot urmări online Super Bowl?

Există o mulțime de moduri de a viziona Super Bowl în direct prin servicii de streaming legal, dar va trebui să plătiți pentru multe dintre ele. Unele dintre servicii sunt disponibile numai în anumite țări și, dacă nu sunteți acolo, nu veți avea acces la ele. 

Cu toate acestea, puteți evita aceste geoblocuri, folosind o rețea privată virtuală. Vă va ajuta să vă răspândiți locația și să accesați oricare dintre platformele de streaming enumerate mai jos. ExpressVPN este cel mai bun pariu pentru job. Este cel mai bun VPN complet de pe piață și puteți citi recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla de ce.

Vulpe

Fox are drepturile de a arăta Super Bowl 2020, deci dacă locuiți în SUA și aveți un abonament de televiziune care include canalele Fox, atunci veți putea utiliza gratuit aplicația Fox Sports GO. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la furnizorul de televiziune și îl puteți vizualiza pe mai multe dispozitive.  

how-to-the-ceas-super-bol-2020-vulpe

Cu toate acestea, dacă luați o pauză din iarna din februarie și vă uitați în timp ce sunteți în vacanță într-o altă țară, cel mai probabil veți fi blocat să utilizați aplicația Fox Sports GO. Acest lucru se datorează faptului că este disponibil numai pentru rezidenții S.U.A. Din fericire, puteți obține acces cu ușurință folosind un VPN, care vă va oferi o adresă IP a S.U.A..

Cum să vizionezi Super Bowl fără cablu?

Pentru cei dintre voi care au tăiat deja cordonul, puteți utiliza una dintre metodele de mai jos pentru a vedea jocul.

Hulu

Puteți urmări Super Bowl 2020 pe Hulu cu planul Hulu + Live TV, care costă 54,99 USD pe lună. 

Cu asta, veți obține mai mult de 60 de canale live și la cerere, inclusiv ESPN, CBS, NBC și, desigur, Fox, singurul canal de care trebuie să urmăriți Super Bowl (fluxul live CBS nu îl acoperă, din pacate). În plus, puteți utiliza procesul de o săptămână al lui Hulu pentru a vedea dacă vă place.

how-to-the-ceas-super-bol-2020-Hulu

Totuși, la fel ca Fox, Hulu este disponibil numai rezidenților din SUA, astfel încât dacă încercați să urmăriți din afara județului, va trebui să utilizați un VPN și să vă conectați la un server din SUA. Totuși, cel mai bun ghid VPN pentru Hulu vă poate ajuta.

BBC iPlayer

BBC a dobândit drepturile de a transmite Super Bowl de mai mulți ani. Jocul va fi difuzat pe BBC One și puteți descărca BBC iPlayer pentru a-l vizualiza online gratuit. 

how-to-the-ceas-super-bol-2020-bbciplayer

Totuși, la fel ca și celelalte alegeri ale noastre, nu este disponibil pentru toată lumea. BBC iPlayer este disponibil numai pentru rezidenții din Marea Britanie, așa că veți avea nevoie de ajutorul unui VPN pentru a obține o adresă IP din Marea Britanie. Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer are câteva recomandări dedicate.

Când vă conectați la BBC iPlayer, vi se va solicita să vă înscrieți pentru un cont cu o adresă de e-mail validă. Vi se poate solicita și un cod poștal valid (cod poștal), dar puteți evita acest lucru introducând orice cod poștal valabil (chiar și codul poștal pentru sediul BBC în sine). 

În plus, deoarece serviciile de televiziune, radio și online ale BBC sunt finanțate în principal prin taxa de licență, vă poate întreba dacă aveți unul. Deoarece nu există nicio dovadă necesară, puteți să o confirmați pur și simplu și să accesați platforma. Acum ar trebui să fiți configurat și gata să urmăriți Super Bowl în direct pe BBC iPlayer.

FuboTV

FuboTV oferă pachete de streaming începând de la doar 19,99 dolari pe lună, dar cel puțin, veți avea nevoie de pachetul său Family, pentru a vă putea bucura de jocul de pe Fox. Acest lucru vă va stabili 59,99 USD pe lună, dar veți primi 103 canale, inclusiv peste 130 de evenimente afișate în 4K, deci este o alegere bună pentru a urmări sport cu FuboTV. Ca bonus, puteți obține o probă de săptămână cu pachetul Family. 

how-to-the-ceas-super-bol-2020-fubotv

Din păcate, la fel ca multe alte servicii de streaming, FuboTV este disponibil numai dacă locuiți în Statele Unite. Puteți eluda restricțiile regionale folosind un VPN, permițându-vă să urmăriți NFL fără cablu atât cât doriți.

Sling TV

Un alt serviciu care va arăta Super Bowl 2020 este Sling TV. Există două niveluri din care puteți alege, Sling Blue și Sling Orange, sau le puteți combina pe cele două și aveți pachetul de top, Sling Blue + Sling Orange. 

Pachetele individuale costă fiecare 30 USD pe lună, iar pachetul combinat este de 45 USD pe lună, dar primești o reducere de 10 USD pentru prima lună cu oricare dintre ele. Cu toate acestea, pentru a accesa canalul Fox, va trebui să optați pentru Sling Blue, cel puțin.

how-to-the-ceas-super-bol-2020-sling

La fel ca unele dintre celelalte opțiuni pe care le-am menționat, Sling TV este disponibil doar pentru rezidenții din SUA, astfel încât dacă doriți să vă conectați dintr-o altă țară, va trebui să vă conectați la un server din SUA printr-un VPN.

Moduri de a urmări Super Bowl mai târziu

Dacă, din orice motiv, nu puteți prinde Super Bowl live la începutul lunii februarie, îl puteți urmări întotdeauna mai târziu. 

Deși BBC iPlayer vă va permite să îl vedeți în direct, puteți vizualiza emisiile sale și alte conținuturi la cerere cu acesta. Super Bowl 2020 ar trebui păstrat pe serverele sale pentru o perioadă limitată de timp, permițându-vă să vă bucurați de cel mai mare eveniment sportiv din America în timpul propriu.

Un alt mod în care poți urmări Super Bowl mai târziu este folosind Kodi. Dacă nu ați mai auzit de Kodi până acum, este practic un software open-source care vă permite să stocați și să organizați media în el. Puteți apoi să îl utilizați pentru a reda conținutul dvs. stocat, dar îl puteți utiliza și pentru a vizualiza alt conținut. Dacă doriți să începeți, aruncați o privire la ghidul nostru Kodi.

După ce ați configurat Kodi, puteți instala depozite și suplimente care vă permit să accesați o tonă de conținut diferit. Kodi în sine este legal, dar o parte din conținutul pe care ți-l oferă acces nu este, inclusiv material protejat de drepturi de autor. Din acest motiv, este mai bine să folosiți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Kodi pentru a vă ține ascuns.

După o scurtă privire asupra lui Kodi, am descoperit că ar trebui să poți urmări Super Bowl 2020 folosind suplimentul SportsDevil din depozitul Kodil. 

how-to-the-ceas-super-bol-2020-Kodi

Gânduri finale

Indiferent de sursa de streaming cu care decideți să mergeți, trebuie doar să vă asigurați că are canalul sportiv de care aveți nevoie pentru a urmări Super Bowl 2020, care este în acest caz Fox. Toate sugestiile noastre vă vor permite să o vizualizați în direct online și, eventual, gratuit. 

Nu uitați să utilizați și un VPN pentru a vă ajuta să navigați la blocări regionale și să vă păstrați conexiunea privată. Așa cum am spus mai devreme, vă recomandăm ExpressVPN, deoarece este cel mai bun bani pe care îl puteți cumpăra și cel mai rapid VPN pe care l-am testat în general. În plus, oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Dacă cunoașteți o modalitate mai ușoară de a urmări online Super Bowl, vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

FAQ

 • La ce oră începe Super Bowl 2020?

  Super Bowl 2020 va începe la 18:30. EST, sau 15:30 p.m. PST duminică, 2 februarie.

 • Câți oameni urmăresc Super Bowl?

  În 2019, au fost 98,2 milioane de oameni care au urmărit Los Angeles Rams și New England Patriots.

 • Pot viziona Super Bowl pe Netflix?

  Răspunsul simplu este nr. Se vorbește despre Netflix și Amazon poate că au drepturile de a transmite Super Bowl din 2022, dar de acum nu există nimic.

 • Pot viziona Super Bowl pe Hulu?

  Da, puteți viziona Super Bowl pe Hulu. Citiți secțiunea Hulu pentru a afla mai multe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me