Cum să vizionezi Sherlock Online în 2020: nu este elementar

Sherlock este un serial de televiziune britanic în domeniul crimei produs de BBC. Se bazează pe poveștile lui Sir Arthur Conan Doyle și îl urmărește pe Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) și pe credinciosul său coleg, Watson (Martin Freeman), în timp ce rezolvă diverse mistere în modernele Londra.


Dacă, la fel ca noi, îți place să îți faci dinții într-un mister de crimă, să cauți indicii, să dai dovadă și să vezi dacă poți rezolva „cine a făcut-o” înainte de marea finală, atunci Sherlock este demn de timpul tău. Vă vom arăta cum puteți urmări online Sherlock.

Urmăriți Sherlock Online

Netflix are o bibliotecă impresionantă, așa că nu a fost o surpriză să văd că a inclus Sherlock. Am găsit toate cele 12 episoade pe Netflix, împreună cu conținutul din culise, ca bonus suplimentar.

how-to-ceas-sherlock-Netflix

Accesul dvs. la un anumit conținut poate fi afectat de temuta interdicție VPN Netflix, dar, din fericire, Sherlock este disponibil atât pe serverele sale din SUA, cât și pe cele din UE. Dacă nu sunteți în prezent în SUA sau UE, veți avea nevoie de o rețea privată virtuală pentru a intra într-una dintre bibliotecile și a accesa Sherlock. 

Doar câteva VPN-uri pot trece de detectoarele VPN ale Netflix, dar cel mai bun VPN pentru lista Netflix include unele care sunt la îndemâna sarcinii.

La fel ca Netflix, Amazon are un număr mare de filme și emisiuni TV în seif, așa că nu am fost surprinși să vedem și Sherlock în linia sa. Puteți opta pentru a cumpăra un singur episod în HD de la 6,99 USD sau pentru a obține un sezon complet în HD de la 9,99 USD. Un punct în plus atunci când cumpărați de pe Amazon este că trebuie să păstrați copia lui Sherlock și să o descărcați pe hard disk.

how-to-ceas-sherlock-amazon

O altă platformă de streaming pe care am găsit-o pe Sherlock a fost Vudu. Toate cele patru sezoane sunt disponibile, cu toate acestea, nu există taxe lunare cu Vudu, ci plătiți pur și simplu pentru episoade sau anotimpuri individuale. Episoadele individuale în SD încep de la 4,99 USD și HDX încep de la 6,99 USD. Pentru un sezon întreg, acesta începe de la 12,99 USD în SD și 19,99 USD în HDX. 

Conținutul din spatele scenei este disponibil și el, dar prețurile variază de la video la videoclip. Cu Vudu, veți deține și copia lui Sherlock, astfel încât să o puteți urmări de mai multe ori.

how-to-ceas-sherlock-Vudu

Dacă doriți să îl urmăriți pe Vudu în afara SUA, veți avea probleme. Acest lucru se datorează faptului că este disponibil numai în S.U.A., datorită licențelor stricte de conținut. Când am încercat să îl accesăm de pe un server non-american, ni s-a prezentat o pagină neagră. Acestea sunt cunoscute sub numele de geoblocuri și puteți trece peste ele folosind un VPN pentru a obține o adresă IP a S.U.A..

Pentru a trece peste orice restricție, puteți alege un furnizor din recenziile VPN, dar ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Poate intra în orice serviciu de streaming și beneficiază de viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Urmăriți gratuit Sherlock

Există multe site-uri de streaming gratuit care oferă același conținut de vizionat, iar noi am ales două care credem că îți vor fi bune să le urmărești pe Sherlock.

Primul este PutLocker. Este o alegere bună, deoarece este ușor de navigat și are o cantitate mare de conținut pe serverele sale. Am găsit sezoane unul până la patru din Sherlock disponibile pentru vizionare. 

O supărare cu PutLocker și alte site-uri de streaming este că primiți spam prin anunțuri pop-up, dar puteți combate cu ușurință asta instalând unul dintre cei mai buni blocanți pop-up..

how-to-ceas-sherlock-putlocker

Cu orice site-uri de streaming, veți beneficia, de asemenea, de instalarea unui antivirus decent din cauza malware și virușilor care pot veni cu reclame pop-up.

Sherlock Torrents

Dacă doriți să păstrați conținutul și să vă creați propria bibliotecă, atunci torrenting-ul poate fi o opțiune bună pentru dvs..

Pirat Bay este un site popular torrenting și nu am avut nicio problemă să găsim Sherlock acolo. S-a arătat anotimpurile una până la patru și toate arătau ca fiind în formă bună. Înainte de a descărca de pe un torrent, vă sugerăm să aruncați o privire la câte semănători există lângă link. Cu cât are mai multe semănători, cu atât este mai mare șansa de descărcare.

how-to-ceas-sherlock-the-pirat-bay

Dacă The Pirate Bay nu este pentru tine, există site-uri alternative de torrent disponibile pentru a fi descărcate de pe. La fel ca în orice lucru pe care îl descarci, există pericolul ca acesta să includă conținut rău intenționat. Din acest motiv, este bine să folosiți un antivirus. 

Bitdefender este o alegere antivirus bună, deoarece vă va proteja de orice infracțiuni informatice pe care le întâlniți. Citiți recenzia noastră pentru Bitdefender Antivirus pentru mai multe.

De asemenea, deși torrenting-ul este un traseu ușor și ieftin, marea majoritate a acestuia este conținut protejat de drepturi de autor și urmărind acesta veți încălca legea. Ar trebui să utilizați un VPN pentru a vă păstra adresa IP ascunsă de ochii indurerați. 

Știm că a căuta o VPN adecvată poate fi confuz, de aceea recomandăm NordVPN. Este cel mai bun VPN pentru torrenting datorită serverelor P2P personalizate și securității excelente, dar puteți citi recenzia noastră NordVPN și puteți decide pentru dvs.. 

Urmăriți Sherlock pe Kodi

Este posibil să fi auzit deja despre Kodi, dar, dacă nu, este un software open home source care vă ajută să vă gestionați colecția de medii digitale, precum spectacole de televiziune, filme, fotografii și muzică. Dacă doriți să aflați mai multe despre Kodi, consultați ghidul nostru Kodi.

Pe lângă stocarea materialelor pe care le aveți deja, puteți accesa mai mult conținut prin intermediul depozitelor și suplimentelor. Deși unii oameni consideră că doar instalarea Kodi pe dispozitivele lor este ilegală, nu este cazul. Devine ilegal numai atunci când începi să urmărești conținut protejat de drepturi de autor la care ai accesat prin fluxuri nelegitime.

Am căutat în suplimentul Exodus, care se află în repoziția Kodi Bae și am găsit toate cele patru sezoane ale lui Sherlock.

how-to-ceas-sherlock-Kodi

Rețineți că, atunci când utilizați Kodi pentru a transmite fluxul Sherlock, cel mai probabil veți face acest lucru printr-un torrent. Doar din acest motiv, vă recomandăm cu tărie să instalați și să utilizați un VPN. Păstrarea adresei IP la lumina reflectoarelor este o necesitate atunci când transmiteți conținut ilegal. 

Alegerea noastră de top este ExpressVPN, dar CyberGhost este o opțiune excelentă, de asemenea, cu o mare securitate și confidențialitate. Citiți recenzia noastră CyberGhost sau consultați cel mai bun ghid VPN pentru Kodi pentru mai multe opțiuni.

Gânduri finale

Sperăm că ați găsit acest ghid util și acum știți cum să urmăriți online Sherlock. Există rute ușoare, plătite, sau puteți alege să parcurgeți drumul gratuit, torrenting sau Kodi.

Dacă decideți să mergeți cu acesta din urmă, asigurați-vă că sunteți protejat cu un antivirus și un VPN. Nu puteți bate ExpressVPN, deoarece are o securitate excelentă și este o alegere excelentă pentru streaming. În plus, oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile, 

Dacă știți un mod mai bun de a urmări Sherlock online, nu ezitați să lăsați sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. În timp ce sunteți aici, de ce nu aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment? Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map