Cum să vizionezi Saturday Night Live în 2020: râde Galore

Toată lumea are nevoie de un râs bun și ce modalitate mai bună de a obține unul decât de a viziona emisiunea ta preferată, Saturday Night Live. Indiferent dacă îl urmărești pentru comediantul tău preferat sau vrei doar să te relaxezi și să te relaxezi cu o băutură, îți vom arăta cum poți urmări online Saturday Night Live online.


Saturday Night Live este la televizor de mai bine de 40 de ani, iar în acea perioadă unele dintre cele mai mari nume din business show au găzduit serialul iconic, unele dintre ele găzduind emisiunea mai mult de o dată.

Spectacolul este format dintr-o distribuție principală de comedianți, precum și un invitat special diferit în fiecare săptămână. Împreună, ei realizează schițe de comedie pe tot parcursul spectacolului pentru râsete. 

Saturday Night Live se ocupă deseori de subiecte populare, cum ar fi cele întâmplate în săptămâna precedentă. Fie că este vorba despre politică sau despre celebrități, nimeni nu este în siguranță de a fi inclus în această vitrină de comedie târzie-premiată cu premiul Emmy. 

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-youtube

Puteți folosi doar canalul lor oficial de YouTube pentru a vedea clipuri amuzante din emisiune (citiți articolul nostru despre cum să deblocați YouTube). Totuși, pentru a urmări un episod complet, va trebui să utilizați una dintre metodele noastre de mai jos.

Urmăriți Saturday Night Live Online

Deoarece Saturday Night Live este un spectacol NBC, pur și simplu puteți merge direct pe site-ul lor sau puteți descărca aplicația pentru a viziona gratuit episoadele. Acestea fiind spuse, datorită geoblocurilor, aceste opțiuni sunt disponibile doar pentru rezidenții din S.U.A.. 

Dacă sunteți în afara țării, va trebui să utilizați o rețea privată virtuală pentru a vă schimba locația.

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-nbc

De asemenea, puteți viziona Saturday Night Live pe Hulu. Odată ce te-ai înscris, poți urmări orice episod din orice anotimp. Hulu oferă și un proces gratuit, astfel încât să îl puteți verifica mai întâi. 

Totuși, încă o dată, este disponibil numai pentru rezidenții S.U.A., prin urmare, veți avea nevoie de o adresă IP locală pentru a avea acces. Puteți afla cum să obțineți o adresă IP din SUA aici și puteți citi și cel mai bun ghid VPN pentru Hulu.

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-Hulu

Utilizarea unui VPN, cum ar fi ExpressVPN, vă va ajuta să urmăriți programul preferat din altă parte a lumii, schimbând adresa IP la cea de care aveți nevoie. Nu veți fi limitat la lățimea de bandă și, fiind cea mai rapidă VPN de acolo, nu veți aștepta pentru totdeauna să se încarce. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Un alt mod de a urmări Saturday Night Live este de a deveni membru al Amazon Prime Video. Puteți adăuga apoi pachetul dvs. și urmăriți episoade individuale sau sezoane întregi, deși va trebui să plătiți o taxă suplimentară. Cu toate acestea, acestea sunt versiuni tăiate ale spectacolului, astfel că unele dintre scenele de deschidere și schițe lipsesc.

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-amazon-prim-

Citiți cel mai bun ghid VPN pentru Amazon Prime Video pentru câteva recomandări dedicate, dacă nu găsiți că acesta nu este disponibil în țara dvs..

Urmăriți Saturday Night Live gratuit

Dacă sunteți blocați pentru bani, veți fi încântat să știți că există câteva modalități gratuite de a urmări Saturday Night Live. Este posibil să îl găsiți pe o mulțime de site-uri de streaming gratuite. Am avut o navigare rapidă pe Putlocker și am găsit episoade recente, precum și altele mai vechi. 

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-putlocker

Aveți grijă, însă, întrucât există o mulțime de site-uri de copiat cu același nume, dar poate exista conținut rău intenționat în culise. De asemenea, va fi benefic să instalați unul dintre cei mai buni blocanți pop-up.

Puteți utiliza site-uri torrenting, cum ar fi The Pirate Bay, pentru a accesa cele mai recente episoade, în plus, îl puteți utiliza pentru a urmări favorite vechi dacă sunt încă pe server. 

Există o mulțime de site-uri alternative de torrent disponibile, așa că ar trebui să puteți găsi ceea ce doriți undeva. Fii întotdeauna prudent atunci când folosești torrente, deoarece malware poate ascunde în unele dintre fișiere.

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-the-pirat-bay

De asemenea, trebuie să vă amintiți că conținutul de pe site-urile gratuite de streaming și torrent este mai mult decât probabil material protejat de drepturi de autor, iar utilizarea acestuia încalcă legea. Totuși, depinde de tine ceea ce faci. Vrem doar să vă facem conștienți.

Utilizarea unui VPN vă va ajuta să vă păstrați protejat online, ascunzându-vă adresa IP și păstrându-vă anonimatul. Dacă căutați o securitate VPN excelentă, vă recomandăm NordVPN, care are servere personalizate peer-to-peer. Acesta este motivul pentru care considerăm că este cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe informații, precum și despre cum să stați în siguranță în ghidul nostru de confidențialitate online.

Având în vedere faptul că puteți fi în pericol de viruși și alt conținut rău intenționat, vă recomandăm, de asemenea, să descărcați Bitdefender, pe care îl considerăm cel mai bun software antivirus. 

Funcționează bine în timp real, păstrându-vă protejat de orice infracțiuni informatice pe care le întâlniți în timpul descărcării de conținut. (Aruncați o privire la revizuirea noastră Antivirus Bitdefender pentru mai multe informații.)

Urmăriți Saturday Night Live pe Kodi

În mod alternativ, puteți utiliza Kodi. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Kodi, este un home theater open-source care vă oferă posibilitatea de a transmite filme și emisiuni TV, precum și de a stoca și organiza medii în cadrul acestuia. 

Îl puteți instala pe desktop și pe sistemele mobile, precum și personaliza preferințele pentru a se potrivi cu propria configurație. Vezi ghidul nostru Kodi pentru a începe. Rețineți că nu este ilegal să folosiți Kodi în sine. Cu toate acestea, datorită legilor privind dreptul de autor, majoritatea fluxurilor sunt probabil ilegale pentru a fi descărcate în țara dvs. de reședință.

Pentru a obține acces la conținut, puteți instala cele mai bune depozite și add-on-uri Kodi. Unele dintre aceste suplimente sunt legitime, în timp ce altele nu. De exemplu, Covenant oferă acces la conținut piratat (puteți afla cum să instalați Covenant pe Kodi aici).

Am făcut o căutare rapidă pe suplimentul Poseidon, care face parte din depozitul Kodil și am constatat că toate cele 44 de sezoane ale Saturday Night Life erau disponibile. Fișierele arătau ca și în stare de funcționare bună. Uitați-vă la cea mai bună listă de suplimente Kodi pentru mai multe recomandări.

how-to-ceas-noapte-sâmbătă-live-Kodi

Rețineți că dacă utilizați Kodi pentru a transmite stream-ul Saturday Night Live, îl faceți printr-un torrent. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați un VPN, deoarece protejarea identității dvs. este o necesitate atunci când faceți torentul. 

Deși nu poți bate ExpressVPN, CyberGhost este și o alegere decentă. Puteți citi recenzia noastră CyberGhost pentru a vedea dacă vi se potrivește sau puteți consulta cel mai bun VPN pentru rezervarea Kodi pentru mai multe opțiuni.

Gânduri finale 

Sperăm că v-am ajutat să găsiți o modalitate de a vă rezolva programul Saturday Night Live oriunde locați. Indiferent dacă este la curent cu cel mai recent episod sau doar urmăriți unul dintre favoriții dvs., există o mulțime de modalități de a face acest lucru. 

Cei mai mulți dintre noi urăsc să plătească ceva pe care îl putem obține gratuit, dar amintiți-vă doar că unele dintre aceste moduri sunt riscante. Puteți face doar calea simplă de înregistrare la Amazon Prime Video. 

Cu toate acestea, puteți elimina unele dintre riscuri folosind un antivirus bun și unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre. Vă recomandăm ExpressVPN pentru securitatea excelentă și numărul mare de funcții. În plus, oferă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, deci nu este nimic de pierdut încercând mai întâi.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii dacă puteți recomanda o altă modalitate de a viziona Saturday Night Live online. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole de divertisment. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map