Cum să vizionezi Pebey Blinders în 2020: Grime și violență

Birmingham, 1919: Corupția, anarhia, brutalitatea și multă murdărie acoperă străzile englezești. După primul război mondial, orașul Birmingham, ca și restul Europei, se recuperează. Oferă șansa ca gașca Peaky Blinders, condusă de familia Shelby, să se folosească pentru a-și construi imperiul. 


Familia Shelby și-a făcut un nume pentru ei ca case de pariuri, cămăși și gangsteri. De obicei, fratele cel mai mare, Arthur Shelby, este liderul bandei și este responsabil. Cu toate acestea, devine rapid clar că adevărata minte din spatele întâmplărilor este fratele său mai mic, Thomas Shelby. 

Peaky Blinders, o emisiune BBC, se bazează pe o poveste adevărată despre o trupă care a fost o afacere reală la începutul secolului XX. Familia Shelby este însă complet fictivă. 

În serie, putem vedea antiheroii noștri purtând un anumit fel de șapcă gri, cunoscut și ca „vârf”. Numele „Peaky Blinders” a fost dat gangului pentru că erau notorii pentru că au pus lame de ras în vârfurile lor pentru a le folosi în luptă.

În acest articol, vă vom oferi cele mai bune sfaturi despre cum să urmăriți online Peaky Blinders.

Cum să vizionezi Peaky Blinders online

Din moment ce Peaky Blinders este un show BBC, cel mai simplu mod de a-l urmări ar fi prin intermediul BBC iPlayer. Vă puteți înscrie gratuit la un cont BBC, dar aceasta este doar o parte a monedei. Pentru a te bucura de programul BBC pe iPlayer, trebuie să fii fizic în Marea Britanie, sau cel puțin BBC trebuie să vadă o adresă IP din Marea Britanie..  

Având în vedere faptul că BBC este disponibil doar în Marea Britanie și nicăieri altundeva, trebuie să găsești o modalitate de a le depăși geoblocul. O rețea privată virtuală este o alegere solidă pentru a face acest lucru. Dacă nu știți care să folosiți, consultați cel mai bun VPN pentru articolul nostru iPlayer BBC. 

Un alt mod de a urmări online pe Peaky Blinders este prin Netflix. Va trebui să vă abonați la serviciul său, însă lucrul bun este că oferă un proces gratuit de o lună și vă puteți dezabona lunar. Cu proba gratuită, puteți vedea singur dacă vă place serviciul și dacă doriți să îl utilizați sau nu. 

Partea complicată cu Netflix este geoblocul său aproape impenetrabil și interzicerea VPN. Din fericire pentru dvs., am scris un articol despre cum să învingem interzicerea Netflix VPN. Cu toate acestea, al cincilea și cel mai recent sezon nu este disponibil pe Netflix în acest moment, ceea ce este păcat.

how-to-ceas--tras la față-free-blinders de streaming Netflix-

Cu toate acestea, dacă nu ați văzut încă primele patru sezoane, Netflix este o opțiune bună pentru a face acest lucru. Primele patru sezoane de Peaky Blinders sunt disponibile în Marea Britanie, Norvegia, Canada, SUA, Germania și în multe alte țări (nu am putut testa fiecare țară). 

Cel de-al cincilea sezon va apărea pe Netflix în data de 4 octombrie. Cu toate acestea, nu este clar dacă aceasta va fi ziua în care fanii European Peaky Blinder vor putea vedea în sfârșit și emisiunea lor pe Netflix..

Amazon Prime este, de asemenea, o modalitate excelentă de a viziona filme și seriale online. Cu toate acestea, doar primele două sezoane ale Peaky Blinders sunt disponibile pentru achiziționare în majoritatea țărilor, inclusiv Germania, Norvegia, S.U.A., Canada și Hong Kong. 

Singura țară în care puteți cumpăra toate cele cinci sezoane de pe Amazon Prime este în Marea Britanie. Întrebarea este: de ce ar vrea cineva să o cumpere pe Amazon Prime dacă o pot viziona gratuit pe BBC iPlayer? Dacă nu sunteți familiarizat cu Amazon Prime, consultați ghidul nostru despre cum să urmăriți Amazon Prime.

Cum să vizionezi Peaky Blinders online gratis

Pe lângă serviciile de streaming plătite menționate mai sus, puteți transmite și online Peaky Blinders gratuit prin intermediul altor platforme. De fapt, există multe moduri gratuite pe internet de a privi familia Shelby construindu-și imperiul. 

Înainte de a vă arăta unde îl puteți urmări, un sfat: ar trebui să fiți cu adevărat atenți atunci când accesați astfel de site-uri, deoarece majoritatea sunt încărcate cu junkware și malware. 

Prin urmare, ar trebui să utilizați software antivirus pentru a vă proteja dispozitivul și browserul împotriva pop-up-urilor și virușilor dăunătoare pe care le pot aduce aceste site-uri. Ar trebui să luați în considerare, de asemenea, modalități de a vă ascunde adresa IP. 

123-filme how-to-ceas--tras la față-free-blinders de streaming-

Unul dintre site-urile în care am găsit toate cele cinci sezoane ale Peaky Blinders este 123Movies, dar există și alte site-uri gratuite, cum ar fi CouchTuner și SolarMovie, care vă permit, de asemenea, să urmăriți cum se află gașca asupra Birmingham.

Cum să vizionezi Blinders Peaky pe Kodi

Un alt mod de a viziona gratuit Peaky Blinders este folosind Kodi, o aplicație de home theater cu mai multe platforme. Kodi vă permite să vă organizați și să stocați emisiunile TV preferate, muzică, filme și videoclipuri de aproape 15 ani. 

Deoarece este o aplicație cu mai multe platforme, asta înseamnă că o puteți instala pe mai multe platforme (evident). Chiar dacă unii oameni spun altfel, Kodi în sine este legal de utilizat și disponibil pe Windows, iOS, Linux sau Android pentru a le descărca. 

Cu toate acestea, este complicat cu complementele, deoarece este o zonă legală gri. Unele dintre ele sunt legale, iar altele nu. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă gândiți de două ori la cele pe care doriți să le instalați și să le utilizați. Dacă aveți nevoie de ajutor cu Kodi, consultați ghidul nostru complet despre cum să utilizați Kodi.

how-to-ceas--tras la față-free-blinders de streaming-Kodi

Am găsit toate cele cinci sezoane de Peaky Blinders în suplimentul Poseidon. Puteți obține acest supliment prin instalarea depozitului Kodil. Doar asigurați-vă că utilizați linkul de instalare potrivit, deoarece acestea se schimbă săptămânal. 

Torenți cu vârfuri blindere

Înainte de a vă gândi chiar la torrenting, ar trebui să consultați cu adevărat ghidul nostru despre ce este torrenting și dacă este legal sau nu în țara dvs. Utilizarea unui serviciu torrent poate fi dificilă, încalca confidențialitatea și dăuna sistemului. 

Ca și în cazul serviciilor de streaming gratuit, fișierele pe care le descărcați de pe torrent pot fi corupte. Din nou, vă sfătuim să vă protejați sistemul cu un program antivirus. Dacă aveți bani cu bani, consultați recenzia noastră despre cele mai bune programe antivirus gratuite. 

Cu toate acestea, utilizarea unui software antivirus nu poate fi suficient. Pentru a fi pe partea sigură, obțineți-vă un VPN. Dacă nu știți ce VPN face o muncă decentă, consultați cele mai bune VPN-uri pentru ghidul torrenting. 

how-to-ceas--tras la față-free-blinders de streaming-Knaben

Acum, să trecem la treabă: puteți descărca online toate cele cinci sezoane ale Peaky Blinders de pe câteva site-uri de torrenturi. Toate acestea oferă diferite dimensiuni și formate de fișiere. Unele site-uri piratate populare sunt Knaben sau The Pirate Bay. 

Gânduri finale

Dacă vă plac spectacolele istorice cu dramă și crimă, atunci Peaky Blinders este doar spectacolul pentru dvs. Urmărește-l pe Thomas Shelby să-și alunge marile ambiții și să creeze afaceri legitime în toată Marea Britanie pe baza violenței, datoriilor și criminalității.

Peaky Blinders este un spectacol minunat pe care îl puteți urmări pe BBC iPlayer, Netflix și parțial pe Amazon Prime. Există și alte opțiuni de streaming și torrenting.

Așa cum am menționat mai sus, în mod clar nu vă recomandăm să urmăriți gratuit Peaky Blinders online sau să îl descărcați ca torrent, deoarece există metode mai ușoare și mai legale. De exemplu, vă recomandăm să obțineți un VPN decent pentru Marea Britanie și apoi să urmăriți Peaky Blinders pe BBC iPlayer. 

Ce părere aveți despre Peaky Blinders? L-ai urmărit? Ce părere aveți despre opțiunile noastre de vizualizare? Știi ceva mai bun? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map