Cum să vizionezi One-Punch Man Online în 2020

Popularul manga a transformat anime One-Punch Man doar pentru o perioadă scurtă de timp, difuzând la televiziunile japoneze din 5 octombrie 2015 până la 21 decembrie 2015. Primul sezon conținea doar 12 episoade, dar asta a fost suficient pentru a câștiga 100 procent de rating pe Tomate Rotten.


În acest ghid despre cum să urmăriți One-Punch Man, vă vom arăta fiecare rută pentru streaming în primul sezon. Din fericire, emisiunea este disponibilă cu ușurință, atât timp cât ai abonament la platformele de streaming importante. Dacă nu, avem recomandări despre cum poți urmări gratuit One-Punch Man.

Urmăriți un om cu pumnul online

Puteți viziona One-Punch Man pe Netflix sau Hulu dacă aveți un abonament la oricare dintre aceste platforme. Netflix este însă ruta preferată, deoarece planul de bază al lui Hulu afișează anunțuri în mijlocul episodului. Acestea fiind spuse, Hulu a dublat și a subdimensionat versiunile fiecărui episod, astfel încât compromisul ar putea merita.

how-to-ceas-o-pumn-om-Hulu

Bineînțeles, presupunem că puteți accesa Netflix sau Hulu. Geoblocurile de distribuție îngreunează oamenii din întreaga lume să intre în anumite platforme de streaming. De exemplu, Hulu este disponibil doar în S.U.A., probabil din cauza politicilor puternice de distribuție pe care le au rețele precum NBC.

Acestea fiind spuse, există o modalitate de a rezolva problema. Utilizând o rețea privată virtuală, puteți apărea ca și cum nu sunteți în SUA sau în orice altă parte, atunci când nu sunteți.

VPN-urile vă conectează la un server de la distanță înainte de a vă conecta la internet, înlocuind adresa dvs. IP cu una nouă. Conexiunea dvs. inițială este criptată și cu un protocol VPN, ceea ce înseamnă că nu poate fi urmărită în aparat. Citiți descrierea noastră de criptare pentru a afla mai multe despre asta.

Procesul din spatele său este lung, complicat și cel mai bine rezervat pentru ghidul nostru de securitate VPN. Tot ce trebuie să știți aici este că o VPN vă poate ajuta să transmiteți fluxul Netflix sau Hulu, chiar și atunci când vă aflați într-o regiune care în mod normal nu ar avea acces. Dacă sunteți în căutarea de recomandări, cel mai bun VPN pentru Netflix și cel mai bun VPN pentru ghidurile Hulu sunt un loc bun pentru a începe.

Dacă doriți să mergeți la modul ușor, puteți să vă înscrieți doar cu ExpressVPN. Este cel mai bun VPN pe care l-am testat și ocupă primul loc în recenziile VPN. După cum puteți vedea în review-ul nostru ExpressVPN, acesta oferă ușurință de utilizare, securitate și viteză la un preț decent.

Urmăriți gratuit One-Man Punch

Ca și în cazul multor anime-uri, există modalități de a urmări gratuit One-Punch Man. Una dintre rutele mai legitime este prin Tubi, care este o platformă de streaming gratuită care folosește reclame în loc de abonament pentru a genera bani. Acestea fiind spuse, politica de confidențialitate pentru Tubi este, sincer, oribilă. Serviciul colectează adresa dvs. IP, informațiile despre geo-locație, datele de utilizare și multe altele.

Un VPN vă poate ajuta și cu asta, dar veți dori să utilizați o opțiune sigură, astfel încât nici o informație de identificare personală să nu cadă în mâinile greșite. Puteți citi cel mai sigur ghid VPN pentru recomandări.

Există, de asemenea, site-uri de streaming de anime, cum ar fi 9Anime și KissAnime, care au fluxuri pentru One-Punch Man, dar veți dori să vă conectați la ele numai dacă utilizați un VPN, deoarece participă la încălcarea drepturilor de autor. Platformele de streaming ilegale sunt de obicei terenuri de reproducere pentru infracțiuni informatice, iar un VPN vă poate proteja de orice rău.

Cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming este un loc bun pentru a arăta dacă sunteți interesat de una dintre aceste platforme. Din lot, CyberGhost iese în evidență cu serverele sale de streaming dedicate. Există chiar și opțiuni pentru site-urile anime, așa cum puteți vedea în recenzia noastră CyberGhost.

În plus față de un VPN, veți dori să obțineți cel mai bun software antivirus înainte de a începe un flux. În combinație cu un VPN și cu cele mai bune blocante pop-up ale noastre, aceste site-uri de streaming, în mod sigur enervante, se vor simți la fel ca Netflix.

Urmărește-l pe One-Punch Man pe Kodi

Kodi este un alt mod de a privi One-Punch Man. Dacă nu aveți cunoștință cu platforma, citiți ghidul nostru Kodi și cum să utilizați tutorialul Kodi. Pe scurt, este o interfață front-end pentru un centru media local care poate fi extins cu ajutorul suplimentelor.

Pentru anime – sau pentru orice film sau emisiune TV – suntem în principal preocupați de suplimente care freacă site-urile în streaming, precum 9Anime, și le servesc prin Kodi. Puteți găsi lista suplimentelor pe care le recomandăm, precum și modul de instalare a acestora, în cel mai bun ghid al nostru de suplimente Kodi.

Totuși, aceleași reguli se aplică și pentru Kodi, care se aplică direct în fluxul de pe site-uri web. Veți avea nevoie de un VPN și un antivirus, dar un blocant pop-up este mai puțin îngrijorător. Dacă căutați recomandări, citiți cel mai bun ghid VPN pentru Kodi.

În afara securității, există problema legală a lui Kodi. Ghidul nostru este Kodi, ghidul legal vorbește despre specificul ambiguu, dar ideea este că Kodi este legal, dar transmiterea conținutului cu drepturi de autor nu este. Nu suntem avocați și nu vom pretinde că suntem. Cel mai bine este să rămâneți în siguranță și să vă ascundeți IP-ul atunci când transmiteți One-Punch Man sau orice altceva pe Kodi.

Urmăriți One-Punch Man Torrent

Puteți să torentați și One-Punch Man. Torrentingul este în esență același cu descărcarea oricărui alt fișier, dar în loc să descarci totul dintr-o dată, descarci bucăți din fișier de pe mai multe calculatoare. O conexiune peer-to-peer, așa cum este numită, îți deschide computerul pe o listă de alte persoane.

One-Punch Man este disponibil pe site-urile populare de torenting, cu una dintre cele mai mari fotografii de mai jos. Acestea fiind spuse, este crucial să utilizați un VPN și un antivirus pentru a vă proteja. Torrenting are zone chiar și gri mai înconjurătoare decât Kodi, așa că este mai bine să rămâneți în siguranță.

how-to-ceas-o-pumn-om-torrent

Citiți cel mai bun VPN pentru ghidul de torrenting pentru a vedea alegerile noastre pentru cele care vă vor păstra cel mai mult în siguranță. Totuși, NordVPN se află pe primul loc, în mare parte pentru că include servere dedicate pentru torenting, care pot satisface conexiunile înfometate (citiți recenzia noastră NordVPN).

Un antivirus este important și pentru că nu există nicio modalitate de a spune ce se află în fișierul pe care îl descărcați. Cu toate acestea, folosind cel mai sigur software antivirus, puteți să vă preocupați să nu faceți torent, pentru că va scana fișierele pentru codul rău intenționat înainte de a avea șansa să atingă mașina..

Bitdefender este alegerea noastră pentru aproape orice (citiți recenzia noastră despre Bitdefender Antivirus), dar puteți citi și alte recenzii antivirus pentru opțiuni.

Gânduri finale

Dintre tot conținutul pe care îl puteți transmite, resursele pentru streaming-ul anime sunt cele mai abundente. Între site-urile online care vă permit să transmiteți gratuit și platforme, cum ar fi Hulu, care oferă conținut subdipat și dublat, One-Punch Man și majoritatea anime-urilor, este ușor de urmărit. Trebuie doar să vă asigurați că utilizați instrumentele de securitate corespunzătoare.

Acum, după ce ai învățat cum să urmărești Omul One-Punch, citește ghidurile noastre despre cum să vizionezi Dragon Ball și cum să urmărești Evangelion. Aceste ghiduri, precum și multe altele, sunt disponibile în arhiva noastră de streaming.

Cum te uiți la One-Punch Man? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map